INGEN BESTÄMMER ÖVER MIG

2010-07-31 @ 18:16:09

Inte en enda JÄVEL bestämmer över mig! INGEN har rätt att säga till mig vad jag ska göra och inte göra. Visst, man kan komma med råd, det tas emot. Men ingen ska spela min morsa, ingen! DET HÄR ÄR MITT LIV och jag gör vafan jag vill! Snälla som om jag själv inte har några gränser? Jag vet vad som är rätt och fel, men jag är ingen jävla ängel som ska leka perfekt bara för att andra ska tycka om mig! Tycker du att jag gör fel så gå då! Jag orkar inte vara alla till lags hela JÄVLA TIDEN!

Jag är så jävla sjukt trött på att leka nått jag inte är OCH JAG TÄNKER FAN INTE TA SKIT FÖR DET! Ibland asså har jag bara sån lust att spy över galla över alla som säger saker till mig. Jag menar, vem fan är du att säga till mig vad som är bra för mig eller inte? Jag tänker inte gå runt och trippa på tå för att bara vänta på att bli utskälld. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

LÅT MIG LEVA MITT LIV SOM JAG VILL! jag orkar fan snart inte mer.


såhär ska jag också bli när jag är polis!

2010-07-31 @ 13:09:57


Sjuka!

2010-07-31 @ 12:46:20
Vi är sjuka här hemma. Men Vic är magsjuk, Joel hostig och feber och jag tror jag har halsfluss? Haha hur går de ihop sig?

Sjuklingar.

2010-07-30 @ 09:19:36

Har två sjuklingar hemma idag! Joel är hostig och har feber och victor är stekhet (vilket jag alltid tycker) Men man skulle kunna steka ett ägg på han. Så varm är han! Men han ligger iallafall och sover nu, ska göra han lite te sen. Älskar te när jag är sjuk, annars så tycker jag inte om det så mycket faktiskt.

Nu ska jag försöka söva Joel, men han brukar inte kunna sova när han är så varm, så de tar väl ett tag.


Jag sjunger, igen!

2010-07-29 @ 18:36:51

HAHAHA. Alltså, jag tar alltid bort videosarna för jag tänker : vad fan har jag lagt upp för shit? Gud vad pisnamt, nu måste den bort. Så får se hur länge jag har denna uppe! :P


Te amo mi hijo

2010-07-29 @ 16:45:51

Jag älskar dig & din pappa så högt.


29 Juli

2010-07-29 @ 15:21:46

Haft besök idag :) Patricia och Melanie kom förbi en sväng också, så vi åt lite färska frallor och soppa :) DET REGNAR OCH JAG ÄR SÅ GLAD! Jag hatar sommaren, ta slut nu! haha.. Nu ska jag städa och fixa lite och sen ligga och leka med Joel i babygymmet! Puss!


Vill ha ny design på bloggen.

2010-07-29 @ 09:41:03

Nån som vet nån sida där det finns snygga designer? Så trött på den här!


får besök idag!

2010-07-29 @ 09:32:23

Idag kommer Yasmine hit på Lunch! Jättelängesen nu. Känner mig så dum för hon har ju inte träffat Joel än. Men idag så! :D nu sover han igen brevid sin pappa. Vic börjar jobba senare idag så jag låter han få sova ut, inte ofta han får det. Men idag ska han få det ;)

Idag ska jag bjuda på Köttfärssoppa och frallor!


LYCKLIG!

2010-07-28 @ 22:36:48

Ååååååååååh idag har jag fått vara med min älskade Jonna. Utan barn. Bara hon & jag!♥ Sen kom Malin men hon är så jäkla härlig ändå trots att hon visade mig folk som ramla o skada sig och typ dog (ärligt) på en sida. De var den sjukaste sida jag sett. Existenz? Wuä. Jag höll för öron o ögon när hon visade, men jag tjuvkikade genom fingrarna som vanligt :P

Jag fick en hel drös med kläder till Joel av Jonna bl a en skitsnygg vinteroverall och sen massa mer saker. TACK ÄLSKADE! Fan vad skönt det var att vara själv, helt underbart! Jag är så lycklig just nu!

Nu blir de sängen och imorn ska jag bjuda Yasmine på lunch! Kul!


5 saker om mig.

2010-07-28 @ 13:02:50

1. Jag kan prata baklänges supersnabbt!
2. Jag kan prata rövarspråket supersnabbt också!
3. Jag hatar o bita på naglarna och trots det har jag alltid korta naglar? haha!
4. Jag har slutat med all medicinering
5. Jag vill ha ett till barn, nu!


Vilken hjälm skulle du använda?

2010-07-28 @ 10:06:57

Fan va nice! Haha! Hittade ascoola hjälmar..







