hos syster

2010-06-30 @ 15:11:14
Hiiij BlOgGEn!

Sitter hos syster nju och ska äta snarjt :) Hon står och gör varm smörgåstårta mumma! Lixom, Mumma! Haha. Ska förbi Jonna en sväng nu när jag ändå är i haga och lämna lite kläder och träffa Keyla :) åhh mysa med bäsar är så härligt! Nu ska jag göra syster sällskap. SKA BLI SÅ GOTT MED HENNES MAT!♥

allt suger

2010-06-29 @ 00:25:12
tandvärk. irriterad. vilken rolig kväll. Jippie! åt helvete med allt ibland bara alltså. åt helvete.

Jag börjar komma tillbaka

2010-06-28 @ 20:51:29
Fan va härligt! Har varit ute hela dagen, verkligen HELA dagen. Jag känner mig friskare o sundare nu! SKÖNT att komma ut och träffa folk. Helt underbart! Varför har jag undvikt detta innan? Ska ladda upp bilder senare. Var även och åt på Sibylla. Mormor bjöd oss för att fira att hon sålt sin koloni. Gott var det med mat! NU ÄR DE CHILE match. Tror de förlorar. Men men som min kusin sa. En svår match, men inte omöjligt ;)

Jag är snart inte längre folkskygg.

2010-06-27 @ 22:44:01

I hela mitt liv har jag haft folk omkring mig, mycket stoj och stim. Jag är en väääldigt energisk människa. Jag är glad och utåtriktad. MEN nånstans mitt i allt det här så har jag gått och blivit folkskygg. Jag har alltid undrat varför. Varför jag inte vill träffa människor, varför jag inte vill gå ut om dagarna och umgås med vänner, varför jag hellre sitter framför tv:n än att dra till nån badplats och bada och grilla..

Men nu vet jag.

Jag har alltid haft svårt att säga ifrån, men när jag väl gör det är det ingen som förstår att ett nej är ett nej. Vad det än gäller så är det ett nej. Det tog mycket energi ifrån mig att folk inte lyssnade, att när jag faktiskt sa ifrån för att det blev jobbigt så fortsatte de bara med det jag bad dem sluta med. Det knäckte mig tillslut.

Jag ville inte gå ut och vill fortfarande inte för att jag tänker att " om jag inte vill det här så säger jag ifrån, men de fattar ju inte så jag kan lika gärna hålla käft" och det är jobbigt att ingen lyssnar på vad jag inte vill. Ingen brydde sig om gränsen jag drog´. Detta är fortfarande jobbigt ibland. Säger jag nej så är det nej! Snälla respektera det och sluta få mig att se dum ut för att jag äntligen säger ifrån..

Det blev alltså att jag tillslut kröp in i ett skal, låste in mig hemma för att slippa folk. Slippa sitta och förklara mig.




NU blev det helt fel här! Detta var absolut inte det jag skulle skriva om. Jag ska träffa Mickis imorgon och det var det jag skulle skriva om, vet inte var jag fick allt detta ifrån.. Men man kanske behöver skriva av sig lite då och då kanske?


Just guess

2010-06-27 @ 16:56:40

Gissa vad jag ska göra till tacosen? Bara gissa? :)


Vilket väder!

2010-06-27 @ 16:07:36

Nu har jag varit ute och lekt några timmar, HERREGUD vilket väder. Men fortfarande så är mina ben vita, haha helt sjukt!


nu ska min lilla plutt få mat, han ahr legat och sugit tutte i drömmen så nu är han nog hungrig, hehe.


Emily says halla

2010-06-27 @ 12:16:44
Godmorgon, har varit uppe ett par timmar men har diskat o fixat lite. Imorse tog victor Joel trots att han skulle upp och jobba. Tack älskling♥ Nu ska jag ut i solen med en polare och hennes barn :) Skönt o komma ut i solen lite. Ska nog köpa mig en milkshake med. Jag älskar fräckas milkshake :) Nu ska jag klä på min lilla fisunge och gå ut och njuta och bli brun! c ya!

Tandvärk :(

2010-06-26 @ 19:29:07

Jag undrar hur tandläkarna tänker när man söker en akuttid och får en 2 månader senare, Jag står snart inte ut längre! Jag har svinont och det dunkar i hela huvudet. Det värsta av allt är att jag har ont i två tänder och de sitter bredvid varandra och den 12e ska jag dra ut en tand. Tänk om det är fel tand? Är så rädd, hatar tandläkaren. Har aldrig dragit ut en tand. Nån som vet om det gör ont? Eller är man tillräckligt bedövad så man inte känner nått? Jag får inte ta några värktabletter heller eftersom jag ammar. Oh :(



Jag har så ont!


