30 Augusti

2011-08-30 @ 19:08:38
Nej, jag har inte gått och dött - bara skaffat mig ett liv. Haha! Naedå. Men har inte haft tid att sitta ner och när jag väl gör det så är det för att plugga, eller ta hand om två sidor på facebook där det finns folk som är så jäkla otacksamma för all tid man lägger ner - orka.

Har hållt på och fipplat med mitt smink och ska nu byta ut min hylla i sovrummet med Vic så han får den och jag får heeela badrumsskåpet för mig själv. Mjihi. Ska ta kort på hur det ser ut där när det är klart idag! :)

Älskling gjorde vääärldens goaste blåbärspaj nyss♥ Mumma! Klicka här för att få receptet.



Babyshowerlainen

2011-08-27 @ 16:49:21
Idag ska jag gå på Monicas babyshower för hennes lilla snutt kommer till världen snart. Han kommer bli så jäkla fin, såå kul när man får se den lille♥ Köpte lite presenter till han förra veckan och det ska bli så kul när han kan använda det. Hihi, plutten! Kom precis hem från jobbet, för det är det jag gör på helgerna - jobbar. Och på vardagarna går jag heltid i skolan.. Får knappt nån tid med Joel längre, blir så ledsen för han tyr sig inte till mig lika mycket längre, men nu ska vi inte prata om det för jag känner redan hur det tåras i ögonen. Usch.. Sitter och leker lite med camen och vill få tiden att rulla så jag kan ta mig i väg sen. Ekar tomt här hemma.

Tog några fab foton nyss..

ELF

2011-08-23 @ 21:42:47
Puder.


2 st mineralfoundations och 2 st mineralrouge.


2 st genomskinliga mascaror/browbrushes


Läppglans som ger "Plump" effekt.
Tycker dock det var tråkigt att färgerna inte matchade de på sidan. De längst till höger såg gebnomskingligt ut med liite brunt i, dessa var typ guldbruna.

Ögonskuggor

skiiit bra eyeliners och en mascara.

Glitter eyeliners.


Concealer

Primer till ögonen (så att ögonskuggan sitter bättre)

Smokey eye set.

Studio matte ögonskuggor

Creme ögonskugga

Och sen lite penslar som inte kom med. Här är allt smink samlat.. Hihih. Nu vill jag ha två vita korrgar att lägga allt i. Vitt vitt vitt♥ Om ni klickar på länkarna så kommer ni direkt till sminket, det är så himla billigt. Hela kalaset gick på 500:- (egentligen 1000:- men det var halva priset ;) Lite krångel då jag beställde från min mans polare, så blev lite trassel, men de kom fram tillslut. Nåååå.. Vad tycker ni? fint va? :)


JAA!

2011-08-23 @ 14:50:01

Jag tar tillbaka allt jag sa om elf! Mitt smink har kommit nu och jag är sååå glad! Mjihii. Ska ta kort och visa upp vad paketet innehöll  sen :)


Nu jävlar!

2011-08-22 @ 21:01:07
Äntligen

Första skoldagen

2011-08-22 @ 20:15:56
Fattar ni vad nervös jag måste ha varit inför idag eftersom jag inte somnade förrän klockan 6 (!!) imorse. Jag låg och vände och vred på mig och tillslut så la jag mig skavfötters med Vic eftersom jag tycker det är skönare att ligga med huvudet vid fotänden, jag höll ÄNTLIGEN på att somna (klockan 3, halv 4) tror ni inte att han råkar ge mig en mega spark i huvudet hahaha! Fyfan alltså, inte min natt. Men älsklingen gick upp med Joel och lämnade han på dagis så jag fick sova 2 1/2 timma iallafall♥ Mi amor. Hur var skolan då? Det var jättekul, endast en kille och typ 31 tjejer. Haha :) Vi är ju tvunga att skaffa egna böcker med och var förbi bokhandeln idag. 480:- för en bok! Ae de var helt galet dyrt. Men var tvungen att beställa hem en så de skulle komma nästa vecka nångång. Den adnra boken kunde jag inte beställa då efterrsom jag inte visste vilken av de 3 det var, så det får jag ringa och göra imorgon. Tack älskade svärfar som ställde upp och betalade böckerna! Guld värt. Ska ge tillbaka det när vi får pengar i September, men vilken ängel!♥




