Jag har fått en award av Bina!

2010-08-31 @ 19:15:08




Får man denna award så ska man skriva 7 saker om sig själv och sen skicka vidare till 7 andra bloggare.


- Jag är rädd för spöken och andar
- Jag har slutat läsa Kissies blogg (wow)
- Jag blir nervös av att vara bland massa människor.
- Jag slutför aldrig något jag påbörjat.
- Jag är otroligt känslig.
- Jag har ingen kontakt med min riktiga pappa.
- Jag vill ha 2 barn, max.


Dag på stan.

2010-08-31 @ 18:58:06

Skönt, jag kom ut lite och umgicks med Tina :) Kändes jävla kul att få träffa sin vän efter man varit och gömt sig nånstans mitt i ingemansland. Jag skulle egentligen gå till timjan idag, men jag kände att jag orkade inte sitta inne i 2 timmar och bara pratade så jag skippade faktiskt det. Ville göra nått med Joel, gå i skogen, gå ut och gunga. Ja, bara få umgås med min son ute.

Han tyckte det var jättetråkigt att gunga. Det såg ut som han skulle somna faktiskt och ändå var det första gången han gungade. Men när jag tog upp honom i min famn när jag satt på gungan så tyckte han det var superkul! Såg Joy och Emily en sväng också, jag ville rida på hunden, men en annan dag kanske..

Fikade och gick en liten tjejrunda gjorde vi. Det var härligt, jag kände mig levande (trött och ont i fötterna) ahah nejvars. Det var riktigt kul att träffa tina igen. Saknar allt så mycket ibland..


Jag & Tina -Januari 09


Träffa Tina & gunga lite med Joel.

2010-08-31 @ 14:47:09

C YA!


MEDIUM

2010-08-31 @ 12:11:00

Fick precis min trötta lilla Joel att sova men måste väcka han snart eftersom vi ska iväg till timjan på gruppträff.
Idag är jag lite ledsen, men jag vet inte varför. Som vanligt.
Men en sak är jag så glad över. Kan inte säga vad det är, bara att det handlar om medium :D

Konstigt hur man kan glömma bort en så viktig sak.
Men nu kommer jag ihåg, tack H!♥ Känns som jag sakta börjar läka.


EHhehHEHEh

2010-08-30 @ 12:48:46

Haha, tyckte dessa var så klockrena :D Satt och vek mig dubbelt, speciellt av den sista "historien"


...tuuuut.....tuuuut.....tuu… klick
Hej. Välkommen till Psykhimlen.
Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.
Om du är underordnad, be någon att trycka 2.
Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.
Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.
Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.
Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.



__________
Första hjälpen för medicinskt okunniga

Hjärnskakning

När offret vaknar, fråga vilken dag det är, vad statsministern heter och hur många fingrar du håller upp. Håll upp fingrarna bakom ryggen för att inte göra det för lätt. Tala i tungor för att förvirra offret ytterligare. Ja, det finns otaliga sätt att göra någon annans hjärnskakning roligare. Här är ett roligt tips: Innan offret vaknar, släck alla lampor. När offret sedan vaknar, skrik: "Tack gode gud! Vi trodde att du var död eller blivit blind eller nåt!"

El-olyckor

Är offret fortfarande uppkopplat mot elkällan? Om så är fallet, stäng av strömmen omedelbart. El kostar en förmögenhet och slösas bort i sådana här fall. Ta pulsen på offret (om du nu kan hitta någon handled eller hals i den förkolnade hög av ben och bubblande kött som en gång var en människa). Tveka inte för länge; kör offret till närmaste akut. Du kan fästa startkablarna i offret om bilen inte startar.

Frakturer

Kontrollera om frakturen resulterat i att benpipor sticker ut genom den blodiga köttmassan. Om så är fallet, meddela då offret att han/hon kommer att dö. Det brukar få dem att hålla sig vakna. Knyt en spjäla vid offrets ben och be honom/henne att gå fram och tillbaka i några minuter för att spjälan ska komma på plats ordentligt. Offret kommer förmodligen falla medvetslöst till marken, vilket kommer att göra ditt jobb enklare. Flytta inte den skadade kroppsdelen, eftersom detta kan resultera i en onormal position. Men om du känner för det kan du ju försöka få ben att peka åt fel håll, handleder att snurra 180 grader. Det är otroligt vilka coola statyer man kan göra av en bruten extremitet. Mycket bättre än trolldeg.

 


Gud murgun

2010-08-30 @ 09:31:39

Nu sover lillen, vet ännu inte om jag ska passa på att vila med honom eller om jag ska städa så att jag har det klart :/ Men jag blir ju så trött när jag vilar! Det skulle ju vara skönt atat vara klar med städningen med.
Vilka problem jag har va? haha :D Ska försöka få upp en video sen också ;) Längesen nu.
Joel 2 månader.


Vart tog dagen vägen?

2010-08-29 @ 22:56:00

Ibland försvinner dagarna så fort. Man hinner liksom inte med. Idag var vi på babyshower hos Mickis som ska ha den 10-10-10 :D Haha coolt datum, känns som typ domedagen eller nått :P
Träffade Melissa och Jenka och deras barn och det var skitkul! Här i Ljura eller hageby finns det ingen att umgås med typ. Jo det finns vissa änglar, men jag menar.. Jag vill bara komma bort härifrån. Navestad skulle vara perfekt om man ser till hur jag skulle trivas. Men det är ju inte bara jag som bestämmer.

Hur eller hur, min kamera är still sönder och hittar inte garantin. Lagom surt.
Imorn kommer det jag lägga upp en parodi och jag har fått idén från den här låten. Haha! Lyssna på låten liksom :D (inte samma beat men jag kommer härma "ghetto, så grym på att rappa med mina rim slim plim" ;)


Jag vaknar nästan alltid före tuppen.

2010-08-28 @ 06:45:44

Trött, trött , trött. Har lekt med Joel sen  han vaknade vid 6. Känns som jag ska gå sönder, tuppa av, svimma av trötthet. Det är bara att göra det bästa utav det och" vila om dagarna när han sover" Det går inte. Totalt omöjligt. För då måste jag diska och städa och fixa så det inte ser ut som nån har varit här och gjort inbrott, typ. Så var jag får orken ifrån vet jag inte. Jag äter knappt längre för jag är så stressad. Jag kan inte förstå hur de med fler barn orkar. Jag vill inte ha mer barn. Jag skulle vilja ha ett till, men inte om man är såhär trött, jag måste orka med Joel och vardagliga saker. Sen måste jag ha tid för Vic och vårat förhållande med. Sen får vi inte glömma mig själv. Hur räcker tiden till med att göra allt det här?