Man kan inte må bra alla dagar

2010-06-24 @ 21:51:41

Usch, jag mår inget bra. Det värsta är när man inte vet vad det är. Jag vet verkligen inte och det plågar mig. Jag vill kan inte le och jag är bara allmänt nere. Det är jättejobbigt. Jag vill vara glad, träffa folk och bara vara. Men det går inte. Jag får bara panik när jag är bland massa folk. Jag får panik av höga ljud. Allt ger mig fan panik när jag inte mår bra. Nu har jag världens tandvärk på det hela också så mitt huvud dunkar ashårt. Trött är jag också, jag är helt slut fast jag inte gör något speciellt.. Tur att jag har Victor, jag kan verkligen prata med han om allt!
Han dömer mig inte, han lyssnar och han förstår. Någonstans på min resa genom livet har jag tappat bort mina vänner, jag har låtit de glida iväg och jag själv har glidit in nånstans och kan inte hitta vägen ut.


Jag har tappat bort mig själv allt är bara en enda röra.


våran lilla pojke

2010-06-23 @ 13:59:35

Haha, han låg och lekte med mig i soffan sen vände han sig om och somnade. Så jäkla söt!



Joel just nu♥


Mamma♥

2010-06-23 @ 11:31:25

Idag ska jag köpa henne nått riktigt fint och säga till henne hur mycket jag älskar henne 1000 gånger om. Jag är nog den som säger det mest, känns som hon inte blir uppsakattad och det gör så ont i mitt hjärta. Jag älskar mamma mest av allt i hela världen och hon blir extra speciell då jag inte har min pappa. Mamma har stöttat mig genom allt, verkligen allt! Ja, hon är lite knasig och högljud men alla kan inte vara perfekta och jag älskar min mamma så högt så det inte finns ord för det. Hon är min stjärna! Te amo mamita


SOMMAR

2010-06-23 @ 09:56:11




utvilad

2010-06-23 @ 09:21:39
uuuuuh jag har fått sova ut gud va skönt! :) Jag somnade igår efter vi kom hem från kolmården för jag var som ett gående lik alltså, det kändes som man fått i sig de ena o de andra haha! Victor tog Joel igår, jätteskönt! Tack älskling♥ Idag fyller min mamma år så ska dit en sväng senare. Måste iväg till Centrum och köpa nånting sen också, både till henne och angelina (systerdotter) för hon fyller år imorgon. Sen fyller vic's pappa år också! :) hehe nej men ska ta o städa nu.

Tillbaka från kolmården

2010-06-22 @ 18:21:47

Sjukt kul idag men de blir liiite väl mycket när man har varit bland 83732 barn på en djurpark, hehe. Barn överallt, de tar på krafterna. Jag är verkligen sjukt slut och ska faktiskt gå och lägga mig för natten nästa gång Joel somnar. Hoppas på snart. Nu ska jag vila.


Jag måste få klaga lite :(

2010-06-21 @ 21:38:44
Jag är helt slut. JAG DÖR. Rädda mig inte :( Nejvars men jag vill bara sova men måste duscha och nu har jag sövt om joel kanske 4 gånger på en halvtimma.. Lite frustrerande faktiskt.. Så trött så trött.

men åh

2010-06-21 @ 20:59:01
tänkte fortsätta min förlossningsberättelse men Joel bara vaknar var femte minut så de får bli en annan dag :( Åh, jag som såg så mycket fram emot att skriva.............(många punkter!) .. ( här kommer lite mer) ...........................................................

dödstrött

2010-06-21 @ 20:23:16

Idag har jag inte suttit stilla en sekund känns det som. Men det är skönt att röra på sig men när Joel väl somnar så känner man hur sluuuut man är! Och imorn ska vi till Kolmården. Yeeey! De ska bli kul! Har dock inte hittat vår kamera än.. helt sjukt. Ska passa på att städa nu när han sover.. Sen när min älskling kommer hem ska jag passa på att duscha, vill inte duscha när joel sover för jag måste stänga av vatnnet o sätta på, stänga av,sätta på, stänga av, sätta på, stänga av, sätta på, stä.. aa ni förstår :)




Amo mi familia ♥


ja, frågan är hur länge? haha

2010-06-21 @ 13:57:31

Victor och jag håller på att göra empanadas till imorgon då vi ska till kolmården. Jag håller på att koka ägg men jag visste inte hur länge de skulle vara i så jag sökte på google och såhär såg sökrutan ut.


Hehe, lite småkul!


Make a difference!

