UtTråKaD_BlANdRas_89

2011-01-31 @ 16:48:55

Rubriken säger allt.


Ändrade planer.

2011-01-31 @ 15:04:19

Hepp!
Då det går magsjuka hos familjen Svalander (Mamma & CO) Så kunde inte min mormor komma idag.
Tråkigt. Så jag får väl lira på vårat Guitar Hero som vi fått låna av Victors mamma.
Ska strax skriva ner alla jag ska bjuda in till min födelsedagsfest. Men ska busa lite med lillen nu och fixa & trixa när han sover.


Word.

2011-01-31 @ 11:21:01

In Nyköping!

2011-01-30 @ 21:36:10

 Idag har vi varit iväg till Nyköping där Victors släkt bor :) Vi firade hans moster som fyllde 50 och det bjöds på Cola och Tårta ;) Eftersom jag och Victor inte dricker kaffe så fick det bli koffein på annat sätt istället, haha!
ALLTSÅ. Är vi de enda i denna värld som inte dricker kaffe? Känns som alla gör det förutom vi. Victors kusin Johanna kom förbi med sina små prinsessor och det var superkul verkligen! Joel blev nog lite för kär i sin syssling Clara haha han jagade henne hela tiden och busade ;) Skitungen.




Ska det verkligen vara såhär?

2011-01-30 @ 06:26:45

Jag blir galen. Galen! Galen galen galen galeeeeeen GALEN G-A-L-E-N. Sa jag galen?
Joel var  jätteduktig och sov hela nätter, sen började han vakna tidigare och tidigare och för varje dag så vaknar han en kvart/tjugo minuter tidigare än dagen innan. Det började med att han sov till 7.30 - nu har vi kommit till 4.15. Men jag trotsade honom och la han ner i sängen och han ville verkligen upp, men nej! Han skulle sova, så enkelt var det. Han är envis men han måste komma ihåg var envisheten kommer ifrån ;) Mig. Han somnade om efter ca 50 minuter. Men kunde jag somna om då? Nope. Sov väl en kvart. Så man kan säga att jag varit vaken sen 4a snåret. Kul! Måttligt irriterad.



Shoppat

2011-01-29 @ 21:00:38

Idag innan storhandlingen drog vi till Maxi och åt och jag kunde inte låta bli att se skylten "75% på allting. Stor utförsäljning" Så vi fick med oss två stora fina blomkrukor/vaser hem.

Hallen
 (Sitter och säger till victor hur mycket jag hatar färgen på väggarna i hallen. Dö grön, dö.)
Close up på "vasen" 399 :- 100 :- :)

Vardagsrummet.


299: - 75 :-


My hair.

2011-01-29 @ 20:24:26

 


Jag önskar att jag kunde behållt mitt långa hår, men det var riktigt slitet och nu är det inte en enda sliten topp!
Rekommenderar verkligen Trudes i Hc. Jag klippte mig hos Sofia.. Duktig! Jag hade klippt mig på Maxi huset innan och den bruden visste inte vad hon gjorde kan jag ju lova, haha! Sofia sa att det var andra som klagat på dem i maxihuset. Det Förstår jag.


TRUDES

2011-01-28 @ 18:12:50

För första gången på hela dagen har jag kunnat sätta mig ner. Men fyfan vad det snurrar! Jag är sjukt hungrig och trött. Jag förstår mig inte på Joels sömntider ;Det började för ca en månad sen då han började vakna klockan 7 ( han brukade sova till halv 8 ), sen kvart i sju, sen halv, sen 6, sen halv och idag slog han rekordet. Han vaknade klockan 5.20!! Och jag som hade svårt att somna just inatt! Fick sova 3 timmar på hela natten. Jeej.

Klippte mig på trudes i HagebyCentrum. Grymt Nöjd! Visar imorgon för jag håller på att tvätta, vika & sortera tvätt. Hålligång dag. Snart ska vi dra iväg och handla lite smått och gott till ikväll då jag och älskling
ska mysa framför en film.♥ Hoppas jag inte somnar bara..



Önskelista!

2011-01-27 @ 21:42:02

Detta önskar jag mig i födelsedagspresent ♥


Nougat


Panto 3
 Ger ökad blodcirkulation och näringstillförsel vid roten. Ger styrka till hår, naglar och hud. Ökar genomströmningen av blodet till hårets rötter så att den viktiga näringen når fram.


Tandblekning.


Imorgon smäller det.

2011-01-27 @ 20:54:38



Mañana baby
!
 Imorgon ska jag klippa håret och jag är lite nervös, men det ska bli kul! Har inte klippt mig sen jag var höggravid eftersom jag inte litar på frisörer, så klipper mig själv. Jag vet fortfarande inte vad jag vill ha för frisyr. Ena sekunden vill jag spara långt - trots att jag tröttnar på de så jävla fort! Och ena sekunden vill jag korta av det lite. Sist jag klippte mig såg jag ut som hon odlat ett fågelnäste i huvudet på mig. Jag höll på att dö! Inte nog med att jag kände mig ful och fet som gravid, nej, då ska vi kapa av 35 cm av håret trots att jag bara bad om topparna? Det är det värsta med frisörer. Säger man " Kapa av EN centimeter" så kapar de av 104.. :/ Dilemma dilemma. Men vad jag än säger så kommer jag givetvis böla som en liten flicka som precis blivit av med sitt godis och fråga Vic "varföööör var du inte där och stoppade miiig, hur kunde du låta mig gååå?"
Så nu vet ni hur morgondagen kommer bli också ;) haha!

