Vad är det för skit?

2010-03-24 @ 20:27:30

Får man ha vilka grupper som helst på face? Iallafall, skaffar man en grupp så borde man ju ta reda på vad det är man skriver om egentligen. INte komma med påhittad fakta. Emelie blev ersatt av Frej Och freja. INTE mohammed? shiiiiiiiiit.


ang. förlossningsberättelsen..

2010-03-24 @ 13:08:43
Det var INTE meningen att publicera den. Jag skulle spara den som utkast och sedan fortsätta med den när jag hade tid. Vilket jag inte har just nu. Så ni får vänta =) Sorry att den råkade bli publicerad.

Idag har vi kollat på

2010-03-21 @ 20:30:10Och det spelar ingen roll vilka som vann, alla hade kul och "det är det som räknas!" 
Kul att få träffa Jowe, towan, Wigge o Willo! ;) Så stora dom små sötnosarna blivit!♥

Måste bara påpeka att jag var mobbad som inte hade matchtröja, de hade ALLA de andra men inte jag! :(


Hell yeah

2010-03-21 @ 19:41:05

Ofta man har kvar inlägg från JUNI 2009? strange..
Mina svar på tal är iaf bäst! haha :D

Hade skrivit "Nala har bitit sönder min telefon, ring victor om det är något :) " som rubrik.


NOSTALGI

2010-03-20 @ 21:14:05

Jaha då, den här stod man framför spegeln o sjöng med parfym som mic. :) 


skulle bara säga det..

2010-03-20 @ 16:54:57

Snart är det sommar och jag äääääälskar somrarna i hageby. Eller hur de var förr iaf. Så därför laddar jag upp en video därifrån ;)
Nostalgi på hög nivå


SOMMAR SOMMAR!♥


20 Mars

2010-03-20 @ 16:36:54
Jag får ju föfasan kramp av att skriva den där jäkla förlossningberättelsen!

Utkast: Mars 20, 2010

2010-03-20 @ 16:36:17

jag vaknade av att jag låg på alla fyra i sängen och kråmade mig. "Jävla falska förvärkar" tänkte jag för mig själv. Vanligtvis brukade jag väcka victor när jag hade ont, men nu skulle han upp och jobba klockan sju och så trodde jag delvis också att det bara var falska värkar igen. Vågade ju inte tro nått annat, blivit lurad av min kropp många gånger förr.


Nästa värk jag vaknade av gjorde satans ont, jag sträckte mig till telefonen och kollade på klockan. 06.30. "Nu väcker jag victor" tänkte jag. fanns ju inte så mycket han kunde göra åt min värk, men han skulle ju ändå gå upp, så jag väckte honom. "jag har värkar" sa jag. Han frågade om de kändes starkare än mina falska förvärkar jag haft dagarna innan. "Nej, det är samma" svarade jag besviket. Han uppmuntrade mig till att försöka somna om. Jag försökte, men det gick inte. Så jag gick upp och gjorde Victor sällskap tills han skulle till jobbet, sen hoppade jag in i en dusch och det gjorde jag för att kära bettan sa till mig "att om det är riktiga värkar så går det inte över med en dusch" Och detta har jag gjort flera gånger innan, ,hoppat in i en varm dusch vilket har lett till att värkarna försvunnit och min besvikelse kommit tillbaka om att det inte kommer komma nån liten bebbe just idag.


Jag vet inte hur länge jag hade suttit i duschen och sköljt varmt vatten på magen, 5 minuter kanske. Jag satt och tänkte på en tjej som hette Line i unga mödrar och hennes samtal med en vännina till henne om att hennes vatten gått i duschen. Jag önskade mitt vatten också gick i duschen. Då slog det mig, tänk om det gått nu? jag stängde hastigt av vattenkranen för att jag ville inte att vattnet skulle ha gått utan att jag märkt nått. När jag skulle resa mig ser jag nånting gult mellan mina ben, jag för dit handen och känner och ser hur kletigt det är.
SLEMPROPPEN! tänkte jag och ville springa upp och ringa Victor men stoppade mig själv när jag kom på ; det var ju inget blod? Slemproppen ska ju komma med blod? eller? Jag blev osäker och satte på mig en binda och direkt så kände jag hur det rann. Kollade i bindan och ser blod. "Nu är det på gång" tänkte jag och "sprang" till telefonen ( snarare guppade fram o tillbaka) och ringde Victor och berättade att slemproppen gått. Han hade inte ens kommit halvvägs till jobbet och frågade om han skulle vända. "Nae gör inte det, värkarna har gått över" sa jag och hoppades på att de skulle komma tillbaka.07:56

08:02

08:08

08 :13

Jag känner hur ont de börjar göra nu. Men tror fortfarande att det är falska värkar, vågar inte tro annat.
Jag loggar in på face och pratar med Mamma & bettan. De tror att det är dags. men värkarna är ju inte regelbundna?