Hektisk dag!

2010-08-27 @ 20:36:52
Idag har jag inte suttit stilla en sekund. Vaknade, började städa och fick sedan ett samtal av Rebecka som ville komma förbi en sväng :) Henne har jag inte träffat på flera år och hon är en kär barndomsvän så hon kom hit och självklart åkte nachosen med guacamolen fram igen :D Fast vi hade gurka med, så lite nyttig kände jag mig iallafall, haha.

Drog till Centrum en sväng också för att handla lite presenter till Mikaelas bebis. Jag ska på babyshower på Söndag! Ska bli kul. Men det är så jäkla svårt att hitta nånting när man inte vet könet. Jag tror ju flicka, men jag kan ju inte köpa nått rosa om det sen blir en pojke, haha. Som att kasta pengar i sjön då..

Så trött idag, Ska söva min lilla skit nu snart och så ska vi sätta igång filmen "sin nombre" som jag hört är jättebra! För den hyrde vi nu ikväll.



 På besök hos farmor. Älskar min son♥

Farligt.

2010-08-27 @ 12:33:05

Har precis förätit mig på guacamole & Nachos. Farligt gott det där.


EN FRÅGA TILL ER MÖDRAR

2010-08-27 @ 11:08:34

När ni lägger erat barn i sin säng och vill att de ska sova, vad gör ni då? Stannar ni därinne tills barnet somnat? Eller går ni ut och låter det gråta lite - för att barnet sedan ska somna? Jag är helt vilse!
Joel har alltid sovit med oss, men igår somnade han i sängen utan problem, men idag total vägrade han och skrek och grät så jag försökte lugna ner han genom att sitta där och sjunga och då blev han lugn. Men han somnade inte trots att han var jättetrött.
Jag vill egentligen inte va där inne när han ska somna för att jag är rädd att han blir pigg när han ser mig. Hur gör ni? Hjälp!


Bild tagen från google


Äntligen en klänning.

2010-08-27 @ 08:51:10

Nu har jag äntligen en klänning :) Jag beställde den inatt så vi får se när den kommer :) Nu är det ju fredag så de skickar den väl på Måndag och så kanske jag har den på Tis/Ons.


Hoppas den sitter som jag vill nu!


Hittar inte garantin!

2010-08-26 @ 17:47:07

Har letat som en idiot efter garantin till kameran! Man märker inte själv hur lyx det faktiskt är med en kamera. Vill ju springa runt och ta bilder hela tiden när han hittar på nya saker. Som t ex häromdagen så åt han banan för första gången och det hade jag gärna velat spela in. Idag ställde han sig upp (Men ramlade)

Men det skulle vara roligt att få det på bild. Plus att det skulle fräscha upp bloggen lite med nya bilder från dagen!
Vi har ju en ny bänk i hallen som jag vill visa! Och så har vi också köpt nya saker att ha på byrån med! Plus att vårat köksbord som vi köpte i början av sommaren kommer komma! Ska ta kort på lägenheten nu och lägga upp när vi fått ordning!


I'll kick your face


Kan inte sluta le

2010-08-26 @ 14:57:48

Jag lyser själv upp som en sol när Joel skrattar. Tänk då när fyrlingar skrattar! :D


Kollar på lite nytt..

2010-08-26 @ 09:10:44

Jag har ingenting fint i garderoben. Alltså "finkläder" Hälften av kläderna kan jag inte ha, och den andra hälften använde jag under graviditeten. Vill liva upp min garderob lite! Kikat runt på lite sidor och kollat inte lite klänningar jag gillar! :)


Uppe före tuppen.

2010-08-26 @ 07:30:39

Att vakna till grannar som stampar i golvet så det låter som taket ska gå av- är inte okej.
Funderar på att lägga upp en lapp i trappen. Men jag vill inte klaga, jag hatar att göra det Men lite hyffs i kroppen får man väl ha?


Säg någon dag som är min dag.

2010-08-25 @ 10:56:06

Väckte Victor vid 10 men han hann inte upp ur sängen utan somnade med Joel nu igen.
Idag ska vi till Timjan igen och sen ska vi storhandla. Måste skriva lista, brukar aldrig göra det annars men känner att mitt huvud är inte riktigt med idag. Idag är ingen bra dag för mig, jag har massa känslor som spökar och jag mår bara inget vidare. Vet inte vad jag ska göra med alla de här känslorna och det känns att vad jag än gör så blir det fel. Jag tänker inte rätt, jag känner inte rätt o bla bla bla. Jag blir helt snurrig och vet ibland inte var jag ska ta vägen med allt. Är det bättre att vara tyst eller ska jag verkligen säga vad jag känner och tycker?
Än så länge är jag tyst, jag är för svag för att försvara mig, förklara mig. Jag orkar inte. Inte just nu. Jag hoppas jag orkar ta itu med det snart för allt det här dödar mig sakta inifrån.

Vi får se när jag orkar.



Jag & Min älskling Maja


Jag lever, men bara knappt.

2010-08-24 @ 20:13:37

Mötte upp Vic utanför jobbet, sen drog vi en sväng på stan och käkade en glass. När jag skulle till timjan hände en favorit i repris. Hade gjort mig iordning, klev utanför dörren och fick spöregn på mig.. Ingen dag verkar vara min dag, haha! :D Dyng däckade när jag kom hem så Vic fick ta Joel. Jag är fortfarande helt trött. Idag är det tredje (?) dagen jag inte läst kissies blogg på och det känns bra hahaha. Okej, bye bye :)


Tisdag igen?!

2010-08-24 @ 08:30:51

Har haft mega problem med att söva om Joel inatt. Känns som han varit vaken hela natten, men de har han ju inte :) Vid ett ska vi dra ner till Timjan. Jag går ju där varje Tisdag (frivilligt) Det är som jag sagt innan, mödrar som träffas där som inte mår så bra. Jag träffade hela gruppen förra Tisdagen (det har alltid fattats nån) och jag kan inte förstå att de inte mår bra. De är öppna och glada och det känns att jag är den enda som faktiskt mår dåligt ibland, även om jag vet att det inte är så.

Det är skönt på ett sätt att inte behöva sitta där och fejka fram ett leende. Fast det gör jag ändå. Känner mig inte tillräckligt trygg i gruppen för att öppna upp mig, så jag sitter där och bara ler. Vi får se när fasaden trillar ner.