Men denna frisyr är väldigt fin tycker jag faktiskt, men vet inte om jag skulle passa i det?


varför ska jag trotsa mig själv för?

2011-01-26 @ 22:47:30

Emily du är trött gå och lägg diiiiiiiiiig din envisa människa!


Ser det här ut som en soptipp där ni kan skriva om era tävlingar?
Jag vill inte ha reklam på min blogg. Är det så svårt att respektera?
Jag lovar att nästa person som lämnar reklam på min blogg,
ska få se på dubbelt upp ;) Jag ska skriva mitt bloggnamn
i varenda inlägg de skriver under dagen, ja.
Det kan komma att se ut såhär :

Agressia.blogg.se <--  BäZt
Agressia.blogg.se <--  GrYm
Agressia.blogg.se <--- TyNgAsTe
Agressia.blogg.se <--- LoOk In tU My bLUG.
Agressia.blogg.se <--- sHuLuLUu
Agressia.blogg.se <-- tÅtALy AsUm


Helt slut.

2011-01-26 @ 20:56:19

Klockan är inte ens nio och jag är helt slut? Jag började skrubba och damma överallt, men ärligt talat så orkar jag inte. Jag var helt pepp på att städa men nu känns de som jag ska kola vilken sekund som helst.. Snark, typ.
Känner att jag börjar bli sjuk och i helgen ska vi iväg, känns som jag och Victor aldrig får tid för oss själva när han väl är ledig. Nu var det ju jag som sa att vi skulle åka, men sen tänker jag faktiskt säga ifrån och bara hitta på nått med Victor & Joel. Bara familjen. Det behövs faktiskt.



New Pic

2011-01-26 @ 17:12:44


Fotograf: Emma Roodla

Vad heter dom här?

2011-01-26 @ 15:53:13
Alltså.. Ni anar inte i hur många år jag har försökt få tag på dom här och igår hittade jag dom äntligen för en gångs skull - TRODDE JAG! De ser exakt likadana ut, men det var inte dom här. Jag blir galen! Var kan man köpa såna här? Nån som vet? Vet att de sålt på willys förr? Dessa var jätte mjuka och smakade jordnötter :/ De andra jag vill ha är lite segare. Kan nån hjälpa mig? Så sugen på dom så jag dör snart.



Till anonym: Jag köpte Joels jacka och keps på H&M! :)


Caught my heart.

2011-01-25 @ 22:58:25


Aldrig varit så rädd

2011-01-24 @ 20:25:05
I eftermiddags när Joel låg och sov (Tack och lov) så kollade jag på Tv:n och i nästa sekund hör jag bara POFF och sen hör jag hur det kommer stötar nånstans ifrån och shitless som jag blev så sprang jag fram och drog ur kontakten och det hördes fortfarande elektriska ljud och jag tänkte att "shit nu kommer hela stället brinna upp" Hade inget internet då eftersom jag drog ut alla sladdar jag fick tag på - så jag satt och rullade tummar när han sov. Vi skulle åka till Media Markt för att se på en ny tv, men onödigt att köpa en om den andra inte var sönder, vilket den tydligen inte var. Men jag undrar fortfarande vad det var som lät..

Jag sjunger "Take a bow"

2011-01-24 @ 14:19:41
Vet inte riktigt om jag tycker denna blev så bra, men fan alltså, var det inte att jag glömde texten så var det att Joel skrek, eller att jag ramlade på arslet eller att joel försökte dra i sladdarna! Så denna fick det bli alltså! :)

Obs! Klicka på länken för det går inte ladda upp videos tydligen?
http://www.youtube.com/watch?v=FUBRe-eWizk

edit: Jag tog bort den, tyckte den blev dålig! :) Veliga jag.

NU KÖR VI

2011-01-24 @ 12:11:04


vafaaan Joeeeel

2011-01-24 @ 08:41:46
Haha. Alltså! Vad händer!? Han har börjat vakna runt 6 halv sju. Jag dör! Men det är väl bra då han ska börja dagis snart. Tycker som sagt det är för tidigt, men måste man jobba så måste man, måste ju bara fixa jobb först! Har sökt många men inte fått ett skit.. Tråkigt, men jag gör faktiskt allt jag kan. Måste bara klaga lite på Redken schampot. Jag fick ju massor av produkter från redken av min älskling och jag är verkligen inte otacksam men med tanke på priset så borde mitt hår bli perfekt när jag tvättar det, inte glansigt så det ser ut som jag inte duschat på år och dar.. Oh.. Nej nu ska jag sluta klaga och fortsätta städa här hemma, kanske ska ge Joelito en trasa så han kan hjälpa mig ;)


Wanties

2011-01-23 @ 22:30:44

Dessa två linnen från Kandee skulle jag vilka ha till i sommar och glida runt i! Grymt snygga.


America, baby!