08:30

08:35

08:40

(EXAKT VAR 5 minut, strange!)

08:44

Victor ringer och frågar hur det går. "sådär" svarade jag. Vad ska jag säga? Jag ville inte att han skulle komma hem från jobbet och att det skulle visa sig vara falskt alarm. Jag ville att fler värkar skulle komma för att vara säker på att det var dags. Jag ringde Förlossningen och de sa att jag skulle komma upp. Men jag väntade ändå ett tag med att ringa Victor, just in case.

08:48

08:53

09:01

09:09

09:15

Victor frågar återigen om han ska komma hem, ja KOM! sa jag. Nu började jag få riktigt ont.

 09:15

09:24

Vi åkte upp till sjukhuset och jag bad om att värkarna inte skulle ta slut innan vi hunnit komma dit.
När vi kom fram fick vi komma in i ett rum och jag blev undersökt av en barnmorska som hette Jonna :)
"mm, du är öppen.."
YES! Jag var öppen! jag skiter i hur lite, jag är ÖPPEN! tänkte jag
".. 5 CM"
"nu gör vi så att vi skriver in dig"
"Va!? NU? IDAG? :O . Oj, kommer jag föda idag?" frågade jag chockat
"med stor sannolikhet" svarade hon.att välja golv..

2010-03-18 @ 18:36:12

Nu har vi varit och hämtat lite tapet och golv prover, så vi ska gå runt i lägenheten senare och se vad som passar. Det finns en skiiiiiiiiiiiitsnygg tapet (brun) som jag vill ha.. Samma som ni har i vardagsrummet på eran fondvägg towe. Mjau, vill ha den nu. det var rätt fina tapeter man kunde välja mellan faktiskt. Blev chockad. Golven däremot, var sisådär, men de funkar. De ser typ ut såhär ..OBS!  notera att de inte exakt ser ut såhär, men nästan.. :)


Infected mushroom

2010-03-17 @ 14:27:52

Låten börjar vid 02.00 typ ;)


att skriva en berättelse tar lång tid..

2010-03-16 @ 19:36:29
ooooh, herregud! Jag saknar att blogga :( Vill skriva av såsåsåså mycket, men jag har inte tid för nu ska här packas (flyttar om 2 veckor) IALLAFALL SÅ KOMMER JAG TILLBAKA! I´LL BE BACK! ICH BI TILLBACHSEN! YO KOMMO TILLBOKO! "CHI WANG SHO"! 

Har smått börjat med förlossningberättelsen, men man har inte tid när man har en liten bäse. Jag försöker så gott  jag kan! Men snart kommer den :)  Puss sålänge! ♥


I made It

2010-03-13 @ 17:18:29Nu vill jag ha sommar, thänk ju!


Teen mom

2010-03-13 @ 17:14:17

Innan har jag följt ett program som heter "16 and pregnant" Jag älskar såna program om unga mödrar :)♥ Eller dokumentärer om gravida kvinnor osv. Nu har de iallafall följt upp dessa tjejer igen och man får se dom på MTV varje Lördag 18.10 ( 16 and pregnant sändes också på den konstiga tiden :P ) Såg det förra Lördagen och det finns en jäkla brud som jag stör mig på! Hon har en dotter som heter Leah, hon sitter bara på sitt arsle och skriker åt sin dotter och blir sur och vill käka antidepp piller bara för att ungen råkar gråta lite ibland. Inget fel med att äta tabletter, men att göra det för att - som det verkar på henne- visa hennes kille att hon inte orkar är lite fel. Don't ya think? usch henne tycker jag inte om :P
en sak jag märkt med att ha barn..

