Dagens

2011-09-27 @ 22:15:00

Dagens störigaste: Att jag skulle från praktiken, till en bro. Frågar mig själv om det är närmast att åka höger eller vänster. Väljer vänster och kör runt hela jävla ringen. Låt mig redovisa:

 

Dagens konstigaste: Att jag på vägen hem från praktiken i Navestad tänkte "åh, vad fint det är i naturen. Så härligt att få cykla"

Dagens mest frustrerande: Att jag inte hittar i Ringarna, där jag växte upp. Pinsamt?

 

Dagens ångest: Att jag har feber men inte kan sjukanmäla mig andra dagen.




Förlåt- till mig själv?

2011-09-27 @ 22:12:01
Förlåt att jag inte uppdaterat. ( Varför säga förlåt till sin egna "dagbok?") Men jag har sååå fullt upp. Jobbet, sen praktiken som börjar nu. Och innan var det jobbet och skolan. Så ska man sysselsätta sin son också, samtidigt som man har läxor som måste vara klart när vi kommer tillbaka från praktiken Samtidigt som man har ett hem att sköta- matlagning, diskning, städning, tvättning. U name it. Och så har jag blivit sjuk på det också. Det är så mycket bollar i luften att det känns som jag snart är påväg att kollapsa. Min mage spökar som vanligt. Inte att jag har ont i magen och måste gå på toa. Utan mer kramp. Och doktorerna gör inget åt det. Det tar också på mina krafter. Säger bara: tur att jag inte är ensamstående jag hade ALDRIG klarat mig. Inte som det är just nu iallafall.. Jag älskar iaf praktiken och kan skriva lite mer om den vid ett annat tillfälle. Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Trots att jag sov i 4 timmar när jag kom hem (Joel var på dagis) ska cykla hemifrån klockan SÄX. Måste ta tag och svara på kommentarerna också! Puss till er♥ Ni är underbara.


Älskar min familj!


Jag älskar livet just nu!

2011-09-23 @ 13:53:13
Alltså, det känns som allt negativa som hänt mig nu vänder - till något positivt.
Alla svårigheter man har varit igenom.. Allt känns så mycket lättare nu ♥
Fick MVG på Etiken, VG på Medicin och idag har jag gjort Vård och omsorgsprov och dataprov och båda kändes jättebra! Folk är så snälla och ger mig komplimanger som värmer mitt hjärta till tusen, både här på bloggen och i skolan, blir så glad. ♥Plus att jag såg att min lön har kommit idag! Härligt! Men det blir nog tandläkaren för dem pengarna..Och idag kommer Tina hit. Har inte träffats på.. en miljon år? Miiiiih. Glad Emily.

Och jag tänker tillåta mig själv att vara glad trots att det snart är nickes årsdag.. ♥


Fotograf: Emma Roodla

Hermana Quierida

2011-09-22 @ 17:36:13
Kolla in min vackra syster.
Denna fina bild pryder nu min dator. Så fin! Älskar dig Melanie♥



Skrattretande

2011-09-22 @ 15:03:24
Alltså URSÄKA MIG!? Alltså folk, hur beter ni er? Snälla nån. Varför ska man gå helt bananas för att jag har tagit bort en från face för? Min face är PRIVAT och ja, jag kommer rensa fler. Det är ju inte så att ens "vänskap" kommer att ta slut för att man inte längre har varandra på facebook. Hur lockande är  det att ha någon på face som skriver "fuck the POLICE" Eller varför ska man ens ha någon man träffat NÅN gång!? Blir man vänner helt automatiskt då!?  Jag vill inte ha massa folk jag inte känner så enkelt är det. Att man liksom ska behöva förklara? PLZ GROW THE FUCK UP!

Singapore and Dark Angel

2011-09-21 @ 22:29:16
Var inne på Mist i Ingelsta idag efter skolan och fick en liten sminkning av en tjej som jobbade där (gratis) Hon visade bara vilka färger jag passade i, så det var ju ingen värsting makeup, utan hon lade bara på två ögonskuggor och det blev jättefint så jag köpte båda skuggorna! Hon var super trevlig också och det gör att man vill komma tillbaka Gud vad snygga skuggor de har på Mist! Riktigt sådär crackiga och härliga och går i olika färger, älskar dem! Ni måste kolla in dem. Idag köpte jag lila skuggor. Den ena heter Singapore och den andra heter Dark Angel. Vill dit och shoppa meeer! Haha. Hittade dock ingen bild på Dark Angel, men denna är ungefärlig.