2011-01-23 @ 20:59:56

SHIT i helvete vad Blogg.se har strulat sista tiden, helt sjukt! :thumbdown: Hade inte läst nån blogg på hela dagen igår och såg fram emot att få sätta mig ner i lugn och ro, men gick det att läsa? nej. Lite skrattretande faktiskt :D Har inte heller kunnat uppdatera, men trots det har jag fått en ny prenumerant! WELCOME TO MY WORLD :D
Idag har vi varit hos Vic's mamma och har pratat om lite olika destinations. Hon fyller 50 år och då ska vi åka på en utlandsresa! :D Ska bli riktigt kul. Självklart är det hon som bestämmer men hon ville kolla med oss lite också, det var gulligt! Vi pratade lite om Dubai, Spanien, Usa, Egypten, Grekland, Cap verde, Mauritzius... Skulle vi åka till Usa så var vi intresserade av att vara i New York några dagar, sen flyga ner till Miami, Florida där de har Sea World och Disney World i närheten! :D Ska bli spännande att se var vi bestämmer oss för att åka, ser fram emot detta sjukt mycket! :)

Satt och bläddrade i dessa och drömde mig bort :)
 

Min lilla plutt har lärt sig att gå i skorna nu!


Vinst!

2011-01-22 @ 21:54:34

Så jäkla kul! Emma var med i en tävling där hon hade en bild på mig som bidrag, och hon vann! Det var ju hon som hade fotograferat mig och hon vann! Grattis grattis grattis! Och jag är minst lika glad! Haha :D Så kul att folk gillade bilden, men inte konstigt, hon är så himla duktig. Jag vet att jag tjatar om det, men jag är bara så glad.

Bilden Emma Roodla tävlade med:


Found it!

2011-01-22 @ 18:21:53

Nu har jag hittat frisyren jag vill ha! HEHEHEHE


B-day soon!

2011-01-22 @ 18:11:13

Vi drog ner en sväng till stan, jag, Victor och Joel och hittade fina födelsedagspresenter till Joel!
Jag vill verkligen inte köpa mer leksaker då han har överfullt i rummet sen i Julas och han leker ändå aldrig med dem, så det känns onödigt! Men han älskar sin lära-gå-stol och sin bil han fick av morbror, resten tycker han inte om alls. haha? Vi hittade iallafall denna snygga jacka och keps till han! Snart fyller du ett år, min lilla pojke.

Framifrån

Close up

Baksidan


Kepsen


 
Och så måste vi prova kläderna såklart ;) Lite stor, men perfekt till i vår/sommar.


Något som stör mig.

2011-01-21 @ 16:36:02

Det är när folk kommenterar ens blogg och skriver "Vad ska du göra idag då?" När man precis skrivit vad man ska göra. Jag förstår inte dem alltså. Skit irriterande.


I'm stuck!

2011-01-21 @ 15:21:24

Oc har börjat sändas på tv igen och jag har aldrig följt det innan och det är väldigt bra! Passande att det sänds när Joel har sin naptime!


Jobbigt natt

2011-01-21 @ 10:30:36

sjukt jobbig natt. Kunde inte sova eftersom victors mobil var död så vi fick sätta alarm på min och jag visste inte om min skulle pipa till, så jag vaknade varje timme för jag var orolig att Victor skulle försova sig. Nu har jag lagt lillen i sängen och hoppas han somnar snart så jag kan gå och lägga mig en stund med honom! Idag blir det att bara vara hemma och sortera tvätt och städa! Så det blir bus inne idag! Förresten, vilken feedback jag och Emma Roodla fått för bilderna hon tagit på mig! Riktigt kul :D ♥


Modell: Jag
Fotograf : Emma Roodla


Fuck yeah!

2011-01-21 @ 08:40:12
Okej inte riktigt! Men typ :D
Jag vet inte vad som hände igår? Jag kollar inte min ststistik ofta, men igår fick jag för mig att göra det och jag hade ca 350 nya unika besökare? Hur kommer det sig? Riktigt roligt iallafall! Det jag blir glad över är att folk vill läsa min blogg, att de vill ta del av mitt ibland så kaotiska liv, att de vill se bilder som jag lägger upp osv.
Jag är lycklig just nu!


Only for you, babyboy.

2011-01-20 @ 22:49:46

Varning ; Mammababbel.
Victor och jag fick ett ryck och drog ner till stan när han kom hem från Jobbet. Joel fick presentkort på Pop i julklapp, så det spenderades på en superfin och bra vårjacka som har vunnit olika tester:) Sen provade vi skor till Joel nu eftersom han är så stadig när han går så tänkte vi att det var dags för ett par vinterskor, dock hade han hög vrist så det var supersvårt att hitta skor till honom :/

Mössa från Cubus 29 :-
 
Skjorta från Cubus 49 :-


Vårjacka från Pop  699 :- sänkt till 349 :-


4 par strumpor (VART TAR ALLA STRUMPOR VÄGEN? NÅN MER SOM HAR SAMMA PROBLEM?)

Vinterskor till Joel, ser lite tjejiga ut, men det är killskor, lovar!
Små pjuks till dagis!


Photoshoot

2011-01-20 @ 16:55:51

Emma har skickat lite nya bilder från våran photoshoot och jag är sååå himla nöjd med de bilder hon skickat hittills och jag tvivlar inte ett dugg på att de sista är lika bra.
Som sagt så kan du också ta såna här bilder. På dig, ditt barn, din familj, du och en vän..
Gå in på hennes blogg (babiidarling.blogg.se) för att kontakta henne!
Ni kommer inte ångra er!

Modell: Jag
Fotograf: Emma Roodla





Till Salu!

