Natti natti

2010-05-31 @ 20:55:57

Nu är de slut på topmodel som jag kollat på medans vic har badat Joel :) NU blir de färska frallor o Norska hemmafruar, sen sängen..


what a difference

2010-05-31 @ 18:58:52

Tänk vad annorlunda ens hår kan göra en :) Victor har klippt sig och ser helt förändrad ut. JAG ÄR NYKÄR IGEN!♥ Han gör mig helt pirrig. Vart har dagen tagit vägen? Det gpr alltid så fort när vic är ledig o de gillar jag inte! Snart blir de Jordgubbskäk och Biggest Looser!
 


baby ♥


Svar på tal

2010-05-31 @ 15:25:37

Fick en fråga om vilket program jag använde för att göra bilderna på min blogg så fina.

För det första: Tack så mycket! :) Men vilka bilder menar du? Min header har jessica gjort (www.jezss.blogg.se) Men de andra bilderna har jag lagt upp som jag tagit dom, alltså inte användt något program :) Men ett tips är picnik.com där kan man redigera bilder och göra de lite ljusare/mörkare och lägga till text bla. GL


morrn morrn

2010-05-31 @ 09:02:39

Jag skrev ett jättelångt inlägg nyss och det bara försvann JAG BLIR CP! ÅH!
Funderar iallfall på vad man ska göra idag då de blir ganska varmt (18 grader) :D Kanske ska dra o bada en sväng, nån som ska med om så blir fallet?Synd att Joel inte förstår så mycket än men det hindrar inte mig från o umgås och leka med han så mycket som jag faktiskt gör. Idag är Victor ledig med. Men vi får se vad dagen har att erbjuda, inne ska vi iallafall inte sitta :) Nu ska jag plantera om blommmor - äntligen! Victor köpte blomjord igår. Tack baby!



Nu jävlar blir de schteeek


rösta rösta rösta!

2010-05-30 @ 23:05:08

I KNOW! Jag verkligen avskyr när folks skriver "rösta på mig" Men ändå så gör jag det (?!?!??) En vänninas barn är med och tävlar om att fåp vara med på omslaget på tidningen "vi föräldrar" i September och ska jag vara helt ärlig så är den här bilden så jäkla fin! Check it out!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=35941&_ad_is_verified=y


matame

2010-05-30 @ 22:28:27
de betyder döda mig på spanska. Jag suger på spanska nu :( Jag kan inte prata det längre jag blir så sur o ledsen helt ärligt talat. Det är ju lixom mitt modersspråk. Till o me andra som inte e chilenare eller latinos pratar bättre spanska än mig. Jag blir så ledsen så ; matame eller lär mig spanska igen. Jag har faktiskt kunnat flytande ( no shit?) haha. Jaja, jag får väl tröstäta lite senare :) Victor slutar vid kvart över elva o jag bara LÄNGTAR tills han kommer hem med McDonalds mat, Yum! Vi har ju ingen frys så vi har aldrig nån mat hemma i denna jävla barack så vi får dra o köpa varevigaste dag. Skönt med hemflyy till den riktiga lägenheten. Jag längtar ihjäl!

from the crazy days

2010-05-30 @ 21:06:07

Den här låten väcker så många minnen, vilken NOSTALGI.

"I'm having illusions all this confusion's
Driving me mad inside
I'm having illusions all this confusion's
Fuckin me up in the mind."

Ibland undrar jag vad som skulle ha hänt om jag inte fått hjälp. Tack o lov har jag ett bra liv idag, men jag kan inte låta bli o undra.


Våran lilla älskling

2010-05-30 @ 19:53:54



Mamma och Pappa älskar dig.


en skön utedag idag!

2010-05-30 @ 18:55:17

Jag är sne på mig själv för att jag inte tog med mig kameran. Det var massa barn som var ute o lekte och vi grillade och åt tårta. Hur mysig dag som helst. Ååh, de hade blivit så fina bilder! Men de finns ju andra dagar :) tack o lov. Riktigt skönt ute faktiskt! Nu är sommaren påväg iallfall och nu ska jag bli BRUN. Trött på o vara en blekfis. 


Happy mothers day!