Ps. Vill bara tacka mina tjejer för att ni finns♥

20 september

2011-09-20 @ 19:26:58
Hej hallå! Idag sov jag till klockan 11. Skööönt. Känner mig krasslig men vet inte om det är det psykiska som påfrestar min kropp så jag känner mig sjuk? Jag är så trött på allt. Alltså, trött på att inte ha ett liv. Liksom vad är det? Fritid, vad är det? Men jag är glad att jag har mycket att göra nu, det ger mig en FRAMTID. Men jag lever inte direkt i nuet.. Känner mig så arg över flera saker, men kan inte ta det här då det är för personligt..
Vet inte om det är min jävla PMS som får mig på det här humöret, som jag BTW har varenda jävlaste dag jävla ppiller helveten!


Vafan?

2011-09-20 @ 15:10:00

Majbebis08 i samarbete med spadag

2011-09-19 @ 20:39:07


Jag tävlar om ett spakit från webbshopen Spadag.se . Tävlingen finns här: http://majbebis08.blogg.se/2011/september/-tavling-vinn-lyxigt-spakit-fran-spadagse.html


Sorgsen

2011-09-19 @ 20:30:41
Hej.. Är lite ledsen idag. Oktober snart och ännu ett år har passerat sen Nickes död. Det är som att jag alltid blir besviken när oktober kommer för att han inte har kommit tillbaka, för att han inte har ringt, för att han inte säger "det var bara ett misstag,det var bara en dröm" Men det kommer inte. Han kommer inte, han ringer inte. Tomt, tystnad. Och det gör mig ARG. jag blir så ARG och LEDSEN och BESVIKEN.. Varför kommer han inte?!
Nu har jag bunkat upp med lite godis och tänkte se bridesmaids, men kom på att det är SHF idag. Så får se vad som gör mig mest lycklig för tillfället..

Jag och Erik på minnesplatsen


Nu vet ni vad min dag består av.

2011-09-18 @ 11:57:40
Prov imorgon. Läraren säger "Det är inte alls för mycket"
Nejnej. Inte ett dugg.. Nej nej..


Äntligen Färdig!

2011-09-17 @ 22:01:44
Vad tycker ni?


Förresten.. Vill börja läsa lite andra bloggar. Ni som läser min blogg, har ni någon blogg? Kan ni inte länka den här under? Skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg.
Puss

Försök nummer 2

2011-09-17 @ 18:20:43
Nu kör vi på igen. Har lagt 450:- på HÅRFÄRG nu! Shit..
Sabina, jag vet inte vad som hände faktiskt. Färgen tog slut efter halva håret och som tur var hade jag två färger. Så fick blanda ihop den andra blandingen skitsnabbt eftersom jag trodde att den första skulle räcka, men icke. Och dp hade håret blekts redan på andra sidan. som sagt. Jag vetifan vad som hände. Men nu kör vi igen då!


Kata- fucking- strof

2011-09-17 @ 14:31:45
jag kände på mig att det inte skulle bli nått bra, men ändå ger jag mig faaan på att färga håret själv. Den sidan victor gjorde blev faktiskt ganska bra, men alltså.. Resten.. Ae kan itne ens prata.. Så besviken. Haha. FAN! Det ser ut som någon har våldtagit mitt hår. Shitmajgad. Måste.fixas.idag


Jag har bestämt mig.

2011-09-16 @ 20:14:06
Det blir ljusbruna slingor!


Thank you Uncle D!

2011-09-15 @ 22:14:35
Vill bara tacka min morbror Danny som gav mig den här fina Barca dressen.
Nu har jag att växa i i några år♥ Men tack. Jag älskar dig/ Joel

Såhär ser den ut. Visst är jag söt i den?


Myshäng i soffan

2011-09-15 @ 15:03:06
Herregud höll på att försova mig förut. Jag gick och la mig såfort jag lämnat lillen på dagis då han fick för sig att vakna 5.2o idag. Har ju studiedag idag, men kan jag studera? Nehee! Joel skulle ju självklart till BVC just den dag jag är ledig. Snark. Han fick sin 1 och ett halv års spruta nu. Och ska inte tillbaka förrän om ett år, vi stannade lite på öppna förskolan också innan det var dags att bege sig hem för att söva lillen. Vi hänger i soffan under filten med varsin glass och joel bara slurpar i sig massor, min älskling! Joel mätte iallafall 84 cm. Bvc sköterskan sa att han såg nycket äldre ut och att han betedde sig som en 2åring. oups.. Kom visst in lite mammaskryt där. Känner mig så dryg idag. Men man kan ju inte vara glad alla dagar :P Nee, men anledningen till varför jag är sur är för att jag tar hand om en grupp på facebook och helt ärligt så har jag inte skött den sen i förrgår och det finns en till som ska sköta sidan, men blir inget gjort? Plus att en kille jag köpt en kjol av har "Glömt" att vi ska träffas 2 gånger nu. Orkar inte liksom,. Snart är det oktober också.. Fan..