2011-01-20 @ 12:01:08

Rosa/persikofärgad klänning
S/M
aldrig använd (lappen sitter kvar)
100:-

Köpt från Nelly.com


20 Januari

2011-01-20 @ 11:42:09

Nu är vi hemma igen, tog en promenad innan de öppnade och det känns som våren är påväg! Visst kommer det "rökmoln" ur munnen när man går men solen skiner och det var ganska skönt ute faktiskt! Bara jag som känner av våren? Joel stendäcka när vi kom hem nu för han har sprungit runt och hoppat och letk och sjungt med alla barn! :D 

Joel lekte i köket, haha. Snart dags att köpa ett till honom :)

Maracas var roligt.


Fart o fläng!

2011-01-20 @ 07:49:39

Ska ge lillen lite frukost nu och sen dra iväg till öppna förskolan :) Trodde de öppnade kl o8, men får vänta en timme till :) Inte mig emot, för då kan jag städa! Sen kommer Anne hit vid ett också så måste hinna köpa fikabröd.. Är det bara jag som älskar att städa? (Jag gnällde över det senast igår, men det gills inte) Eller, jag älskar inte att städa, det är det att jag älskar när det blir rent! Man blir gladare :) Nu ska jag inte sitta här och babbla, dags att ge lillen lite frukost! Vad ger ni era barn till frukost?



Tävlingen avslutad!

2011-01-19 @ 20:13:24

Nu har jag dragit en vinnare till denna tävling och vinnaren blev Rebecka! Grattis!
Du blir kontaktad inom kort.


Åt mat nyss och jag hade inte direkt snålat med kryddningen kände jag, haha Höt som fän! :D
Imorgon kommer Anne från timjan hit och jag tror vi ska ha ett litet avslut nu, skönt men sorligt på något sätt.
Är sjukt trött idag! Jag och Victor la oss runt halv ett och Joel vaknade 7, strålande! :P Men jag tänkte att "äh, jag vilar med han nästa gång han sover" Joel somnade och jag bar in honom i min säng för att vi skulle sova ihop, TROR NI INTE ATT HYRESBOSTÄDER BÖRJAR BORRA I HELA TRAPPHUSET SÅ HAN VAKNAR!? Tack, jag älskar er. Oh, men ska se på film klockan 21.oo på den nya tv kanalen tv11 (Den som ersatte MTV) och det är borat :D Älskling har inte sett den filmen innan, så ska bli kul! Ska poppa lite popcorn också! Riktigt mysigt. Ville också bara säga välkommen till min nya prenumerant! Blir som sagt så himla glad för läsarantalet bara växer och växer och jag blir SÅ glad! Kul att ni gillar min blogg. Jag gillar er med! Världens underbaraste läsare.

Pst.. Snart dags att dela ut inbjudan till min B-day!
Stay tuned!♥


Blogg.se, ni suger!

2011-01-19 @ 08:56:16
Alltså jag fattar inte? Saker försvinner ur min design och nu är min header borta helt plötsligt? Och igår försvann min signatur och prenumerantknapp? Sen så har texten ändrat färg i kommentarsrutan? Jävla blogg.se som bara ska strula. Idag vaknade jag upp på fel sida! Var super irriterad på allting, men mest för att det stod ett berg med disk, och igår diskade jag flera berg kändes det som. Nån som haft lika stort diskberg som mount everest är högt? Det har jag! Nästa gång Joel somnar så ska jag lägga mig med honom. Idag är jag trött. Sen blir det städ för hela slanten och sen ska jag hoppa in i en sjukt efterlängtad dusch. Älskar mitt schampo,inpackning,balsam och antisnap jag fick i julklapp av älsklingen för det luktar sjukt gott. Men det borde det, så dyrt som det schampot är. Varje gång jag duschar så får jag skuldkänslor " Shit, jag har typ 30 spänn på skallen nu" :D


Nää vill inte totto!

2011-01-18 @ 22:07:41

Rastlös är jag! Skit på Tvn, Victor är på bio, Joel sover och jag typ ruttnar bort! Jag känner lixom hur jag åker längre ner i soffan och snart är jag försvunnen, haha! Vad ska man göra? Vill inte lägga mig förrän Vic är hemma.. Får väl gå runt som en besatt Zombie och plocka lite och dansa ikapp med grannens dunstar i golvet. Hatar dom, hatar dom , hatar dom. Jävla as som inte fattar att det bor folk under.

Måste förresten bara säga WOW!
Läsarstatistiken bara höjs hela tiden och jag blir så otroligt glad!  Så roligt att ni vill titta in på min blogg :D Ni är såå välkomna!

Nyår 2006!


Ganska grymt test!

2011-01-18 @ 21:17:29

I år är det märkliga datum: 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11

Ta dina sista siffror i året du föddes ( Tex 88,89,90 ) och plussa det med antal år du fyller i år!
Svaret kommer bli: 111 för vuxna och nr 11 för barn..


Akut hjälp här, mammor!

2011-01-18 @ 15:57:40

Ni måste hjälpa mig, jag är helt tafatt, men som vanligt kanske jag överreagerar.
Det är såhär: I flera dagar har mina bröst ömmat och jag har trott att det är mensen som ska komma, (den är lite oregelbunden nu när jag äter ppiller - så jag kan ha den 3/4/5 ggr i månaden och ibland kommer den inte alls under en månad) Men idag så märkte jag att jag har fått tillbaka min bröstmjölk? Jag har inte ammat Joel på 4 månader, dels för att han bet mig och dels för att mjölken höll på att ta slut. Men nu från ingenstans, så har den kommit tillbaka. Har det blivit så för er med? Snälla hjälp mig, är ganska uppriven.