2010-06-21 @ 00:58:36

HÄR KOMMER PREDIKAR EMILY! HAHA!

Häromveckan såg jag ett inslag från the oprah show ( You know the kvinna whos got the pawah) och de berörde mig så jäkla mycket. Folk som dör i onödiga olyckor för att man ska sitta och prata i telefon samtidigt som man kör. Alla som gör det är i mina ögon idioter och det har jag inga problem med att säga för det är fakitkst så jag tycker. Det är ju inte bara folks  liv utanför bilen de räddar, de räddar även ditt. Tänk vilket dåligt samvete man ska ha för att ha kört på en liten flicka för att man inte varit uppmärksam på vägen? Its your choice. " Det händer inte mig" Jo, det gör det.


Jag berättade det här för Victor och han respekterade det jag sa och pratar nu aldrig i telefon medans han kör. We might have saved someones life and that feels awesome.



what to do?

2010-06-21 @ 00:27:58

egentligen borde man väl passa på att sova, men jag kan inte nu när jag fixat med kartongerna, blev ganska pigg. Fast egentligen är jag så trött så jag har blivit pigg, entiendes? :) Passar på att mysa med min älskling inte ofta vi får tid för varandra bara han och jag♥ Min baby. 
 
Ska nog till syster på Onsdag och äta varm smörgåstårta och bara umgås! MUMMA. Jag har en heeel kartong med jätte fina kläder som jag inte använder eftersom jag blev lite tjockis efter joel kom så vi ska nog byta lite :P Det är ändå inga kläder jag kommer att använda så kul att de kommer till användning av nån annan. De här med bloppis sket jag ie blir bara bökigt med att skicka o hit o dit.

Puss & Godnatt till er


sjit hälvidä!

2010-06-20 @ 23:57:53

ehsjära ehsjära vännerna! Vet ni vad jag kom på? Imorgon mellan 7.30 -16.00 ska de komma och slutbesikta lägenheten :( så jag måste flytta på alla kartonger till andra sidan av Joels rum. WUÄ. Ge mig ork. så jag får väl pallra mitt ärsääl in dit. Fan ska dom komma JUST imorn för? :(


Jag sjunger karaoke, igen!

2010-06-20 @ 21:12:31
Den här gången ska jag inte ta bort klippet :) TYcker det är askul o sjunga :P

'
jag kan inte sitta still för jag är såå nervös :P

update: asså de gååår inte haha. Ja tänker för mig själv hela tiden "fan vad knäpp jag är!" så jag tar bort det.. IGEN!

te amo mi hijo

2010-06-20 @ 19:41:54

Jag älskar dig min son! Han är mer lik victor än vad man kan tro ,hehe. Nu har han äntligen somnat så jag ska passa på att packa upp lite mer. (Nej vi är inte klara än :( För vi tog upp alla kartonger jag tog med mig från flytten från vvik så nu har vi sorterat det vi ska ha uppe) Nej men om man ska ta och få Joels rum tomt på kartonger nu då.. 


wazaaaaaaaa

2010-06-20 @ 00:47:33
Tjotjo. Idag har vi grillat med familjen. As mys och så har vi bakat bullar. Kul info va? Börjar känna att denna blogg är ganska så boring. What to do? Jo jag ska börja ladda upp videos! Som om de kommer liva upp? Vi får se vi får se..  Som sagt fett tråkig blogg. ska däcka nu-

KOLLA KLIPPET HELT SJUKT

2010-06-18 @ 21:15:04
jag ska allt lära Joel!

Jag sjunger karaoke

2010-06-18 @ 15:55:05

haha förlåt att jag ser ut som knull men de här var bara en skoj grej jag gjorde nu medans jag väntar på att vic ska komma hem. Kommer ta bort de här klippet sen,haha! så förlåt mig mina vänner för hur jag ser ut alltså!



update : Fattar inte hur jag vågade lägga ut den videon asså. HAHA! Well, mistakes can be made by anyone.


Det gäller att passa på

2010-06-18 @ 13:41:31

Inatt har jag sovit lite dåligt för Joel har feber vilket innebär att han blir lite gnällig min lilla pojke♥ Usch, jag vill ju att han ska må bra. De gör ont i mig när jag inte kan få han att må bättre. Nu blir det iallfall storstäd medans Victor har Joel. Måste ju passa på :)) Sen ska jag ta mig en dusch. Har börjat duscha lite för mycket men så länge jag känner mig ren så.. Man vill ju inte gå omkring o känna sig smutsig. Nej nu ska jag städa Pouss!

De är vääldigt lika bara det att Joel är mörkare


My soulie♥


Wanties!

2010-06-17 @ 23:57:28


Visst är min kropp het?


