Sminkstuga

2011-12-30 @ 22:56:51
Varit med Min fina vän Alex idag ♥ Hade lite sminkstuga inför imorgon och satt och tittade på en tutorial och förökte sminka oss därefter.. det gick.. ehm.. Sådär! Haha :) Vi skulle baka men fastnade vid sminket istället och ser fram emot imorgon då jag inte firat nyår på kanske 7-8 år. Kommer inte ens ihåg längre.. Joelito och Victor skulle ut till hans mamma men joel kommer att sova och jag har ingen lust att åka ut ända dit så det fick bli en kväll med min vän och ser som sagt fram emot det sjukt mycket! :D Skulle fota hur vi hade sminkat oss men jag kan som vanligt inte bli seriös på bild :P Haha.Min lilla sminkstuga♥ (Don't mind the smutsiga spegeln som legat i garderoben i 2 år)

 

Ses!NYÅR Imorgon! :)

2011-12-30 @ 20:31:06
"Nyår är överskattat" Har inte firat nyår sen jag var typ.. 15? Så imorgon smäller det! :)

ZÄXYY ZMAJL!Några av mina favoritlåtar

2011-12-28 @ 23:30:46
Men måste säga att jag har tröttnat lite, haha. :PKan ni inte ge mig lite förslag på vad ni lyssnar på? Känns som man spelar samma låtar om och om igen

Sitter och fönstershoppar lite.

2011-12-28 @ 19:34:03
Fyfan vad fattig man är efter juleeeeeeeeeeeeen :( Buhu. Men fönstershoppa kan man alltid göra. Jag klickar på mig massor varor i kundkorgen. Sen när jag shoppat klart trycker jag bara på krysset. Haha. Det är mitt sätt att tröstshoppa :P Just nu tittar jag på massor av lampor :) Dessa är från Jotex.se


Är han seriös?

2011-12-26 @ 13:02:11

Svar på Frågestunden

2011-12-24 @ 22:26:11
Postat av:
Vart ska ni flytta? Och när går flytten?

Svar: Vi ska flytta till Stan och bor från Ljura. Ska bli så skönt! Men vi vet inte när det bär av faktiskt. Senast den sista Januari. Vi vill komma in i mitten av Januari men allt måste klaffa med hon som bor där nu och han som ska flytta in efter osv. Så jag går runt hemma och packar för fullt. Snart finns det inget att packa längre. Men en sak är säker. Det ska blir så skönt att flytta ifrån mina grannar som bor över oss. Man kan tro att det är elefanter som bor där uppe - eller ja, elefanter som kan hamra tavlor (Vilket de gör varje kväll vid 10 typ) Har dom ens någon plats kvar på väggarna?

Postat av: Sabina
Snygging!
Puss och kram // Baby Boo

Svar
: ♥


Postat av:
Vad är det roligaste/värsta du vet att göra?
Svar: Det värsta jag vet att göra är att städa och det bästa jag vet- är att städa. Haha. Nån som känner igen sig? Något jag också tycker är jävligt jobbigt är att komma hem från skolan och ha miljoner läxor, men att jag sen måste dra till jobbet.. Men jag är glad att jag har ett jobb så jag ska inte klaga.
Postat av: denise

 

Postat av: Denise
Vad hade du för betyg i höggstadiet??

Svar:
Ska jag vara ärlig så gick jag typ inte i högstadiet. I 7an hade jag MVG i bild, spanska, Svenska, Engelska och Kemi (eller fysik) Och G i de andra ämnena. Sen mådde jag dåligt över en sak jag kom ut med som hade hänt och det görändrade allt. Jag började göra saker som skadade mig själv och min familj och hamnade i fel umgänge. Eller egentligen ska jag inte skylla på umgänget. Men man kan säga att jag var svag- och mottaglig.

 


Postat av: Tess
Vill du ha en ny design i julklapp av mig ? kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Svar: Vad söt du är hjärtat! ♥ Kanske jag vill ;) Har du någon speciell i åtanke? Puss och God Jul!

Postat av: Karin
Vad gör din kille? Han syns typ aldrig i bloggen.
Svar: Jaa du. Vad gör han inte? :) Han pluggar just nu och sådär. Jag skriver ju mycket om mig själv och vill inte utelämna han alldeles för mycket heller. Men ska jag va ärlig så är han ju med ibland. Lägger upp bilder osv, men vill ju inte utelämna allt för mycket då jag inte vet vilka som läser min blogg osv. Men han är nästan alltid den som tar bilder och står bakom kameran ;)


 

God jul och gott nytt år på er ♥


Du får mig att må illa.