Ny design!

2011-01-18 @ 13:27:31
Sådär, nu är min design klar! Skönt o slippa den gamla bloggen, kändes lite fjortis. Haha!
Skulle bara slänga in ett inlägg här lite snabbt, men vad tycker ni? Ärligt?
Nu ska Joel på sin favoritlunch : Potatisbullar!

♥♥♥

2011-01-17 @ 21:58:59

Jag fick en jättefin kommentar av en läsare som valde att vara anonym och jag måste säga att det värmde nått enormt, och du.. Du är alltid välkommen in hit för att skriva/ läsa/ prata! Jättekul att du tycker om min blogg och att du skrev så fint till mig som du gjorde, verkligen tack! Ibland känner man sig så ensam, trots att man har människor omkring sig, men det finns alltid nån som älskar dig med hela sitt hjärta. Glöm inte det.



Obs. Kan ej svara på kommentarer då blogg.se segar som knull.


Lek & mys med morbror.

2011-01-17 @ 21:38:09

Idag när jag kom hem var jag helt slut! Förstår inte, haha! :D Vi gick till min mamma och lekte med min lillebror. Eller ja, Joel lekte med sin morbor. Det är kul att de är lika gamla och kan leka med varandra! Mamma bjöd på Gulaschsoppa sen sockerkaka och saft till efterrätt. Det satt fint i magen. :)
Joel älskade soppan, så den får jag göra här hemma nåndag..
Snart är jag klar med headern, eller nja, har kommit ca 25 %, men bättre än inget! Ska bli så skönt när den nya designen kommer upp! aaah, Can't wait!

Joel säger "sssssssss"

Joel leker med sin morbror♥

Sockerkakan var poppis iallafall, gud vad de ville ha tag i den, haha! Kändes som ett evigt kämpande

Joel med sin mormor♥

Eric bar på både Nico & Joel och lattjade loss ! :D


Njae, nu ska jag ta och sova. Är såå otroligt trött! Ronja (barndomsvän) kom och plingade på förut, det var roligt att hon kom ner och hälsade på :) Natti Natti, fina!


Jag lever!

2011-01-16 @ 22:23:04

Hej! Hela dagen har gått till att städa! Men ändå ser de likadant ut nu? Haha. ÄÄÄH! Idag är en sån dag där jag bara säga ääääh. De tar jag imorgon! Ska ta lite bilder på våran crib nu efter renoveringen! Nu är jag så trött att jag snart stupar. Igår somnade jag klockan 22.oo och då kommer jag till frågan.. Hur fan ska jag orka parta när jag fyller år? Kommer somna under förfesten, haha!

 Jag har iallafall hållt på med den nya designen och jag är så stolt att jag gjort den själv! Helt sjukt egentligen när jag för någon månad sen knappt visste hur man lade dit en header.. Men det jag kan avslöja är att den är väldigt vit, fin och bred! Älskar ljusa bloggar! Tråkiga färger kanske eftersom jag har vit/svart med lite inslag av rosa/lila. Ja, ni ska få se hur det blir! Nu ska jag bara vänta på att få färdigt bilderna från Emma, sen tänker jag välja ut en och göra till min header! Spännande! :) Nu kolar jag.


Min bror & son.


:'(

2011-01-16 @ 15:48:58

Man vet inte vad man har förrän man förlorat det.


Lördagsmys!

2011-01-15 @ 20:14:23

Tjahaa! Haha, vilken meshälsning! Ska börja hälsa så : "Tjahaa baah"!
Var ute och powerwalka med lillen och gick förbi affären med!
Köpte lite smått och gott till ikväll då min baby kommer hem.
Ska jag vara ärligt så är det inte kul att blogga längre när jag har denna design.
Men det är bara för att jag är riktigt nöjd med den jag håller på med nu!
Men jag ska inte sätta upp den förrän jag fått alla bilder från min photosession med Emma!
För de bilderna hade jag tänkt att ha på den nya headern :) Så inget ska vara halvdant,
utan den ska vara färdig när jag väl lägger upp den!
Såg nu på MTV att det har utgått från det anaolga grundutbudet, hur många kanaler ska de ta bort egentligen?


Få bort linjen under inläggen/ändra färg på linjen.

2011-01-15 @ 15:40:13

Vill ni ha bort linjen under inläggen så gör ni det genom att gå in på Stilmallen. Leta sedan upp raden

.separator {
border-top: 2px solid #CC00FF;  <--- skriv dit siffran 0 framför px.
border-bottom: 2px solid #CC00FF;  <--- skriv dit siffran 0 framför px.
margin: 14px 0px 14px 0px
}

Klart! ;)


Men vill ni endast ändra färg på linjen så gör ni såhär:

.separator {
border-top: 2px solid #CC00FF;  <---skriv dit den nya färkoden
border-bottom: 2px solid #CC00FF;  <--- skriv dit den nya färgkoden
margin: 14px 0px 14px 0px
}

Färgkoder hittar du här.