Men nu mår jag faktiskt relativt bra. Jag känner mig pigg i själen och inte lika arg/frustrerad som jag brukar!
Förra veckan gjorde vi hand och fotavtryck i gips. Vi har redan en men jag tänkte vara smart och ta den andra handen och den andra foten, men det blev samma! haha :D Men det ska bli kul.. Tycker bara det är jobbigt o konka på vagnen upp & ner för trappan själv.. Blah


Joel 1 & halv månad


Tips på rolig sida!

2010-08-23 @ 16:57:48

Jag har hittat en jätterolig sida där man kan skicka in "fails" från facebook. Riktigt roligt :D
Fbook.se ←


dyngdeck.com

2010-08-23 @ 14:56:09

Stod o diskade och tyckte det blev så tyst.. Så fick jag syn på Joel i Vardagsrummet

Joel trött :)


Finns det något godare?

2010-08-23 @ 14:38:48

Nu blir det chokladpudding och grillchips ;)


Konstiga (Roliga) lagar i USA

2010-08-23 @ 12:17:43
  1. I Utah har alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna
  2. I Nevada, Eureka är det olagligt för en man med skägg att kyssa en kvinna.
  3. Gör man grimaser till en hund i Oklahoma kan man bli börfälld, eller i värsta fall: bli fängslade.
  4. I Arkansas har en Man rätt att slå sin fru, men "bara" en gång i månaden.
  5. I Illinois är det förbjudet att köra en bil som saknar ratt
  6. I Ohio är det förbjudet för kvinnor att gå med skor i konstläder
  7. I Georgia är Oralsex förbjudet, med en straffram på upp till 15 års fängelse.
  8. I Connorsville Wisconsin är det förbjudet för män att avfyra eldvapen medan deras partner har orgasm..
  9. I Carlsbad New Mexico får man inte ha samlag i sin bil under lunchrasten om inte bilfönstren är utrustade med gardiner
  10. I Montgomery är det förbjudet att skrämma hästar genom att utomhus, upprepade gånger, fälla upp sitt paraply.




23 augusti

2010-08-23 @ 11:08:57
Nu sover min lilla plutt så ska passa på att fixa lite här hemma. Victor gick upp med han imorse (Tack älskling) och idag är jag super pigg. Har nog aldrig varit såhär pigg! :D Det är ganska fattigt med bilder för kameran har pajat. :( Måste leta efter garantin här nånstans.. Jag hoppas jag hittar den!  Oh fyfan! Om nån är ntresserad så sitter jag här och nyser. Har typ nyst 6 gånger på rad, 7 nu.. Fan va skönt det är att nysa! 8 ggr.. Nej nu får det sluta..

Rätt åt dom jävlarna.

2010-08-22 @ 21:46:34

Rätt åt varenda en som blev skadad. Jag FÖRSTÅR inte hur man kan sticka knivar i en tjur och jag förstår inte hur man kan stå och kolla på när de behandlar ett djur så. I det här fallet så tävlade de om vem som skulle stå tjuren närmast utan att bli stångad. Det är ett vilddjur. Come on? Skyll er själva, varenda en utav er.


Tyd dina drömmar.

2010-08-22 @ 11:40:00


Anti kissie!

2010-08-22 @ 08:18:12

Jag har som sagt bestämt mig för att sluta läsa hennes blogg och det tamefan inte lätt! :P
Men jag är trött på att läsa en blogg som bara trycker ner sina läsare. Vad är det för skit lixom?
Pass på henne. Nu är det dag 2 iallafall ( Känns som man blir avgiftad, haha! ) och jag ska inte läsa hennes  patetiska blogg mer..



Sjukt bra film.

2010-08-22 @ 07:24:53

Jag älskar den här filmen! Blev att se den igår med Vic! Så skönt att bara få tid, han & Jag. Känns som det inte är allt för ofta då han jobbar mycke och Joel nästan alltid är vaken. Så den lilla tid vi får tillsammans uppskattar jag! :D Jag var sugen på att följa med Jonna och gänget ut men jag var trött och jag orkade faktiskt inte sen ändå! Men tack för i Torsdags it made my year :P

Filmen switchblade är ju inte läskig. Den är äcklig, typ Saw & Scream äcklig, men inte the Ring & The grudge äcklig. Såna filmer med konstiga människor kan jag inte se, då kan jag inte sova med lampan släckt :(


Vet ni vad jag fått reda på?

2010-08-21 @ 21:44:39

Kalle baah är från Sverige. Inte Jamaica.
Herregud vad jag inte kan nånting.





SNYGG BILD PÅ KISSIE!?

2010-08-21 @ 19:21:11

Jag har inte läst kissies blogg på ett dygn, den har blivit så patetisk. Men ändå kliar det i fingrarna och jag fattar inte varför!? Haha :( Usch, det här är svårt!


snygga kissan


Helt död.

2010-08-21 @ 17:02:49

Har varit nere på marknaden. Måste säga att jag blev galen! Jag hade sminkat upp mig, vilket jag sällan gör nu och vad händer när jag precis börjar gå mot stan? Jo det börjar spöregna. Jag blev dyngblöt och jag blev fan galen! Men sen sken solen iallafall :) Det fanns verkligen ingenting på marknaden. Har det alltid varit så dåligt utbud eller har man bara blivit äldre och inte tycker om samma saker längre?

Bla bla bla.. Jag hittade iallafall smycken inne på JC men jag kan inte ta kort för kameran är paj. Jag är zå trött och jag vill bara zova! Haha. Ska vila nästa gång Joel sover!


Det gäller att passa på..

2010-08-21 @ 11:07:43

Nu Sover lillskiten♥ så ska passa på att hoppa in i en dusch :) Finns inget bättre än att duscha! Man känner sig såå ren o fräsch och det behölver jag verkligen! Känner mig som en rutten banan vissa dagar och det blir ju inte bättre av att jag knappt kan ha mina kläder längre :(


Joel Vecka 30


Haft filmkväll idag :)

2010-08-20 @ 22:52:44

Först måste jag bara säga att man är ju sugen på att gå ut, haha! :D
Vic skulle ha gått ut idag, men de skippade det så det blev filmkväll hemma istället. Vi såg på Date Night och det var tamefan en sån seeeeeeeg film. Uppskatta sällskapet så mycket och jag var mer intresserad av han än filmen :blush: ♥

Nej, den filmen sög. Vissa kanske tycker den är bra men den var långtråkig.