Lång dag idag

2010-06-17 @ 21:15:31

Vissa dagar går fort, andra långsamt. Idag har det varit segt MEN kul :)


Jag och Victor gick till öppna imorse och hämtade hand och fotavtrycket vi gjorde med Joel förra veckan :) Den blev så fin. "Åh vad stolt jag blir" sa jag när jag såg den medans patricia paketerade den i tidningpapper. Hon vände sig om och gav mig en konstig min och sa :" Vadå? att jag kan slå in saker i tidningspapper?" Haha! Jag menade ju förstås avtrycken. SKITFINT! Måste dock sandpappra på sidorna för det är lite ojämnt.
Efter det så va vi på föräldrakurs och fick lära oss babymassage. Joel älskade det förutom i ansiktet ( det jag tycker är skönast)


Nu sover lill killen. Han har feber, gråtit och skrikit så mycket och jag förstod först inte var det var, men sen gav jag han ett svalkande bad och en liten alvedon i wumpan för han hade tydligen feber min lilla bäsi ♥

Här är avtrycken:


 ZOOM!


Jag älskar min son så starkt.


hallå vart har du försvunnit?

2010-06-17 @ 10:28:02
Jag börjar få lite småpanik över att jag inte hittar kameran! VAR ÄR DEN!? Jag vill ha den tills när vi ska till kolmården. Helt sjukt att den bara kan försvinna sådär. Vi ska snart till öppna och käka pannkisar sen blir de föräldragrupp som vi valt att gå på för att få så mycket råd som möjligt. Det är skoj! Snälla kameran kom fram NU!

Nyfiken i en strut

2010-06-17 @ 01:02:48
Polisen var och knackade på hos grannen ( Jag smygtittade i ögonhålet för att jag är så nyfiken på vilka som springer i trappen) Och jag undrar vaaarför? Snälla nån tell me! Haha de måste ju ha gjort nått. Sen efter när snuten drar så öppnar o stänger de dörren hela tiden. Vad pysslar de med? jag vet att det bor en utländsk kvinna med sin man o deras barn i en ETTA (!!) och att de röker inne, för de stinker så jävla mycket i trappen och när vi flyttade tillbaka till lägenheterna så stod alla dörrar öppna och det verkligen stank! Sjukt äckligt. Iallafall.. Efter mycket tänkande så har jag bestämt att jag ska lägga en lapp i deras brevlåda



bra idè?


16 Juni

2010-06-16 @ 17:23:05
jag vet inte vad det är med Joel när han väl somnar så vaknar han direkt. Varför? Haha jag sövde han nyss och tänkte att de skulle vara skönt att få en LUGN stund för sig själv. Inget folk, ingen alls förutom jag. Bara jag. Men Joel vaknade direkt så nu ligger han o skriker åt sina leksaker på babygymmet av ilska för att han inte kan få tag på dom. Haha. Min lilla unge.

SÅJA CHILEEE

2010-06-16 @ 14:56:39


Sovmorgon!

2010-06-16 @ 13:38:30

Victor börjar inte jobba förräns sent så att han tog joel imorse. Faaaaan va skööönt! Ni anar inte alltså. Fast nu har jag huvudvärk för att jag sov för länge haha. Bara jag som får de? Nu gör Vic pepparkakssockerkaka :) Ska bli asgott o mumsa på sen såhär innan chilematchen! VIVA CHIIIILEEE!





Joel vill med ha fika :) NU BLIR DE TVTITTANDE!


Some of my work.

2010-06-15 @ 10:25:06

Jag är inte duktig på fantasi (trots att jag är fisk) Så det är väldigt svårt att rita nått direkt ur huvudet som inte redan existerar, som tex toker. Jag kan ha en bild framför mig och förstora eller förminska den till den storleken jag tycker passar. Så jag ritar absolut inte av. Det är bara det att det är svårt att rita egna sagofigurer :) Men här är teckningar jag ritat! :) obs! jag tog med camen eftersom kameran inte är återfunnen *brustet hjärta* haha!


 JAG ÄLSKAR GIRAFFER!




Vad tycker ni?


Fortfarande flytt som gäller!

2010-06-15 @ 10:01:47

En fråga först bara. Vart tar alla vägen när man flyttar? Alla para fischvinna.

Nu har Joel somnat om och ligger nu och sover med sin pappa i sängen. Sååå töta så. :) Pjuh! Nu kan jag plocka lite innan vi ska göra stället stökigare med alla kartonger överallt haha :P Ska bli kul att ÄNTLIGEN få göra iordning Joels rum. Längtar så mycket♥ Vilket fint väder det bjud på idag förresten ;) snart blir det att traska ner till baracken och fortsätta städningen där, för det råder nämligen delade uppfattningar om när nyckeln ska vara inlämnad. Idag säger han, imorgon säger jag. Men det är ju bättre att ta det säkra för det osäkra.. Även om jag är en gameplayer.


