29 April

2012-04-29 @ 15:49:08

KOM IGEN NU EMILY FÖRFAN!

2012-04-27 @ 14:12:10


Arkösund.

2012-04-26 @ 15:35:25



Weeey. Idag var vi i arkösund med klassen och spelade offer och så larmade vi och så kom det brandmän, poliser, militärer o annat. Mjääääääääää va heta hahahaha! Jag skulle ha näsblod men ser mer ut som herpes gone so bad, haha! :) Vi blev bjudna på mat och Jag och Helene satt kvar o pratade lite med några och jag skämde uuuut mig. Jag frågade den ena "men du är från Gotland?" för det lät som det på hans dialekt o han ba "nae, dalarna" och jag vänder mig om till Helene och säger att "jag sa ju att han va från UMEÅ" Och alla börja asgarva. Så tydligen, nej, umeå ligger inte i dalarna. #Akwardmoment.


Mys med syster!

2012-04-25 @ 17:59:26
Idag kom min syster hit så vi tog en vända på stan, hon bjöd på lunch och sen gick vi runt i affärer och jag hittade två tjocka tröjor till mig själv och självklart om jag tycker om nått så köper jag det i olika färger och denna gången blev det en vit och en blå (jag ääälskar blått på kläder). Jag gör ALLTID så! Galet hahaha. Hittade dem på Jc. De kostade 299:-/st men med ett presentkort på 500:- och värdecheck på 50:- så betalade jag ynka 50 spänn. Hey hey hey! Lätt värt ;) Sen drog vi hem och jag tog fram min sminklåda och började sminka syrran! Älskar att sminka folk  och pyssla med dem :) Nån som vill umgås? haha. Satte oss även och plojsade lite framför camen = ett måste.



Och ännu en faller offer för hedersmord.

2012-04-25 @ 08:45:06

Och ännu en faller offer för hedersmord. De vill att man ska utvisa familjen, men vad hjälper det? Skadan är redan skedd och de har brustit i hjälpen för den stackars Maria. När ska man börja ta sådant här på så stort allvar? Jag tror inte att de inser vilken fara vissa faktiskt svävar i. Kolla bara på Fadime, Pela och alla andra som inte heller blir uppmärksammade. Det är SKAM att vi inte lyckas bättre med att skydda och gömma dessa stackars människor som "Dragit skam över familjen" Alla har olika kultur, religion och arv och det RESPEKTERAR jag men jag kan inte FÖRSTÅ hur man kan mörda sin släkting för att inte längre ha någon som drar skam över familjen. Det är så jävla synd och tyvärr blir det såhär när våra kulturer krockar! Vi har ett annat sätt att se på frihet, kärlek, och ja.. Allt. Man måste som förälder släppa på garden lite, det betyder inte att man inte ska hålla fast vid sina principer. Men utländska föräldrar måste förstå att deras barn kommer att beblandas med Svenska barn och göra misstag, som man lär sig av, utan att behöva bli bestraffad med döden! Jag blir så arg och ledsen och frustrerad på hela situationen men alla har rätt till sin egen tro, men jag kan bara inte förstå hur man kan döda sitt eget barn/Släkting för att "rädda" sin egna familj från skamen, alla gör misstag, lär er leva med skammen innan ni dödar erat barn!!

Vila i frid Maria Baho.

Från Marias blogg.

 

 

ANLEDNINGEN TILL ATT JAG LÄGGER UPP BILD ÄR FÖR ATT FOLK SKA FÖRSTÅ ATT DET ÄR INTE BARA ETT NAMN DET HANDLAR  OM, DET HANDLAR OM EN PERSON SOM BLIVIT MÖRDAD, SOM FALLIT OFFER! DET MÅSTE SKE EN BÄTTRING PÅ DET HÄR NU!!!


Lägehetsletande here I come.

2012-04-25 @ 07:27:54
God morgon. Idag är jag ledig men vaknade samtidigt som Victor och Joel :) Men det gör inget, jag är rätt pigg ändå, for now iallafall! :) Sen blir det lunch med syrran på stan och jag ska se om jag hittar nått för mitt presentkort på JC! :) Mitt från Gina tricot har blivit slängt! Fan så klantigt alltså! Nu blir det att leta lite lägenheter :) Lycka till till mig själv.