Jag vill gå uuuuuuut!

2010-08-20 @ 18:05:54
Jag vill gå på marknaden. Ska iofs gå dit imorn med Vic, men jag vill ändå gå till marknaden. Haha. Dör av tristess här hemma! :( Btw, så har jag slutat läsa kissies blogg. Den är ju förjävla patetisk.

jag lever, typ.

2010-08-20 @ 17:04:00

Man I feel lika a woman Zombie.
Känns som jag ska spy vilken sec som helst:(
Hur som haver, igår gick jag ut för första gången, kunde inte riktigt slappna av från början. Men sen var det no probs! haha  :D
Även om jag drog hem vid midnatt så var det mycke som hanns med. RIKTIGT SKOJ!


Hade riktigt svårt för att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig, inget passar mig längre

Satt i öltältet på RixFm festivalen först, hörde massa folk som sjöng men jag såg dom dock inte. Men det räknas ju som att jag sett en kändis. Eller?

Sen blev det Deli. Invigde mina skor jag fått av Victor i Julklapp. Trodde jag skulle bryta båda bena den natten.

Jag, Malin & Jonna

Jag & jonna

Jonna & Sandra

Malin var på G the whole night :D

Fest?


Jag & Sandra :)

Sara
:)
 


Snälla hjälp!

2010-08-19 @ 15:21:55

Vad brukar ni äta hemma?
Snälla kom med matförslag, jag är så sjukt trött på våran mat :P Vill ha lite nytt. Inget fancy! Men snälla kom med förslag!


Ny video uppe nu!

2010-08-19 @ 13:39:16

Sjukt cool jag är! hahaha :D
Ljudet är lite efter :(


Hej dag, gå över.

2010-08-19 @ 08:42:08

Victor snoozar som fan. Haha, han kommer i princip få springa till jobet direkt när han vaknat om han inte vaknar snart. Idag verkar det inte vara nån sol :( Victors mamma och hennes man kommer idag. Så blir inget o gå ner o titta på stan idag :( Skulle vara kul o bara gå runt lite, har inte varit där på miljoner år.. Men men, finns andra dagar.


Två sjuksköterskor möts i korridoren. Den ena upptäcker att den andra
bär på ett helt bäcken fullt med sperma.
Vad i all världen är det där?
"det är sperma"
Sperma? Har du varit uppe på spermabanken?
"Nej ,vi har bara magpumpat en blondin nere på akuten"


Uppe såhär "sent". Hur coolt?

2010-08-18 @ 22:49:58

Hej! Nu är väl alla ute och partar på Augustifestivalen. Eller iallafall kanske sitter och tar en öl? Det är så sjukt egentligen, jag har aldrig kunnat festa på festivalen. Den största orsaken är att jag inte haft råd, haha! :D
Men jag har lixom aldrig firat. Bara gått upp för den där jäkla backen för  att sedan gå ner o sen upp o ner upp o ner. Ja, ni Norrköpingsbor vet vilken backe jag menar.

När är det stånden kommer? Vill gå och titta lite. Ska hitta på nått med Jonna. Sätta oss nånstans och bara snacka och umgås. Njahe, nu suckar min man för han vill sitta här. WUÄ, ja som vill blogga. Another day Another time!

Förresten, Joel har sovit sen 20.00 och han har aldrig lagt sig så "tidigt". Får se hurlänge han sover nu. Hoppas de blir bra iallafall.


Älskar min Ring♥

2010-08-18 @ 20:09:28

Hehe, jag har köpt en ring! Jag hittade så jäkla många fina och ville köpa rubbet! Men de går ju inte :( Tänk om man vann på triss.. Hur härligt? Då skulle jag shoppa så mycket! Jag tycker egentligen inte om att handla ,typ trängas med folk i affärer o bla bla. JAG BLIR SÅ VARM och inte på ett bra sätt :P
Men jag och Sandra gick och tittade runt lite.. Anledningen till att jag behöver så mycket kläder är för att alla mina andra är försmå! Iallafall byxorna, och det är ju runt 30 par som bara ligger där och ropar på att jag ska sätta på mig dom. Men det går inte älskade byxor, det går inte. Haha :D

Jag hittade ett par persikofärgade byxor  ( persiko färg är väl lite typ rosa väl? haha)



Jag äälskar min tumring!


Hej & Godmorgon.

2010-08-18 @ 08:06:57

Vissa hade uppdaterat sina bloggar sen igår kväll redan and I loved it! Älskar bloggläsning på morgonen :) Jag förstår inte hur jag kunde vara så emot bloggar innan? Tyckte det var snobbigt. Vet inte varför, men jag bara tyckte det. Joel somnade i vagnen igår runt 8 och det är tidigt mot vad han brukar somna. Men han sov iallafall hela natten, han vaknade och ville ha mat såklart, men han blev inte pigg och ville upp förrän klockan 7. :thumbup:

Funderar på att klä på oss och dra ner till öppna ett tag. Sångstunden börjar klockan 9. Eller det kanske var 10?


Lång dag idag.

2010-08-17 @ 21:37:08

Idag har det varit en låååång dag. Mötte upp Hanna och drog iväg till Timjan för att där träffa andra mammor. Jag är yngst i gruppen, men det känns inte. Jag trivs som fisken i vattnet där :D Vi gjorde handavtryck igen. Gjorde det sist på Elementet ( En öppen förskola) när Joel var tre månader!

Mötte upp syster Carolina på stan Och handlade en present till Melanie, sen gick vi hem till syster Patricia och firade Mel, sen gick jag (fan vilket tråkigt inlägg) och mötte upp Victor och handlade hem lite mat och NU är vi hemma! Jag är supertrött verkligen, ska äta nått nu och sen hoppa in the säng..

