25 maj

2011-05-25 @ 12:38:41
Herregud, jag vet jag veeeeeeeet jag är en dålig bloggare! Vad har hänt med min motivation?
Är lite trött och irriterad för jag fick samtal från läkaren igår och magnetröntgen visade att allt är normalt och jag är inte ett dugg nöjd med det han sa. Jag har ju ont, riktig jävla pain ibland och det vet inte vad det är?! Ska jag gå runt och ha ont i hela mitt liv nu? Tack som fan liksom.

Ni kan inte förstå min lycka.

2011-05-23 @ 00:18:38
Jag är så lycklig. För några år sedan förlorade jag min bästa vän i en hemsk olycka. Jag är fortfarande förkrossad och sörjer honom varje dag. Jag pratar med honom och jag tycker att han ger mig tecken hela tiden. Jag har drömt om honom (Men dock bara läskiga drömmar) och jag har smsat honom. Ja, jag har inte kommit över hans död. Samma helg som han försvann så pratade jag med honom i telefon, jag frågade om jag kunde komma förbi men han sa att han var trött och skulle sova. På något konstigt sätt kände jag på mig att det var sista gången vi skulle ses, jag vet inte varför, men den känslan tog över min kropp och jag sa "snälla, jag jag inte bara få komma en sista gång?" Han tvekade (för det var folk där och han visste att jag skulle slänga ut dem för jag tyckte inte folket var något bra att umgås med, vem vill se sin vän bli utnyttjad!? Jag var den enda som sa ifrån) och sa sen att; nej, vi kan ses en annan dag. Det blev inte en annan dag, vi sågs aldrig igen och jag fick aldrig ta farväl. Jag kände att jag inte fått något avslut, jag fick inte säga hejdå - allt gick så fort. En sak som hände i Lördags är att när jag åker förbi Krokeks kyrka där han begravdes så kom Kelly Clarkson på radion, precis efter vi åkt förbi kyrkan. Jag kopplade inte först. Men sen förstod jag att han ville säga hej. Varje gång jag var hos Niklas så satt jag och lyssnade på Kelly och ni kanske tycker jag är knäpp men jag måste få tro att han säger hej ibland, jag måste få tro att han ser mig när jag är lycklig, när det händer saker som jag skulle vilja att han var med på. Jag måste få tro att han lyssnar på mig när jag gråter hans namn. Jag måste det. Efter att han dog så trodde jag aldrig att jag skulle få se han igen, få höra hans röst.. Men jag hade fel. Jag hittade en minnesvideo till honom idag (inte den jag gjort, utan en annan) Jag är så rörd. Jag såg honom, jag hörde hans röst. Det var en film på honom! EN riktig film! Förstår ni hur lycklig och glad jag är!? Det känns nästan som han är i livet och allt bara har varit en hemsk mardröm, som jag alltid sagt att det varit och det känns som jag vaknat upp ur den, ae, min lycka är TOTAL.

Här är videon jag hittade.
Och här är minnesvideon som jag gjort.


"Blattar har det inte lätt i Sverige"

2011-05-22 @ 22:37:09
Det är vad gurkan sa när han lämnade BB huset nyss.
Så nu är jag förbannad. Jag blir så irriterad på utlänningar som säger så. Hur hade de det inte i sitt hemland de flydde från? Hade de ens rent vatten? Här får de pengar av staten och folket för att få tak över huvudet, mat och rena kläder. och ändå så klagar de bara. Inte alla, men de flesta. COME THE FUCKING ON! Ser de inte hur dåligt det börjar bli i sverige?! Jävla idiotfan, kom för fan inte till Sverige och klaga, då kan du lika gärna sticka tillbaka till ditt jävla hemland om det ska vara så! Nu för tiden är det inte ens lätt o vara svensk i Sverige förfan.

Åker linbana i kolmården. Om jag inte uppd...