Ny design

2011-01-15 @ 14:09:12

Håller på med en ny design då jag tröttnat på denna OTROLIGT mycket. Den som vill ha denna kan ju hojta till, så får ni den! :) Det är svårt men jag försöker lära mig och jag hoppas jag kommer kunna bli bra inom att designa bloggar så jag kan börja sälja lite, men det finns det inte tid för nu! :) Hoppas på att min blogg blir som jag vill men jag ska inte lägga ut den förrän den är HELT klar! Jag vill så gärna byta nu, men det får vänta lite!

Victor ligger i soffan och kollar på Pippi med Joel medans jag får fixa & trixa här!
Han har delat pass så han är hemma några timmar! ♥

Ser fram emot att få visa er designen!


Hur man sätter datum och tid under rubriken

2011-01-15 @ 11:27:49

1. Gå in på KODMALLAR.

Nästan längst upp finns det en kod som ser ut såhär:

 <div id="content">
<tag:entrylist limit="25">
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
Osv..

2. I samma kodrad så finns koden :
${EntryDate} @ ${EntryTime}


3) Klipp ut den
och klistra in den under :

 <h3>${EntryTitle}</h3>.


4. Viktigt att ni gör det i alla kodmallar!


SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

2011-01-14 @ 22:34:25
Jag har suttit i över en jävla timme med en header till min syster och hela jävla skiten blir förstörd för att det inte går att sudda så nu är jag riktigt jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen!

2011-01-14 @ 15:53:55

I förrgår sov Joel en hel natt för första gången och igår natt sov han också hela natten! WOW! Äntligen..
Idag är jag seg som en musråtta för jag har lock för öronen och ont i halsen, hej daa bakterier vill inte bli sjuk tack! Har precis gjort om en kandee tshirt till ett linne! Blev riktigt bra, måste visa sen.


Emma Roodla

2011-01-13 @ 20:17:24

Förstår ni hur duktig den här tjejen är? Det är många som hört av sig till mig och frågat lite om henne, och jag har försökt svara så gott jag kan :) Gå in på hennes blogg babiidarling.blogg.se och kontakta henne om ni är sugna. Ni kan också gilla hennes Fbook sida " Emma Roodlas fotografier" Hon är helt underbart duktig! Iiih.


Modell : Jag
Fotograf : Emma Roodla






Det kommer fler bilder inom en snar framtid, fotografen måste som sagt sätta sin prägel på dem eftersom hon representerar sig själv i sina verk. Men vad tycker ni? Fina va? :D


I'm so Happy!

2011-01-13 @ 16:38:21

Emma har skickat lite bilder till mig som vi tog idag, men det är för att jag ska välja ut vissa som hon sen ska sätta sin egen prägel på så tyvärr kan jag inte visa er än. Men såfort de blir klara så ska jag visa och de blev så otroligt jävla snygga! Är så himla nöjd! Och tack fina Tina för du följde med mig♥


Kall men glad!

2011-01-13 @ 14:34:11


Nu är jag hemma och har precis fotat mig med Emma  som fotograf (klicka på namnet för att kolla hennes blogg + bilder) Det gick Canon (höhö) förutom att jag frös ihjäl mot slutet, men fyfan vad roligt det var och jag måste säga till er.. TESTA!! Ta foto på er själva, eller kanske hela familjen eller bara du & din partner? Jag är sjukt nöjd trots att jag inte sett bilderna, men det kändes så bra. Hon fick en att känna sig så bekväm och man kunde slappna av, loved her!

3 GÅNGEN GILLT!

2011-01-13 @ 12:00:00

Okej, detta är tredje gången jag skriver ett inlägg och försvinner detta så skiter jag i det.
Idag är en ny dag och idag är jag glad och nervös.
Detta är ett tidsinställt inlägg och just nu står jag och låter mig fotas av duktiga Emma!
Tina den fina är med mig också, kul! :D Resultaten kommer senare när hon fixat bilderna! :)
Klicka här för att komma till hennes blogg och se hennes verk.


I'm Confused! No wait.. Maybe I'm not.

2011-01-12 @ 23:41:07













Victor ligger bredvid mig i sängen och Joel sover i sin.
Jag är trött, vill sova men min hjärna går på högvarv.
Känner massor som jag kanske inte ska känna.
Är arg över saker som jag kanske inte borde vara arg över.
Jo, jag har rätt att vara arg.
Jag har rätt att reagera,
jag har rätt att säga ifrån
Jag har rätt att säga vad
jag tycker. Jag har rätt
att sätta ner min fot om
något känns fel.
Jag har rätt till att
känna som jag gör.
Men problemet är
att jag inte vet vad jag känner
.
Jag kan inte resonera
med mig själv. Jag tänker
och tänker
och tänker
men kommer inte fram
till något fast jag vill.
Jag vill veta vad jag vill
Jag vill veta om jag
överdriver
Jag vill veta om det
jag känner är rätt
eller fel.



Tävling

2011-01-12 @ 12:26:04

Nu ska jag ha en liten tävling och det du kan vinna är denna header. Jag lägger självklart dit ditt namn och de bilder du önskar, men detta är bara "basen"



För att vara med och tävla så behöver du endast kommentera detta inlägg om att du är med och sen är det klart! Inga Konstigheter ;) Jag väljer den som jag tycker har den bästa motivationen. Vinnaren dras den 19/1.


Vadå inte lika?

2011-01-12 @ 09:56:10

Beroende

2011-01-11 @ 20:59:31

Nu börjar mitt program, gotta go!


Oj herregud!

