scream

2012-12-26 @ 23:40:33
sitter och kollar på scream- helt ensam o trots att jag sett fimen hundra gånger så sitter jag o leker detektiv o pular om vem de kan va, haha!! hatar skräckfilmer men eftersom Jamie Kennedy (komikern) e med så funkar det. jag är en sån jävla mes asså haha!


call me da baws.

2012-12-24 @ 23:51:17
...För jag knäckte min egna kod! hallaaa :) tänkte visa upp kläderna Joel fick i julklapp av familjen :) coola katten :) tänkt mycket på hur personligt jag ska börja blogga igen? jag menar hur kul e de o läsa "hej, idag ska jag...med...vi hörs!" varje dag om och om igen.. sen vet jag ju att de e kul o läsa mer personliga bloggar och jag dömer ju inte, men e rädd att andra ska döma mig.
Asså vafaaan...

2012-12-23 @ 22:33:00
Jag har glömt bort mitt lösen! Och jag kan bara logga in automatiskt på victors data. What to do? :(

Snart tar jag examen!

2012-12-06 @ 16:30:41
3 Veckor kvar, sen tar jag examen, Så jävla härligt. Då är jag undersköterska. Men ska läsa vidare till mentalvårdare. Läser psykiatri och det fick mig att släppa på polisdrömmen heelt. Sjukt, men så är det. Blir bara ett kort inlägg idag. Jag mår helt okej idag och det känns skönt. Puss sålänge, vi hörs snart igen och då blir det roligare inlägg, promise!

Halla Im back!

2012-12-05 @ 17:24:00
Det var ett tag sen jag bloggade. Kommer knappt ihåg hur allt funkar här på blogg.se? Jag har glömt bort mitt lösenord,men som tur är loggas jag in automatiskt på den här datorn. Hur mår ni? Är ni ens kvar? Tveksamt. Haha. Just nu för tillfället är jag glad, men det kan skifta jättelätt faktiskt. Jag har haft det väldigt, väldigt tufft den senaste tiden i mitt liv. Fina underbara UNGA människor har gått bort. Jag och Victor gjorde slut, jag förlorade förståndet och gjorde saker jag inte alls är stolt över (Inga droger eller våld) men alltså, saker som inte var jag. Jag betedde mig så underligt och jag var helt enkelt inte mig själv. 8 Månader tog det tills jag fick min lägenhet. 8 MÅNADER! Men jag är glad, jag e riktigt glad att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Det är det viktigaste. Att jag kan ge min son trygget och kärlek. Materiella saker betyder ingenting, sålänge jag har min älskade son vid min sida.

Ska jag börja blogga igen? jag vet inte? är rätt så sugen även om bloggarna håller på o dö ut och instagram har trädit in. Följ mig gärna på Insta. Emilyaandrea.
 Vi hörs snart igen! Puss

Lägger ut maaasssaaa bilder ifall ni glömt hur jag ser ut hihihihi
Här e jag!
Här e jag igen
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!