HIJ HIJ

2010-06-14 @ 22:38:37
Idag har Vic, Christian & Mats burit upp nästan alla kartonger från källaren. Snacka om att man blir nostalgisk när man packar upp kartonger från när jag bodde i Västervik :) iiih Hittade många av mina teckningar jag gjort. Jag har faktiskt varit ganska duktig på att rita om jag får säga det själv! Nu ligger Jag och Victor i soffan och bara slappar, snacka om att man är trött. Jag har fortfarande inte hittat kameran! Hur sjukt är inte det?

ingen bra start på dagen

2010-06-14 @ 08:59:42
Joel har knappt sovit nått inatt. Han har vaknat mest hela tiden och inte kunde jag sova ut heller för besiktningskillarna skulle komma mellan 08.00- 16.00. Får sitta här hela dagen och vänta på dom. ååååhh jag som ville sova UT! Känner mig jättedum som blev dryg mot victor också för att ja va så trött. Hataar när jag blir arg på han när han inte gjort nått. Men han gav mig ändå en puss innan han gick till jobbet♥ Inte nog med att jag är trött utan jag ska också städa i baracken. Tycker inte om den här dagen. Inte ett jävla dugg

IKEA

2010-06-13 @ 11:19:19

yes, nu drar vi dit och inhandla oss lite nya fräscha saker till lägenheten :) Ska bli mest kul att köpa saker till Joels rum :) Sen ska vi mäta våra fönster också för gardiner ska vi ha nu eftersom de gamla inte passar till de nya tapeterna! Kameran är fortfarande borta och jag blir cp tokig.. Vart kan den ha tagit vägen? Seriöst.


Det är fan inte sant

2010-06-12 @ 20:44:03
Min värsta mardröm har blivit sann. Vet inte vad jag ska säga.

ALLTSÅ !!!!!!

2010-06-12 @ 15:45:57

Vart fan kan jag ha lagt kameran?


så jävla förbannad

2010-06-11 @ 22:55:14
säg något som renoveringskillatna inte haft sönder som är vårat. ååååååååååååååååh!
har fullt upp med att packa upp så de blir inte så mycket bloggande för mig :( Men snart så! :D
Ska slänga upp en video med, så fort jag hittar kameran. Den verkar ha fått ben o sprungit sin väg men jag ska snart springa ifatt den :)

Snacka om trött!

2010-06-10 @ 21:44:51

Jag är helt sluuut och ändå har vi bara burit upp sakerna från baracken, Vi har ett HELT källarförråd som vi ska få upp också. SHOOT ME! Vi har iaf haft barnvakt. Joels farmor har varit här hemma och hjälpt till med honom, så han har ju varit hemma hela tiden men skönt att hon lekt med han osv för det har vi verkligen inte haft tid till. Slänger upp en video sen på våran nyrenoverade lägenhet :) Kunde inte ta massa bilder, de var möbler ivägen osv. Nu måste jag avrunda får cpont i ryggen av att sitta på golvet i Joels rum för det är nämligen bara i det här rummet som internet funkar. Kuksug :O


iiihh

2010-06-09 @ 13:29:32

SNART SNART! jag är såååå ivrig haha :D Nu har jag gjort klart sovrummet i baracken o städat o dammat. fyfan vad damm de kan samlas alltså. Helt sjukt! och jag som har dammallergi :P Victor har sprungit iväg för att köpa lite pizza sallader så vi har mat i magen när vi ska börja! ÄSCH who am I kidding? Han köpte pizza med massa mild såååås och läsk! Gott som satan!



Nån som vill se hur de ser ut i lägenheten? Det är för er skull jag tar kort isåfall. Men är ingen intresserad så skiter jag i det eftersom jag vill ju fixa allt så fort som möjligt hemma. :) så säg till nu isf om ni är intresserade!


lo amo tanto

2010-06-09 @ 12:02:59


Thank you for holding my heart


<3

2010-06-09 @ 11:49:51



Tänkte packa det sista nu när jag är så ivrig att komma iväg, MEN vi har inga kartonger eller påsar kvar! :(


DAGEN HAR KOMMIT!