2010-05-30 @ 14:10:17

Idag är det morsdag och min lilla plutt Joel vandrade iväg ensam och köpte denna fina blomma åt mig. :) Jag blev så glad! Min första morsdagpresent! Plus att jag fick min favoritblomma, aint that nicenicenice? :D Snart ska jag till min mamma och lämna en present, får se hur länge jag stannar där. Victor jobbar till sent så kanske stannar där ett tag så jag slipper vara ensam i baracken, DET SPÖKAR HÄR!


morrn morrn

2010-05-30 @ 10:59:14

Kollade precis på en UFC match mellan Rampage Jackson & Rashad Evans. Läntat som fan efter den matchen! :) Och Rashad vann, thank god. Så nu är jag glad! Tittar inte på UFC o mma o sånt men just den här matchen var jag bara tvungen att se.

Nu ska jag städa i denna vackra barack. 10 dagar kvar tills vi får nyklarna. Härligt. Förstår inte hur det kan bli så stökigt direkt alltså. Blir galen! Är det bara jag som blir på dåligt humör när det är stökigt?


apor

2010-05-29 @ 23:14:24
tänte slänga mig själv in i en dusch nu men jag är så jävla trött. Säkert för jag har eurovision grejset i bakgrunden, mitt huvud svider. Varenda hjärncell håller sakta på o dö. ALLA ¨låtar låter likadant blir ju helt cp. Nae, nu är jag på sämst humör. Är nog ganska så jäkla övertrött och bara för det ¨så vaknar lillen. Eller nae, det är nog inte bara de här med att jag är övertrött. DET ÄR DESSA MÄNNISKOR SOM SKA KOMMA OCH SÄGA TILL MIG VAD JAG "HAR BLIVIT". Jag kan inte släppa de för de stör mig så jävla mycket. Jag är så trött på att säga " men jag förstår" NEJ, jag förstår fan inte varför vissa har så svårt att acca att jag gått vidare? Jag tänker inte sitta och anpassa mig efter såna som har valt att leva sitt liv på sitt sätt. Ja men fortsätt leva de livet då JAG VILL INTE HA NÅTT MED DET ATT GÖRA. Acceptera mitt val av liv eller dra åt helvete. Så jävla enkelt är det. Så jävla trött på det här nu så fyfan.

jag klarar inte det här!

2010-05-29 @ 22:25:16
fyfan vad tråkigt det är att sitta om man inte kan läsa kissies blogg. Jag klarar mig inte utan hennes pathetic blogg. Förlåt, jag är inte stark nog. " haha"

nån älskar sin present :)

2010-05-29 @ 21:04:51

Mats ( Joels farfar ) Var här idag och kom med lite saker till Joel. B la Två snuttefiltar med på :) Jättesöt. Nån älskar visst sin snuttefilt :) :love: Det är som vanligt bara skit på Tv:n på helgerna, så funderar på o bada Joel nu och sen söva honom. Sen kanske ja får ta en dusch senare när varmvattensaken har fyllts på igen. Vi bor ju som sagt i en BARACK o de suger verkligen. Jag som 'älskar o ta långa duschar måste ta snabbduschar. Sen tar de några timmar innan varmvattnet fylls på igen. Så man kan inte duscha efter varandra, helt cp. Nu gnäller lilla bäsen så ska väl bada han nu, Kanske min nya header kommit upp när ja kommit tillbaka sen? :) Jeye fixar nämligen en header till mig, söta! :love:


I am who I am.

2010-05-29 @ 19:05:41

Jag är den jag är och jag förändras med tiden och jaa, nu har jag förändrats för att jag har blivit mamma. Visst, man behöver ju inte sitta i ett hörn och deppa och tycka att ens liv är slut, men man behöver ju inte festa som en jävla häst varenda vecka. Lixom, thats not me. Förstår inte varför det är så svårt att acceptera? Jag kommer aldrig bli den jag var innan. Visst, jag är Emily MEN jag är mamma också och det blir att jag börjar umgås med folk som har barn. Det går inte att umgås med nån som inte har barn,vareviga dag. Snälla, vad ska man göra? Sitta på rummet o prata om pojkar? Stackars barn måste ju tråkas ihjäl. Nej tack, jag väljer att umgås med andra mammor och inte endast för min skull utan för Joels också. Jag börjar bli jväligt trött på att höra att jag förändrats. NEWSFLASH. IM A MOM NOW. Jag kan inte ränna runt som innan. Så är det bara. Just take It. Så trött på allt skitsnack o allt jävla drama, snälla grow up och sluta klaga på mig, de börjar bli jävligt tröttsamt.

