De får oss att tro att MJ sjunger på de sista albumet.

2012-02-29 @ 21:21:05
Men det är det inte. För det är Jason Malachi.  Lyssna på den här videon som de påstår är Michael Jackson :Och här är Jason Malachi :Lika röster or what?

Fucking stress

2012-02-29 @ 17:48:27


Ni förstår inte hur jävla död jag är alltså.

Inte nu längre

2012-02-26 @ 23:52:59
Att hålla fast vid ilska är som att
greppa tag i en het kolbit med avsikten
att slänga den på någon annan;
du är den som blir bränd.

Jag mår så jävla dåligt.

2012-02-26 @ 23:17:47
Jag ville aldrig att det skulle gå såhär långt.

Nån som vet vad sidan heter?

2012-02-26 @ 19:51:32


Om ricinolja funkar?

2012-02-25 @ 11:00:42
O ja! Mitt hår har på 1 vecka växt 2 cm, liiite mer. Förstår ni grejen eller? Jag har haft det i håret 4 ggr på en vecka och det har redan växt så mycket. Skiten funkar faktiskt.

Först blev jag skitförvånad o ba : VAFAN!?

Sen när jag insåg att det hade växt så fick jag lite stort huve.

Kände mig som värsta fotomodellen med det längsta håret ever så jag posade lite

Men sen blev jag fundersam på om det verkligen var ricinolja som gjort att mitt hår växt

Jag behövde inte fundera länge innan jag fick stort huvud igen

Jag och oljan ska ta över världen! Mohaha

Because it makes me happy!!


Dagen med ett stort D imorgon.

2012-02-23 @ 23:34:51
Jag var ju sjuk i 3 veckor och missade sjukt mycket i skolan. Så nu har jag legat efter med 5 inlämningsuppgiter (STORA) och 1 prov och jag hatar verkligen att ligga efter och idag har jag suttit ner och pluggat arslet av mig och är snart klar med 2 (!) stycken. Känner mig sjukt dööööööd. Sen är det 2 uppgifter som jag inte har här hemma så jag måste vänta tills på måndag att få dem, men så har jag 2 prov i veckan också. Men jag vill verkligen ge och satsa allt i skolan och jag blir så trött på de som skiter i skolan och sen tror att dom ska få skriva av mig, tss my ass! Vad vinner man på det- egentligen? Nu ska jag renskriva lite sen kanske träffa Alex och gänget och dra ut och käka lite mat :) Skönt med lov för då har man ett liv, haha! Nejdå. Förresten imorgon is the big D! Berättar imorgon var det är jag ska göra som får min mage att vändas in och ut.. Vill inteee!


Förra sommaren med mina systar på min båt. 100% Äkta bild!!! WALLA!


Hjälp mig rösta!

2012-02-23 @ 15:00:21
Vilken klänning tycker ni är finast? Tänkte ha det till min födelsedagsfest :)


 

Eller har ni kanske tips på nån annan fin klänning? :)


Ja, det fanns ju många svarsalternativ!

2012-02-23 @ 13:10:20

Grattis till den lilla prinsessan som fötts! :) Så glad för deras skull ♥

Just sayin

2012-02-21 @ 00:33:53
Nu är bloggen låst så vissa inte kan läsa min blogg. Ni ser. Det finns en person som kallas för A och hon snackar skit om person B,C,D,E,F och hela jävla alfabetet. Förstår ni? Tror hon verkligen att jag är så jävla dum att jag inte fattar att hon snackar skit om mig också när jag inte är där? Jävla backstabbing bitch. Jag ska bara vänta och få tillbaka lite saker utav henne, sen ska jag be henne att dra åt helvete för såna människor som snor min energi pallar jag verkligen inte med i mitt liv! Jag har kämpat i flera år nu för att inte umgås med såna människor och ibland märker jag lite försent vilka det är jag umgåtts med och jag måste erkänna att jag skäms över henne och hennes beteende.
Men nu är bloggen låst och hon kan inte sitta där ute på "landet" och snacka en massa skit om mitt liv- bara för att hon står och trampar på samma ställe hela tiden. Men ska jag vara ärlig så tycker jag bara synd om henne och vart hennes liv har varit och fortfarande är. Stackarn har ingen framtid :/ Men jag måste säga att jag är glad för mina nya vänner! ♥ På Fredag ska jag gå och göra det där som jag bloggade om innan och eftersom ni är så några som läser min blogg så skulle jag kunna säga men jag vill verkligen prata med den personen först- Det är jag skyldig henne. Isch, får ont i magen bara jag tänker på det men det kommer bli bra! Allt kommer lösa sig tillslut, det gör det alltid.