2010-06-09 @ 10:50:25

IDAG klockan 16.00 får vi hämta nycklarna :) Äntligen! Jag är så glad så glad så glad så glad And som on :D
Jag har längtat som satan och igår tömde jag skåpen på mat dock inte kylskåpet. Jag kan ju lova er att nu ser de förjävligt ut i baracken. Kartonger och plastpåsar ööööverallt! Kartongerna tog slut så vi fick packa i plastpåsar. Vi har alltid 798322 av dom, men just när vi ska flytta så märker jag att det är små plastpåsar. Haha, så fick typ plats med en krydda i, sen fick jag ta en ny påse för en ny krydda osv. TYP. Känner mig som ett drägg, haha! Men vi flyttar idag så ingen idé o panika! Nu ska jag fortsätta packilacka! Finns allt och inget kvar :)

Btw. Min desgin på bloggen blev nått strul med igår så var tvungen att göra om heeela, så nu är min header borta :(


VAD HAR HÄNT MED MIN BLOGG!?

2010-06-08 @ 22:58:52
WUÄÄÄÄÄÄÄ :'( min header är borta och hela desginen är Helt bred. WTF. nu blev hon ledsen

Snart såååå

2010-06-08 @ 22:52:20

snart flyttar vi hem. Dagen kommer säkert gå sååå segt imorgon. Får inte hämta ut nycklarna förrän klockan 16.00 Kommer fan be victor slå mig med en stekpanna i huvet så jag är däckad tills dess.. I like. Idag har vi haft det jättemysigt! Varit på middag hos min förra soc. sekreterare :) Haha Han är nämligen bästa vän med Victor ( min pojkväns) pappa! Det var lite kuligt tycker jag :) Fick jättegod köttfärsås! Allas kfsås smakar ju olika! Helt underbart! Nu är jag trött men lillen vill inte sova :( Han har blivit superpigg Mr. bäsbäs.


► Play the moment

2010-06-08 @ 16:30:19


<3

2010-06-08 @ 13:00:01

Imorse var jag och Victor på Öppna förskolan och lekte med Joel, min syster och mamma och deras barn :) Skönt o komma hemifrån! MEN nu är det bara EN dag kvar tills vi flyttar! VI FLYTTAR HEM IMORGON! :D hur jävla skönt är inte det? Miiiiiiiih. Im så häppi! Vi gjorde Joels hand och fotavtryck i gips. Så om en vecka är den klar! :D Sen ska den upp i hans nya fräscha omtapetserade rum! :D Jag kan knappt bärga mig!



Nu blir det packning!


hej :$

2010-06-07 @ 23:50:08

Har inte mått så bra i veckan det är därför jag varit lite nere. Jag menade inte det jag sa om "kuk på bloggen" osv. Jag har en tendens att vräka ut mig saker när jag är arg bara :( Dålig (o)vana som jag måste bli av med. Jag älskar ju att bloggen blir läst och att ni vill ta del av mitt liv och vardag. Det är väldigt smickrande faktiskt.
Så, im so sorry. Alla har vi dåliga dagar och jag ska alltid vara så impulsiv och skriva argt när jag är arg. Jag måste lära mig att inte sitta vid datan när jag blir sne alltså. :blush:




död åt blogg.

2010-06-07 @ 13:28:34
varför ska man sitta och blogga när man ändå inte får respons.. vill ni veta nått om mitt liv så får ni väl fråga. Tänker inte sitta här och vara öppen om mitt liv. KUK I BLOGGEN.

BLOPPIS♥

2010-06-06 @ 22:49:51

ett hårstrå i mortadellan (inte på utan i) och blod i äggulan. Jag som var så hungrig! får väl banta ikväll då. Är det bara jag som är besatt av bloppisar på tal om annat? jag vill köpa så mycket men vågar inte ifall det är lurendrejare. Hur vet man att det är safe att köpa lixom? Funderar själv på o ha en. Har såååå mycket kläder jag vill bli av med. NÅN SOM VILL BYTA? Hihi älskar kläder men kommer fan inte i nått. Men men, ska börja träna så snart min kropp är läkt helt. Nu yrar jag av hunger och trötthet. Hoppas på en natt med sööömn! Puss sålänge


schteeek

2010-06-06 @ 13:41:44

Nu ska vi ut och steka i solen och laga mat. Jag älskar min familj♥


Vilken natt

2010-06-06 @ 12:14:51

JAG VET INTE VAD SOM HÅLLER PÅ ATT HÄNDA? Joel har börjat att vakna jättetidigt om nätterna. Inatt vaknade han klockan 3 så både jag och Victor gick upp, men vic tog honom så att jag kunde få sova men Joel somnade om ganska fort :) MEN sen vaknade han igen vid 5 och var superpigg (?) Förstår inte :( HAn som sovit så bra på nätterna. Såhär är de väl med barn, haha. Vi har kanske bara haft tur som haft en liten bäsi som sovit bra om nätterna. Klart han vaknat innan, men då har jag bara gett han mat och somnat om. Men inte nu. Men alla barn går igenom olika faser. Nu kanske det är en " jag ska inte sova" fas :)


Jag blir så avundssjuk

2010-06-05 @ 21:19:16

Joel är alltid såhär glad när han är med Victor :) Liiite avis blir jag, haha!