2011-05-21 @ 16:13:52

dsc00404 (MMS)

Åker linbana i kolmården. Om jag inte uppdaterar idag så har jag kraschat och blivit uppäten av lejonen


Grattis på 1års dagen ♥

2011-05-19 @ 18:43:44
Hej halooo. Idag är jag glad :) Idag fick jag sova ut för Victor tog Joel imorse. Men när man sover för länge så blir huvudet tungt som fan. Bara jag som får så? Skulle ha träffat Tina idag, men hon var tvungen och hoppa in och jobba och då hör Jonna av sig och bjuder på kalas och vem älskar inte tårta? Tilda. Haha!
Victor är på middag med jobbet och han tog med sig Joel! Jag kände att jag höll på att bryta ihop och jag var så slutkörd så idag skulle vara en "bara emily" dag. Men jag får lite ensamtid nu och det gillar jag. Ska inte röra mig härifrån. Bara sitta framför datorn och tv;n och njutaaa. Städningen får jag ta imorn..

Vadå bloppis skada?

2011-05-18 @ 21:21:40
Ja, detta är vad jag skriver när jag ska logga in! Men jag måste bara tipsa om bloppis (barnloppis) sidan på facebook. Vilka fynd man gör, och det kostar ingenting. Jag säljer gamla saker och får in pengar för att kunna köpa nya. Älskar't!

04.28

2011-05-18 @ 08:11:51
Hoppas det inte är problem med att komma in på min blogg? Svara gärna här så jag vet. När jag skriver i min adress så kommer jag inte in.. Skönt att ha lösenord nu faktiskt för nu kan jag skriva vaaaaaaaaaad jag vill utan massa snokande folk. Vissa har bett om lösen men inte fått det. Jag vill ju inte vara elak och säga "Nej,men du får inte" Men jag vill ju faktiskt inte att vissa ska läsa min blogg. Speciellt inte när det blir printscreenat och upplagt på falsksanning? eh? Om jag bråkar med nån, oavsett om det är en storbloggare eller inte, så behöver man inte flasha min blogg! Jag märkte att det var ganska mycket besökare på min blogg och jag kände mig inte trygg med det. ena sekunden vill jag ha mycket läsare och när jag väl har det så låser jag bloggen. ääh, kan inte riktigt bestämma mig. Men jag vet att vissa bara läser för att snoka och snacka skit om mitt liv och ärligt talat så orkar jag inte med det. Men ni är iallafall välkomna och nu jäävlar ska jag blogga på som vanligt. Håller på med en ny design också!
shululul

what the..?

2011-05-17 @ 19:28:42
Varför lösenordskyddas inte min blogg..? Har satt lösen men jag behöver inte skriva i något? Behöver ni?

Shululu! Joel fick syn på en tjej. Sällan ...

2011-05-17 @ 11:31:36

dsc00331 (MMS)

Shululu! Joel fick syn på en tjej. Sällan han försöker följa efter dem, min lilla tjejtjusare


kra kra kra, typ.

2011-05-17 @ 09:02:47
Ikväll sätter jag Lösenord på bloggen. Kolla några inlägg längre ner om hur ni ska göra om ni vill ha det! :) Förresten, satt hela dagen och spelade in låtar när jag sjöng igår men WHAT THE FAN har hänt med min röst? Inte för jag sjöng så bra innan, men asså. Jag dog nästan. T om Joel gäspade?! Hahaha.. Man ba, tack Joelito, tack. Men ska kanske slänga upp den här sen för att visa er. Om ni vill?

Åska idag?

2011-05-16 @ 16:14:12

Har världens spränghuvudvärk och det blir ju inte bättre av att Joel är sjuk (igen) och gråter hela hela hela heeeeeeeeeeela tiden. Försökte gå ut för o få frisk luft, men han bara satte sig i mitt knä och ville inte leka. Lilla hjärtat♥ Har lagt han i sängen nu och försöka få han att vila upp sig lite och jag tänkte ta mig ett mellanmål!
Roligt info, huh? haha! :) Ses


15 maj

2011-05-15 @ 22:13:41


Sen Bloppis kom in i mitt liv så har jag inte tid för att läsa bloggar!