Vilken skulle du vilja använda?
Tagen från : ifitshipitshere.blogspot.com


God natt fellas

2010-07-27 @ 23:23:21

jag kan inte pricka tangenterna rätt, så trött är jag. haha- Nu ska jag lägga mig och sova! Vill egentligen vara uppe till ett då det börjar ett program på tvn om hur folk varit med om olyckor men överlevt. Älskar såna dokumentärer typ. Nu ska ja knyta säcken som man så fint säger på svenska ( VISST PRATAR JAG KNAPPT SLANG SVENSKA NU?) Cred for that, plz! ;)


Mina kläder har kommit :)

2010-07-27 @ 22:48:26

Det var ju dessa jag beställde igår kväll och de kom imorse! Haha! Snacka om snabb service. Men hur är de möjligt att de kommer så fort?
Skitfint satt de på iallafall. Med dessa har jag nu totalt 9 av hennes plagg ;) Hehe, älskar de hon gör. Det enda negativa är dock att hon inte tecknat nått nytt på hur länge som helst. Synd för hon är ju så jäkla begåvad!


Beställt från Kandeeshop.se


Jag både sjunger, rappar & scratchar!

2010-07-27 @ 16:01:02

Här Linnéa + alla andra har ni en video!


Videoblogg

2010-07-27 @ 15:11:48

Får inget vettigt sagt, men ändå :)


Mysunge.

2010-07-27 @ 13:36:40

Joel var lite gnällig så jag kopplade i högtalarna och satte på lite musik. Sen märker jag hur tyst han blir o så märker jag att han har somnat på sitt lektäcke! Min lilla gullunge!♥


Joel just nu


Stjärnorna har inte alltid varit så snygga..

2010-07-27 @ 11:17:27

Hittade lite bilder från stjärnornas "yearbook" :) Hehe, söta de var ;) Kände inte ens igen hälften.













 

Vem kan detta vara? Nån som kan gissa?

Bilderna tagna från : www.ifitshipitshere.blogspot.com


Wierd.

2010-07-27 @ 09:11:00

Fan vad tidigt jag somnade igår typ runt åtta tiden om inte innan? Men jag kände hur dåligt jag sov inatt för att jag lagt mig så tidigt. Kände mig rätt så pigg.

På face har de en spåkula som jag brukar trycka på ibland :) Och igår stod nått om att nån skulle komma till mina drömmar och få mig att inse nått eller nått åt det hållet och vem var de jag drömde om inatt? Jo, nicke.

Jag bara grät och grät och kunde inte sluta. Jag föröskte krama han men det gick inte. Sen helt plötsligt var det inte han, men det blev han igen sen. Helt sjuk dröm. Drömde att han var sur på mig med, jag drömmer alltid det när jag väl drömmer om han. Men jag vet inte varför? Varför? :( usch, vad läskigt det var inatt. Det var verkligen så verkligt! Min älskling♥ Snart gått 2 år sen han dog. Han kommer alltid fattas mig.


Bilden är tagen från: www.tillminneav.se från Nickes album.


Hjälp mig inreda!

2010-07-26 @ 17:34:18

Sitter och kollar på lite mattor till hallen. Försökte ta kort på färgen vi har i hallen men det är helt omöjligt, de blir en helt annorlunda färg än vad det är. Det är nämligen så att en kär vän (Linnéa Johansson) hade denna färgen i sitt rum på ege och hon hade de SÅ fint.

 Så jag valde en liknande färg till hallen i hopp om att få lika fint på väggarna som hon hade. Men jag misslyckas! Haha. De är sååå svårt att hitta nått till den färgen. Men den är liknande denna ( som är inringad) fast liiite ljusare. Så det jag behlver hjälp med är, vilken matta passar? Hjälp mig att rösta! Jag har skirivt olika siffror så skriv bara in vilken siffra (matta) ni tycker passar :)
'






Kom igen! Rösta rösta!♥


Just sayin'

2010-07-26 @ 16:37:11

Joel ligger här på golvet och stirrar mot tvn där jag kollar på top model :) Har precis diskat klart och ska nog försöka söva min lilla busunge♥ Har betalat räkningar också. Är det bara jag som älskar det? Det är så jävla skönt o bli av med skiten, så jag älskar det!

Det finns ju vissa luder som inte betalar det de ska, men det är en annan historia.


Hjälp mig!

2010-07-26 @ 13:41:47




Alltså, varför blir bilden så liten? Vissa kan ju lägga upp en hel artikel ur tidningar tex, Hur gör man så? Hjälp!


BVC

2010-07-26 @ 10:08:49

Jag har aldrig skrivit upp hur mycket Joel väger osv.. Vet inte varför :) MEn idag var vi på BVC iallafall och Joel vägde 6990 g och var 68 cm lång! :) Han har växt 4 cm på en månad. De går sjukt fort. Hoppas han inte får feber för han blev vaccinerad idag. Det skulle egentligen vara nästa vecka men hon tyckte de va bäst o ta de på en gång :)

Förresten så sa de att Joel var väldigt tidig av sig :)


Joel i skåne


So tired.

