28 februari.

2011-02-28 @ 21:08:55
Usch, så tråkigt att blogga nu. Hatar min design! Måste göra en ny! Haha. Men nu har jag inte gimp, så jag kan inte göra några snygga headers längre, sjukt sugigt.

Olika tips på hur man lägger en fin ögonskugga.

2011-02-26 @ 23:20:11

Nu vet ni så har jag kollat runt i någon timme på olika sidor för att hitta några bra tips på hur man kan lägga fin ögonskugga!Här har ni!:)





Update: 3 av videosarna funkade inte! Hur länge ska blogg.se ha problem med detta? Lägger ut själva koden så ni bara kan trycka på den och komma direkt till videon.

Smokey Series: Dramatic Black/Brown Smokey Eyes

Makeup Tutorial: Summery Smoky Brown Eyes

Makeup Tutorial: Jennifer Lopez (part 1)  


OUPPPPPS! Nu kopplades partyhumöret på!

2011-02-26 @ 22:15:33

Jag är så sugen på att festa idag! Helt galet. ALLA festar idag och jag är sugen för en gångsskull. Jag har iallafall tagit tummen ur arslet och gjort ett evenemang på facebook och jag har bjudit de jag vill ska komma på min födelsedagsfest! Jag vill inte bjuda nån för att den är tillsammans med den och den andra är kusin med den tredje osv! Men det blev ett härligt gäng och jag tror det kommer bli kul! Martin är iväg på partaj och Vic jobbar och här sitter jag och vill spränga högtalaren med grym musik! Pepp pepp.



Visste ni att en av mina drömmar är att öppna en grym Nattklubb är i Norrköping?


Finbesökfrånskåneland.

2011-02-25 @ 22:20:35
Wow, bra mellanslagstangent va? Undrar när vi får tillbaka våran dator, har inte ört ett skit från Media Markt. Blir väl somvanligt att man får åka dit för att fråga, eftersom de aldrig svarar i sin lur. Bäddar just nu inför finbesök :) Min älskade Morbror kommer hit ikväll och ska sova här, skitkuuuuul! Nu ska jag fortsätta bädda samtidigt som jag kollar på BB.

Tack Tyra och Veckorevyn!

2011-02-25 @ 19:14:17


And my love for you will never die ♥

2011-02-24 @ 18:39:40

MY BABY, I LOVE YOU. Har i flera dagar känt mig som ett nervvrak och ni som läser min blogg förstår vad jag menar. Så efter Vic varit iväg och jobbat + tränat så tog han med Joel ut så att jag kunde få vara lite ifred. Och som vanligt när jag är ifred så kan jag inte låta bli att städa. Men det är skönt, att få städa själv, att få vara själv och inte ha en liten pelle bakomen hela tiden som plockar fram och stökar ner. Haha, mitt lilla hjärta. Älskling ska iallafall göra ChIcKeN FaJiTaS bRa vA :D Haha! Första gången jag ska äta det, tro det eller ej. Nån som ätit det? Är det gott? Nu kallar balkongen, sen blir det lite städning för min älskade morbror kommer på besök imorn och han kommer ända från SkOuNElanD. Ska bli riktigt kul!



Sjukt bra sida med sjuka priser!

2011-02-24 @ 16:46:16
Jag klickade runt lite på nätet och fick se en sida som hette Campadre  och de har sjukt fina saker på sin sida - allt från lampor till skor. Det bästa av allt är att man kan shoppa loss för halva priset mot vad det kostar i butik! AMAZING. Men saken är den att de har massa olika kampanjer, så man måste skynda fynda innan tiden tar slut!


Kan inte sluta tänka, det går inte!

2011-02-24 @ 12:10:34

Sa jag nått fel? Gjorde jag det? Vad tyckte hon om mig? babblade jag för mycket? Kunde jag föra mig bra?
Var det nått jag inte borde sagt? Var jag för ärlig? Verkade jag desperat? Tyckte hon jag var vimsig? Förstod hon vad jag menade? Sa jag något somjag inte borde sagt? Verkade jag intresserad av jobbet? Tror hon på mig? kommer jag få jobbet?
OOh. Alla dessa tankar.

 


I wonder what the future has in store for us.