2011-01-11 @ 13:51:33

Joel sov från 10.oo - 13.oo! Har aldrig hänt innan :S  Han sover längre när han sover med mig, kanske därför.
Iallafall så vaknade vi upp vrålhungriga ;) Så idag får det bli Skink och Ostfyllda kycklingfilérulader och till efterrätt blir det Kärleksmums :) Men jag vet inte om jag ska ris, pasta eller potatis till (Potatis med majonäs) Eller kanske lite potatis och lite ris? Nått kommer jag nog fram tillm saken är den att man måste ha tandpetare och vi hade ju en hel drös, men var är de? Haha! Leta leta.


Hej ojämn!

2011-01-11 @ 10:17:46


Bara jag som tycker det ser ut som en stad? Med en kyrka i mitten? Såhär ser min statistik ut just nu, snacka om ojämn! :) Men alltid kul när fler tittar in! Nu ska jag ta min son och bära in i min säng och dra täcket över huvudet och bara mysa och gosa och sova med min lilla prins.♥

En Iransk kille lurar sin mamma att han är gay

2011-01-11 @ 09:38:49

Absolut inget fel med att vara det!


3 days left

2011-01-10 @ 12:08:29

Pirrigt. Nervöst. Spännande. Roligt.
Längtar!


8 Januari.

2011-01-08 @ 21:57:52

Tror fan att jag har åkt på ryggskott eller nått. Jag bar och lekte med Joel sen högg det till i ryggen och nu kan jag inte röra mig utan att få svinont. Kul!
Imorgon skulle jag egentligen till IKEA men vi får se hur det blir med det faktiskt, tänker inte gå som jag har blivit rövknullad - för det är precis så det ser ut som när jag går..
Förövrigt så bär jag på massa ilska och igår fick jag ut lite av det, men jag känner att jag är som en bomb som kommer explodera snart. Man orkar inte ta hur mycket skit som helst och så blir man ju trött på människor som snackar skit.. Kan inte ni bara skaffa er ett liv?


SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

2011-01-07 @ 15:12:14

jag är så jävla trött på att vara snäll hela tiden
jag är så jävla trött på att hålla inne på allt jag känner
jag är så jävla trött på att jag inte kan säga vad fan jag vill
jag är så jävla trött på människor som ser ner på andra människor
jag är så jävla trött på att inte kunna vara mig själv till 100 %
jag är så jävla trött på att aldrig få vara ifreeeeeeeeeeeed!!

FUCK YOUUUUUU!


Tack Libero!

2011-01-07 @ 12:31:24

Titta vad som damp ner i brevlådan nyss!





En landslagsdräkt :) Som sagt kan man samla  poäng på Libero och klicka hem lite olika saker, synd att de inte hade chile's landslagdräkt haha ;)


7 Januari

2011-01-07 @ 12:10:16



Joel sov till 9.15 idag! Snacka om att jag blev glaaaaad :D Visst har han vaknat inatt och jag undrar fortfarande när han kommer sova en hel! Men att få sova till 9.15 var såå skönt! Hade de varit för några år sen skulle jag tycka att det var tidigt :P Tänk vad man ändras :D

Lillen har börjat dra ut alla kontakter och jag blir galen på han, haha! Och så har han börjat springa också och idag ramlade han och slog i dörrkarmen för att han sprang för snabbt :( Svårt med kontrollen på den lilla kroppen! Nu ska jag fortsätta vika tvätt och sen får vi se vad det blir av dagen!

Längtar till festen!


Det går fort.

2011-01-06 @ 16:16:33

Ah, herregud! Det som är så jobbigt med Februari/Mars är att allt firas då! Jag och Victor har våran årsdag den 22/2 Min lillebror fyller år den 25/2 Joel fyller den 3/3 och jag fyller den 9/3! Mycket att hålla reda på! Men ändå känns det som jag glömt nått ;)
Iallafall så ska jag ha födelsedagsfest här hemma sen är de tänkt att vi ska ut på krogen. Jag & Victor har ju varit ute en gång innan, men de blev inte som vi tänkt pga lite människor,men nu jävlar! Jag håller på att planera massor inför festen! Ska bjuda de jag vill ha här så klart och så ska jag göra Empanadas , bål , ha lite roliga lekar (Come on, vem gillart inte?) och lite annat smått och gott och jag hoppas alla jag ska bjuda kan komma! Iiih! Ser fram emot att fira med er! Inbjudan kommer snart!

Jag vet att jag är ute i god tid, men jag tycker inte om att stressa!


Hålligång ba!

2011-01-05 @ 10:40:27


Joel 6 veckor, ca.

Jag är helt död, har varit igång hela veckan och inte vilat nånting utan det har bara varit fart o fläng! Igår var vi ju på BVC och Joel gick bakom oss in till rummet, men sen såg han en annan bebis som han så gärna ville till så moster fick bära in han. Vi vägde och mätte honom och han har växt 2 cm sen november! :) Kul.
Vad han vägde håller jag mig för mig själv, men han följde sin kurva jättebra och han var fin i kroppen sa hon- så jag litar på det. Fjärrkontrollen försvann igår. Bara sådär Pjoff och vi har letat i alla lådor (eftersom Joel stoppar allt i lådor och skåp) men det har inte gett nått resultat, gaaah.

Snart ska jag sortera tvätt, för idag ska det tvättas!


WTF!?