23 april

2012-04-23 @ 23:06:31
Ekar me min frånvaro här, inte ok. Men jag är inne i en svacka nu och mår verkligen jättedåligt att jag skjuter ifrån mig personer jag älskar och det gör mig ledsen, vilket i sin tur leder till att jag mår dåligt över att inte orka med dem och så är spiralen igång. Det är så mycker jag vill skriva och säga men jag vill inte, jag vågar inte, jag kan inte. Ni vet såna där tankar som man har när man mår så sjukt dåligt och som man inte vill att någon annan ska veta för då skulle de bara tro att man var sjuk i huvudet? Alltså, handlar inte om att jag vill vara destruktiv. Men bara massa tankar. Galet. Jag har iallafall solat flitigt på sista tiden men känns som att jag bara blir blekare och blekare. Eller så är det jag som vänjer mig vid färgen. Seriöst var fan är solen? Aprilväder i all ära- men VAFAN kom igen nu. Börar väl bli lite överdrivet med frånvaron va? Förra tiden de här året satt man ju ute på balkongen med bikini och solade. Jag kommer ihåg att Joel badade balja på balkongen då för de va så OTROLIGT varmt. Svammel svammel. Jag hör av mig till er snart. Vi hörs och puss sålänge ♥

Projekt

2012-04-21 @ 16:36:29
Idag har jag och Tina varit ute på äventyr! :) Köpte en säng av min polare Linda till lilla plutten och vandrade där på heela promenaden, haha har nog aldrig fått så många blickar på mig och sexig som fan var man också. Liksom titta:


Nu är sängen här hemma iallafall och vi bar upp lite saker till vinden. Så nu har vi rensat hans rum ännu en gång.. Han har så mycket saker. Så onödigt. Men såhär ser det ut i hans lilla hörna nu :)
Och där sitter börje och hänger över kanten ;) Tanken är sedan att måla sängen vit och skaffa något fint tyg att sy in kudden vid huvudet som ni ser är helvit nu. :)

Skrattretande.

2012-04-19 @ 22:50:32
Hoppas på sömn inatt då! Imorgon är det 7-16 som gäller på praktiken. Men jag har ju så sjukt nära haha. Men ska bli kul att gå en heldag. Ska inte ta me mig lunch utan går nog hem och äter. Tar kanske 40 sekunder hem? :) Jag är svintrött verkligen men jag kan inte sova. Många tankar florerar i skallen.

Bilden är tagen från mitt fönster och praktiken är det stora bruna huset till vänster :)


Sen tycker jag -Borttaget-

Sorry, men jag var bara tvungen att skriva av mig för det är så otroligt skrattretande. Svarar på kommentarer när jag kommer hem imorgon! Ledsen att det inte är några glada inlägg, men jag är så nere och då blir jag tusen gånger känsligare och surare :P . Sjukt. Okej, men vi hörs mañana ♥

...........

2012-04-19 @ 09:03:09

Lariemar + Nathanelle.

2012-04-18 @ 19:39:44
Nathanelle. Fint namn eller hur? Så ovanligt and I like it. Hennes polare Lariemar har gjort denna låt, om ni vill får ni gärna vara med och marknadsföra den :) Den heter Damn my brothers och var hur skön som helst..

I samband med att man marknadsför låten kan man vara med och vinna om en sjuuuuuukt snygg goodiebag hos Nathanelle och för er som inte visste så hon en riktig modeikon för mig och det är sjukt att hon inte är mer känd för hennes snygga stil.. åh dör!  Så in och spana på hennes blogg eller var med och marknadsför och tävla! Jag har tävlat i varenda av hennes tävlingar och inte bara för att vinna,utan för att hon alltid har så snygga saker att tävla ut!


Tupac har återuppstått

2012-04-17 @ 16:37:06
Tupac på en konsert 2012





Nej då, det är ett hollogram. Vad tycker ni om det?

Typiskt.

2012-04-17 @ 13:06:32
Inatt har jag sovit såå dåligt! Joel vaknade till och från hela natten och var jättevarm, tog tempen och han hade feber. Så det var bara att badda han med vatten som han inte alls tyckte om och ge han alvedon. Min lilla pluttunge♥ Victor var hemma med han på förmiddagen så jag kunde vara på praktiken men nu ska han iväg till skolan. Men hur typiskt är det inte att han är sjuk när man minst behöver det? Inte för att jag vill att han ska vara sjuk, men ni fattar. Och imorgon är jag ledig från praktiken så tänkte åka till Navestad där jag troligen ska sommarjobba och hämta papper men som det ser ut nu så stannar joel hemma imorgon. Faaaaaan. Vill inte släpa med han runt halva stan när han är sjuk. Men kanske så det får bli nu. Hoppas han kryar på sig och hoppas på att jag är människa idag då jag gick upp halv 6 för jag kunde inte sova ändå. Sen dra iväg till praktiken zom en zombiE. Määä.