2010-07-25 @ 23:48:11

Nähää vad ledsen jag blev när jag såg statistisken. Den har minskat jäddi micket. Men jag är tillbaka nu. Dont leave me! Haha :) Nu är jag uppe trots att jag borde sova. Ska dra till BVC imorn med Joel och kolla vad han väger. Nästa gång ska han få sprutan. WUÄ. Vill inte, vill inte, vill inte. Jag tjöt sist han fick dom. Blev så jävla ledsen när han grät. Jag är ju så jävla känslig.

Åh, jag får beslutsångest. Trött är jag men vill vara uppe bara för att. Ja, bara för att jag kan. (Knappt azzå zomnar znart) Vill njuta av ensamtiden med Victor. Ligga o mysa o sådär♥
Nu viker mina ögonlock sig. ( kan de vikas? stängs de inte bara?)

Natti natti som lennart säger! ;)



Så skönt när han väl sover, men ändå så vill jag ha han bredvid mig så vi kan mysa! Konstig?


Im back to stay!

2010-07-25 @ 20:49:56

Shalalalala! :D
Äntligen är jag tiillbaka! Fick nästan lite bloggabstinens :( Plus att jag inte hittar knapparna på datan längre, det är ju katastrof :( Haha! Men nu är jag tillbaka och jag ska blogga varevigaste dag :)

Idag har jag packat upp så "de står härliga till" ( fin svenska jag kan va?)
Plockat o städat heeela dagen idag (packat upp de vi hade me från skåne) fyfan de va helt fullsmockat i bilen när vi åkte hem. Hur mycke handla man där egentligen? :P

Sorterade garderoben IGEN så min lillasyster fick komma hit o hämta upp 12 klänningar. Förra månaden gav jag bort en hel flyttkartong.. Jag är så snäll,jag! :D

Här kommer lite blandade bilder från skåne to make up for the time I didn't blogga ju knåw?

Söndag:

Stannade i Värnamo på vägen dit för att träffa min älskade lillasyster för andra gången på 9 år.

Melanie♥


När vi kom fram vandrade vi i skogen och såg nått monster :(



Måndag :
Vi drog till stranden och badade i Yngsjö.
"Pijz to da wöld"

Jag & Älskling.


Tisdag:

Victor åkte cross med Min morbror i skuugen


Såhär man såg ut innan den marknaden den

Victor och Joel i våffelståndet

Joel tycker om att sitta upp i vagnen :)


Totili sexi in the huud..



Mer bilder kommer imorn! Har en trött liten fis som vill lägga sig o sova! Hörs senare :) puss♥


Kivinge marknad

2010-07-20 @ 17:29:07
Idag har vi varit på kivinge marknad, tydligen nått populärt här nere i skåne :) fick med lite godis remmar och rökelser samt en tröja till mig & Joel ;) Fy faaan vilken kö det var dit, haha! Fanns massa thaikäk där och de älskar Vic så vi käkade det också. Gick en promenad i skogen med Joel så nu sussar han sött. Vic gick precis och la sig, man blir så jäkla trött i värmen. Nu ska jag lägga mig och steka. Jag blir inte brun längre. Felet ligger var?

Älskade skåne - Dagen i bilder.

2010-07-19 @ 19:32:14

halla :D Idag var de finfint väder sp vi drog & badade i yngsjö, häärligt! Dock försvann solen, men de va precis när vi åkt hemåt. Tur de..
Sitter på momos data, internet funkar inte på vårqan. Mén ska försöka upppdatera så gott jag kan. Nu sitter jag me lille Joel i knät så de här har tatt mig ca 10 min att skriva. Haha!

Victor e ute o kär cross i skogen med morbror Martin. Får hjärtattack! Nej nu ska jag njuta av vädret. Imorn blir de marknad. vi hörs! Puss







hej från skåneland!

2010-07-19 @ 10:55:48
Internet funkar inte på våran datorså har ockuperat mormors dator. Kan inte slänga in nån bild från igår,tyvärr. Har inga bilder på den här datan, men de fixar sig nog! Nu ska vi dra och bada i havet. nHÄRLIGT. C YA

Nu drar vi!

2010-07-18 @ 08:42:09
Snart beger vi oss ner mot skåneland. Äntligen! Kommer vara såå skönt. Men är som sagt väldigt rädd för o vara med om en olycka. HUUUA. Victor ska straxt handla färska baguetter så vi kan göra mackor sen. Men jag ska försöka uppdatera när vi kommer fram. Får se om internetet funkar. Hörs! Puss

Varit ensam i 3 timmar nu..

2010-07-17 @ 17:44:27

DET ÄR SÅ TOMT!


Ensam hemma

2010-07-17 @ 15:36:44

FEST ELLLLEER!?!?!?!