VEM ÄR NI ATT DÖMA? Omg, Snälla?


Im back to stay

2010-05-29 @ 18:08:02

Nu jävlar ska jag ingenstans. Jag ska bara blogga o blogga o blogga o .. aa ni förstår? ;)
Fyfan vad jag har saknat det här. Känns som man inte har hängt med här, lixom man inte är med i verkligheten. Men nu är jag iallafall tillbaka för Victor åkte och handlade en data idag.  :) En sony Vaio = as snygg. Det fanns dock ingen vit kvar, det var val nummer Uno. Men den svarta e het som fan den med. Im so happy! And now Im back and I aint goin' nowhere ;)


födelsedagsfirande

2010-05-23 @ 13:37:40

halo. Nu är vi hos Gisela och Christian ( vics mamma och styvpappa) och ska fira honom. Han fyller år på Torsdag, men de jobbar så vi ska fira lite här idag :) Nu håller Victor och Gisela på att laga mat! Gotti gott gott! :) Sen blir det tårta. Hoppas min jäkla tand klarar av det bara. Jag åt glass igår och jag höll på o döööö, hade så jäkla ONT. fy! Jag fick ju en akuttid och de borradei min tand och la en fyllning men de gör så ont nu. Riktigt ont! Ska be om en till akuttid och dra ut den. Gör de ont o dra ut tänder? Jag är lite förbannad för att jag bad faktiskt om en akuttid och de enda de gör är att ta bort min gamla fyllning o lägger in en ny. Vilket resulterar i att de götr ännu ondare. Lixom hallå? Hjälp mig. Jaghar ont. Dumma tant :(

Snart blir de mat! Mumsigt. Mysigt att vara här Hos dom tycker jag. Dom är helt underbara♥


jag är här!

2010-05-21 @ 19:05:32

hej älskade älskade älskade älskade människor :)♥
jag är såsåså ledsen :( våran data har crashat så jag kan inte lägga upp några bilder eller blogga. Jag blir galen. Det går inte ens sätta på datan. HELT SVART OCH HELT DÖD, Wuä! Känns som jag vill lägga uppmassa saker på bloggen. Har te en film från idag där Joel vänder sig om. Han kan vända sig om nu. Han har gjort det flera gnger idag och jag gråter av stolthet varenda gång! :) Ska lägga upp den här såfort vi fixat datan. Tanken är att vi ska fixa en ny men vi ska försöka rädda bilderna och lite annat från andra datan. men vi får se hur de blir.

Sitter nu hos syster patricia och hennes man är galen haha :) Victor är hemma med Joel jag är så nervös, men jag tror det går bra. Han är lika mycket förälder som jag. Hoppas bara han kan ta flaskan nu om han blir hungrig. Ska bara vara här någon timme, känner att jag behöver vara lite social.

p.s! jag bär på en asgullig hemlis., eller två faktiskt. Jag är så glad,så glad!


tandläkaren nästa

2010-05-18 @ 13:04:52

huaa, jag ska till tandläkaren nu. efter mycket tjat från Victor så tog jag tummen ur arselt och gick dit och beställde en tid. Kunde ju varit en liiite vänligare såndärn, vad heter dom som sitter där framme? receptionist? Fick iaf en tid redan vid 4. Lysande tänkte jag men kom på sen att victor slutar halv fem. Så har fått jaga barnvakt, men fått tag i in syster nu. TACK CAROLINA! Jag & Joel har varit på öppna förskolan och sjungit barnsånger. Det tyckte han var jäddi rolid. :) Träffade även på Cissi och hennes illa son Joel. Vi målade lite med fingerfärg och sprutade på vatten så de blev lite coola effekter :) är hos min syster Patricia nu och så de blir inga bilder.De kommer upp under dagen om jag lyckas starta datorn. Den håller ju på o krascha :( Därför de inte blev skriveri igår.. Hörs sen!


Livsviktiga frågor efter jag sett 16 and pregnant

2010-05-16 @ 19:12:19
  • Hur fan kan man vara så dum o ta tillbaka ens kille som varit otrogen mot en? Visst de är tufft att dumpa pappan till ens barn. Men jag skulle aldrig ta tillbaka nån som var otrogen, speciellt inte när han vet att han har ett barn påväg och sen ska gå och stoppa in sin dase i andra. FYFAN!
  • Varför är det ingen i det programmet som ammar sina barn? Liksom, Ingen?
  • Varför tar inte socialen barnen ifrån mammorna när de går ut o festar o behandlar sitt barn som en jävla hund?