2011-12-24 @ 22:10:20
You crazy bitch som ALDRIG KAN SLUTA SKRIVA på Facebook. Lite roligt när denne skriver "kan du sluta skriva till mig!?" ÄÄÄÄÄH?! Schizo.


Dagens ros i Nt.

2011-12-23 @ 19:27:55
Blir så glad! Tack Lotten. Ps. Glöm inte att jag har en frågestund där du kan fråga vad du vill. Svarar när det kommit in 10 frågor :) Ni är så många som läser. Men tydligen är jag inte så intressant haha

2011-12-23 @ 14:39:59


Blev två öl på Wasa med Törrö igår. Sen stängde de där nere så vi fick gå upp- en sekund efter så var det smockat. Hade sjuuuukt kul igår!

Skänk till barnen du med genom att lägga upp denna text

2011-12-20 @ 22:06:48

Den här bloggposten innehåller nötkräm


”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

 

 


Oj, var tog jag vägen?

2011-12-20 @ 14:41:53
Här var det tomt! Nästan så det samlats damm på bloggen - dags att finputsa lite. Har haft sjukt mycket i skolan på senaste tiden men nu är allt klart! Är dock sjukt arg över en situatuion då läraren är sjukskriven (halvtid) och har inte hunnit kolla igenom en uppsats på 2(sidor) på hela 6 veckor. Vilket skämt va?

Tänkte kicka igång med en frågestund. Ni kan vara anonyma också. Fråga vad ni vill :) Så fort jag fått många frågor så svarar jag- på allt! Har ni några frågor om mitt liv, min uppväxt, skola, osv osv? Okej. Vi kör igång nu! :)Slutbetyg i Medicinsk Grundkurs kirrad.

2011-12-15 @ 15:10:19

Lucia.

2011-12-13 @ 15:36:59
Glad Lucia dag eller vad säger man? Dock har jag ingen julkänsla överhuvud taget!! Ingen snö, ingenting. Snön gör allt! Vafan väderguden KOM IGEN! Nu är det dags för jobb iallafall och självklart missar jag julfirandet med jobbet idag då det är när jag är på jobbet, men men :)

Spy spy spy

2011-12-10 @ 23:25:21

Här är ett inlägg där jag måste förklara och skriva ut hur jag känner..
Jag vet inte vad som händer med mig. Jag vet inte om det är att jag blir mognare? Alltså de senaste dagarna  har jag stått på mig själv. Om människor har sagt något som sårat mig så har jag (hör och häpna) sagt ifrån! Jag orkar inte vara "offer" mer. Jag orkar inte vara snäll hela tiden och le när en människa står där och hackar och hackar och hackar för att sedan bli skitsårad och må dåligt i flera dagar. Igår sa jag ifrån till en snubbe som jobbade i Videoaffären som anklagade joel för att dregla på deras lösviktsgodis. Jag vet själv att jag inte tycker om när (barn och vuxna) ska pilla med sina händer i det man ska köpa, men joel gjorde faktiskt inte det. Han öppnade luckan och stängde den och sen gick han därifrån sen kom gubben och sa :
Han: Hörredu, låt inte din son ta och dregla på vårat godis.
jag: Jag sa precis till han att gå bort därifrån vilket du hö rde då du stod precis där! Och han rörde inte ens godiset!
Han: Jo men de gjorde han ju, jag såg ju det.
Jag: JAG SA PRECIS TILL HAN SJÄLV JAG KAN HÅLLA KOLL PÅ MITT BARN TACK SÅ MYCKET! KOM INTE OCH SÄG TILL MIG VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL NÄR DU INTE ENS VET SANNINGEN, TACK!!!!