Nejvars :P Victor tog med sig Joel och de skulle titta på fotboll. Det måste börjas tidigt! Hehe. I like it. Så nu ska jag väl börja småplocka lite här hemma så de inte blir massa plock när man kommer hem från skåne. Vill ju komma hem till en fräsch lägenhet ;)
O nu är kameran bort igen! MÅSTE HITTA DEN TILLS SEMSTERN IMORN!


jag dör av tristess

2010-07-17 @ 15:04:13
alltså.. JAG HAR DÖ TRÅKIGT. Joel sover, Vic sitter och spelar på pspt med Matte och jag sitter här. What to do? Jag borde packa men tycker det är mysigt att fixa om kvällarna, ingen disk finns det heller.. OHH! Och jag läser ju en bok "när ingen annan ser" eller nått sånt. Men jag är på de sista sidorna och jag vill inte att boken ska ta slut så jag har inte läst den på en vecka, haha! Oh snälla bok ta inte slyyt!


Svaret på gåtan

2010-07-17 @ 14:14:57

Ni som inte kom ihåg gåtan, den går såhär..




Och här kommer svaret :


Untz untz untz

2010-07-17 @ 12:26:00


gudmurgun svirje!

2010-07-16 @ 11:48:58


Att ha en laptop..

2010-07-15 @ 18:07:53
Innebörden med detta är ju att man kan ha den var man vill i lägenheten men fattade emily det? Nej. Hha, jag har sprungit som en dåre fram o tillbaka mellan kök o vardagsrum när jag läst recept från internet. Smart, emily, smart!



vad är det för fel på mitt namn?

2010-07-15 @ 13:44:16


Godmorgon!

2010-07-15 @ 08:44:06
Ibland så vill jag verkligen INTE stiga upp! Den här värmen tar kål på mig och jag hatar det. Jag har aldrig varit ett fan av sommaren och jag tror nog jag aldrig kommer bli. Jag är mer en höst/Vinter människa.. Eller vår också kanske.. ALLT utom sommar iaf! Dock önskar jag sol när vi beger oss ner mot skåne! Bada i haaaaaaaav. Snacka om att det ska tas bilder där nere! ;)

 Vad ska ni göra idag? Jag har absolut noll inplanerat. Känns lite tråkigt.

Jag & Joel sjunger karaoke

2010-07-14 @ 18:09:33


Bara jag som älskar förlossningsdokumentärer?

2010-07-14 @ 16:41:28

16 and pregnant, unga mödrar (norska, danska) och nu ska det börja något som heter "Livet på BB"
Häääääääärligt!♥ Tycker sånt här är så jäkla intressant.


 Idag ska det handla om Tracy som är 37 år och ska föda sitt fjärde barn. Tracy är lugn och optimistisk, tills hjärtfrekvensen hos bebisen oroväckande bromsar in. 22-åriga Lisa ska föda sitt första barn och trots barnmorskans lugnande ord ökar Lisas nervositet snabbt när hon får veta att barnet ska förlösas med kejsarsnitt.


Kan ni lösa gåtan?

2010-07-14 @ 14:38:53



Det är busenkelt när man väl kan svaret.. Svar kommer på Fredag om ni inte listat ut!

Kan ni svaret?


Att laga något för första gången.

2010-07-14 @ 12:57:49

Jag har varit sugen på fisk, potatis o äggsås i tusen år så nu ska jag ätnligen göra det. Victor tål inte ägg så har inte kunnat göra det när han varit hemma (Det är han som lagar maten 6 av 7 dagar!) Han gör så gooood mat!

Men nu har jag börjat koka potatis (hur länge ska de koka?) Jag är svinhungrig! Får se hur maten blir nu då.. Hoppas de blir gott. Sen ska vi äta mormors mat i en hel vecka. GOTT!

EN fundering:
varför smakar alltid maten godare när någon annan gör den?


Ännu en videobloggning HiHihIHhi

2010-07-13 @ 21:48:51


SYSTER <3

2010-07-13 @ 10:40:22

Tack älskade syster för att du gjorde min header.
www.ChiilenaMelanie.blogg.se


TESTA DETTA! så coolt!

2010-07-13 @ 00:19:57

Ni kan tänka på VEM NI VILL.. Ni behöver bara svara " ja" "nej" "jag vet inte" så får anden reda på vem du tänker på. AS COOLT!

http://en.akinator.com/


Videoinlägg om idag

2010-07-12 @ 18:26:25

Börjar tröttna på o skriva haha!


Aj aj aj

2010-07-12 @ 15:20:36
nu lagat victor mat och snart ska vi äta och jag är ashungrig men jag har sååå ont trots att jag tagit ibumetin och jag vågar inte äta. Jag blöder ju bara? Wuä. Jag ska aldrig mer dra ut en tand.. HJÄLP MIG :(

Hej då tandjävel

2010-07-12 @ 12:59:39

Nu är den borta och jag kommer inte sakna den! Iallafall inte smärtan. Jag har aldrig dragit ut en tand innan och de var bland det läskigaste jag gjort. Det var läskigare än att dyka långt ut i havet i Egypten med risk för att det kunde komma hajar. Förstår ni då hur läskigt det var?