Nu är jag jättejätte trött så jag ska gå och lägga mig, nästan så jag känner mig full vilket är passande nu när alla tar studenten! woho


Jävla studenter!

2010-06-05 @ 14:39:09
Bara för att folk har beställt plakat till sin student så är mina jävla kort försenade! JAG HATAR när jag ställt in mig på nått och det blir ändring. JAG HATAR DET! oooooooooooooooh. Världen är emot mig eller nått asså. Fittvärld.

UPDATE: Nu är jag lugn. Världen är inte en puniwani. Världen är faktiskt helt ok!

4 dagar kvar

2010-06-05 @ 14:31:01

Jag skickade iväg vic och Joel så att jag ska kunna städa i baracken. Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi flyttar hem! Yeeees!♥ Nu börjar jag bli nervös över hur det ser ut i lägenheten. Ska bli as spännande :D Ska ta kort innan vi lägger in alla möbler osv i lägenheten så n får se.


TYVÄRR tog jag inga före- bilder. Lite trist :( Victor ska hämta bilder vi framkallat, men jag har ingen aning om vad det är på rullen. En rulle har jag haft i typ 5-6 år (!!) och en annan är från mitt första möte med min lillasyster efter 8 år! Jag tror det är bilderna på Mig och min syster Melanie. Men vi får se vi får se! Nu blir de städ!


This is the reason why I want my husband out of the house.


SOOOL!

2010-06-04 @ 13:25:23
Jag har städat badrummet nu och det är det värsta jag vet, massa bakterier och allt annat äckligt. Blä. Men nu är det gjort iaf :) LÄt lite irriterad imorse, sorry. Men jag var faktiskt lite lite cranky. Vid halv tre ska jag på date med syster och Dorro + alla barn ute i solskenet. Jag vet inte om jag vågar haha :D Jag har blivit skrämd nu eftersom jag fick solsting häromdan. Men jag bad dorro ta med sig vatten för det här i baracken smakar Klorin. Inte enligt victor, men enligt mina smaklöks iaf :) Nu ska jag fortsätta städa. Have a nice day!


Lika som bär

2010-06-04 @ 11:43:53

Persson (förre skolass.) Och Nicolas Cage är ju sjukt lika! Eller är det bara jag som tycker det? :)


DET ÄR FAN INTE SANT?

2010-06-04 @ 05:15:05
Han han börjat vakna så supertidigt nu. HALLÅ! så får det ju inte bli. Jag är så jävla trött. Så är de väl att ha barn men ska jag vara ärlig så är det palligt att stiga upp såhär tidigt. Fan. Irriterad dam idag.

:(

2010-06-03 @ 20:41:08
mår fortfarande inget bra :( Är yr och helt svag i kroppen. Uscha!

Usch

2010-06-03 @ 16:21:51

Fyfan vad det var jobbigt att se hur de stack Joel i benen :( Victor fick hålla honom för jag skulle inte palla det. De va sååå jobbigt att se han bli röd och gråta av smärta :( Han har växt 4 o en halv cm på 1 månad :) Det är ju positivt iallfall. Jag mår inte bra idag och tror inte det blir med datasittande för mig idag. Jag är yr, mår illa och känner mig så Bakis. Fast jag är inte det, jag fick som sagt solsting igår och spydde som en jagvetintevad. Snart ska vic åter till jobbet och det oroar mig! Tänk om jag svimmar eller nått? USch, jag mår inte bra idag, fysiskt vill säga. Nej nu ska jag göra Vic sällskap, han lagar nämligen mat♥ Jag älskar min Victor!


Vaccination nästa

2010-06-03 @ 12:59:59

Nu ska jag och Victor dra till Bvc för att vaccinera Joel som BTW fyller 3 månader idag :) Min lilla pojke! Jag vill inte att han vaccineras. Jag hatar när han har ont :( Hoppas hon har skrapat ihop en bra grupp i familjegruppen som vi ska på först. Nu ska jag leka med lillen.