2011-01-04 @ 13:12:01



Hahah, asså. Idag har jag hittat brödsmulor i olika skåp! Joel går och delar på sitt bröd och lägger det lite överallt, lilla skitungen. Idag ska jag till BVC, har inte varit där med Joel sen November och då vägde han bara 8 Kg! Han är ju väldigt smal av sig men saken är den att ibland äter han jättebra, men ibland vill han knappt ha nånting och nu på senaste tiden har han varit sjuk och jag hoppas det inte visar sig så mycket på vågen. Jag hoppas verkligen han iallafall väger 10 kg nu.


Danny Pincheira Castillo ♥

2011-01-03 @ 21:44:25
Idag kom min lillebror förbi med sin lillasyster och han hade köpt en present med sig till Joel. Jag blev så glad :) Trots att Joel inte fattade hur man skulle köra den haha, han bara satt och guppade på den och trodde den skulle fram! Det är nu jag inser hur mycket tid jag har förlorat med honom, vi har inte växt upp ihop eftersom han bodde med sin mamma och jag med min. Det är nu jag inser, det är sjukt. Jag blir innerst inne så ledsen för jag har velat funnits där för honom (Men han har en annan syster som är en pärla till syster till honom och har ställt upp och hon är underbar!) Jag lsnakr bara jag haft mer tid tillsammans med honom, han är ju för sjutton min bror. Min lilla skitunge. Jag är glad att jag fått tillbaka kontakten nu och jag ska aldrig mer släppa taget. Jag har låtit han veta att jag alltid finns här och att jag älskar honom så otroligt mycket, jag är bara så ledsen att vi inte haft mer tid och mer minnen tillsammans. Men det ska vi skapa nu, min fina lillebror.♥



Kul att man känner sig så blek jämfört med sin bror, haha. Avis.


Joel fick en stor present av Morbror! Undrar vad det kan vara? :)

Joel & Morbror♥



En biiiiil! :D


"Jag vill pillaa"

Morbror pimpar bilen



Titta Morbror, jag sitter!



Tut tut


Bäsi glad :D

Joel och Dannys gulliga lillasyster Camila :)



Fotbolsshuliganen kunde inte låta bli att trixa med en boll ;)


Såklart ska jag se ut som ett Mongo, haha, men jag var så glad att äntligen ha min bror vid min sida.Jag tror ingen förstår hur mycket detta betyder för mig!




?

2011-01-03 @ 17:14:15



Varför kommer alltid jehovas hem till mig för?!


SÅÅÅ LYCKLIG!

2011-01-02 @ 20:34:56

Idag träffade jag min bror Danny , hans syster Katty och hennes kille! Jag har inte sett katty eller Danny på flera år, Speciellt Danny. Och ärligt.. Jag har inte träffat han sen pappa stack och jag vet inte hur många år sen det var (typ 5-6) och idag träffade jag dem och jag är så himla glad. Så lycklig så det inte går att beskriva! Älskar er!♥ En gång i tiden var vi alla en familj.. Minnen minnen

Katty och Joel busar lite i sängen

Joel tyckte det var roligt så han dreglade sönder som en liten apa. HAha, det gör han jämt när han tycker om nått!


Joel hittade en boll som han tuggade på! Tadaa, säger han!
Joel Och Morbror Dannys första möte!♥

Han tyckte om att vara i Dannys famn :) Det värmde att se..
Shululu här är jag.

Joel leker boll med morbror

Syrran Katty's kille stod och lagade mat! Duuuktigt! Ris och Kyckling! Blev asgott :)
Mys i sängen med morbror.




Joel ville inte sitta i mitt knä och började gråta, men blev helt lugn i Dannys famn. Haha :D

Somna i morbrors famn var mysigt!


Tack alla fina för idag, jag är så glad och mitt hjärta är så varmt nu! Äntligen har vi fått kontakt igen och jag ska aldrig aldrig släppa taget.


Skogspromenad.

2011-01-01 @ 13:41:57
Nu ska vi ut och gå lite i skuugen! Hoppas inte Joel somnar! Vill ta massa fina kort! :D

Newbies.

2011-01-01 @ 07:55:35


Jaha, då skriver man det första inlägget för i år! Vilken tur att det är 2011! När det var 2010 skrev jag -11 på allt jag skrev under, för jag hade på nått sätt fått för mig det. Men äntligen har de rättat till sig EHEHE! Så fort jag får tid över så ska jag fixa till min design, den ser så barnslig ut! :) Får se när det händer.

Hade ni det bra igår? Det hade vi. Vi åt oxfilé - SÅ GOTT! med potatisklyftor, baguette, sallad, bearnaisessås och vitlöksbröd! Allt bara smallt i munnen, eller vad det heter. Sen åt vi glass och kladdkak.. JÄÄÄVLAR VI GLÖMDE JU JORDGUBBARNA KOM JAG PÅ NU! OOH! Vid 22.oo la vi oss i sängen och jävlar vad det guppade till i sänghalmen. Nej, skoja. Vi låg och prata och vi var så trötta att båda total däckade. Hahah. Klockan 22.oo på Nyårsafton? Så är det väl när man är "nybliven" småbarnsförälder. Så inga raketer hörde jag, nopp. Victor gick upp då och såg raketerna, men jag låg så sköönt i min säng. Nyår är väldigt överskattat.


 Men gott nytt år på er.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!