Jag är såå hungrig. Verkligen ashungrig o törstig. Värmen tar död på mig.. Och nu får jag inte dricka eller nånting på tre timmar. Tror ni jag åt frulle innan jag drog ut tanden? nej. Haha, så jag hungrar ihjäl här. Nu får jag hoppas tandvärken är över.

Äntligen är tandfan borta. Tack Vic att du följde med mig. Joel tyckte det var så läskigt så han svimma. haha (läs somna)


jag mår skit och jag tänker inte dölja det.

2010-07-11 @ 23:14:23
Jag orkar inte dölja det mer! JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT JAG VILL BARA SKRIKA UT ATT JAG INTE ORKAR. Jag är helt slut, jag orkar inte mer. Jag vill bara få sova. Jag vill få en lugn stund. Jag behöver en jävla break och när jag väl öppnar mig och säger vad jag känner lyssnar ingen, de säger att de lyssnar och nickar så jävla fint. Men de förstår inte, de förstår inte ett jävla dugg... Jag älskar min son över allt annat men jag är såååå trött.. Fan vad skit det känns. ALLT ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT... FAN TA ALLT ALLTSÅ..

Svar på frågestunden

2010-07-11 @ 21:52:21



När tror du att du kommer skaffa fler barn? för mig du sagt att du vill ha fler o tätt? jag o killen snackar om 1-2år ska nog melvin få ett syskon men man vet aldrig, i bland känner ja att ja inte orkar o ett 1 räcker just nu men samtidigt är ja så sugen :)

Svar:
Jag har sagt att jag vill ha tätt och det vill jag! Men jag skulle inte orka det. Jag måste tänka realistiskt. Jag vill ha ett jobb, jag vill kunna ge mina och Victors barn det de behöver, kunna bidra med mer än vad jag gör nu. Jag vill som sagt verkligen ha två barn tätt inpå varandra ( Joel + en till) Men vi får se vad framtiden har att erbjuda! :)


vad vill du arbeta med när dina barn är äldre o går på dagis/dagmamma? - sj vill jag hjälpa fattiga/utsatta barn o familjer så får se :) just nu ser det mörkt ut för jobb är så svårt att få man får ta de som finns

Svar:
Min största dröm är att bli polis. Ända sen jag varit ett barn har jag alltid sagt att jag ska bli det. Men för två år sen slet jag av mitt korsband och mitt knä orkar inte. Jag har inte så mycket muskler på det vänstra benet som jag har i det högra tack vare skadan. Men annars skulle jag kunna tänka mig att bli behandlingsassistent och ta hand om ungdomar som har det svårt. Jag vill att de ska vara trygga med mig, att de ska känna att de kan lita på mig och jag hoppas att jag kan få ungdomar som hamnat snett att gå in på rätt spår igen, jag vill hjälpa dem på samma sätt som jag fick hjälp.


saknar du nått nu när du blivit mamma? alltså något du gjorde förr som du inte kan göra nu? - jag själv saknar inget faktiskt, eller visst ja träffar inte mina "gamla" kompisar lika mkt annars är det inget..festa gjorde ja så sällan o när ja väl gr det är det kanske vid stora högtider max.

Svar:
Jag trodde att jag skulle sakna att festa, men det gör jag faktiskt inte. Jag vet att jag kan göra det om jag vill. Men jag vill inte.  Det jag däremot saknar är att kunna dra hem till en polare o dricka nån bärs, eller att umgås med mina vänner, bara åka dit mitt i natten och bara snacka skit och umgås. Men eftersom jag bodde på behandlinshem sen jag var 15 så har jag ändå typ aldrig kunnat det.
Det jag också saknar är att jag bara kunde sticka iväg till dansen eller dra o träna på gym när jag ville.





Hur träffades du och victor?

Svar: Först träffades vi på en förfest hos en polare, jag tyckte han hade ett coolt efternamn (Törner) haha! Så tänkte jag inte mer på det. Men sen när vi var ute på Crommwell så stod han o prata och jag bara såg hans läppar röra på sig och jag tänkte "nu jävlar" så gick jag fram (läs: hoppade på) och kysste han och fick kyssen besvarad ;)


Bild på första kyssen :



Hur länge har ni varit tillsammans?

Svar:
Ett år och fem helt underbara månader!


När fick ni reda på att du var gravid? Reaktion? Planerat?

Svar:

Tisdagen 30e juni 2009 plussade jag, TVÅ gånger! Saken var den att jag slutade med mina ppiller för jag skulle göra ett test för att se om jag tålde ppiller med hormoner i ( Mamma fick en propp när hon åt, så chansen fanns att jag med kunde det) Och jag misstänkte att jag var gravid och gjorde gravtest efter gravtest men det visade negativt hela tiden så jag tänkte att jag inte kunde bli med barn, så vi lät det passera. Fast vi ville ju såklart ha barn, sen märkte jag hur mycket jag började kissa.. O då bad jag vic köpa ett "för säkerhetsskull" Jag hann inte ens torka mig innan det stod "GRAVID" på.. Jag började böla och victor gav ifrån sig världens leende. Det var så härligt. Äntligen!


