haha

2013-05-22 @ 12:54:39ESC

2013-05-18 @ 22:11:52
sitter o kollar på ESC helt ensammen. Lillen sover och jag har så tråååkigt. var e alla vänner? :) vet att jag snöat in mig på mycket Ang. det men jag funderar verkligen vilka som jag vill ha kvar i mitt liv. och jag har sållat bort många, det har jag. men det är ju inga vänner ändå, tydligen. ni vet när man känner att man är den enda anledningen till att en vänskap fungerar? kanske dags att släppa taget då. men jag är helt öppen för att träffa nytt folk. tycker sånt är kul! så vill nån ses o leka med barnen så hojta till mig aå är jag absolut på :)


visst ser jag glad ut? men har man inge gottigott hemma till ESC så får man se ut så! och jag vet Att jag är smal! behöver inte höra det var och varannan sek..

blääää!

2013-05-16 @ 12:30:00
smakar penicillin

lol :pPPPpPpP

2013-05-16 @ 12:29:08
haha. syns det att man är högerhänt eller? jag hatar att måla högerhanden. ingen som kan komma på en uppfinning så man slipper det här problemet? typ en pensel som målar högerhanden själv, eller en maskin som man stoppar in handen i o så blir det perfekt målat? :) låter fint!vänskap.

2013-05-16 @ 12:15:56
Jag har gått och tänkt massor, på just vänskap. Jag själv anser mig vara en bra vän. jag lyssnar, försöker ge råd, jag försöker finnas där o den mån jag kan, det gör jag verkligen. Men nu på senaste tiden har jag tröttnat. ni förstår att jag kanske inte alltid hängt med de bästa människorna, men de har jag tagit avstånd ifrån och i och med det så har jag försökt träffa nytt folk, nya människor och försökt skaffa mig en ny bekantskap. Jag har verkligen lagt ner tid och energi på att ringa dessa "nya" och gamla människor i mitt liv, som "sååå gärna vill ses". men när jag hör av mig så kan dom ALDRIG. ALDRIG! Liksom what the fuck? vill man inte träffa mig så säg det bara. jag är trött på att bli dömd för den jag var. Guess what, folk förändras. och jag tycker jag är en riktigt bra vän om jag får säga det själv.. Som ett ex. bjuder hem folk när jag fyller år, de dyker inte upp för de är sjuka, ser sen på fb att de åkt till en annan stad för att festa. förstå vad sårad jag blir? jag menar inte att man måste komma till mig, men säg till om ni inte vill och thats it. ett annat exempel är att jag bjuder över o ringer o de vill så gärnA komma men får förhinder. sen när denne själv har fest, är man bjuden? haha. nae ni förstår. jag menar som sagt inte att jag ska vara med på allt men det hade varit skönt Att också bli sedd som en vän, så som jag ser på dem. eller såg. jag skiter i detta nu faktiskt. till alla er som skitit i mig, jag gör detsamma nu.

haha tina dansar i bakgrunden <3han har mitt hjärta föralltid.

2013-05-16 @ 12:02:14
nailpolish

2013-05-04 @ 18:36:39
testade ett nagellack jag fick av min syster! så glittrigt lila och fint :) love it <3Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!