2011-02-23 @ 20:14:09
Har inte varit så speciellt aktiv på bloggen på ett tag, datorn är fortfarande på lagning och vi har inte hört ett ord från Media Markt på 2 veckor -om inte mer och det är ju inte speciellt kul att sitta vid den här datorn från 80 talet eftersom den inte kan läsa av vårat trådlösa internet.. Och mellanslagstangenten suger. Jag veeet,jag är grymt negativ men ni anar inte hur dåligt jag mår av att inte veta om jag fått jobbet eller inte.Jag önskar verkligen att jag får det.Det skulle vara så perfekt timing. Jobb, dagis = Lyckat. Vad ska jag göraom jag inte får jobbet? jag kommer gå under. Jag måste ha en inkomst. Nu. Jag går och tänkeroch grubblar och tänker och grubblar och mår verkligen inte bra..Usch :( Snälla snälla kom med goda nyheter snart! Jag skulle bli otroligt lycklig! Tills dess så får jag gå som på nålar och grubbla..



Jag älskar er!♥


Newpic

2011-02-21 @ 21:09:55


Det är Emma som tagit denna bilden!
Boka in dig du med!

Jag gjorde det.

2011-02-21 @ 11:21:50
Var på en andra arbetsintervju idag och det var så nervöst! När jag precis gått därifrån så kändes det bra, men nu.. Ja, nu tänker jag "jag kunde ha sagt så, eller så..eller kanske inte sagt det här" I vilket fall så gjorde jag mitt bästa! Det är vad Victor säger,så jag fårväl tro på det, haha! Kommer få svar om 2-3 veckor och de hör av sig oavsett om man fått jobbet eller inte så nu kommer jag gå som på nålar och må upp och ner. Tänkte gå ut en sväng sen och käka lite. Måste göra så mycket saker denna månad, maila konditorit om tårtan, planera vilka jag ska bjuda till joels kalas (bara släkt), planera vilka jag ska bjuda till min fest.. Oh. Jag ändrar på den där listan hela tiden, stryker och lägger dit namn. Kan verkligen inte bestämma mig..


premiär av Big Brother idag, ska ni titta?

2011-02-20 @ 17:45:48

Big Brother är ju känt som "trash Tv" men ändå kunde man inte låta bli att kolla. Jag undrar vilka det är som ska vara med? vet man det? Eller får man inte reda på det förrän det sänds? Ska bli spännande att se! Jag ska kolla, ska du?


Jag önskar att cirkeln var sluten.

2011-02-19 @ 20:33:55
Fan fan fan.. Den här lånedatorn vi har nu är så rutten att det inte ens går att lägga in bilder på! Jag som tänkte visa lite bilder från alla hjärtans dag. Jag undrar verkligen när våran kommer tillbaka? Jag verkar iallafall inte vara den enda som inte tycker om Media Markt. Känner mig lite busig som skriver så från en dator de äger mihihi :$


Me and my babybrother!♥


Det märks att jag inte varit aktiv på länge.

2011-02-18 @ 21:38:14

asså skämtar med mig eller?

2011-02-18 @ 21:15:32
Det är helt jävla sjukt. Jag är så sne. Vi betalade för att de skulle fixa våran dator och fick tillbaka den mycket sämre. Vi betalade då 400:- Vem fan har lust att lägga ner så mycket pengar egentligen? Spec när man har garanti! Man skaffar ju garanti för att man ska kunna laga datorn UTAN att behöva betala så jävla mycket, eller?
Vi fick iallafall lämna in den och idag har det gått en hel vecka sen vi lämnade den på media Markt och när man ringer dit så sitter man (utan att överdriva) en jävla timmeutan att demsvarar,så vi åkte dit och DÅ säger de att de har skickat den till Västerås iförrgår (!!???!?!?) EEEEEEEEEEEEEH? Ni kunde inte ringt och sagt det till oss eller? Så där får man väl punga ut 500:- till! Så då har vi alltså fått betala drygt 1000jävla spänn för att de ska fixa våran knapp som knappt (haha) fungerat sen vi köpteden? MEN vi fickmed oss en låne dator hem som är cp dåligoch mellanslagstangenten funkar inte så jag får trycka hårt för att det ska bliett mellanslag.. OOOOH. arg. Och så hittar den inte heller vårat trådlösa så jag får sitta vid tv bänken precis bredvid tvn...
Happy day.

Försvunnen!

2011-02-10 @ 15:19:55
EFTERLYSNING!
Har någon sett Taikon? Han är en Amstaffvalp på 7månader som sprang bort vid Hagebystallet i fredags kväll. Han har blå ögon, är brun med vita tassar ,har en vit bringa och en vit fläck på nosen. Om ni har sett honom eller vet var han är så kontakta Johanna Hellström på nummer 0769-415525 eller kontakta henne på Facebook Johanna Skogshuggarn Hellström.