Framtidplaner?
Vad vill DU "bli när du blir stor"? HAHA
Svar:
HAHA, JAA DU JAG VILL BLI PRINSESSA.. Nej vars.. Som sagt, jag vill bli behandlinsgassisten eller Polis :D




Joel, vårat lilla troll.

2010-07-11 @ 11:59:22

Lilla skitugen har fått nått flipp och har börjat skrika! Imorse väckte han Victor av att han skrek så högt :P Han kanske blir som mor sin ändå ;)


Frågestunden avslutas ikväll

2010-07-11 @ 11:22:40

Var intressant jag känner mig. Haha. En som har frågat mig lite saker ( bra frågor) Ta chansen i fråga du med!


Ingen dator ikväll.

2010-07-10 @ 19:21:40

Herregud! Vi vaknade nyss! Haha. Vi har ju såklart varit uppe idag. Var o handla på citygross och så var vi på Maxi och inhandlade lite sturmpor till Joel. Alla andra par har försvunnit. Alla somnade vid tre o vaknade halv 7 av att grannen hamra. Tack?

Måste säga att ni är väldigt dåliga på att fråga på frågestunden. Haha. Verkligen ingen som vill veta nått?


Ikväll har jag ingen data för vic tar med den till jobbet.
Nu ska det lagas mat! Cevapcici med ris o sallad♥


såhär på kvällen

2010-07-09 @ 23:46:04
Alltså jag mår inte bra i den här värmen. Det är för varmt verkligen. Jag dör ju av värmeslag. Jag vill ha vinter. Jag älskar vintern! Konstig jag är va? Men jag tycker alla är så snälla då och allt är såå mysigt! Jag är ingen sommarmänniska och har nog aldrig varit det. Nu ska jag hoppas in i en kall dusch = HÄRLIGT!

FRÅGESTUND!

2010-07-09 @ 20:47:52


Den som inte frågar får inget veta ;)


Hur många syskon har jag?  Hur mår jag efter graviditeten? Hur känns det att vara mamma? Saknar man att festa? Hur ofta får jag dase?  Nejvars. Men fråga vad ni vill. Har aldrig haft frågestund och det är dax för en. Så kom igen med frågor :) 
Avslutas på söndag!


dunkar lite musik såhär på kvällen

2010-07-09 @ 20:39:15

tvättaspegeln.se'. Kolla tröjan jag fick av Vic igår :')
Hihi. Nu är de bara den "bita" (chilenare säger så ;) som fattas så har jag den i alla färger. Älskar verkligen de här tröjorna.



The hardest brics.


Allt i allo dag

2010-07-09 @ 18:51:34

Vaknade halv sju imorse men somnade om. Tack o lov! Victor började städa när vi vaknade :) Skönt var det kan jag lova. Nu ligger båda och sover efter maten. Victor börjar jobba sen. Åh kommer vara rädd o sova själv. HAHA JAG HATAR DET! Kom o gör mig sällskap? nån? Har jag inte uppdaterat nått imorn så har jag blivit uppäten av ett spöke. Bara så ni vet!

Har tvättat hela dagen med.. Skönt att inte ha massa jävla tvätt. Hatar tvätt. Känns som man inte har några kläder men när man tvättar så har man helt plötsligt massa? Vilket mysterium

Lägger in en bild så ni får se våran vakra tvättsuga + dagens outfit!


Uppe med tuppen och JÄVLA irriterad.

2010-07-09 @ 07:41:43

Jag går snart och säger till min granne istället för o lägga en sketen lapp. Jag låter som en bitterfitta.

Men att ställa sig och hamra kvart över elva på kvällen är fan inte normalt, igår hamra det också jävla sent. IMORSE vaknade jag av att jag hörde dunk dunk dunk dunk krasch.. Antagligen så springer väl barnen fram o tillbaka o sedan slänger sig i golvet eller whatever.




Visst, det är bara barn. Men snälla, klockan halv 7 på morgonen kan mamman iallafall säga åt barnen o lugna sig? Eller har jag fel? Igår vid 23.00 satte hon på tv:n cp högt, dan innan det med.

Bara för att hon kanske bott i hus innan betyder inte de att hon inte ska anpassa sig efter sina grannar. Jag är inte petig med grannar egetnligen, vi hade förr en granne som festade typ jämt. Jag brydde mig inte. Men nu får de fan va bra alltså. Lite respekt måste de fan visa sina grannar.

Åh. AS.


Trött

2010-07-08 @ 12:22:01

Jag är såå trött att jag snart går i väggen. Vic och jag drog till stan och åt lite frukost efter vi varit på möte på Timjan. Ostfralla och Pucko sitter aldrig fel ;) snart ska vi till valdemarsvik och lämna hans mamma så vi kan ta bilen. Skönt! För om två veckor ska vi till skåne och jag fet längtar. Om jag ska ta o sova lite nu då..