Som en berg och Dahl bana

2011-09-14 @ 23:32:55
Faaan! Imorgon ska Joel vaccineras. Jag..vill..inte.. Hatar när han gråter så mycket att han nästan tappar andan och kollar på mig med en blick som säger "varför gör du såhär mot mig?" Det skär i mamma hjärtat.. Tog lite bilder på det jag köpt till lillen idag men blev inget bra så ska försöka knäppa lite imorgon..

På tal om något helt annat.. Hej ojämn statistik?


2011-09-14 @ 23:13:06

 


14 September.

2011-09-14 @ 19:56:30
Idag har vi varit iväg och shoppat till Lilleman på Name it, så fina saker de har där. Fick med oss lite saker. klickar nog någon bild och visar upp senare! Idag i skolan fick jag reda på att vi har data prov nästa vecka också. 4 PROV på EN vecka. Snacka om att man kommer få RÅplugga. Usch min hjärna kommer brännas alltså men jag måste ändå säga att jag är jäkla stolt över min tillvaro. Dock önskar jag att jag hade mer tid för mina vänner, men de riktiga vännerna förstår det, att jag har det tufft med tid nu. Och de som inte gör det orkar jag inte ens lägga ner energi på. Orkar faktiskt inte med de som tror att man har tid varendaste dag- sorry





Ett stort fett till fina underbara Tess som gjort min design. Jag älskar den! Tack så mycket gumman och GRATTIS PÅ DIN DAG!!Du är underbar..

Varje tjejs dröm!

2011-09-13 @ 21:30:47
Asså den här tjejens garderob är 2 die 4!


I DID IT!

2011-09-13 @ 19:42:39
M freakin' VG baby!


12 September

2011-09-12 @ 22:31:09
Oh imorse när jag kom till skolan så var läraren sjuk. Alla våra lärare är sjuka? Sjukt (höhö) Men vi fick en uppgift och den är klar och inskickad. Shit nästa vecka kommer bli riktigt hektisk. Har 3 st prov! Först medicinsk grundkurs, hon verkligen DÖDAR oss där. Sen VOA och sen har jag säkerhet på jobbet som jag måste kunna på samtalet. Så blir att plugga, plugga, plugga. Kommer dö. Och om jag har något social liv? Nej va. Men jag kommer ha en utbildning sen och då kommer jag inte ångra ett smack. Ska se på 9/11 dokumentär nu. Förresten, handlade ett par skor till Joel idag och jag brukar ALDRIG kolla så att storlekarna stämmer, och denna gången gjorde jag det och tur var väl det. Fick med en 22a och 23a. Inte undra på att han grät när jag satte på han skon, den va ju för liten den ena, stackarn.♥ Ser ut som smuts på skon, men det är blixten..


Och det här ska vara Norrköping?

2011-09-11 @ 22:15:46
Är inte norrköping en storstad? Det finns ju fan inga lägenheter och var man än går så finns det ju massa hus och lägenheter - men inget ledigt!? Har redan sökt en men vi kommer aldrig få den, som vanligt.. Börjar tappa hoppet lite. Skiter i om vi ska flytta i December. Vill bara härifrån..

Å saknar min gravidbula!



Kommer ihåg den gången. Hade ramlat och slagit mig, började blöda och fick värkar. Trodde att Joel inte skulle klara sig, var så rädd.. Fick sova inne på sjukhuset över natten eftersom jag hade värkar. Men dom avtog så fick åka hem dagen efter. Min vän sabina sa "Jävlar vad stor! Är du säker på att du bara har en där inne?" Och det kändes fan som jag hade 7 miljoner barn i magen, haah! Tror jag var i nästan 8e månaden här?



Haha.


