27 februari ❤️

2014-02-27 @ 03:16:06
Min sons bf var ju den 27 feb. Men han valde att titta ut 4 dagar efter det. Men den 27 känns ändå lite "speciellt" då det var ett datum man längtade till under så lång tid. Tänk att det snart gått 4 år sen jag födde Joel. Det är ju helt otroligt! :) det känns som att han varit i mitt liv föralltid, men ändå som att han kom igår! 

Bilden är en printscreen. FATTA att jag var gravid i 2 hela veckor till efter att denna bilden togs!? 15 dagar efter bilden kom han.. Fjiii vad stor jag var!

Helt ok lill-lördag.

2014-02-26 @ 21:27:38


Ont i knät. Teen mom 3 och 1,5 kg godis. Heelt ok lill-lördag.

Dumma knäää..

2014-02-26 @ 16:58:08
Skulle ha jobbat idag men knät svullnade upp lite o hade så ont, så ville inte riskera något. Igår färgade jag iallafall håret, det blev inte den färgen jag ville för att jag är för feeeeg när det gäller mitt hår haha :) dock så vill jag ha den färgen nån gång.. Men när den gången kommer får vi dock se :p färgade iallafall lite "askbrun" och det ser bra ut, så jag är nöjd! 


Det här med att sova..

2014-02-25 @ 00:29:08
Varför ska det vara så svårt? Det är det härligaste som finns? Jag tror mig veta varför jag har dessa sömnstörningar ( jag är min egna dr. Phil) likaså andra saker jag har svårt för. Som tex att dammsuga. Jag HATAR det. Varje gång jag gör det så kryper det i kroppen på mig av obehag. Det är på gränsen till ångest och ju mer det låter desto räddare blir jag. Och även där har jag luskat kring hur det kan vara så och tror mig veta svaret.. Synd. Men får intala mig själv att det inte är någon fara helt enkelt. Nån av er som också har för sig/får för sig knasiga saker ibland? 
 Syroyo.

Godmorgon

2014-02-24 @ 11:01:09
Hellu.. Idag tänkte jag passa på att fixa lite saker innan jobbet imorgon, men massa papper o så som saknas så får fixa det imorgon. Alltid ska de va nått strul med Af.. Igår var jag ute med henry och sprang i skogen på kvällen o de var sååå skönt! Längtar tills jag tränat upp mig tillräckligt me kondition så jag kan springa utan att tro att jag ska dö av smärta i mitt knä!! Men det gick helt ok igår. Vet inte om jag inbillar mig eller om de faktiskt känns som en kortare sträcka när man springer på kvällen? Riktigt härligt var det iaf. :)       

hej orange hår! måste färga om imorgon... O vet vilken färg, ska visa när de e klart.. Förata gången jag kommer ha den färgen 😊😉

Titta här då ;)

2014-02-24 @ 10:51:05Hur mycket ska man orka?

2014-02-12 @ 23:16:25
Man försöker att finnas där, ställa upp för de man verkligen bryr sig om och älskar. Man försöker verkligen. Men ibland finns det en gräns, ja, för vi alla har en sådan. Du passerade den för längesen men ändå så kan jag inte låta bli att försöka hjälpa dig. Sträcka ut min hand och försöka greppa din, men du ligger alldeles för långt ner i hålet. Jag når dig inte. Jag hör dig, men du vet inte ens själv vad det är du vill få sagt. Sjung ut det, skrik ut det, bokstavera det för mig. Men frågan är. Vet du ens själv vad du vill? Vet du vilken melodi du vill sjunga för mig? Vet du vilka noter du vill spela för mig? Olika noter som du spelar för de andra. (Säger en sak till mig, en annan till nån annan och gör en tredje )  jag vet inte. Jag bara orkar inte. Självisk, själviskt, självisk. Hjälp dig själv för fan. Kamma till dig, mogna! Öppna ögonen!! Jag orkar inte stötta dig mer. Jag bara orkar inte.. 


Sömnproblem.

2014-02-10 @ 00:17:29
Enda sen jag varit en liten flicka så har jag haft sömnproblem. Jag finner verkligen ingen ro till att få sova, trots att jag är hur trött som helst! Spelar ingen roll om jag varit och jobbat i flera timmar, eller tränat. Det är himla frustrerande! Förra sommaren sov jag INGENTING på 4 (!!) nätter (eller dagar) 96 timmar. Klarvaken. Jag kommer ihåg att jag hade skola då, en torsdag. Och jag hade inte sovit sen natten mot söndag. Jag var så trött, men hjärnan gick på högvarv och det hela slutade med att jag tillsist fick hjärtklappningar, såg i syne, allt hördes tusen gånger högre och alla ljud lät som det kom från en biosalong. Även om någon viskade så hoppade jag till. Jag kunde inte ens ta mig till doktorn för att jag inte kunde gå rakt! jag hade fått en akuttid Men jag kom utanför dörren i princip, och fick vända hem igen. Så jävla läskigt!! O där vill jag inte hamna igen.. 


Partey

2014-02-02 @ 17:50:41
Hej hallå! Igår blev det en spontanutgång för min del! Hade det riktigt trevligt faktiskt! 👌 på förfesten satt jag dock med mina tjejpolare inne i ett sovrum och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade och hade fotografiverkstad! Haha 😂 medans alla andra satt i vardagsrummet, men var skönt att inte sitta med så mycket folk faktiskt! Jag har blivit folkskygg igen...? Fattar inte varför..? Det blev två öl för min del, sen kände jag att det räckte. Var absolut inte full men kalvade ändå när jag kom hem. Blir alltid så även om jag knappt druckit! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!