Förresten.. När jag gick in på blogg.se's hemsida så hade en tjej skrivit om självskadebeteende och jag blev så glad. Visst jag har inte ärr över hela armar och ben, men de ärr jag har skäms jag över, jag är rädd att folk dömer mig för dom och jag vill inte det. Jag är ju bra. Jag blir inte sämre eller utvecklingsstörd pga några ärr. Så den tjej lyfte upp mig lite. Här är hennes blogginlägg

http://jonesythekatt.blogg.se/2010/august/sjalvskadebeteende.html


Älskade unge


17 augusti 2010

2010-08-17 @ 08:23:29
Måste rusa iväg till min syster snabbt sen och lämna nycklarna jag lånat för att skruva ner Joels säng. Sen dra iväg till timjan.. Kändes som jag var där igår men det är tydligen en vecka sen jag var där? Tiden försvinner var?
Regnigt idag and I love it! :D jag verkligen älskar höst och Vinter, känner mig så trygg då. Konstigt va?


bild från 2006. Jag var ned i cribs.. haha


Men hello dääär

2010-08-17 @ 00:49:56

Drar en nattbloggning bara för att :) Kan inte sova för att jag har ont i en tand. Vad händer med mina tänder? (haha rimrim) Gör de revolt eller? Och för vad isåfall? Känner att jag bara vill ligga med Vic framför tvn och mysa, men han ligger och sover och jag sitter här. Jag försökte sova faktiskt, men jag är inte trött. Konstigt!

Vill läsa mer bloggar! Mer mer ge mig meeeer! Fast bra då.

Joel har börjat drömma mardrömmar och verkligen ligger och gryr som en gno HAHAH fan vad fult sagt. Men ni förstår. Jag är liite trött och tycker jag är skitkul just nu. hur bra!?
wuääääää


Lite funderingar

2010-08-16 @ 17:56:45
  1. Är det nu man ska passa på att åka utomlands? När Joel är såhär liten? Eller är det bättre att åka när han är är runt 3-4?
  2. Varför heter det göra slut? Man gör ju slut på ett förhållande, så borde det egentligen inte heta att man gjort slut på förhållandet?
  3. Är det verkligen såhär tråkigt att laga mat till sig själv? Hur gjorde jag innan jag blev tillsammans med Victor kan jag undra.
  4. Är det gott med kräftor?
  5. Varför sänds inte unga mödrar längre?
  6. Varför är det alltid skit på tvn på helgerna?

 


Finbesök från Italien

2010-08-16 @ 14:13:32

WOHOOO! Nethan ringde mig nyss, hon hade precis kommit från Italien. Hon är i nyköping nu och är påväg hit :D Fan va kul! :D Syster, jag vill fortfarande ha kräftstjärtar av dig!

'
Nethan och jag på Hugo okt 2008


Något du inte vill missa..

2010-08-15 @ 23:35:22

Eh, kolla dessa jäkla stora solrosor. Hhaha :D Big or What? Att inte grannen över får tuppjucket på dom? Jag hade klippt av skiten! Nejvars nu ska jag inte vara jävlig. Är bara väldigt trött och varm. Jag har varit varm i tusen år. HORMONER försvinn?
Nyss låg victor och knappa på datorn och jag höll på att somna, vilket mysigt ljud.♥ Nu blir de sängen och jag hoppas att Joel inte vaknar supertidigt imorn!
taget på en balkong "in thi huuud in thi hagiby"


Hatar mitt hår.

2010-08-15 @ 17:53:36

Eller hår och hår, jag har ju nästan inget kvar. Jag hatar verkligen att klippa mig, det blir aldrig som jag vill, aldrig. Den enda som vet hur mitt hår ska klippas är en frisör i Västervik. Jag var alltid såå nöjd efter jag kommit därifrån, JÄMT. Nu är mitt hår superkort och så har det blivit slitet för att jag ahr fått platta det för att det ska bli nån cm längre och gissa om det har slitit på håret? Så jag köpte mig en hårinpackning och värmeskydd till håret på Ica, de har smink och allt där nu, snacka om att jag älskar att handla där nu! :D Hårinpackningen gick på ynka 79 :-


Ensam hemma.

2010-08-15 @ 16:34:36

Imorse drog Jag, Vic, Joel och Victors pappa iväg och inhandlade han en laptop ;) Sen gick vi till max och åt lite mat så nu är man proppmätt. De skulle se en liverpoolmatch så Victor tog med sig Joel så jag kan få vara för mig själv lite. Skönt men jag saknar han och vill ha han hos mig, men som sagt skönt med lite egentid. Fick jag görra veckan med i några timmar och det behövs verkligen. Nu är det Cougar Town på tv så ska väl ligga och slappa, sen blir de väl städning för jag blir så rastlös :)


Födelsedagsfirande.

2010-08-15 @ 10:20:48

Igår firade vi Hanna som fyller 25 idag :D Det var ju inte världens röj eftersom vi hade barnen, men det var superkul ändå! :)Blev bjuden på polsk mat och massa goda saker. Blev också bjuden på champagne och ALDRIG MER! Hehe, smakar som kolsyrat vin typ. Joel hade kul och lekte massa med Laura ( Hannas dotter) och var jättenyfiken på henne.


Birthdayparty

2010-08-14 @ 13:47:10
Ska på födelsedagsfest hos hanna idag. Jag har inget fint att ta på mig! Och det är sant, det finns ingenting jag kan ha på mig som är fint! oh, jag blir galen! Har en klänning men vill inte visa mina fula rispade armar, det är så jäkla fult och jag skäms SÅÅ!
Joel ska jag plocka fram lite fina kläder till iallafall ;) Mitt hår ska vi inte tala om! Jag kan inte göra nånting med det! FRISÖRER BARA FÖRSTÖR HÅR. Jag saknar mitt låånga :(Nej nu ska jag slut klaga och se om det finns nått jag kan ta på mig (trots att jag vet att det inte finns)


Myskväll♥

2010-08-13 @ 22:19:35
Nu har min lilla prins somnat! Han var jättetrött men ville inte sova. Hur konstigt? Nu har jag en timme som jag måste slå ihjäl för sen kommer Victor och vi ska mysa och se en film tillsammans (precious) Inte direkt nån romantisk film, men hur roliga är dom på en skala? ;)


uuh, så seg!

2010-08-13 @ 18:24:09

Sov ett tag med Joel nu. Jag är så trött :( O så känns det som det ska börja åska, tycker de såå varmt men jag vågar inte öppna balkongdörren för jag har redan dödar 2 getingar idag. Tror det är ett bo ovanför våran balkong.
Nae om man skulle börja plocka undan här hemma. Jag säger som mamma ; jag bara städar o städar men det bli igen skillnad. COME ON låt det vara fint för en gångs skull!

Haha, Joel för nån månad sen ;)


Titta vad älsklingen kom hem med :')

2010-08-13 @ 14:44:30
En ny telefon :D♥ Nu slipper jag min dåliga samsung som batteriet bara dör på trots att man laddat den i flera timmar! Joel sover så nu ska jag fippla loss med min mobil. Älskar inte ni också när man har en ny telefon och man sitter och ändrar tema och gör den till sin egen?