JÄVLA ÄCKEL

2012-02-18 @ 00:51:18
Lite lack och jävligt chockad , känner mig faktiskt SPYFÄRDIG. Kollade runt på lite bloggar och klickade mig in på en tjejs blogg -SOM FÖRÖVRIGT ÄR GRAVID- och det jävla äcklet hade Helt utan förvarning lagt upp en bild på ett DÖTT barn som nån valt att abortera i vecka 22. På ett dött barn!!! Är det ens lagligt? Får man göra så? Asså tänk dom som gjort abort och inte ens vill se sitt eget barn och så ser man ett annat dött barn- INGEN INTEGRITET.. Fyfan jag är så jävla upprörd för det är UPP till VAR OCH EN att bestämma om man ska behålla sitt barn eller inte och man ska aldrig invalidera någon och säga att de gjorde fel beslut för jag tror att det redan är tillräckligt jobbigt som det är. Hon sa i princip med bilden att "jag är emot abort" men ÄNDÅ så lägger hon upp bilden på ett dött barn utan en tanke på barnets integritet. Hon pissade på barnet kan man säga. Jag mår så jävla illa och jag blir så jävla sur. Tycker ni inte HELT ärligt att det är sjukt äckligt att lägga upp en sån bild!? ASSÅ jag är så fucking jävla lack OCH SNACKA OM ATT PISSA PÅ FOLKS RÄTT TILL ATT VÄLJA.. JÄVLA ÄCKEL!!! Visst alla får ha sina åsikter, men det där var bara så jävla nasty.. fyfan..Hört att det ska lukta konstigt, men känner ingenting.

2012-02-17 @ 18:04:01
Sitter med ricinolja i håret och det känns Sååå fettigt. Förresten, jag lägger det på fransarna med! Jag tog en mascaraborste och tvättade av den och applicerade på och jäävlarns vad lent det blev :) får se om 2 månader om det blivit nått megaresultat :))

Ledsen chey med fett hår.

Undrar om det är rätt beslut?

2012-02-17 @ 17:31:04
Snart har jag haft feber i 3 veckor från och till, Vc vill jag inte gå till för de kommer bara skicka hem mig. Men nån jävla infektion måste jag ju ha eftersom jag aldrig blir frisk. Jag fattar inte! Och förkyld är jag fortfarande.. Fan i veckan måste jag göra en grej som jag tänkt på ett tag, egentligen vill jag inte- men jag måste. säger sen när jag gjort det vad det är.. Får ont i magen..


Us against the world.

2012-02-16 @ 22:52:52

Fin text :)


Ricinolja

2012-02-16 @ 17:59:47
Ah, vafan ska jag säga. Jag åkte dit tillslut- haha! :) Vill testa och se om det verkligen funkar så jag testade igår och ska testa i ca 2 månader så får jag se om det blir något resulutat. Sägs ju att håret ska växa 5 cm istället för 1 i månaden, men jag vet inte om jag tror på det. får helt enkelt vänta och se. Här kommer en FÖRE bild. Victor är dock sämsta fotografen då han sitter ner i soffan och tar kort, haha. Jaja :)

Två dagar kvar och sen låser jag bloggen för gott, ni kan kolla i inlägget nedan om hur ni ska göra för att läsa den. ♥

Färdigläst

2012-02-16 @ 01:48:15
lördag låser jag bloggen och du har chansen nu att maila mig eller lämna en kommentar här om ni vill ha mitt lösen. Den kommer inte att öppnas igen för allmänheten- så vill du fortfarande följa mig så får du be mig om lösen. :) Don't worry, I wont bite you♥

Skriv till mig på Emily Figueroa (på facebook)
Eller min mail: chilenagirl89@hotmail.com <-- gjorde den när jag gick i 5an. Haha :)
Eller så lämnar ni en fråga här. Men som sagt, Lördag. Sen så har ni ingen mer chans tyvärr.
Nu ska jag knyta säcken och försöka sova- jävla förkylning!  Hoppas vi hörs? Puss ♥dags att färga håret

2012-02-16 @ 01:42:01
Och nej, det är inte jag som ligger doggystile. Det är syrrans ben.

Vafan har jag gjort med min blogg?

2012-02-16 @ 01:20:02
Haha. Ser ut som en liten fjortisblogg ni hamnat på, men jag ska fixa o trixa lite. Vill sova men kan inte för min jävla förkylning och det är sjukt jobbigt att andas! Här har jag lite kul ni kan läsa :)

Så kontrar du raggningsreplikerna!

Replik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”


Replik: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
(har själv råkat ut för den tacky(iga) repliken)
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”.


Haha nån mer som har på lager? Tycker verkligen att ni kommenterar väldigt dåligt om jag får säga det- varför? Ni är ju ändå rätt många. Man tappar ju blogglusten lite om jag ska vara ärlig- blogga utan respons? Don't like.

