Stockholm

2013-08-30 @ 21:42:09
åkte till Stockholm med min Bebo idag. tog 5 min från tågstationen till hotellet som btw e sjukt fint!! bilder kommer upp imormn :) så vi bor mitt i city :) Vi hittade till gröna Lund direkt (Vi promenerade) och sen promenerade vi hem och veeeem ser man inte om inte Maria Montazami och hennes man kamran o deras barn Emma och Nico!! wiiiie haha blev så glad! nu ligger vi i hotellsängen helt döda. uppdaterar mer imorn. nu blir det äta mat o gosa ner oss i sängen och sen gör vi natt.


söndagsnöje

2013-08-25 @ 20:04:27
sortera strumporna och kasta de som inte har en partner. skjutit upp det tillräckligt nu! sen blir det att sova, är sååå trött!vad är problemet?

2013-08-24 @ 22:11:00


la upp den här bilden på Facebook och vissa trodde att det var jag och vissa förklarade att det Inte var jag. jag hade aldrig påstått att det var jag heller? jag skrev tydligt att det var så jag ville se ut. det är ju inte så att jag skulle lägga ut en bild på hur jag ser ut nu o bara "jag vill se ut såhär" .... eeeeh??? hahaha så skrattretande :) jag kommer inte ge upp och jag KOMMER se ut såhär. ett tips för haters är att röra på erat eget fläsk o sluta tro att man bara 'får' en sån Kropp från ingenstans! för det är en sak jag är så teött på också att hela tiden få höra Hur man är "för smal". well Bitch, jag är byggd såhär. men nästa gång en tjockis kallar mig för smal så kommer jag kalla den för tjockis. exakt samma sak!! de är inte så smickrande att alltid höra det förstår ni! sådär bra! då är det utrett!!

kvalitetstid.

2013-08-23 @ 15:52:56
jag och Joel passade på att cykla till navestad i det fina vädret så han kunde få busa med Eric och jag träffa min barndomsvän Cecilia <3 myyys! snart blir det pizzatimes också :) älskar verkligen de få vänner jag har!såhär ligger det till

2013-08-22 @ 23:44:30
roligt att börja blogga igen och denna gång på riktigt. kommer ihåg varför jag slutade och det var att det hände för mycket i mitt liv och jag hamnade i en djup livskris och kände att jag kanske delade med mig för mycket då jag behövde skriva av mig och läsarna bara ökade och ökade och tillslut var det i genomsnitt 2000 unika per dag och det skrämde mig. speciellt efter att jag varit med på falsksanning också. då gick det överstyr, men däremot blev jag smickrad när bloggläsare kom fram på stan. :) hade ju en identitetskris också. slutade umgås med personer som "fick" mig att göra saker som jag inte mådde bra utav. (ej droger och sånt skit.) och jag undrade länge vem jag var, vem jag ville vara. jag valde bort de dåliga, festa har jag gjort ca 3-4 ggr på hela året (då jag varit barnledig) men det livet är inget för mig längre, "tyvärr". jag uppskattar hemmamys! men är det några kvar? välkomna isåfall! fortsätt gärna läsa för jag ska börja uppdatera dagligen!

nu ligger jag i sängen och ska läsa lite skvallertidningar, ska bara bära in Joel till sängen så vi kan mysa en stund först. älskar att jag kan pussa på han så mycket som jag vill när han sover :)

Im a nerd

2013-08-22 @ 19:55:04
en av mina hemligheter, jag älskar att sticka. just nu håller jag på med en filt till Lilleman! :) har så ont i huvudet o mår skit dåligt idag. usch. blir att lägga sig tidigt.


buspelle.

2013-08-21 @ 23:01:27

idag har Joel testat mammas gränser. älskade unge så stressad man kan bli ibland. försöker behålla lugnet men när han springer ifrån en i ett köpcenter där det cirkulerar massa folk så får man lite småpanik. en gång började jag bråka med en tjej inne på Willys då jag ropade Joels namn högt när han sprang iväg. och hon ba "men herregud så du skriker". den kvinnan stod sedan och hade Inget att säga efter jag öppnat min mun. det kan jag lova! och jag är inte den som gillar konflikter. haha! Joel invigde sin nya keps som jag fyndat till han iallafall :) byxorna är också nya och kommer från H&M för 99:- me gusta.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!