Dr. Phil maraton

2014-10-28 @ 22:53:57


Har ett Dr. Phil maraton nu såhär på kvällskvisten. Joel sover, Victor är iväg
På kryssning och jag har egentid. Det är
Så himla viktigt att kunna ha tid för sig själv, att lägga andra saker åt sidan och bara kunna koppla av. För mig är det svårt att koppla av om det är stökigt eller om jag har tvätt som ska vikas/tvättas. Ja. Jag måste ha ordning och reda hemma annars blir jag jättesnurrig i huvudet. På senaste tiden kanske det gått till överdrift om man frågar Janne och min lillebror Victor som bor med mig. Stackarn, vet inte hur många gånger jag skällt på han. Men jag hatar när man säger "fixart sen". Vadå sen? NU! Måste bättra mig och lära mig att slappna av. Dags att börja fila på nyårslöften, har ju redan en punkt klar. 😜

Den värsta natten på länge.

2014-10-28 @ 00:08:18
Igår jobbade jag ett långpass på jobbet. 9-21 men jag trivs så mycket på mina två arbetsplatser att det inte ens är jobbigt att jobba så många timmar och igår var det som sagt ett sådant långpass. Allt var bra tills jag efter några timmar började känna mig hängig, snorig, kliade i halsen och så fick jag migrän! Vid 20 snåret så mådde jag så pass dåligt att jag gick hem till Janne då jag började jobba 8 dagen efter och det känns så onödigt att åka hem för att bara sova sen i princip stiga upp. Janne var sjuk men jag åkte hem till han ändå för jag skulle bara ta en dusch och sen sova. Duschen fick huvudvärken att försvinna och när jag skulle lägga mig och sova så small det bara till i huvudet. Jag blev SÅ yr, skakig och illamående. Vad fan? Och när man är vikarie så vill man inte ajukanmäla sig för man vill ju visa framfötterna och osäkerheten när man får ett pass nästa gång tär på en. Så däeför valde jag att vänta ut och se om jag blev bättre, men vid halv 12 då kände jag att det fick vara bra. Så blev att sjukanmäla sig och ockupera badrummet. Lite småtokigt att jag skulle  "ta hand om" Janne men så blev det tvärtom istället. Men så kan det bli ibland. Idag mår jag bättre iallafall 😊 våran stockholmsresa blev iallafall inställd. Men det går ju fler tåg. Hehehehe nu var jag lite wolig. 


Jaaaaaa!!

2014-10-25 @ 18:22:13
Wihu! Jag har inte kunnat blogga för att jag glömt bort mitt lösenord. Men jag lyckades knäcka det - äntligen! Igår fick jag världens jävla migränattack så fick bosätta mig på toaletten 😫. Emy var här och vilken tjej alltså! Haha gud vad hon fick mig att skratta och trots att jag låg där helt nerspydd så fick hon mig att skratta. en sån vän borde alla ha! Hann också ta massa selfies mellan skratten. Emy tyckte det var roligt att jag låg där på golvet men ändå tog massa selfies! Haha! 
 Och så måste man försöka se lite snygg ut :
😂   Blev en rolig kväll även fast den slutade tidigt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!