Måste motivera mig till träning!! Äter dock inte onyttigt längre men nu är de träningen jag måste fixa alltså!


Tacopaj it is!

2012-04-16 @ 17:18:52
Skulle egentligen ha gjort Ost och Skinkpaj men victor är fortfarande allergisk mot ägg, liksom hur kan jag still forget? Så fick bli tacopaj! Superenkelt! Och hoppas på att det smakar supergott med! Men pajen är under förbereldse i ugnen och köttfärsen smattrar på och doften sprider sig i heela lägenheten :) kommer nog bli så gott så. Recept hittar ni hääär. Jag ska göra min chilenska sallad till. Eller vet inte ens om den är det? men många chilenare äter det iallafall. Skiva tomater och sen har ni på lite hackad gulllök eller rödlök, sen häller ni på liite matolja och liite citron och toppar med salt. NI måste smaka det. Underbart gott!
/ Kock Emily

Tired

2012-04-15 @ 13:29:05
fy fan för mina sömnproblem alltså! Jag kan lägga mig i sängen och så ligger jag där i flera timmar innan jag kan somna. Jag somnade klockan 3 inatt och lillplutten vaknade vid halv 6. Skapligt trött! Idag kommer Vic hem från sthlm och jag ska nog gå och lägga mig riktigt tidigt idag för imorgon börjar praktiken på äldreboendet. Ska bli skitkul :) Men kommer väl surra där som en vilsen höna i början, haha! Ni vet, man vet inte var man ska och vilka alla är osv.. Men jag ser det bara som en möjlighet att träffa nytt folk. Ska väcka lillen nu och sen ska vi klä på oss och gå ut en sväng! Älskar barnen här på våran gård (vi har innergård) för de är så trevliga! Stor skillnad från Ljura där de mesta där var drägg. Usch. Här sitter föräldrarna på gården och fikar och läser tidiningen i solen medans barnen leker. De är dock äldre än jag, så ingen i min ålder men EN känner jag och det är Jessica som utbildade mig på jobbet- skönare tjej får man leta efter!


Haha han är så söt. Säger "hiej då mamma" o cyklar iväg i världens fart för att sedan vurpa, och inte lär han sig för det ♥ Pluttunge!


Welcome to our crib.

2012-04-14 @ 23:27:03

Vill ha!

2012-04-14 @ 20:57:14


När man blir godissugen

2012-04-14 @ 13:22:18
Jag vet inte var jag läste detta, men jag tänkte testa iallafall och det är KESO på knäckemacka och tomater ovanpå. Man kan nog ta vilken smak på keso man gillar bäst. Jag tog 4 lökar. vitlök, gräslök, rödlök och nått mer som slutar på lök och hör o häpna, det lindrade mitt godissug :O


Jorden runt och tillbaka.

2012-04-14 @ 12:47:51
Imorse strålade solen in i fönstret så vi packade ner lite kex och vatten (joels favoritdricka) och lite bröd som vi skulle mata fåglarna med. Jag hade tänkt att gå till Folkparken, men Joel ville vara i Vasaparken så det fick bli så då. Och jag verkligen känner hur ensamt det känns för man känner INGEN där? Men Jag och Joel busade till det ändå och hade superkul. Plaska i pölar, bakade tårta med sand och sprang runt o runt o runt.

Jag verkligen uppskattar all min tid jag får med min son och denna Mor/son helg ska jag göra allt för att vi ska ha det så bra som möjligt ♥ Jag älskar dig min son. Nu sover han och jag ska packa ner en picnick som vi ska ha med oss ut sen när han vaknat :) Myyyyyyyys!


Känner mig så ensam.

2012-04-13 @ 23:46:03

Lovely!

2012-04-13 @ 21:34:39
Jag verkligen äääääääälskar såna här skor. Är det någon som vet vad de heter? Kan ju kalla dem för platåskor tills nån modetjej där ute kan säga de riktiga namnet :) Haha! Vad tycker ni om dessa? Kommer ni ihåg när de va poppis förr? Finns såna här höga converse med, men jag tycker de ska vara låg sula på dem. Men tur att smaken är som baken! Men ärligt, vad tycker ni? :) Want, want, want!


Buuuuuuu

2012-04-12 @ 22:55:17
Det här är ett asroligt klipp. En liten flicka som blir lite påsminkad och sen ställer hon sig i korridoren på ett hotell och lurar de som bor där, Hahaha. Älskar städtantens min liksom " Fan är hon här igen!
Check it out! Och jag lovar att det inte är nått läskigt som poppar upp i rutan som det kan vara ibland för jag själv är livrädd för sånt.