2010-03-12 @ 14:52:38

 
man lär sig att städa snabbt! :) Gäller att passa på innan de vaknar!;) Idag sov vi till 10 :) han vaknade vid 7 men somnade om sen, så de var sweeet! Min lilla bäse. Älskar han så mycket ♥ För sen blev man väckt av att moster Jonna och farsan Micke! Världens bästa överraskning :) 


Jag älskar mina syskon

2010-03-10 @ 11:29:19

Förstår inte hur de kan få in flera meningar i en♥


on the floor

2010-03-10 @ 11:20:24

GOOOOD MORGON I STUGORNA /LÄGENHETERNA/RADHUSEN/HUSEN/TÄLTEN OSV OSV :D! Jag är på så bra humör idag :) varför vet jag inte men ändå :D Lilla bäsen ligger o vilar så jag passar på att slänga in ett inlägg.. Skulle färgat håret igår men blev ingenting av det för tiden fanns inte till. Går ju inte planera in saker ju :/ Det var ju nu jag trodde man skulle börja med det, men de blir ju ändå aldrig som man vill. Haha! :D Idag ska har jag planerat att bäsi ska ta sitt första bad :D Är så nyfiken om han kommer att älska eller hata det.. Njahe om jag kanske ska lägga in en färg nu? köpte en som tar 10 minuter bara, as nice! :) Och idag har vi tvättstugan = HÄRLIGT!Hörs senare. Puss♥


Färgning av hår..

2010-03-09 @ 19:38:41ska färga håret svart idag :) Vill egentligen inte färga,m tycker om hårfärgen jag har nu men de blir så dyrt om jag ska färga utväxt varje månad :( SÅ NU BLIR DE SVART! mihih ♥ Haft mamma och syster på besök nyss, jätte mysigt. Har gått på stan idag :D Kändes bra till en början sen fick jag lite aj aj men tvåpanodil på det så mår man toppen sen.Nejvars men de va skönt att få komma ut lite och lilla bäsen sov heeeela tiden. Så dutti så..

Nu måste jag kila, lilla bäsen kallar. Puss ♥


smått o blandat :)

2010-03-08 @ 12:03:06

Nu ligger lilla bäsen o sover ♥ försökte jag med, men gick inte så bra. Vic är ute och springer lite ärenden. SÅ DUKTIG :D Skickade bla ivg han för att handla bindor, vilket jag gjorde häromdan med- och så kommer han hem med trosskydd.. Hm :/ ahhah, de var lite gulligt. Han är nog vilse i den där bind-djungeln. Men de ska nog bli rätt idag, han är så duktig o hjälper till så mycket! Han har klivit in i "papparollen" super :D

känns som man börjar komma in i rutiner mer och mer = as nice ;) jag var så orolig först att jag inte skulle veta varför han grät och  om han var tillräckligt mätt o bla bla men allt flyter på bra! :) och jag är så så så lycklig!

FÖRRESTEN! det har börjat en ny serie på femman och det är lätt klart den bästa serie jag NÅGONSIN SETT!

Hej hopP!

2010-03-07 @ 19:34:56

Jag är så dålig på att uppdatera men jag har haft besök om dagarna och sen har jag legat o vilat med min lilla prins o pysslat om honom. Ni är alla så söta och tack för alla gratulationer jag blir så glad NI gör mig varm!


Mamsen var förbi med mina småsyskon, samtidigt som tina sanna o matte kom förbi! Mysmys. Nu inväntar jag syster. Iallafall, jag längtar tills jag kan börja blogga igen ;) Men prioriteten går ju först till lilla valentin o victor.
MEN VI HÖRS SNART! puss o kram


ajajaj,,

2010-03-06 @ 11:14:55

Hahah, ja va ska man säga.. åkte upp och trodde de var falska värkar igen, men INTE då.. Nej, nu var de dags på riktigt! :D Ska skriva en förlossingsberättelse men nu ska jag slinka iväg och mysa med min lilla son!♥


Have patient. I'll be back! :D


BF+4 = sista dagen?

2010-03-03 @ 08:39:15


6 minuter mellan värkarna och slemproppen har gått. Ingen garanti på att det är på G bara för slemmisen gått, men värkarna gör så ont,så jäkla ont! fyfan alltså.. Nu får jag hoppas på det bästa! Ringde förlossningen och de sa att jag skulle komma upp så de får titta, men jag vill inte åka upp för att lika snabbt bli hemskickad. NO WAY!