Idag.

2010-07-07 @ 22:20:51

skrev ett helt inlägg som försvann..



Kommer inte ihåg exakt vad jag skrev.
 Var iallafall med Mickis idag. Trött efter världens äventyr på kanske 5 mil? ;)

Kul att man märker att en av ens gamla "vänner" beter sig som en snorunge mot en. Så otroligt pinsamt. Väx upp för flän.


Om man intalar sig själv nånting riktigt mycket..

2010-07-07 @ 11:11:28
.. tror man själv på det tillslut då? Okej, jag kan väl försöka. 


Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar Jag älskar mina grannar.

Funkade inte, tyvärr.

aLo aLo!

2010-07-07 @ 08:26:34

Godmorgon! Sovit gott? (Det är en fråga ni får gärna svara :) ) Jag är ganska pigg idag faktiskt och jag undrar om det är hälsosalladen jag åt och zumbapasset jag körde igår? Ska nog dra ett idag med även om jag kommer bli helkt svettig. Men jag måste verkligen bli av med mina kärlekshandtag. Som jag sa till en vän ; När man ser mina kärlekshantag så känns de som man får en överdos i kärlek.

Just det!
Ska skriva en lapp till grannarna med. Normalt att börja hamra kvart över elva på natten? Det är natt för mig nu eftersom Joel sover då. Bryr mig inte ett shit om att de är nyinflyttade. De borde fan ha lite mänskligt vett? De har ju trots allt två småbarn. ( Tro mig man hör det! Skrik och stampande steg över oss nästan dygnet runt. TRO MIG, jag dör.) Sov inte barnen igår när de började hamra?


Jag sjunger womanizer

2010-07-06 @ 21:05:39

I ♥ Kandee's work!

2010-07-06 @ 15:23:48

Som jag sagt fleera gånger så älskar jag verkligen det hon gör. Så snyggt. Plus att hon verkar vara en sån härlig människa.. Har redan fem av hennes tröjor. Vill ha denna

Har den redan i gult men vill ha ALLA färger haha! Ska nog beställa en varje månad ;)
www.kandeeshop.se


bilder på våran lägenhet :)

2010-07-06 @ 14:43:53

Äntligen har vi fått iordning! :) Victor bar ner alla kartonger och gjorde så fint här hemma! Såhär ser det ut nu : Har tyvärr inga före-bilder.



















'


Bilder från gårdagen

2010-07-05 @ 19:29:58

Igår tog jag mitt första dopp! Fan vad häärligt! Lite sent men bättre sent än aldrig :)
Victor svalkade fötterna innan han åkte

Bäsi öigger under parasollet och leker :)

Jag Joel Cecilia & Eric!

Mmm, skönt o bada!

Cecilia o Joel

Sötaste Eric

Fick en cp glass :(

Melissa hälsade på Joel för första gången :) Hennes son är såå söt så han fick massa pussar på kinden utav mig!

Sebbe hittade en haj. Skitstor. TYp 13 meter lång och 60m  bred


UNDERBAR DAG! TACK FÖR ALLT!


När man har tråkigt

2010-07-05 @ 12:42:29

kan man ju alltid tracka ens kompis på face


oups

2010-07-05 @ 10:02:09
somnade visst igår. Ska bara dra en städning här hemma sen får jag se om jag hinner sätta in bilderna för att vi ska till Nordik och köpa ett nytt köksbord :D Så vi får se om tiden räcker, men de tror jag nog ;)

ååååh!

2010-07-04 @ 19:36:05

När jag kom hem hade victor burit ner ALLA kartonger till källaren och storstädat heeela lägenheten. Joels rum är nu tomt på kartonger. Vardagsrummet med! Shit vad stort vi bor helt plötsligt! Var med cecilia & Co idag och träffade även Melissa och Jenka. Ett inlägg med bilder kommer alldeles straxt! Ska bara äta lite mat först. Som vanligt är det Vic som står för maten ♥


Mot ensjön!

2010-07-04 @ 08:40:57

Tack o lov för de fina vädret :) Ska dra till ensjön med Joel, Cecilia och hennes son erik. Hon skulle försöka få med sig Lisa med :D Men om jag vågar bada vet jag inte. Blodiglar och typ inte så fräscht vatten :P

När jag och hon var kära i samma kille skulle jag styla (gick väl i 5an) så skulle jag hoppa från en brygga till en annan och avståndet kanske är tio meter? HAHA. Så jag ramlade i :( Mitt i typ oktober. Fyfan vad jag frös och stel blev jag också. Så lisa fick komma med bilen och hämta oss, Haha! Memories, memories. Nu ska vi äta frukost sen göra iordning picnik. Ska ta med jordgubbar med.. Mumma :)


Längtar till imorgon

2010-07-03 @ 22:14:45

Imorn ska jag träffa Cecilia, min barndomsvän. Jag saknar henne så! Vi har alltid så kul. När vi var små så fnissade vi alltid så Lisa (cecilias mamma) brukade säga " Nej nu får ni sluta fnissa!" Haha :D Sov nästan alltid där. Hennes katt fick barn mest hela tiden och vi myste med kattungarna när de var såå små. Ibland satt vi på internet (endast på helgerna) och spelade spel i kanske en kvart på nätet, det var då man fick betala för varje minut när man var inloggad,hehe. Saknar den familjen så!

