Livsviktiga frågor efter jag sett 16 and pregnant

2010-05-16 @ 19:12:19
  • Hur fan kan man vara så dum o ta tillbaka ens kille som varit otrogen mot en? Visst de är tufft att dumpa pappan till ens barn. Men jag skulle aldrig ta tillbaka nån som var otrogen, speciellt inte när han vet att han har ett barn påväg och sen ska gå och stoppa in sin dase i andra. FYFAN!
  • Varför är det ingen i det programmet som ammar sina barn? Liksom, Ingen?
  • Varför tar inte socialen barnen ifrån mammorna när de går ut o festar o behandlar sitt barn som en jävla hund?



Vad är de som krävs för att de ska ta barnen ifrån en? shiat.


Kommentarer
Carolina

Det jag undrar hur kan man vara tillsammans med en så elak kille och han vissade ingen respekt alls när hon låg där och skulle födda.Håller med dig hur kan man ta tillbaka en efter han har vart otrogen plus hur kan man vara tillsammans med en sådan idiot

2010-05-16 @ 19:51:50
URL: http://lovelyrose.blogg.se/
Jess

massa olika online program :) Sök på photoshop for free online så kommer det upp en massa :) Säg till om du behöver hjälp så fixar jag en åt dig :)

2010-05-17 @ 06:56:44
URL: http://jezss.blogg.se/
towe

jag tycker det är sjukt att alla jävla killar i de där programmet är dumma i huvudet, likaså tjejerna som lämpar över barnen på sina mammor, och liakså mammorna som inte gör nåt åt det! Men myyyyycket är nog också "fejk" det är liite upptriggat tror jag för att de ska va nåt att visa.

man hör ju typ när kompisar till den gravidia ställer frågor att det är som att läsa ur ett manus och varför ställa frågorna nu när bebis ska komma precis och inte när hon bestämmde sig för att behålla. ahh mtv säger jag bara :D HAHA

2010-05-17 @ 08:34:09
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Anonym

Bara för att man har barnvakt och festar så har inte socialen rätt att ta barnen, barnen skadar inte av att mamman roar sig och har kul!

en lycklig mamma har ett lyckligt barn, men den tjejen gjorde fel det håller jag med om.



Hade hon lämnat barnet till pappan så hade det varit en annan sak!

men att socialen skulle ta ungen för att mamman festar, ja då skulle dom få ta måååånga mammor, unga som gamla!

2010-05-17 @ 10:05:04
Isabel

Visst är det irriterande att titta på sådana program där mödrarna verkar tro att deras barn bara är en leksak? Jag blir så arg och förbannad så jag kan inte ens titta på sånt längre!

2010-05-17 @ 12:15:32
URL: http://aizah.se
Mannen

Till personen som skrivit utan namn:



Nej, visst har inte Socialen rätt att ta barnen bara för att man festar. Fast dom borde göra det!

Barnen skadar sig inte, fast dom kommer hellre inte ha någon relation till sina föräldrar ( i detta fall mamman ) om hon är ute och festar jämt. Detta är fakta, du kan försöka vända och vrida på det för att det ska passa din åsikt hur mycket du vill men så är det.

Sen står det inte att dom skulle ta ungen BARA för att hon festar, utan för att hon behandlar sitt barn som en hund (att behandla som en hund kan ses som många saker, ex. en leksak, sällskapsdjur, ingen egen person etc). Läs om läs rätt.



En lycklig mamma är inte alls alltid ett lyckligt barn, om man som mamma/pappa varje högtid går ut och festar "för det är ju valborg" (exempel) så kommer barnen komma ihåg sina högtider i livet utan föräldrar och även inte se något värde i att spendera speciella dagar med sina nära och kära. Barn kan även känna sig som en börda om de bli bortlämnade av de personer som ska vara deras närmaste hela tiden. FAKTA.



Föräldrar som festar 1 gång i veckan är DÅLIGA föräldrar.

De ville säkerligen bara ha barn för sakens skull och att de "ville ha en liten bäbis och kela med" istället för att tänka på ansvaret som kommer med.

USCH, Socialen borde fan ta alla dessa barn och köra sterilspruta på morserna.

2010-05-17 @ 14:53:38
towe

men man får inte glömma att dom är barn själva, och faktiskt kanske inte VET vad som är rätt och fel i dom här lägena!

MEN ÄN EN GÅNG, MTV´S SERIER ÄR JU FEJK SÅ DE SJUNGER OM DET! Allt är nog en jävla överdrift!

2010-05-17 @ 15:02:04
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Anonym

Svar till mannen: Så när mitt barn är hos sin pappa varannan helg, och jag går ut på krogen (nykter) så far mitt barn illa av det? :S



Helt sjukt hur vissa tänker, och TV visar oftast bara alla dåliga sidor på unga mammor.

2010-05-18 @ 12:16:28
Mannen

Om TV verkligen skulle visa den sanna sidor från vissa unga mammor så skulle det se ännu värre ut.

Bara för att det är TV så betyder det inte att det är "över dramatiserat".



Om du seriös i din fråga så måste du vara riktigt trög..

Är det så att föräldrar inte bor ihop och barnet är hos en förälder så spelar det självklart ingen roll vad du gör (trots att jag tycker det är meningslöst att man som förälder ska springa och ludra på krogen varje helg) för barnet är ju med sin pappa.

Tragiskt är det dock att man inte fattar att man blir vuxen när man blir förälder utan fortfarande springer på krogen som om man var nybliven student.



En dag kommer du också växa upp och bli vuxen, hellre vara hemma och värna om ditt barn, kanske även relationerna runt omkring dig istället för att springa med dina kompisar som inte har barn på krogen.. för att du "behöver känna dig fri".....

Det är ju jobbigt att bli vuxen, att bli förälder och det är inte samma sak längre, livet förändras..



Kanske du skulle tänkt på innan du blev mamma för din inställning speglar mer en ungdom.

2010-05-21 @ 08:18:25
Linda

Ja förstår inte varför de ofta visar bara när unga gör fel/är sämre en andra..varför inte visa ett program där unga faktiskt klarar sig jädrigt bra o gör bra ifrån sig? Då skulle de inte vara så mkt förbaskade fördomar om unga föräldrar.

2010-05-21 @ 13:09:48
Linda

Ja förstår inte varför de ofta visar bara när unga gör fel/är sämre en andra..varför inte visa ett program där unga faktiskt klarar sig jädrigt bra o gör bra ifrån sig? Då skulle de inte vara så mkt förbaskade fördomar om unga föräldrar.



Handlar väll om tittar siffor lr nåt tyvärr

2010-05-21 @ 13:10:08

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!