Och på tal om annat så är jag så arg PÅ ELF! De på har inte svarat mig och jag har skickat 4 mail! VART FAN ÄR MITT SMINK!?! GRRRRR. SÅ ARG. DE HAR DEN SÄMSTA SERVICEN, DET ÄR ETT SOM ÄR SÄKERT. SÄMST! JÄVLAR om de skickar tillbaka mitt smink.. IGEN! Jag menar.. Har inte fått något AVI!?! Och så skickade de tillbaka det till england? hur ska jag veta att sminket var framme? Hur ska jag veta att det är framme denna gång? De är frågor jag gärna vill få svar på. Och om folk googlar om elf och kommer in på min blogginlägg så kan jag säga, BESTÄLL INTE av dem, de är sämst, sämst, sämst!!


Tillägnad: Elf.


Kratta

2011-08-21 @ 15:33:57
Precis, det är så jag känner mig. Som en kratta. Jag är helt slut och min kropp har väl börjat säga ifrån. usch vad trött jag är. Imorgon börjar jag skolan på det också men jag ska ge järnet. Fick sjukskriva mig från jobbet idag för jag låg hela kvällen igår och vände och vred på mig och kände mig varm, sen frös jag sen varm, sen frös jag and so on. Blir väl att storstäda lägenheten nu och städa ur en garderob som victor inte använder och lägga in mina skor där :) mjihih. Dags att sätta igång då. Puss sålänge!

Har inte varit såhär trött sen jag var höggravid :) i 9 månaden på bilden.


Näääää

2011-08-20 @ 22:49:40
Nyss hemkommen från jobbet, shit vad stressigt det kan vara ibland, men jag älskar det :) Dock så känner man inte hur trött man är när man jobbar men när man kommer hem blir man som en potaitssäck - man liksom bara ligger där, haha! Mår inte så bra just nu :( Mår jääätteilla och håller tillbaka för jag känner att jag måste spy men JAG HATAR det, börjar alltid gråta när jag är sjuk och spyr. Ärligt asså. Inte några tårar utan mer "FYFAAAN JAG VILL INTE LEVA, JAG KOMMER DÖ NU!! HJÄLP MIG NÅÅÅN" milt sagt.. Ska nog nanna kudden nu och hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska jobba och på Måndag börjar ju nya skolan också. Snälla bli inte sjuk bli inte sjuk, bli inte sjuk.

Jag & tina -09


Varma mackor.

2011-08-19 @ 22:38:44
Har precis suttit och skrivit i en sån där "Blogglista" men kände hur den aldrig tog slut och vem orkar egentligen läsa? Ligger i sängen och väntar på min älskling som fixar varma mackor till oss. ♥ Ska se om det är någon bra film på tvn som jag kan somna till :) Imorgon ska jag upp tidigt med lillen och sen jobbar jag till 23.oo. Vilken tur att jag har min kära Bettan som jag kan cykla på. Bästa inköpet. Dock tyckte varken jag eller min plånbok att det var kul att betala.. Uscha..



Håller på att spela in en karaokelåt

2011-08-18 @ 12:48:52
..får se om jag lägger upp den då jag tycker att jag låter som Agnes Nicole i SHF.
Så vet inte om jag ska lägga upp. Är ni sugna på att lyssna?

Yes!

2011-08-18 @ 12:11:49
Med risk för att jinxa det här - men fan vilket flyt jag har nu. Hittat jobb, kom in på Omvårdnadsprogramet efter världens strul, och har nu hittat en lägenhet! :)) Mjihihiha. Hon skulle ringa upp mig vid 13 och ge mig numret till hon som bodde i lägenheten så att vi kan få kolla på den, var den är säger jag inte.. än. Hemlis! Hoppas den är fin då tänker jag signa direkt!

såhär glad är jag just nu!