Dags att tala ut

2012-04-12 @ 20:00:12

tantvarning

2012-04-12 @ 00:11:47
aaaaaaaj! Jag måste verkligen gå till en massör alltså jag kan inte ha det såhär! Känner mig som en tant efter att jag fick ryggskott på nyår - för det visste ni väl? att jag fick det på självaste nyår. Hur typiskt!? Och så ska man iväg och käka middag och hälsa på folk man aldrig träffat och går som man blivit knullad i arslet. Ja, det var ett speciellt firande.. och så ska man ha 5 veckor praktik på äldreboende på det. Määää. Tänk om man kunde vara miljonär. Shit vad mycket man skulle göra.. Blev ingen Zumba för mig idag. Jag var för ledsen, blä. Vet inte riktigt när jag ska berätta vad det är som tynger mitt hjärta- när tiden blir rätt? men det blir den väl aldrig ändå. Fast många har väl luskat ut det redan, men då får det vara så. Men jag har inte ätit massa socker osv faaaaktiskt :D Men måste säga att jag är så sååsåsåss jävla sugen på o trycka i mig sjukt mycket godis.. ABSTI fucking NENS Nu ska jag knyta ihop säcken för imorgon ska jag träffa min älskade vän Eliin!♥


STOLT!

2012-04-11 @ 00:27:07
Måste bara säga att jag är sjukt stolt över mig själv. Körde Zumba i 60 minuter idag och Joelito blev nyfiken och tog på sig Victors skor och stod och hoppande, klappade och dansade♥ Mitt lilla troll! Men en hel jävla timme stod jag ut. OKEJ JAG ERKÄNNER JAG TOG EN RÖKPAUS! Victor förstod inte logiken i att jag tränade och sen förpestade min kropp med allt vad ciggen innebär. Men vafan, äh! De kommer när de kommer. ;)
Men jag tänkte iallafall köra på i 6 dagar i sträck nu (vad har jag gett mig in på?) Men jag ska fan klara det. Jag är så jävla trött på mitt fett som dallrar och all jävla wääää, allt som hänger över byxorna, haha kan inte prata om det, skäms! Sen säger folk till mig "du har inget fett, kolla på mig" Nej jag vill inte kolla på dig för våra kroppar e totalt olika! Tänker inte jämföra mig med andra..? Ursäkta men jag bryr mig inte om hur andra ser ut för jag tycker alla är vackra på sina sätt. Punkt.  Nu ska jag sova, för nu är det sent. Natti♥



Why pauly why

2012-04-10 @ 23:48:05
Snygga! Skulle vilja ha ett par såna här och inte för att alla går omkring med dessa utan för att jag älskar USA och min dröm är att flytta dit! Nu på senaste tiden hade jag tänkt åka dit och gifta mig med Pauly D från Jersey shore för han är exkt som mig men bara att han är i ett killformat meen så fick jag reda på att han är 32 (het som fan ändå) och att han har tjej och där gick gränsen. wäää..

vill ändå inte rekommendera att köpa dessa från stylebytyra.se då jag själv inte vet något om kvaliten. Men fina var de!


Back again

2012-04-10 @ 14:52:42
Nu är bloggen öppen igen! Hej hej hej It's been a while. Folk försvinner ut och in i mitt liv = mitt val och jag känner att det är dags för förändringar. Men det kommer nog bli bra, får intala mig det iallafall. Jag har verkligen mått skitdåligt och vissa dagar har jag mått toppen men det är väl så det är när sånt här händer, äh jag vet inte. Funderar på att börja käka Järnmedicin så att jag blir lite piggare.. Vi får se hur det blir. I helgen är jag ensam med Joel då victor ska åka till Stockholm med sina polare och ha en killhelg med MMA och allt därtill. Skönt för han :) Kanske jag med ska åka till Sthlm o hälsa på lite vänner, eller varför inte Malmö? ;) Jaja, vi får se hur det blir! Jag ska iallafall haka på med Monia och kämpa lite med vikten. Vill inte gå ner så mycket och bryr mig inte om vad vågen visar, men jag vill verkligen känna att jag trivs med min kropp, vilket jag inte gör nu. Babymagen måste bort och hullet på höfterna. Samt få mer muskler och sen om jag går ner eller upp på det skiter jag i! :)

Save it for the one who cares.

2012-04-03 @ 15:52:49
fyfan vilken ångest jag har. Inte känt såhär på flera år.


Sisten i är en badkruka

2012-04-03 @ 15:50:45

Lite roliga bilder mitt i allvaret, sådär.

2012-04-01 @ 16:55:31





Hahahahaha. Nån som känner sig träffad utav nån av bilderna?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!