Precious

2010-08-13 @ 14:28:49
Idag ska jag se den här filmen. Tyra Banks gjorde reklam för den igår i sin show och jag kände att jag var tvungen att se den. Det handlar om en tjej (precious) som blir misshandlad hemma och våldtagen av sin egen pappa.
Den är baserad på en verklig -hemsk- historia. Men jag vill fånga budskapet filmen ger. Den verkar otroligt bra. Här är trailern.

Ny header

2010-08-13 @ 08:35:49

Som ni kan se så har jag gjort en ny header :) Men den blev sne och jag förstår inte varför? Hmm.
Imorse vaknade Joel skapligt iallafall - klockan 7. Nu sover lillen igen och jag funderar starkt på att lägga mig bredvid Victor & Joel :) Men jag vet inte för jag brukar oftast bli trött om jag sover mer. Är det bara jag? hehe. Rensade Joels garderob IGEN så nu har vi massa med kläder i strl 50 / 56. Min bror & min "styvkusin"  (Nej de är inte släkt) ska ha tvillingar i Oktober så de har fått lite kläder av oss.

Jag har ju lagt undan kläder till nästa barn som kommer komma ca 2020 eller senare, haha! Iallafall som det känns just nu! Jag vill inte spara allt för lite nytt vill man ju ha till nästa. Helst i färgen rooosa :)


Gammal bild på mig och lillasyster Melanie♥


12 Augusti

2010-08-12 @ 21:55:38

Idag har jag varit igång ganska mycket o fixat o trixat trots att jag var så trött. Somnade ju som sagt vid 3 och vaknade vid 5. Men Victor tog Joel imorse så jag kunde få sova. Var ändå trött, men så är det.
Skulle ju gå på möte idag, men jag går redan i en mammagrupp plus att jag är den enda som pratar svenska, det blir lite stelt och jobbigt faktiskt för en av anlendningarna att jag går dit är ju för att träffas och prata med andra mammor.

Nu har jag lagt Joel i sin säng, tänkte att han skulle försöka somna där och sova där för en gångsskull. Men njae, går inte så bra. Tålamod måste man ha! Det är mer att man hör så väl in till grannarna och de kanske inte orkar höra en bebis som skriker. Visst, man ska ta hänsyn till sina grannar, men jag måste ju få kunna försöka få Joel sova i sin säng. Får se hur det går.


Ni måste se denna reklam!

2010-08-12 @ 18:27:45

Älskar Icas reklamer!Haha♥


Birros ord får mig att få tårar.

2010-08-12 @ 18:16:45

Jag visste knappt vem han var, men Victor har visat mig hans blogg och jag har fastnat för hans sätt att skriva. I Tisdags fick han en dotter, och denna text har han skrivit till henne :



Tänk om ens pappa skrev så om en..
Här är hans blogg : http://www.nt.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=5935825


I love my baby boy

2010-08-12 @ 01:18:48



HAHAHA ROLIGASTE VIDEON EVER!

2010-08-12 @ 00:15:23

Här får ni smaka på lite Emily humor! Vill också göra såna här videos men fattar mig inte på nya windows movie maker. Nån som vet var man kan ladda ner den gamla?


Livet på BB

2010-08-11 @ 20:59:54

Nu jävlar blir det snickerskaka med mjölk, naturgodis ( blir man smal av det?) och livet på BB på kanal 5 nu!
Joel somnade precis = häääääääärligt! Nu blir det mums mums! ;)


Matlagning

2010-08-11 @ 17:49:35

Nu lagar jag Kyckling med bulgur, sallad och keso ( precis börjat tycka om keso) Och den här maträtten är en ny favvis här hemma!♥


Baka kaka

2010-08-11 @ 15:23:20

Herreguuuud vad sugen jag blev på snickerskaka! Tänkte bege mig till hageby Centrum och handla ingredienser och samtidigt passa på att hämta paketet jag fått från Libero!


En dag i söderköping

2010-08-11 @ 11:06:24
Igår var jag barnledig efter fyra! Victor hade Joel hemma så jag drog iväg till Sörpa för att träffa Towelita :D
Hon var också abarnledig så vi satt hemma hos henne o snacka skit, dansa och smutta på lite vin.
Jag måste ju säga att jag blev sugen på att flytta till sörping när jag såg den fräscha lägenheten!
Vic kommer väl bli galen på mig, men jag är verkligen sååå sugen på att flytta från Ljura. Vill helst bo i Navestad men det händer ju inte :(




hahahaha

2010-08-09 @ 11:09:32

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh? Hahahaha! Den här låten bara skriker att man ska göra parodi på den. "hey come to me" Med värdlens hesaste röst. Sexigt? No.


Eh, hej snygg sko!

2010-08-08 @ 15:27:56
Vem vill inte ha dessa skor? Det pågår en tävling nu och jag vill ha dessa soo bad! Haha. Så rösta på den!



 röstar gör du här ---> http://nelly.com/designyourshoe/?obj=IuGei9VQANjICswlVSkC0JXDGPgjo6bwphOOdkcbvCjvuWWDo6Fl#shoeGallery


2010-08-08 @ 10:56:13


nån som vill ut och gå?

2010-08-08 @ 10:07:45

I  eftermiddag ska vi åka till Victors mamma. Vi har blivit bjudna på middag. Victor slutar inte förrän fem så det får bli en snabbis :) Men det ska bli kul för henne att få träffa sitt barnbarn..
Själv tänkte jag värma på lite köttsoppa såhär tidigt, haha! Vill fika ute men ingen svarar. Alla är väl bakis eller nått ;) Jag sov ju själv till klockan 2 på dagen efter jag partajat! Men det var då, det var då. Känner mig asgammal när jag säger så, haha! Annars då? Tänker gå ut och gå i skogen med Joel. Ingen vill ju följa med :( Tänker inte bara sitta här hemma. Men nu blir de bädda sängen, sen äta!♥


you are not alone.

2010-08-07 @ 17:32:09

" Can I have a glass of water"

2010-08-07 @ 17:00:58


TOPPBLOGGARE SUGER

2010-08-07 @ 15:40:04
Ja, THEY suck!

Tycker inte om att läsa nåns blogg längre, alla verkar tro att de är mer förmer och bättre än alla andra, VEM FAN BRYR SIG om vad de ska göra? De klagar ju ändå bara " nu måste jag möta min manager *GRrRrRr* *mOrRr* vill inte! är fett med bakis" bla bla bla blabla bla bla BLA blABLbalABL ..