11 September- Always a day 2 remember.

2011-09-11 @ 20:34:19
Hej och hallå alla! Ser ni att jag ändrar i designen? Ville testa på något nytt, tack så mycket Tess♥! Har lagt dit lite smileys också! Kommer nog bygga om ett tag, fixa header osv. Men såhär får det se ut sålänge..
Var ett tag sen sist men jag har tyvärr nästan aldrig tid längre. En annan sak tar också upp min tid så jävla mycket och jag känner mig fett utnyttjad då jag inte får sån tacksamhet och jag gör det helt gratis också. Får se hur jag gör på den fronten. Imorgon börjar skolan igen. Shit. Har aldrig tid att vila. Men jag får skylla mig själv var så jäkla bakis i Lördags. Skulle egentligen bara förfesta hos syrran (som fyllde år) Men de sista 20  minuterna bestämde jag mig för att haka på. Blev några cider rakt ner och lite Tequila. Okej, låter som jag är största alkisen haha. Men måste säga att det var riktigt gott haha. Joel var sååå söt och gullig igår så det är sinnes. Min lilla älsklingsunge! Han har blivit så stor. Han pratar sjukt mycket nu. Igår sa han sin första mening "Amy cikla, lamla" Han menade att Amy (hans tjej på dagis) ramlade när hon cyklade. Min gullisunge! ♥ Annars då? Vad gör ni om dagarna? Bor ni här i Norrköping? Puss!

Min lilla blondin


Wanna hear some JuicyGossip's?

2011-09-09 @ 16:31:42

→Juicygossip.se←


Fucking sne

2011-09-08 @ 22:26:37
Jag blir så himla arg. Eller Som gamla Emily skulle säga: "Fucking jävla fittskit. Är så fucking jävla lack".
Jag går ju på Omvårdnadsprogrammet och ni vet ju vilket strul det har varit med min ansökan som kom bort osv. Nu ska vi gå på praktik om 3 Veckor Ca. Jag blev tillsagd att skriva ett brev om man hade barn så att de skulle kunna anpassa praktikplatsen efter det. Och idag när jag frågade hon som har hand om praktiken: "Jag har barn olus att jag jobbar kvällar och helger, men det tar ni väl hänsyn till?

"Nej" VADÅ NEJ!? ehsnella kära dy. Vad tror ni? Att jag ska ge upp mitt jobb för att jobba kvällar och helger i 5 veckor på en praktik? Varför kan vi inte praktisera på dagarna? Som skoltid? Varför just HELGER+ vardagar?!  Jag vet att det är praktik men 7 dagar i veckan!? Är dom helt bänga eller?! Jag har ett fucking liv osm jag precis rättat till och sen ska de komma och säga 3 veckor innan att de INTE anpassar praktiken efter att man har barn!? De sa dom ju för 2 veckor sen att dom skulle!? Vad fan ska jag nu säga till min chef? "Hej, jag har nyss börjat men jag kan inte jobba på 5 veckor!?" Nej det får dom se till att jag inte ska. Alltså, Hur hade de tänkt att man ska gå ihop ekonomiskt? Vet ni vad det fula är? Hon sa såhär när jag sa att jag hade ett jobb:
Var jobbar du?
Mc'Donalds.
ja, men vill du hellre jobba på McDOnalds hela livet eller gå klart din utbildning?
EEEEEEEEEH!?
JAG HAR EN SON ATT FÖRSÖRJA?! RÄKNINGAR ATT BETALA!? TROR DOM MAN SKA GE UPP SITT LIV ELLER. NU ÄR JAG RIKTIGT SSUR NÄR ALLT ÄNTLIGEN HAR FALLIT PÅ PLATS LIKSOM.


Onsdagsmys

2011-09-07 @ 19:53:38

Nu ska jag mysa ner mig själv i soffan med dipp och grönsaker framför True Talent och sen Efterlyst.. Jag har inte ätit godis sen i fredags och det är ett stort steg för att vara mig. Jag åt det typ varje dag innan, men extra fettet måste ryka någongång och nu jäklar är jag så trött på det att nu ska jag iallafall sluta äta godis, alltid nått. Men ni ska veta vilket jävla sötsug jag har. Men endast lördagar. Så är det. Buhuu gråter bara jag tänker på det. Vet inte vad det har varit med mig idag, har gått och visslat hela dagen. Till och med hela vägen från skolan. När jag stod vid ett övergångsställe så glodde folk på mig för jag bara vissla o vissla o vissla. och det roliga är att jag inte ens kan det. Så jag förstår om dom blev irriterade, förlåt.


Har du tur i spel?

2011-09-06 @ 21:26:08
Kommer ni ihåg när man var liten och satt och spelade Bingolotto med sin mormor framför tvn?
Nu för tiden behöver man ju inte oroa sig att om den enda tvn man äger är upptagen eftersom det finns lotto på internet. Om du vinner i lotto beror helt på slumpen och inget krångel krangel om hur man ska göra osv. Du kanske har några nummer som ligger dig varmt om hjärtat som du vill testa turen på? Ditt födelsedatum, dina föräldrars, dina barns, eller kanske datumet du blev tillsammans med din äkta hälft? Har du tur så kan just dina nummer dras och du kan vinna stora pengar. Inte illa va? Jag har inte spelat på internet än faktiskt men jag måste säga att jag är mäkta sugen! Tänk att få dra iväg och ligga på en vit sandstrand.. Mhh. Härligt!
Har ni spelat lotto på nätet, hur tyckte ni det var?


