EHhehHEHEh

2010-08-30 @ 12:48:46

Haha, tyckte dessa var så klockrena :D Satt och vek mig dubbelt, speciellt av den sista "historien"


...tuuuut.....tuuuut.....tuu… klick
Hej. Välkommen till Psykhimlen.
Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.
Om du är underordnad, be någon att trycka 2.
Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.
Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.
Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.
Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.__________
Första hjälpen för medicinskt okunniga

Hjärnskakning

När offret vaknar, fråga vilken dag det är, vad statsministern heter och hur många fingrar du håller upp. Håll upp fingrarna bakom ryggen för att inte göra det för lätt. Tala i tungor för att förvirra offret ytterligare. Ja, det finns otaliga sätt att göra någon annans hjärnskakning roligare. Här är ett roligt tips: Innan offret vaknar, släck alla lampor. När offret sedan vaknar, skrik: "Tack gode gud! Vi trodde att du var död eller blivit blind eller nåt!"

El-olyckor

Är offret fortfarande uppkopplat mot elkällan? Om så är fallet, stäng av strömmen omedelbart. El kostar en förmögenhet och slösas bort i sådana här fall. Ta pulsen på offret (om du nu kan hitta någon handled eller hals i den förkolnade hög av ben och bubblande kött som en gång var en människa). Tveka inte för länge; kör offret till närmaste akut. Du kan fästa startkablarna i offret om bilen inte startar.

Frakturer

Kontrollera om frakturen resulterat i att benpipor sticker ut genom den blodiga köttmassan. Om så är fallet, meddela då offret att han/hon kommer att dö. Det brukar få dem att hålla sig vakna. Knyt en spjäla vid offrets ben och be honom/henne att gå fram och tillbaka i några minuter för att spjälan ska komma på plats ordentligt. Offret kommer förmodligen falla medvetslöst till marken, vilket kommer att göra ditt jobb enklare. Flytta inte den skadade kroppsdelen, eftersom detta kan resultera i en onormal position. Men om du känner för det kan du ju försöka få ben att peka åt fel håll, handleder att snurra 180 grader. Det är otroligt vilka coola statyer man kan göra av en bruten extremitet. Mycket bättre än trolldeg.

 


Kommentarer
Carolina

Hahaha jag dör

2010-08-30 @ 15:15:46
URL: http://lovelyrose.blogg.se/
Louise J

Hahaa vadå helt sjukt ;)

Den första var klockren tyckte jag!Louise J

2010-08-30 @ 15:28:31
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf

Hej vännen.

Jag beundrar verkligen såna som du som ser allt positivt och vågar stå för det. det finns så många som har klagomål och sina åsikter om allt i vårt liv och dem ser jag ner på, dem kan inte må bra i sig själva, men dem som är glada för vår skull en stor Puss och kram alltså ! jag uppskattar dina ord otroligt. :)

3 barn är inte så mycket jobbigare en 2, man hittar egna rutiner och kraft, ingenting är omöjligt. allt blir vad man gör det till =)

vi tänker gå ut med det på onsdag, pirrigt va hehe :)

kramar !

2010-08-30 @ 19:41:14
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!