WOHOOOOOOO

2011-05-15 @ 21:47:35

Datorn är tillbaka! :) Snacka om happy, haha. Slippa sitta med en sladdfan över hela vardagsrummet. Nu jäklar blir det bloggning till MAX! Sitter och kollar på Big Brother och hoppas Sara åker ut. Hela bruden är ju ett skämt! Pratar som en bebis och jag vet inte vad, Och så har jag bestämt mig för att skaffa lösen på bloggen och ha kvar det så den här gången. Har hört att vissa som läser min blogg för att snoka.. Men ni som läser får gärna skicka ett Mail Till min Facebook. Emily Figueroa. Har 2 st, den ena är gammal men ni ska skicka till den där jag har denna bilden :



Sätter in lösen så fort som möjligt. Så fråga gärna! Ni kommer få lösenordet. Puss♥


kolla in videon! Galet.

2011-05-12 @ 12:39:09

Varför jag hatar att gå förbi killar..

2011-05-10 @ 12:51:57

Går förbi två killar som arbetar på huset brevid vårat.

Byggarebetare:
Tjejeeeeeeeeeen?
Vänder mig om för att se om det är mig han menar.
Byggarbetare: Du tappade nått..
Jag: va? vadå?
Byggarbetare : Farteeeeen
Jag     -_-



Jag är så jävla trött på den här jävla vikthysterin.

2011-05-09 @ 21:59:47

Kan ni inte bara hålla käften!?


Blir så glad att joel tycker om att leka s...

2011-05-09 @ 18:25:00

dsc00290 (MMS)

Blir så glad att joel tycker om att leka så mycket ute. Värmer i mammahjärtat, min lilla unge. Ska snart dricka "kaffe" saft hos mamma! Skönt att man bor så nära!


Oupsi

2011-05-06 @ 20:54:01

Missbedömde visst Joels storlek lite...



Dessa är 86 och de kan ju inte stämma..? Joel har ju 74/80 annars och de är nästan för litet. Så tänkte att han kunde växa i dessa till hösten.. Fast nä.


solen tittade fram

2011-05-04 @ 13:56:44

en sekund. Så jag hoppade i bikinin och solade.
hahahha


Wups..

2011-05-04 @ 13:21:51

lämnade Joelito på dagis, gick till stan och köpte Joels regnkläder och var tillbaka hemma på 18 minuter! Deeeet är king. Tyvärr så var regnkläderna alldeles förstora :( Hoppas han kan ha de i höst, men det tvivlar jag verkligen på. Jag dyng somnade när jag kom hem. Jag kan verkligen inte sova här eftersom de bygger om utanför oss ,de har byggt i 2år (!!!) Så när de där jävla maskinerna sätter igång klockan 6.20 så vaknar joelito och det är bara att stiga upp. Får de ens vara på så tidigt!?

Jag hungrar ihjäl mig här hemma och funderar på vad jag ska göra för mat..
Snälla ge mig förslag, känns som man äter samma mat hela tiden.



EDIT: Tydligen är det ingen som äter mat..


3 Maj

2011-05-03 @ 21:04:04

Hej hallå!
Varit väldigt mycket nu i mitt liv på senaste tiden så jag har varken haft tid eller lust att sätta mig ner och skriva. Idag har jag iallafall varit på möte och så har jag sökt OMVÅRDNADSPROGRAMET! Hoppas verkligen jag kommer in så jag kan studera sen till Behandlingsassistent. Ska bli skönt att få in lite pengar så man slipper vända på varenda krona. Vi har ju hjälp vi kan få. Men jag vill få det att funka ändå. Jag vill inte tänka "äh, vi får hjälp ändå" för jag är inte sån. jag vill kämpa för min familj, men just nu kan jag inte och så är det så jobbigt med dagis för man ska köpa det ena och det andra hela tiden. alltid nått som fattas.. Men nu har jag iallafall FYNDAT detta till lillen för 50:-



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!