Alltså jag blev så chockad över mig själv. Samma sak som när jag frågade Joels dagis (DE VET ALDR IG VAD JOEL HAR GJORT NÄR HAN KOMMER HEM MED RIVMÄRKEN, BITMÄRKEN OCH BLÅMÄRKEN OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET) Tillslut sa jag till dem att jag inte accepterar det här! Det är inte ok att han kommer hem med bitmärken och sår överallt och de aldrig säger något till mig. Barn är barn, det vet jag. Men det som stör mig är att de inte berättar för mig, eller "Inte vet" vad som har hänt VARENDA JÄVLA GÅNG. Vad fan är det för koll dom har? Alltså ärligt. Tycker ni att det är okej? Vet inte om jag vill att han ska gå kvar där om jag ska vara helt ärlig. Blir det inte bättre så går jag till rektorn. Punkt.

nu har jag spytt ut lite. men ärligt, tycker ni det är fel av mig att bli "Sträng!?" Alltså jag orkar inte vara snäll hela tiden och sätta mitt mående åt sidan som jag jämt gör utan jag säger till personen/personerna det gäller för jag orkar inte dalta med folk länge,  Liksom. NEJ. Det är slut nu! Over, finito, popo! NO MORE.
hektiskt

2011-12-08 @ 22:28:08
Det har varit en sjukt hektiskt dag med dödsbesked och sjukdomsbesked och allthänderpåenochsammagång. Kom precis hem och jag är helt slut! Dock så vet jag inte om dödsbeskedet stämmer då en liten kille sitter på sin facebook och skriver saker han ens inte vet något om. Jag får hoppas att det inte är sant och inte ta ut känslorna i förskott..
SSätter upp en bild som gör mig på bra humör och kan fly lite från min kaosvärld jag lever i just nu.
Beställning från elf.. I somras?

56 dagar kvar.

2011-12-07 @ 19:38:51
Fick VG på mitt datorprov, och MVG på första. Men jag måste komplettera för att hon säger att jag varit borta för mycket.. Ehhh!? Sammanlagt har jag varit borta från skolan kanske 2 veckor. Och då har både jag och Joelito varit sjuka. Vi har haft henne kanske 3-4 ggr och andra gångerna har hon varit sjuk och jag vet inte hur många vikarier vi haft och så säger hon att jag har varit borta!? Pfft.. Har stått och skrubbat i ugnen i 2 jävla timmar medans joel satt och bakade (läs:ät) pepparkakor. Vill gärna göra grovgörat av jobbet nu innan flytten. Jag ska städa hela lägenheten och Victor flyttar.. Meheheh.


Uranus

2011-12-06 @ 14:34:51

Idag har jag promenerat till skolan och sen hem igen, så jävla skönt! Köpte med mig en varm oboy också! Snart är det dags att flytta och jag längtar så sjukt mycket!!


Now?

2011-12-06 @ 01:16:36
Naw stackaren, så söt!


Det här är Jul!

2011-12-05 @ 23:03:21

Är hon inte lik Susan i Desperate Housewives?

2011-12-05 @ 20:48:02
Ärligt?!


Älskade Systrar!

2011-12-04 @ 14:47:54
Igår var vi på Modellstudion och det var kul att få hitta på lite med sina systrar♥ Blev lite otaggad mot slutet då jag blev så sjukt hungrig och vi var där i äver 5 timmar. Blev försening + fotografering+ ombyte+ val av bilder efteråt. Men detta är något man gör en gång i livet (iallafall jag) Fotografen var duktig. Men min favorit är Emma Roodla. Här ser ni lite smakprov på bilderna :Första December.

2011-12-01 @ 22:29:23
Gissa vem som kollade på el julkalendero imorse :) Tycker dock fortfarande att mysteriet på Greveholm är den bästa serien som nånsin gjorts. Tycker ni inte? Så fort snön har fallit till marken ska jag sätta mig ner och kolla på det. Det har inte gått en enda jul utan att jag kollat på det. Tradition i mitt hus! Måste bara berätta hur jävla illa jag mådde idag på jobbet, jag mådde så jävla illa att jag inte ens kunde äta min kaka jag blev bjuden på och då är det fan illa. Men det la sig snabbt tack och lov och hela dagen har gått bra, även om jag önskar att jag hade kunnat vara hemma :) Satte mig ner när jag kom hem ikväll och kollade på X factor (Typ som nya idol) Och jag såg denna tjej gå vidare men jag hade inte sett hennes audition så jag googlade på henne. Hennes röst DÖDAR! Vad kan hon vara? typ 12!? Jag trodde inte att en sån liten tjej kunde ha en sån powerful röst.
Listen and Enjoy!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!