Vad är de som krävs för att de ska ta barnen ifrån en? shiat.


naturdiet smoothie

2010-05-16 @ 17:59:40

jag är inne i nån milkshake period men så såg ja dessa nyttiga. De ska ja börja med!


någon som vet om de är goda?


Fyfan vad gott med mat

2010-05-16 @ 16:29:51

emili jäddi niddig idag :



Sitter och mumsar i mig lite sallad :) Räksallad fyfan vad gott. NU ÄR DE SLUT PÅ PIZZA. Jag övervägde vilket jag skulle ha, men jag ska ärligt talat bli nyttig nu om ja ska få tillbaka min kropp. Jag kan ju inte käka massa skräpmat o sen säga " jag förstår verkligen inte varför jag går upp i vikt" De skulle ju vara knasigt. Så nu åter till Ankas assistent och min goda sallad!


bla bla bla

2010-05-16 @ 15:07:35
Nu har jag äntligen lyckats sänka vagnen! Den är lite trög och han är lite för liten att sitta upp i vagnen så jag har kämpat med att sänka den så att han kan ligga i den. Nu är de fixat och nu ska jag klä på mig o bäsi och dra o handla lite mat som jag kan stoppa i mig nu. Jag är hungrig hela tiden. Kanske gravid igen? `*DUM DUM DUM*
ååh, nu ska ja försöka med att få på han strumpor. Han hatar det. Bara grinar då haha! Men nu ska jag iväg. Ska köpa ett litet grattis kort till morbror martin också som fyller 23. Bara unga mostrar o morbröder. Njahe nu ska jag kila. Heejdo

Nappflaska CHECK.

2010-05-16 @ 14:05:50

UH! Jag är så stolt! BÄSI kan ta nappflaska nu :) Inte sådär jättebra sugteknik, men de blir nog bra när han fått in hela tekniken sen :thumbup:  Anledningen till att jag var tvungen o ge han ersättning var för att jag proppade i mig en ipren igår pga VÄRLDENS TANDVÄRK :( siind om mig, jäddesind. Jag tänkte inte på att man inte får ta det när man ammar och så försökte jag iallafall med Nappflaska och efter lite tålamod (LÄS: jävligt mycket) så fick han ner 40 ml iaf. Bättre än nada :) Så nu är vi på gång och de betyder att snart kan mamsen dra o träna MINST 2 ggr i veckan o få tillbaka min älskade kropp, eller så gott som iaf!



Bildbomb ala Joel

2010-05-15 @ 20:20:07

Idag har det varit jävligt skönt ute :) Jag har mest varit inne med joel för att han är sjuk, vill ju att han ska bli frisk så man kan vara ute de andra fina dagarna ;)


Sen gick solen i Moln. Men han var lika glad för det :)
















Mr charmig

2010-05-14 @ 18:29:46










I'm in love♥

Är hemma hos min syster. Cybervärlden, vad är det?
Jag Vic & joel åkte iväg och hade en mysig minihelg tillsammans :thumbup:
våran lilla pojke har varit sjuk och är det fortfarande, lite skrämmande ibland faktiskt när han är så förkyld och de inte låter som han har fått luft, kan han ha pollen? en fråga till er alltså, kan bebisar vara allergiska mot pollen?
Nu är jag hos min syster och myser loss medans älskling är på Match. I'll be back again.


ciberverlden

2010-05-14 @ 17:24:49
jak inthe lengreh aktiv i den hära ciber världhen. jag ber ursäktar till dig, min sun han inthe broh dy vet han sjuk. hejdo

jag är så jävla trött.

2010-05-10 @ 22:07:18
vissa dagar är bra, andra suger ren jävla kuk. Idag är det en suga kuk dag.

ni är bäst!

2010-05-09 @ 15:26:45

LööVeRzZ aNd GeNtLeMeeNz

Tack tack tack för att ni bad! JAG HITTADE NYCKELN! jag är number one Ni är bäst♥


Käre gode gud

2010-05-09 @ 13:21:58

hjälp mig att be. BE! "snälla nyckel kom fram nu, Emily är ju bäst och hon förtjänar att hitta sin nyckel" nått åt det hållet kan ni väl säga?