ÄG!

2011-02-10 @ 10:11:02


Mi hijo, mi vida.

2011-02-09 @ 16:52:38

Idag sken solen och jag fick vårkänslor! :) Tog en sväng till Ljuraparken men allt är typ sönder och det finns inte så mycket att leka med. Ser fram emot sommaren när han är lite äldre och kan leka lite mer! :) Men kul hade vi iallafall, våran lilla pojke.♥

Te amo Joelito ♥


Krämig Potatis & Purjolökssoppa

2011-02-09 @ 15:40:32

Måste säga att detta är den godaste soppa jag nånsin ätit :)
Det var en som ville ha recept på soppan och här kommer den:

1 purjolök
1 gul lök
6-7 st potatisar
5 dl Kokbar Creme fraiche
salt
svartpeppar
2 st grönsaksbuljonger



1. Skala potatisen
2. värm upp en kastrull och ha i lite magarin
3. Hacka löken, purjolöken och potatisen och ha ner det i kastrullen
4. salta och peppra
glöm ej att röra om så att det inte fastnar i botten
5. ha i två buljongtärningarna tillsammans med 1 Liter vatten
6. till sist, ha i Creme fraichen

Låt koka i ca 15 minuter!
Klart :)

Obs! För krämigare soppa häll i drygt hälften av soppan i en mixer och mixa, häll sedan tilbaka i kastrullen och servera.


Dagens outfit

2011-02-09 @ 13:45:47
Såhär ser jag ut idag när jag ska ut och leka med lilleman i våran ruttna fina  lekpark!


Jeans : BikBok
Linne med volanger : New Yorker
Skinnjacka: Vero Moda.

All Im gonna do now is to wait, and wait.. and Wait.

2011-02-08 @ 21:29:09
Ska vänta på svar som kommer inom 3 veckor. Gaaaaaaaah! Im going Loca.


Hemma igen från intervjun.

2011-02-08 @ 16:58:28

Snacka om att jag blev helt paff när jag klev innanför dörrarna på AF och såg världens folkmassa. Kanske var en 400 pers och då räknar jag inte med dem som var där innan och efter mig. Jag stod i kön i en timme för att intervjuas i 10 minuter. De satte oss i grupper om 5 och så fick vi diskutera lite om hur en bra arbetare skulle vara och sen.. Kommer jag inte ihåg, haha. Blackout typ. Men jag tror inte jag kommer få komma på en 2a intervju. Man ska vänta på svar (Det tar upp till tre veckor) och då får man en kallelse till en intervju till, eller så får man ett Nej tack. Så kommer gå här hemma och oroa mig och ska jag vara ärligt så tror jag inte att jag har så stor chans. Men vi får hoppas på det bästa. Nu ska jag göra pannkakor och Potatis & Purjolökssoppa♥

                               


Det lönar sig att gå in i "tant" affärer.

2011-02-08 @ 11:00:21

This baby is mine. Nedsatt till 50 (!!) kr på flash.


7 februari

2011-02-07 @ 20:50:53
Shit.. 7 februari redan.. Snart är Joel ett år och börjar dagis. Var tar tiden vägen? Ska iallafall på arbetsintervju imorgon och snacka om att man är pepp nervös! Vic ska lämna  in datorn igen eftersom den är sämre nu än vad den var innan och man blir ju inte lite irriterad när man betalar för något man vill ska bli bättre.. Idag blir det en seeeeeeen middag (frukost för mig) Kycklingen står i ugnen och salladen är klar och väntar. Ska bli så gott :) Avsluta med magnum mandel också och sen mysa med älskling. Har tyvärr inga nya bilder att lägga upp eftersom alla försvann när de fixade datorn :( Snälla håll tummarna för mig imorgon, är så sjukt nervös.



Love u tinis!


Pepp

2011-02-07 @ 17:01:26


Ripoff

2011-02-07 @ 12:23:07
Nu har vi fått tillbaka våran dator men det är inget att hurra för. Att betala 400:- för en dator som kommer tillbaka seg som en snigel är inte värt. Tar ärligt talat 3-4 min för bloglovin att laddas upp? Eller "kanske ska vara så"? Vad har de gjort med våran dator egentligen!? Skitirriterad. Har pratat med fkassan också som skickade mig till skatteverket och de i sin tur skickade mig till fkassan. VAD KRÅNGLAR NI OM!? Idag är jag riktigt irriterad faktiskt. Men en bra nyhet är ju att jag kan blogga igen.






utgång

2011-02-05 @ 17:50:00
Drar på en impulssväng ut! Längesen jag kunde göra det. Dock måste jag upp tidigt med lillen eftersom min baby kommer jobba. Riktigt kul att få gå ut, dansa lite o sådär. Får se hur länge det blir. Hoppas jag inte somnar bara, haha! Ses ute i dimman! :D

Nice to know, tack för infon.