Har ringt Victor, han är på jobbet men kommer nog hem snart. Han har utbildning och vi sa att bara för att det är så viktigt så kommer han säkert ploppa ut då- och nu sitter man här med V-Ä-R-K-A-R - men jag förstår att det kommer bli 7489397 gånger värre när de värre när de väl sätter igång. Skulle vara rätt sjukt om han kom idag, för min moster sa att det skulle bli en pojke = rätt och att han skulle komma idag.. så vi får se, vi får se! :D

Ae om jag ska ta o försöka sova?
Btw, har aldrig andats såhär mycket när jag skrivit ett inlägg.
Puss sålänge♥


skor, skor I LOVE YOU!

2010-03-02 @ 18:59:43

ÅH jag vill ha dessa skor! Kostar bara 199 :- Men tycker sulan verkar en aning hög, hatar höga sulor. Men skorna var fina! Dessa är nice till våren;) (klicka på bilderna för att förstora)och dessa med ;Blev lite smått kär alltså!♥


uh jag är så DUKTIG!

2010-03-02 @ 16:40:20Shit pommes vad jag känner mig hurtig o bra ;) ENERGIKICK! Vad händer?
Jag har städat heeela dagen och nu syns de faktiskt skillnad! Blir så luftig o skönt när man städar o gör sig av med saker.. Garderoben tömmer jag också sakta men säkert! :) Nu håller jag på att laga mat. Ville ha den klar tills victor kom hem, men han kommer any minut som helt nu. Men ska bli gott med risotto

 

Det är tack vare jonna jag gör det! Hon gjordenämligen den godaste jag nånsin ätit.. shit vad gott det var! Hoppas jag är lika dutti :love: Nu ska jag måste jag rousa!


BF +3

2010-03-02 @ 13:58:37

godmorgon!
Sorry för mitt utbrott, men det blir lite jävla jobbigt när 4 st samtdigt frågar om det kommit nått, igår var det samma sak, och dan innan det med. Det är riktigt jobbigt alltså. Som jag inte nog har press på mig att föda ut honom. Jaja, skiter i att svara är vad jag gör. För det börjar som sagt bli väldigt tjatigt. Inte fan skulle jag väl sitta på face o heta " m köttsoppa o ostfralla framför tvn" om jag fått min son så hade jag skrivti" nu har han tittat ut" de förstår ni väl själva? Ni får reda på det har jag sagt.. Låter jävigt dryg men det är jävligt drygt att ni ska tjata. helt seriöst. Men tack till er som inte gör det, ska nog slänga iväg ett sms till er när han kommit ut;)Nu blir det städning! Jag måste stäääda kan inte sitta still blir ju helt cp galen!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

2010-03-02 @ 12:34:00
ALLTSÅ NI KNULLAR MITT JÄVLA HUVUD SHIT VA FAN ÄR PROBELMEEEEEEEEEEET! SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så sugen på nått..

2010-03-02 @ 11:53:33


Men jag vet inte vad.


1 mars

2010-03-01 @ 15:32:50
Sitter hemma hos Min extra mami Bettan med Jonna & mini(  hennes son)..  JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ MCDONALDS!
Vi var och kollade på lägenheten och jag blev super positivt överraskad, låg precis vid polishuset as nära och bra när man legat i fyllecell xD haha nejvars!;) men de skulle bytas ut tapeter och golv i några rum och de skull fräscha upp ställer lite.. Vi ska kolla på två stycken tvåor i såpkullen med. Men jag tyckte om den lägenheten vi kollade på, JÄDDE MIGGE! och det ligger inte nära hageby, helt sjukt! :) känns som ett stort steg för mig att lämna det området och det behöver jag faktiskt. Jätte nära ett dagis osv..
Ja, men jag blev superglad iallafall! :) och om 8 dagar är det min födelsedag. På tal om ingenting :) mihii.. ae, nu ska jag vara social, ska till barnmorskan sen vid 17.00 också.. Jag som inte ville dit igen, hoppas hoppas verkligen de är sista gången nu! Pusspuss sålänge

BF+ 2

2010-03-01 @ 10:46:41

Bf + 2 betyder beräknad födelse + 2 dagar. alltså! jag har gått över tiden,men det var väl ingen nyhet. Känns som jag bara klagar på det hela tiden men de är så jag känner.. Idag ska vi åka och titta på lägenhet vid polishuset har jag för mig.. Hope that it's a killer apartment! Flyttar inte vartsomhelst nämligen. Uh, vad allt låter negativt. Kanske ska vila lite då.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!