Jag kommer märka om ni inte har bett, och det är ju inte snällt. Jag skulle ju ha hjälpt er. Eller iallafall tänkt tanken ♥


STÄDA STÄDA PÅ EN SÖNDAG

2010-05-09 @ 13:07:16

Victor har gått till Matte för att hämta nån UFC match som stackarn satt och laddade ner hela morgonen. Sen när han skulle sätta på Matchen så är det inget, baa helt svart. HAHAHAHAHAH.  Stackarn! Han som gick och frågade varannan minut ; hur mycket är det kvar tills det är klart?

Men nu är han gone and away med Joel. Sitter och peppar mig själv inför att städa i den här underbara baracken. Jag älskar den, mmmmmmmm WID AL MAJ HART! nat.


UNDRAR OM HAN LEVER

2010-05-07 @ 23:17:46

Lille Joel har sovit sen halv 7 (!!!) Ja, de lär ju inte bli mycket sömn inatt. Hm jag kanske ska råka väcka honom? Det är så tomt ju :( och jag är lite ledsen, så jag vill ju se min lilla pärla så jag kan bli glad igen. Det vill vi ju. Eller hur?


I have lost my best friend, I love you so much. ♥

2010-05-07 @ 20:46:49



jag saknar dig än, tiden går men det gör fortfarande ont. Jag gråter efter dig och hoppas på att du ska komma tillbaka. Jag älskar dig, jag saknar dig. Ibland när jag tittar på Joel och han gör ljud ifrån sig eller bara ligger och sussar så sött så tänker jag på dig, hur du såg ut när du var bebis, hur fridfullt du sov, hur dina föräldrar tittade på dig och aldrig ville släppa taget om dig. Och nu finns du inte, du existerar i minnen. Men du finns inte så man kan krama dig, titta in i dina ögon och säga " jag älskar dig min vän". Jag får inte längre spontana samtal från dig, ingen som skriver till mig på MSN att jag ska komma och se på film, eller bara umgås. Finns ingen som du Niklas. Jag älskar dig, jag saknar dig. Jag saknar oss, våran vänskap..

Gud, vad jag saknar, mitt hjärta är krossat.


och jag har blivit vad?

2010-05-07 @ 18:40:11

jag är så jävla uttråkad. Var är alla? var är jag? jag har blivit så jävla skygg, vill inte träffa folk så mycket, vill helst vara med för mig själv o pilla mig i arslet typ.. Undrar varför det har blivit så. Jag som varit översocial och fått psykbryt av att sitta hemma o göra ingenting. Mhm, allt förändras men de ju lite jobbigt, men vad ska man göra?


bildsamling

2010-05-07 @ 16:57:53

På sjukhuset nästa precis när vi kommit dit. Då var jag glad när jag inte hade värkar :)

Nyfödd liten bäsi♥

Första dagen hemma.
 
Första badet

Far & son myser x2♥

Trötta nyblivna föräldrar♥


Jag vill ha en till nu!


beslutsångest

2010-05-07 @ 13:26:15

Vill ju egentligen åka till kolmården imorgon men det ska ju bli regn. Har ingen lust att trycka i tropikariet i flera timmar. Får se hur de blir. SÅ TYPISKT ATT DE SKA REGNA BLIR SÅ SNE! Snart kommer min älskling hem, han har varit ute lite med Joel så att jag skulle kunna sova lite, men som vanligt känner jag mig orolig i kroppen när dom inte är hemma. hua.


Fatorexi? Anorexi? Ignorans?

2010-05-05 @ 22:31:07

Jag läste en artikel i aftonbladet. Nämligen nått som het .. (varför är min text lila?) Iallafall. Det finns nånting som heter fatorexi vilket är motsatsen till anorexi. Precis som anorektiker inte kan se hur smala de är när de ser sig själva i spegeln, så kan de med fatorexia inte se hur stora de verkligen är. (?) MEN SERIÖST ELLER!? är man stort som ett berg, ser man sig själv som smal då? HUR kan man det?  Seriöst, helt jävla sjukt vad det finns namn för olika "sjukdomar" Det finns inget som heter fatorexi, snarare nonchalans.



vilka bloggar följer du?