Nu blev det precis mål för Spanien. Måste säga att det har varit en sjuuk match. Haha! Viva españa eller nått ;)
Nu ska jag ladda batteriet till  kameran så det blir bilder imorn! :) Måste förevigas. Sen kanske madde Jobbar imorn? eller hon kanske inte jobbar helg? (en annan barndomskompis) ;)

Vi köpte förresten vagnen. Tar kort imorgon eftersom kameran inte har batteri nu.'








som sagt.. Miss world släng dig i väggen!


shopping

2010-07-03 @ 10:15:25
Nu blir de o shoppa barnvagn! Vi har lagt undan en lime på babyproffsen. Men ska åka till babyland o se om det är nån finare som vi missat.. Men tror nogde blir den limegröna. FETT varmt ute! uuh, jag dör. Men ska inte klaga ;)

hörs snart :)

Jag är snyggast i hela universum!

2010-07-02 @ 23:58:46

Tjejer som: Carmen Electra, Tila Tequila, Pamela Anderson, Kenza.. Släng er i väggen! Här kommer jag!




Jag funderar på att göra videos. Inga seriösa utan där jag skämtar. Vem skulle vara intresserad av att se? Jag gör det ju för eran skull. Underhållning som det kallas LÖvERz!


jävla as

2010-07-02 @ 17:07:10

Först fick jag problem med att logga in. De stod att nån försökt gå in på min face från SPANIEN. Vet inte om den lyckades knäcka min kod, så om ni har fått nått konstigt på face så är det INTE jag.
Fuckin' biatches.


What the fan!?

2010-07-02 @ 16:09:17


Who are u guys?

2010-07-02 @ 01:11:43

Gillar inte att blotta min statistik men det är ju faktiskt ganska många som läser min blogg. Vilka är ni? Kan ni inte bara lämna en kommentar? (får vara anonymt) Skulle vara så kul!


Mitt i natten såhär.

2010-07-02 @ 00:59:56

Här sitter jag. Mitt i natten. Borde egentligen sova men jag vet inte om jag ens är trött. Jag bara njuter av egentiden jag får. Missförstå mig rätt, jag älskar att umgås och vara med Vic & Joel, men ibland, bara ibland, så behöver jag egentid. Min egna tid där jag bara sitter och kollar runt på olika sidor. Går in och läser tidningen eller kanske drar på ett spel och spelar "baka tårta" spel. Jag älskar att få den tiden. Det gör att jag lixom orkar mer. Orkar vara de dagar då allt känns för mycket. Jag behöver det här ibland. Men jag behöver såklart min familj med. På tal om annat: Den här tshirten damp ner i min brevlåda häromdagen. And I love it


Close up




Vill ha dessa två so bad!


Omöjligt

2010-07-01 @ 23:12:50

Ja! Helt omöjligt att tröttna på serien! ÄLSKAR DEN! Ibland önskar man att man var lika klok som Carrie på o skriva. Trots att jag har svårt för hennes karaktär. Vet inte varför men jag tål henne inte :P Men man kan inte älska alla :)


Mina. Bara mina♥

2010-07-01 @ 21:17:44

mina babes just nu


Det går fort!

2010-07-01 @ 20:50:30

Vet inte vad det är med Joel idag, han är jättekinkig och grinig. Man tänker ju att nu vet man varför de gråter men idag har han gråtit som sätän och jag vet inte varför.. Kan de bero på att HAN FÅTT SIN FÖRSTA TAND? :D jaa det är sant! Gud vad fort allt går,hehe!



Joel just nu



Kläder ges bort..

2010-07-01 @ 15:02:57

Var hos min syster i haga igår och vi skulle byta kläder och äta lite mat o umgås. Hon kom nämligen på att man kunde ha en "klädbytardag". Sagt o gjort så började jag sortera min garderob så att vi kunde sitta där typ heela dagen o bara byta kläder. Men såå blev inte fallet. Hon tar fram några plagg och alla var nästan försmå.. Storlek Xs kommer jag nog aldrig kunna ha igen. Men jag kunde ha en klänning, bikini och ett par byxor, knappt. Sen var de väl nått mer :) Men hon sa att hon inte hade så mycke kläder så jag sa åt henne o ta hela kartongen. De var ju ändå kläder jag inte ville ha. Så min kära syster fick dem! Hon  blev så glad så!




Vi spelade lite SuperMario på hennes Wii! EMILY WAS KING!
Blev bjuden på varm smörgåstårta också! En kanondag helt enkelt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!