jag är stolt över mig själv.

2013-10-23 @ 22:11:25
Igår hade jag sån träningsvärk att jag inte ens kunde resa mig ur soffan, och jag kunde knappt gå. Min älskling fick hjälpa mig var jag än skulle, i princip. Och idag efter jobbet pallrade jag min feta röv till gymmet och cyklade 1.5 mil och jag är såå stolt över mig själv alltså. Hur orkar jag? Var kommer energin ifrån? Säkert för att jag är så kär. Allt är underbart då, eller hur? ;) 
 Svettig slyna :)

oskiljaktiga

2013-10-21 @ 23:01:34
Så är det. My loooove
 

jag SKA ha min drömkropp

2013-10-21 @ 22:54:34
Idag gick jag upp vid 7, lämnade Joel på dagis, sen hem för att fixa två lunchlådor frukost o kvällsmat till jobbet och sen iväg för att träna på gymmet. Jag var såååå jävla trött men jag vill vill verkligen VILL ha en fin kropp och då får jag va trött, men jag vet hur stolt jag kommer va över mig själv i sommar! Så det är så värt det. Sen blev det hem o duscha och sen iväg till jobbet för att jobba 14 idag till 13 imorn. Hektiskt dag men jag älskar fan det! Tänkte på det förut, jag stressar alltid innan jag sla jobba men när jag väl är här så känns det såååå bra! Jag jobbar just nu på ett nytt ställe och detta är min andra vecka och jag börjar komma in i rutiner. Himla härligt! 
 

Project apartment

2013-10-20 @ 23:25:57
 
Jag vet att jag skulle börja blogga mer, men ni kan inte förstååå Hur många gånger jag försökt, för att allt sedan ska bugga! Det har vatit otroligt frustrerande alltså! Igår gjorde jag och Joel om våran hall, den e ganska "lång" men det går knappt ha någon möbel där, trist. Men jag gillar hur det ser ut nu! Ljust och fräscht faktiskt. Ni ska bara veta hur skabbig denna lägenhet har varit. De som bodde här innan hade en dille för blått på väggar, så när jag flyttase in här var det blått målarstänk på element, lister och golv. Och inte böev det bättre av att de sedan målat på med en beige ful färg i näatan Alla rum också, och även det lämnade massa stänkspår efter sig. Usch!! Men jag skrubbar o städar o försöker göra det fräschare och jag har nog lyckats rätt bra ;) men med tanke på att jag bodde i en totalt nyrenoverad lägenhet innan så är jag väl ganska petig. :p 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!