Polis Polis Potatisgris

2012-02-15 @ 23:45:39
Jag verkligen hatar när folk säger så och när de klankar ner på Polisen, har alltid avskytt och kommer alltid göra det. Undra hur många gånger jag ska få höra det när jag jobbar som det? ;) Jag måste dock börja träna upp mitt knä då  jag har slitit av mitt korsband och som Polis kommer man nog få springa lite men jag har alltid varit snabbast i klassen (innan skadan) och snabbast av mina syskon också- som en frikkin raket! FJOOOOM säger det. Haha :) Jag fick höra att jag inte har några framtidsplaner och att jag inte har ett liv och yadi yadi yada ( folk tror nämligen att man inte har ett liv om man han barn) Men det är väl då livet börjar? ;) Ganska kul faktiskt att jag kommit längre än den personen som säger det också - och hon har ju inga barn? Haha! Pathetic ;) Just nu går jag omvårdnadsutbildningen och jag har 2 terminer kvar, sen ska jag läsa upp lite ämnen för att sedan söka till Polishögskolan och jag ska fan klara det här! Under min utbildning nu så har jag tänkt "kanske ska bli barnmorska, ssk, Behnadlingspedagog" och jag vet inte vad jag har tänkt.. Men de kommer alltid tillbaka till Polis. Och det ska jag bli :) Dock så har jag varit dum en gång i tiden, tänker inte ta upp det. Men säger bara såhär : Jag förstår inte att åklagaren inte kan se när folk ljuger. Usch! Ja ja, det var då och nu är nu och jag ska göra det här för min skull och för min sons framtid! Jag är så taggad!Den bästa bloggen nånsin. Ni kommer bli beroende

2012-02-14 @ 19:53:28
Classes! Han bloggar verkligen om allt!
Asså det är en sån sjuuuk blogg så jag måste varna för innehållet och han är en riktig skvallerblogg då han går på djupet av allting! Han luskar tex i om natacha är en escortbrud, lägger upp smaskika nyheter om folk! Ae, han är grym! Det som är negativt är att han ibland låser bloggen - så man måste matcha när han han den öppen. ;)


fortfarande sjuk! Bläääääääääääää

2012-02-13 @ 11:50:39
Har ätit EN gång sen i Onsdags och det var igår då min tinus bjöd på mat ♥ Jag kan verkligen inte äta- plus att jag inte känner NÅN smak alls. Även om jag snytit mig och kan andas genom näsan så känner jag INGEN lukt. Börjar bli orolig att det sitter i föralltid nu? Wuä. Känns som det iallafall. Målarna kom idag och tillslut var det jag som fick välja tapeter i det nya rummet. Kommer bli SÅ fint! :) Skönt o bli av med den fulaste rosa tapetfan jag nånsin sett..Väggen ser helt brännskadad ut. :P


Det som var lite coolt var att det Längst ner var tapetserat med TIDNINGSPAPPER från 1912! HUR coolt? Så jävla coolt att jag snodde lite bitar! Haha!

Whitney Houston♥

2012-02-12 @ 20:49:10
Jag tycker så synd om Whitneys dotter, vilken smärta hon måste känna nu, vilken chock. Ae fyfan för att förlora en förälder. Önskar man kunde krama om henne :( Det är jävligt synd det som hänt.. Usch. Det här är en av mina favoritlåtar med Whitney. Oavsett om hon missbrukat så tycker jag ändå hon varit jävligt stark. Hon påminner mig så mycket om en annan person som levt samma liv och jag är glad att vissa kan friska till medans andra tyvärr inte gör det. Usch. :(

Finns det hjärterum så finns det stjärterum

2012-02-10 @ 20:15:25

 

 Fix o trix

2012-02-10 @ 19:59:41
Sjukt trött på min bloggdesign så det finns inte, så jag bytte. Vill ha en ny! En fräsch :) Nån som känner sig manad? ;) Har pluggat in mina hörlurar i datorn och lyssnar på lite House för att grannen tycker det är så himla kul att dunka musik varje dag och inte aaalllss tänka på att det finns andra som bor i huset. Sen när man kollade på lägenheten och frågade om det var mycket liv och man fick ett "naaaee" så är det jävligt irriterande. Min näsa slutar inte rinna heller. Haha. FML just nu. Är lite sur över att CandyLand stängt igen också för de hade så fina ballonger när jag fyllde år sist och jag vill ju ha dem igen! Känner på mig att det här kommer bli en GRYM fest! :) :)


Lite dåligt taget med bilder förra året, måste bli en bättring iår ;)sick sick sick

2012-02-10 @ 16:46:06
Jag är såååå sjuk och jag tycker så jävla synd om mig själv! Haha :( Men det är sant. Först blev jag magsjuk och nu har jag världens dunderförkylning = Lock för öronen vilket gör att jag inte hör något, världens hosta, och snorig som faaaaaaaan! Å jag är så arg just nu! Har massa att göra i skolan med och har inte varit där på 2 dagar och det känns som jag missar massor, får sjukt dåligt samvete när jag inte varit där på "länge", jo, för mig är det länge.
Men får kurera mig i helgen. Idag sov jag i 5 timmar (!) och jag är fortfarande lika trött. Tacka gud att Victor ställer upp :) Han står och gör Tacos nu och jag hoppas verkligen att jag får i mig mat för vi har inte ätit på 2 dagar och det tar på krafterna men ska jag vara ärlig så ser jag inte fram emot att äta då jag ändå inte känner nån smak :P
Jag & lillebror♥


Ord från min själ.