SUP INTE DÅ OM DU HAR SÅ JÄVLA VIKTIGA MÖTEN!?


SÅ jävla trött på deras klagomål och KENZA har sjunkit så låååååågt i mina ögon. Tyckte om henne innan men nu, fuck no säger jag till den människan. Hatar folk med dubbelmoral.

Så jävla trött på deras patetiska bråk också där de trycker ner varandra - när de väl bloggar. Det finns fan inget positivt med deras bloggar längre. NADA!


Vill slänga upp en video.

2010-08-07 @ 13:40:38


Lunarstorm stänger ner

2010-08-07 @ 12:58:19
Har inte använt sidan på jäääättelänge. Haha kommer ihåg när man var 14 och tävlade om vem som hade mest gästboksinlägg. There was one reason , and one reason only - att jag hade kvar min face och det var Nicke. Jag gick in och kollade på hans dagboksinlägg (Där jag och sabina hade skrivit) ofta.


Jag kollade på bilder han laddat upp på mig, jag kollade hans gb inlägg och jag hade sparat massvis med mail han skrivit till mig. Jag saknar han fortfarande så mycket. Vill att han ska leva igen och när jag loggade in på lunar så kändes det som att jag träffade honom, som om jag var nära han på något sätt. Så det här med att de läggs ner är- för mig- tråkigt.


Hemma från bion!

2010-08-06 @ 21:58:37

Vi skulle först se inception, men när vi såg att eclipse gick så bokade vi den! :D
Skönt att få tid till varandra utan Joel ett tag. Bara han & jag. Det fick mig att få nya krafter.

Jag undrade bara över en sak..
Hur fan kunde edward tillåta bella kyssa jacob framför honom?
asså, jag skulle bli så jävla sur. Men det är väl bara jag. Haha!


Usch, vad smärtsamt.

2010-08-06 @ 14:36:41
Jag såg nyss på unga mödrar och en tjej - Nadja, bestämde sig för att göra abort för att hennes barn hade fel på sitt urinrör så att det skulle ändå dö. Man fick se begravningen och jag fick tårar i ögonen för det var så fint! Men iallafall så berättade hon att när hon födde fram barnet ( i vecka 19) så levde det. Hon gjorde en abort, men barnet levde i 3 timmar och 27 minuter. HUR MYCKET HINNER MAN INTE ÅNGRA SIG NÄR MAN SER SITT BARN OCH HÅLLER DEN I SIN FAMN LEVANDES NÄR MAN BESTÄMT SIG FÖR ATT INTE BEHÅLLA DET!?

usch, vilken jävla hemsk känsla. Man brukar ju få ta tabletter några dagar innan så barnet dör. Fy alltså, får ont i magen bara jag skiver om det.. Stackars henne.. fy fy fy ;(

Bio idag?

2010-08-06 @ 14:21:26

Idag ska jag och Victor dra på bio, vad det blir vet vi inte än. Jag smygtittade lite på sfbio's hemsida och det verkar mest vara barnfilmer? Får se vad vi kommer fram till för jag ska ju inte se nån pang pang film. Jag vill helst se en bögfilm ( amerikanska tjejfilmer) :) Men vi får se. I'll update soon.


HAHAHAHA

2010-08-06 @ 10:35:55

Vad är detta?


Jag hatar när folk skriker.

2010-08-05 @ 23:42:32
Jag blir rädd när folk skriker. Nu är jag helt stissig i kroppen, jag hörde just en tjej skrika på hjälp utanför mig. Jag öppnade och tittade ut på balkongen ( NU SKRIKER HON IGEN VET INTE VAR DET KOMMER IFRÅN) men då var hon borta. Vet inte om det kommer från huset? Det låter som det kommer utifrån och när jag gick ut så såg jag att en annan granne stod o tittade.. Åh, jag tycker inte om sånt här.

Rösta på min sko, snälla?

2010-08-05 @ 23:18:20
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


MEN ÅH!SKJUT MIG!

2010-08-05 @ 19:29:55

Tog fram fläskfilé och nu ångrar jag mig. Jag är så sugen på köttfärssås. Ser det inte gott ut?


Bild tagen fårn saltpeppar.se


Barnledig och tvättar

2010-08-05 @ 16:59:12

Jag  har inte haft nån energi de senaste dagarna så Victor tog Joel nu. Han har vart iväg sen klockan 14.00 :) skönt, men jag ligger ju inte o slappar, jag tvättar ju. Men ändå såå skönt att få vara själv! Jag hör att disken ropar på mig, jag har försökt undvika det men den verkligen kallar på mig. Så nu ska jag ta tag i den!


TYPISKT

2010-08-05 @ 11:05:41

Så typiskt att man ska tvätta när det är fint väder ute. Så jävla typiskt. Victor är ledig så de hade varit kul att hitta på nått. Men nej. Haha! Det är ju inte liiiite tvätt heller. Mer än hälften är joels kläder vi fått av mamma & Jonna (tack tack tack Började brännas lite i plånboken för alla kläder han haft hittills har vi köpt nytt, och det är ju inte JÄTTEbilligt men inte heller dyrt med barnkläder. Men i slutändan blev det det. Men nu har vi iallfall kläder fram till vintern till lillskiten.

Joel glad :) Han har fått en framtand sen har han ju redan två tänder sen innan :) Plus att han sitter nu också, fast han håller sig i med en hand.


Check out the tvätt, haha! Undra om man hinner tvätta allt?



Close up *dumdumdum*

'


Lite kvällsbloggning såhär.

2010-08-05 @ 00:27:54

Igår blev det ingen update alls. Kan nog vara så för alla tror jag. Jag har haft fullt upp  med Joel och har knappt haft tid för att sätta mig o blogga överhuvudtaget. Så är ju livet som mamma, man måste alltid prioriera banet först, men man får ju inte glömma sig själv heller för man behöver energi för att orka så, därför, när jag väl fick tid över så sov jag faktiskt. Jag har blivit så trött.

Tänkte bara säga hej iallafall♥! Och att jag tror jag ska dra in en videoblogg imorn om jag är glad! Inget kul att tvinga på sig ett léende när man inte är glad, det är över med det nu.


Never seen picture of KISSIE

2010-08-03 @ 22:16:08

Kissie kissie kissen..
Hon som fått tusentals tjejer att känna sig fula, helt i onödan. Jag menar. Look at her!
Jag hatar att klanka ner på folk, men hon har bara sig själv att skylla.