2011-02-04 @ 20:26:08
Victor: Folk säger att jag liknar Jacob!
Jag: Vem Jacob?
Victor: Han i Twilight filmerna.
Jag:?
Victor: Men jag har hört det
Jag: ?!
Victor : iochför sig, du har rätt.
Jag: Vad menar du?
Victor: Han är ju en varulv
Jag: ..So?
Victor: Ja.. Jag är ju ingen Varulv, jag är en hingst.

Tack bror, kul o höra. Roligt att veta!

BAAAH

2011-02-04 @ 15:44:06
Igår lämnade vi in våran dator och fick sitta där inne i en timme (Victor sa att det gick på en kvart.. a vi säger så) för att föra över bilder. Men tyvärr kunde vi inte behålla filmerna på datorn från när Joel var liten.. Det svider, men de fick inte plats på usb minnet som vi precis köpt och det var ju inte gratis direkt. Iallafall så har jag varken dator eller mobil. Kul. Mobilen är inne på lagning eftersom jag inte kunde läsa meddelanden och jag köpte den i oktober. Hoppas de fixar det. Så kommer inte li nån uppdatering på ett tag och de suger ju.. Lånar min lillebrors data nu när han är på besök, men ska se på OC nu. Ha de bäst så hörs vi!

Bilar? Bilmatta? kläder?

2011-02-03 @ 10:55:34
Idag är Vic ledig så jag tänkte att vi kanske skulle åka ut till Maxi och kolla på något till Joels födelsedag.
Han har verkligen så mycket leksaker och det jag verkligen vill ha till hans rum är en vit klädbyrå från IKEA, ni vet den där MALM serien.. Kanske ska åka till Ikea? Hihi, nä vi får se. Men vet verkligen inte vad man ska köpa till en ettåring. Funderar på ett låtsaskök och/eller en leksaksdammsugare. Vad kan man köpa till en som fyller 1?


Planerar o planerar o...

2011-02-02 @ 17:35:08

Så hungrig. När vi storhandlade sist fick vi inte med oss kött eftersom vi hade bråttom.
Så älskling handlar det nu, så det får bli tacos ikväll. :) Är enormt sugen på Ostbågar!
Men Vics mobil är död, typiskt! Haha.. Håller förresten på att planera vilka jag ska bjuda
och har gett ut lite inbjudningar, men jag måste tyvärr ta bort några eftersom alla inte får plats här.
Sen ska jag bjuda på mat också och som det ser ut nu är det 20 st som ska komma,
så måste som sagt korta ner på antalet personer. Har inte råd att mätta 20 munnar,
dessutom ska jag bjuda på bål också! Får se hur det blir.. Plus att vi bara har två stolar.. HAHHAA.


1 feb

2011-02-01 @ 19:13:44

Haft gråtattacker hela dagen.
Jag orkar ingenting idag.
Jag har så mycket känslor inom mig som vill ut,
men ändå är jag så tom
Knappar på tangenterna men får inte fram något.
Jag vet inte vad jag ska känna.
Ena sekunden är jag arg,
andra ledsen
andra känner jag ingenting.


Grattis på födelsedagen.

2011-02-01 @ 16:27:14

Idag känner jag mig tung i huvudet, jag skulle kunna lägga mig i sängen i fosterställning och dra täcket över huvudet. Bara få glömma den här dagen, det gör ont i varenda ven i kroppen. Jag är så arg, jag är fortfarande så arg över att du inte finns kvar bland oss. Jag tänker och undrar fortfarande var det var som hände.. Att inte veta gör så ont.. Du finns i tankar, minnen och hjärtan. Du har satt spår i våra hjärtan och själar, men önskar bara att du vore här. Jag vill kunna krama dig och säga hur mycket jag älskar dig.
Fan vad jag saknar dig.. Blir så frustrerad så arg att återigen tända ett ljus på din födesledag. Det gör ont, så jävla ont.
Men jag hoppas du hör mig, att du känner vilken kärlek jag känner för dig.
Du kommer alltid alltid finnas kvar i mitt hjärta. Jag älskar dig.





Det finns något
som är starkare än döden.
Det är närvaron
av de frånvarande
i minnet hos de levande


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!