God morgon. INTE så god kväll

2010-06-03 @ 09:49:16

Igår var vi ju ute heeela dagen, sen på kvällen fick jag för mig att gå ut igen med mina syskon o syskonbarn och skulle grilla. Mådde ganska bra men kände hur trött jag blev. SEN när jag var påväg hem kände jag hur svetten rann ner för mitt ansikte, hur yr jag var och hur ILLA jag mådde. Jag trodde verkligen jag skulle svimma.
Vad var felet? Jag hade ju precis mått bra.


 Vic var inte hemma så jag fick lite småpanik för att Joel grät och jag orkade inte lyfta upp honom (skulle jag inte gjort om jag mådde bra heller för vi var ändå bara några meter hemifrån) så jag var tvungen att ringa efter honom, men som tur var satt han i bilen påväg hem.. Han sa att jag fått solsting. Väldigt fult namn btw. Haha :) Men mindre roligt var det att få det. Fyfan vad jag spydde o tjöt o duschade kallt och varm i omgångar, svettades och frös.. SÅ! det jag vill säga är ; DRICK VATTEN I VÄRMEN! DRICK! Det är så jäkla gott. Men inte vårat vatten i baracken som smakar klorin som jag var tvungen att dricka igår. Inte undra på att jag spydde? Hah :)




Tack min baby för att du tog hand om mig och Joel samtidigt som du vek tvätt och bäddade sängen♥


Utedag

2010-06-02 @ 18:03:29

Dagen började inte så bra idag. Fick en bitchflipp o va sjukt irriterad. Hade tvättid idag också. Det var nog det som gjorde mig stressad. Men vi gick ut ändå och hade det mysigt :) Träffade min moster idag också :) Det var roligt! Finns inget bättre än att äta saftiga frukter i värmen. Speciellt melon :) Dock köpte vic fel melon, men han gick ju iaf och handlade och det var gulligt :) Snart ska Vic till Rolle och se på nån match och jag ska väl grilla med min syster. Måste vänta på att tvätten blir klar så att den som tvättar efter mig kan kunna hänga upp sin tvätt. Fan vad skönt det skulle vara att ha tvättmaskin hemma assååååå.

MeAndMyBabe4Life.

Våran älskade Son♥
 
Me and my baby bro'

Joel♥


oooooooooooooh

2010-06-02 @ 13:00:11

åt helvete med allihopppppppppppppppppppppppppppppppp


en tidig morgon!

2010-06-02 @ 04:31:51

Har en son som är för pigg för att somna om och just idag sa jag till Victor att :" Nu när du är ledig kan han få sova ut lite" aaaa tjena vad jag inte tycker om mig själv för att jag sa så haha :D Finns inte så mycket o göra såhär tidigt. Har lekt med han lite men han måste få leka själv utan att ha mig hängandes i arselt 24/7 så jag håller mig borta :)



kan man se mer trött ut? Haha


vad menar duuuu

2010-06-01 @ 23:43:29

Ibland förstår man ju inte vad bebisar vill :( Det är så frustrerande. Jag känner mig så dålig som inte fattar iblan :/ ÄVen om det kanske är vanligt? Erkänn ja ritar bra på paint :D


Who doesn't love tuesdays?

2010-06-01 @ 19:55:30
"Största förloraren" "Desperata hemmafruar" & "Puma staden" Och allt visas idag. Snacka om tjejkväll! Men jag har ändå köpt en cupcake till Victor och mig som vi kan smaska på :) Victor smakade en sån här när vi var i Västervik i veckan och blev störtkär så nu är det dags för mig o prova den med! Vilket jag förtjänar för att jag gick på föräldragruppen som jag inte ville gå på idag. Det var definitivt inget för mig, men tack som fick inbjudan att vara med. Grupper är ingenting för mig, tyvärr så gav det mig inget faktiskt och jag gick t o m en timme tidigare för jag skulle tvätta. Men det är bra att de finns grupper med mammor i. Men de passar inte alla och jag är en av dom. Nu ska jag mysa med min son! :)


I just realized somethin'

2010-06-01 @ 16:52:13


Gutän morgän

2010-06-01 @ 07:43:57

Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att gå upp tidigt. Det är lika jobbigt varenda gång :P jobbigt va jobbigt va?
Jag vill strejka idag, verkligen strejka! Jag ska iväg och träffa andra mammor i en grupp på timjan och jag vill inte. VILL INTE! :( Eller jo, jag kanske vill, fast jag vet inte. Det känns lite sådär att gå ensam till ett "möte". Känns som första dagen i skolan alltså. Pirrigt och jag vet inte vad jag ska säga? "Tjäääääääna Joels moursa häur waaa, asså föj fan deutta va wa ju rouliiit" så jävla drygt :( döda mig.


jag ska dra o käka en glass istället


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!