All the way from America♥

2011-09-05 @ 20:03:18
Ni vet när man får sliskiga mail på Fb där de frågar om ens namn - för det står ju inte där?! - döh! Jag hatar såna mail, men detta mailet jag fick igår, det var inte ett sådant. Det var en människa som hade tagit sig tid att skriva en komplimang till mig och det värmde sjukt mycket i hjärtat även om han var 50+.

"What a nice and sparkling smile. I wouldn't trade that smile for anything. I don't know you, I was searching for an old friend, when i stumbled on your profile. I got entangled in that wonderful smile, couldn't stop myself from saying hello. Please always wear that smile.

F####n Moore."


It isn't Beethoven, Mama, but it sure bounces.

2011-09-05 @ 18:01:14

4e September

2011-09-04 @ 17:17:07
Gick hem tidigare från jobbet idag, kände mig så jäkla yr och det kändes som jag var 2 sekunder ifrån att svimma. Jag måste verkligen lära mig att stressa ner. Jag tänkte på vägen till jobbet "idag ska jag serva snabbare och bli snabbare i kassan" Det var nog det som ledde till yrseln, men nu är jag hemma. Ska sätta mig och plugga inför inlämninguppgiten som ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat -awesome! Sen "hände" en sak som jag vill dela med mig av, men kan inte. Finns vissa som läser min blogg och sen får jag en fråga "varför skrev du så i din blogg?" Men hur vet man vem som är ens familj när man inte behandlar en som det? Nej, nu har jag sagt för mycket. Gjorde förresten fattiga riddarna till lunch, ååå så gott!

Gammal bild på Mig och Camilla när vi bodde på Egehem. Vintern -06

Gissa vad jag ska äta till frukost imorgon? :)

2011-09-03 @ 12:02:03

Recept hitta ni här


110903

2011-09-03 @ 11:30:40
Godmorgon! Fick en sovmorgon till klockan 9 idag, sen klev jag upp för jag har mitt 30dagarssamtal och ska kunna massor om matsäkerhet osv (kan redan men vill vara 100 på att det går bra) Hoppas verkligen att 30 dagar samtalet är idag så jag får det gjort och kan börja plugga på etiken som ska vara inne på Måndag! PANIK! Jobbar ju imorgon också, så.. Känner mig jättestressad men jag tackar gud att jag har Victor vid min sida - baby vad skulle jag gjort utan dig? Han är fan världsbäst alltså! Han ligger och sover nu och joel kröp upp till han i sängen och somnade på två röda. Varför gör han aldrig så med mig? Han  är så otroligt pappig. Pappa pappa pappa. Njahe, nu ska jag stoppa ner äggen i kastrullen som står och puttrar och sen äta lite rostade mackor med kokt ägg och kalaspuffar :) Pusssssssss



Ung Cancer

2011-09-02 @ 19:35:27
Victors fina kusin Johanna vill gärna att man sprider den här videon "inte för min skull, men för andras" Hon är den mest osjälviska, vackraste, underbaraste ängel jag mött. Helt underbar. Hon är med i den här videon och andra personer också - de pratar om Cancer. Snälla se den! SÅ vacker.

Dagens outfit

2011-09-01 @ 19:49:59
Hej skitigspegel.se

Man kan aldrig ha för mycket...

2011-09-01 @ 19:49:03
Hej hallå! Allt bra med er? (Svara gärna om ni vill, vill ju veta vilka ni är som läser)
Ligger helt död i soffan och precis hemkommen från Maxi-huset. Jag tror vi har varit där nästan varenda helg jag varit ledig. Nu är jag inte ledig iofs i helgen- vilket jag trodde. Hade ju tänkt att plugga på som en idiot till inlämningsuppgiften vi har på måndag, och jag jobbar helg. Do the math. När vi skulle äta på husmanskosten så sa de till mig "Det vanliga?" Haha. Så pinsamt. Hämtade även ut min medicinbok. 480 (!!) Kronor för EN bok. Hajar ni? EN. Herrejesus. Men jag är inte bitter jag inte! Handlade även dessa 2 skjortor på H&M i siden. Och den andra är från Vero Moda som jag köpte idag på Lunchen. Nu har jag dock inga mer pengar att spendera. Fan vad dyrt det är att leva, äta, bo. Shitmajgad.

Den svarta och blå/lila blusen är från H&M och kostar 199:-/st Den i mitten är från veromoda och kostade också 199:-

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!