2010-05-05 @ 18:33:44

´Jag har kollat in olika bloggar och jag vet att det finns bloggar som jag skulle kunna sitta och läsa dag in o dag ut - som inte är kända. Jag har bara inte hittat dom än. Men det är ju svårt, folk skriver " läs mig blogg" eh nej tack. Haha. De bloggar jag följer skriver jag i ordning nu också.

www.kissies.se jag vet, skäms på mig.
www.kenzas.se Skön brud :) Hon verkar lite galen, som jag!
www.kandeedrawings.blogg.se Älskar hennes kläder hon säljer, she's awesome.
www.fokis.se äsch, jag vet inte
www.towebomaan.blogg.se tuwä! Mamma till tvillingpojkar
www.twinmombabyboo.blogspot.com Sapäjna, mamma till tvillingflickor.
www.finest.se/falsksanning vem älskar inte skvaller? ;)
www.islaa.blogg.se mickis, en barndomsvän som är gravid :)



jag följer dock inte paow o dom där små skruttarna. usch.


jag vill ha en massa.

2010-05-05 @ 18:18:37

jag vill ha en ny header! Min är så jävla ful. " välkommen till min blogg" lixom, snyggt? eh, nej. HAHA. Jag vill ha photoshop på datan så jag kan göra en snygg header, men det är ju svårt när man knappt har en data. Den kommer cräääsha vilken sekund som helst :( rip data, rip.


Men vi sparar för fullt till en ny data. En laptop. Jag jobbade förra sommaren och slet för att få köpa en data och när jag väl har cash så köper jag en jävla stationär för att kunna spela the sims. Blir så sur på mig själv, jag tröttnar ju för fan direkt. Onödigt. fy, emily, fy.


Gissa vart vi ska?

2010-05-05 @ 11:12:31

Tacka gud att vi bor ganska nära Kolmården :) Det är ju den bästa djurparken som finns! Ser fram emot att åka dit vaje år och så ska vi dit på lördag. Nån mer som ska dit då? nån? hm? inte? kanske? :) Inte för att Joel förstår så mycket, men det är kul att få komma ut och för mig och victor också så vi får se hur de kommer bli de kommande 20 åren, tsss :P


Fram med bullarna!

2010-05-04 @ 21:01:01
Nu ska jag och älskling (han typ plågas, men och) se på Desperate Housewives & CougarTown! Lilla bäsen sover också, kan de bli bättre? HELL NO! Så nu ska bullarna och godiset fram :) Jag ääälskar Tisdagar ♥

Hej glassen, får jag äta dig?

2010-05-04 @ 20:47:20

Eeeeeeh, alltså. GLASS! ♥ Nu när vi bor nere i baracken så får vi ju reklam. Orka sätta upp en ej reklam skylt? Och så ser jag att vi fått reklam från hemglassbilen. Jag höll på o dö, snacka om GODA glassar. Var fanns dom när man va liten? Inte för att man hade råd, men ändå.. Jag tänker fan springa efter den där bilen nästa gång den kommer.. Eller är de bara barn som får köpa av dom? Typ 5 år, inte äldre. De skulle ju suga :( Men ändå, är de bara jag som tycker de e pinsamt o va typ 20 och vilja köpa glass av glassbilen? :blush:

 


Hallongräddglass med mörkt kakaoöverdrag och strössel på toppen.
12 st 99:-



Vaniljgräddglass fylld med chokladöverdragen krokant och kolasås. Mörkt kakaoöverdrag med puffat ris.
12 st 105 :-

LIXOM HALLÅ. GOTT!


Tvätt och städ

2010-05-03 @ 11:59:27

Idag är det en tvätt och städdag! :) Hade egentligen tid 14.00 men det var ingen som bokat innan mig så jag började tvätta vid 08.00 istället och tur var väl det, en maskin tar 2 o en halv timme :/ Helt jäkla sjukt. Håller på o städar i baracken med och letar efter våran tredje nyckel. HALLÅ NICKEL KOMSI KOMSI FRAMSI!
Helt borta :(


Vi var med i Nt i Fredags

2010-05-02 @ 18:35:22



Emily Figueroa och Victor Törner
Ljuragatan, Norrköping,
fick den 3/3 en son som heter Joel Sebastian.
Vikt: 3 935 gram, längd: 51 cm.


JÄVLA SKIT..

2010-05-02 @ 18:11:15

Vi har ingen data, därför det känns som att jag gått under jorden och inte är aktiv nånstans :( Man kan ju gå in på internet på psp't men det går inte att skriva, det suger ju lite balle sej.. Vi ska köpa en laptop men måste spara ihop lite först. Denna data har typ kraschat, funkar knappt, stängs av o bla bla :(


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!