2012-02-09 @ 00:03:56
Kollade igenom min gamla blogg lite och jävlar vad aktiv jag var där. Hittade denna text och blev ledsen när jag läste den, hade glömt bort att den här texten ens fanns.

"Nu hade han det där djupet i blicken igen.
Det var nästan att jag kunde se mina ögon i hans,
blicken
jag kunde inte släppa den
Där var vi, stirrandes på varandra
och värst av allt;
jag visste inte vad nästa drag skulle vara.

Ska jag fly? Kör vi arga leken? Ska han straffa mig?
Vad gör jag här? Varför lovar jag alltid mig själv att aldrig återvända
Men kommer på mig själv när jag har de tankarna när jag sitter i bilen, på väg dit,

Till honom
hans hem
Slott
näste
fängelsehåla

Där jag skulle
slava
gråta mig till sömns
förtränga i min hela framtid
det som jag visste skulle hända.
Ändå envisades jag med att åka trots mammas desperata försök att få mig att stanna
Jag gjorde allt för att komma iväg hemifrån,
allt för att inte se
tortyren
Misshandeln,
Jag orkade inte
.

Så jag satte mig i bilen
Det är annorlunda den här gången"
Egentligen, allt var bättre än "hemma"
Det som var mitt hem en gång i tiden, men som förvandlats.
Till
jagvetintevad

EN liten skör själ som gjorde allt för att bli älskad
för att trivas
bara få ha ett hem
Inget skrik
Ingen ångest
Inga Måsten
Bara få vara barn..

Om jag ändå hade vetat vad jag gav mig in på..
Om jag ändå hade vetat.."

Längtarrrrrr

2012-02-08 @ 21:04:47
Satt och kollade runt lite på bloggar och såg att en liten fjolla hade skrivit om mig- men jag tänker inte sänka mig till hennes nivå. *HÄR HADE JAG KUNNAT SKRIVA SÅ MYCKET SOM JAG VET OM, MEN JAG ÄR INTE SOM HENNE*

Sitter och lyssnar på lite låtar jag ska ha på min fest iallafall. Ska bli grymt kul! :) Ser fram emot det sjukt mycket! Men det är en månad kvar men jag är ute i god tid. Mehe!
Sick

2012-02-08 @ 14:37:04
Igår frågade läraren oss om vi hade sluppit ifrån influensan. I didn't knock on wood och nu sitter jag här. Sjuk, hostar lungorna ur mig och får svårt att andas. Får passa på att läsa ur min bok om hedersmordet på pela som förövrigt suger. Pelas syster ville "föra hennes talan" men pratar bara om sig själv hela tiden. Tycker faktiskt hon utnyttjar sin systers namn! var och handlade glass för 200:- Jaa.. vad ska man säga. Ska man kurera sig så ska man göra det ordentligt ;)


dumma Youtube

2012-02-06 @ 21:40:43
Ofta youtube inte fattade vilken låt jag menade :(


Äntligen får ni en Vlogg! :)

2012-02-06 @ 16:22:51

Clutch

2012-02-06 @ 13:31:17
Idag hade jag håltimme så jag och en Klasspolare drog iväg till stan en sväng :) Och vi trillade in på en Second hand affär och denna fyndade jag för 30:- I likie!


Aftonbladet är Positiva idag

2012-02-05 @ 20:06:32

I wanna have a new wardrobe

2012-02-02 @ 22:04:18

Hittade den här inne på Monki idag. Älskade den. Men har inte råd att köpa kläder då vi ska ta en tripp till Ikea och köpa hem ett helt hem, typ. Diskmaskin och tvättmaskin är inköpt på Elon, så det kommer nog nästa vecka tror jag :) Mååste hitta min plånbok då jag har ett presentkort för jag tänkte dra en sväng på stan imorgon eftersom att jag har presentkort och den affären har 50% rea på allt. ME LIKIE med tanke på att det har försvunnit massa kläder för mig i flytten och innan, så om nån har några plagg som är mina: GIEF BACK PLZ!
Nu blir det att kolla på dokumentär om OCD. Får se om det är en bra ide eller om jag inte klarar av det alls..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!