 A  natural?


nice dubbelhakor.


3 augusti - pina.

2010-08-03 @ 19:27:31

Ska sova nu. Måtse passa på när Joel sover. Vet inte vad det är med mig, jag mår inte bra.
Jag orkar inte ens gråta, så trött är jag. Min hjärna går på högvarv.
Hur mår jag? Varför mår jag såhär? vad är det som får mig såhär ledsen?
jag vet inte. Jag vet ärligt talat inte. Det känns som jag ser på mig själv ståendes från en hög pall, ser hur jag tynar bort, på hur förvirrad jag är. Jag ser så rädd ut. Jag ÄR rädd. Usch. Det är inte min dag idag.


Bild tagen 2007.


rubrik

2010-08-03 @ 15:17:17
Det känns som jag ska bryta ihop snart. Jag känner mig inte glad längre, jag bara går och är arg jämt. Håller mig borta och är med joel hela tiden, dygnet runt. Det tar på mina krafter, jag älskar min son men jag är så trött.
Jag vill bara iväg. Men ändå vill jag ta alla krafter till att orka fortsätta. Jag är så klyven. Vet inte längre vad jag vill, så osäker på allt. På mig, på folk omkring mig.

Jag är arg och ledsen.

2010-08-03 @ 13:26:53
Det känns som jag tappat bort mig själv, och på vägen har jag förlorat mina vänner.
Jag vet inte vem jag är, jag vet inte vem jag var , jag vet inte vem jag ska bli, jag vet inte vem jag vill bli.
Det känns som jag går och bär så mycket ilska inom mig som jag Inte kan släppa ut - för jag vet inte vad det är.
Jag går runt i min lilla bubbla och tänker o tänker o tänker. Men jag kommer inte fram till nånting. Ibland känns det som livet är emot mig, varför då ens kämpa? för vad? ( Nu menar jag inte att jag inte kämpar för min son) Fan jag vill inte förklara mig, jag vill bara skriva av mig. Tänk om this, tänk om that. Tänk om, tänk om..
Ibland undrar jag. Jag hatar att vara så impulsiv, jag ångrar att jag inte gick klart gymnasiet. Jag har aldrig kunnat vara ungdom för jag ahr aldrig mått bra. Jag har alltid kämpat dag för dag, supit bort alla känslor. Hur ska jag göra nU? Jag kan ju inte dricka, inte skada mig själv. Jag bara sitter här och tänker .. och tänker .. och tänker.

Jag vet inte längre vad jag vill och det tär på mig. Jag vet inte vad det är med mig, vissa dagar känner jag mig så lycklig andra dagar vill jag bara springa iväg och aldrig mer se tillbaka på livet.
Alltid ska det vara nått- jämt.

Låt dig aldrig tryckas ner, aldrig.

2010-08-03 @ 10:10:31

Låt dig aldrig tryckas ner av folk som inte vet nånting -eller folk som vet för den delen. Deras beteende tyder bara på osäkerhet och/eller avundssjuka, de kanske inte själv har de lätt i livet (försvarar inte någon som trycker ner nån, men anledning finns ju) Hade de varit lyckliga (som jag är) så klankar man inte ner på andra sådär. Varför ska man annars sitta och trycka ner nån? Personen i fråga gör ju bara det för att komma åt dina svaga punkter och anledningen till det är väl för att de är avundssjuka för att du har det som de inte har. (I mitt fall barn)
Jag skrattar faktiskt lite här hemma när jag läser vad folk skriver till mig. Vart vill du komma lixom? ;)

Låter bilden tala för sig själv.


YEEEEES

2010-08-02 @ 23:40:25

Jag hittade min desgin igen. yes yes yes!


Det är inte sant!

2010-08-02 @ 23:17:58
Jag hittar inte min gamla design nånstans! Jag vill ha den tillbaka, trivs inte med denna.. FAN FAN FAN FAN

Rörigt rörigt.

2010-08-02 @ 22:54:24
Håller på att göra om min blogg. Har redan ångrat mig, haha!

HAHAHAH!

2010-08-02 @ 20:37:11

Gör dig själv till en fuldansare! SKITKUL! :D


http://www.fuldans.se/?v=dvfrhscjxs


Jag ska göra fler videos!

2010-08-02 @ 19:56:44
Grejen är att jag inte vet hur man klipper i nya windows movie maker. Jag dör! Men jag märker att ni gillar det och det är så jävla kul! Jag blir så GLAD! Nu sover lillen så jag kan äntligen pusta ut.

Lite shopping.

2010-08-02 @ 16:01:20

Igår tog vi en spontanresa till Ikea och idag drog vi till Nordic och handlade en superfin bänk till hallen. Blev som sagt besviken igår över att vi inte hittade nått till hallen så den står ju helt tom nu! Men på fredag kommer bänken och då jäklar ska vi börja få fint i hallen med. Ska ta kort så ni ska få se!

Stannade förbi H&M och köpte tre mössor, två stickade tröjor till hösten och en hakklapp i plast. Allt gick bara på 257 :- Bra pris! Det var världens rea men jag hittade inget :( tråkigt, men jag hittade ju lite till Joel iaf.



Jag blir helt varm i kroppen!

2010-08-01 @ 20:57:48

Hehe, ska nog göra fler videos och kommentera mera ;) Märker ju att statistiken har höjts som fan! :D

Jag fick ett helt inlägg dedikerat bara till mig av Melissa! :D

Min syster länka mig med :)



Och Towe gjorde en video till mig :)


Jag blir så jäkla glad o känner mig SÅ uppskattad och det behövdes verkligen!♥


var är kameran när man behöver den?

2010-08-01 @ 18:23:19
Jag ville ta kort på Joels rum, vi har fixat lite där inne och nu har vi även sänkt sängen! Jag var så rädd att han skullle ramla ur så den behövde sänkas. De blev ingen sömn för mig. Jag njuter av tiden jag kan vara själv. Bara för de så vakna han nu :) Men ska försöka hitta kameran!

Tiny update

2010-08-01 @ 17:42:44

Hej! Kommer en liten uppdatering för jag tänkte nämligen passa på att plocka lite här hemma & sen sova om jag hinner innan Joel vaknar. Vi var på Ikea idag och fyndade lite saker bl a skåpskydd så inte joel ska kunna öppna skåpen (tiden går så fort) sen diskborstar (wow liksom VÄRI WOW) handdukar, en hylla till Joels rum och lite annat smått :) Hörs senare!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!