Såhär fixar man sina trasiga ögonskuggor.

2011-08-18 @ 11:03:38
Jag köpte två stycken jättefina ögonskuggor på Mist för ett tag sen, tror ni inte lillen fick tag i dem och Slängde i marken så båda gick sönder? aaaaaah, så typiskt. Men här är en video där man kan se hur man fixar det och gissa vad jag ska göra nu? ;) verkar vara Lätt som en plätt♥ Men vi får se vad jag säger sen, haha.


18 augusti

2011-08-18 @ 08:40:08
Gissa mitt favoritdjur en gång? Bara gissa? I'll bet you don't know.


Dessa älsklingar bor nu hos mig ♥

2011-08-17 @ 20:35:09


Jag saknar dig.

2011-08-14 @ 22:15:23
Jag har alltid älskat hösten förut, men det får mig att grubbla, tänka.. Snart är det Oktober.. Och åren bara går och går och varenda dag önskar jag att de hade tagit fel, att det inte var du som låg där. Men det var du. varför kan jag inte bara inse? jag vill inte. Hans död fick mig att gå itu och jag kommer aldrig bli hel.

Tack Sommar för att du sket i Sverige iår!

2011-08-13 @ 21:45:59
Hallo.. Det riktigt ekar i bloggen men jag har aldrig tid! Och när jag väl sätter mig ner börjar jag fixa på facebook sidorna som jag är administratör på.. Har hållt på med album hela kvällen men nu ger jag upp för idag. Idag var jag så sjukt trött och mina ögon riktigt gick i kors imorse när jag klev upp med Joel så hans farmor kom och hämtade honom så han har fått busa där idag så jag kunde få sova ut. Har jobbat hela veckan och så tog jag på mig lite extrapass och det är ju ett sånt stressigt (men rooligt) jobb så det behövdes. Och på Tisdag är det personalfest som jag hade tänkt att gå på - aldrig fel att lära känna personalen bättre :) Ser fram emot det så mycket. Tänkte lägga ut lite kläder här som jag inte använder, om nån är intresserad av att köpa? Dock inte till en annan stad då de verkar så jäkla krångligt med att väga in allt och bla bla. Får se när jag tar tag i desginen också. Puss så länge♥


Det märks ju att jag inte har nån fritid längre

2011-08-12 @ 21:48:20


11 Augusti.

2011-08-11 @ 10:52:09
Shululu alla och Godmorgon! Alltså måste bara säga att jag väntat på mitt paket från elf i 2 veckor nu. OOOH. segaste leveransen. Hoppas sminket kommer idag, då ska jag fota ALLT! och lägga in det i bloggen ;)
Idag är jag sjukt glad för lillen vaknade inte förrän 6.25! AH sovmorgon. Älskar det! Har precis käkat en äggmacka och ska väl börja plocka lite nu när joelito är på dagis :) Tänkte lägga mig ner och sova lite snart också eftersom jag jobbar till klockan 23.oo. Så måste vara pigg och alert ;) Gick verkligen skitbra igår på jobbet och jag behövde inte be om så mycket hjälp som den första dagen i kassan, för vet ni? haha, jag fick lära mig kassan och började få in snitsen sen när jag kommer till jobbet dagen efter så hade de ändrat kassasystemet, haha oo jag dog. Var som det var dag 1 igen. Men det var mycket lättare nu tycker jag! Jag hade förhör på service frågor igår och studerade som en idiot innan men jag klarade det galaaant, YES!

Mickis och Cilla kom förbi med sina små också, och så kom min moster, kusin, och en bekant till mig när jag jobbade haha och så var det en tjej som inte vågade beställa för hon läste min blogg, skitsöt var hon! Jag blev verkligen jätteglad. Hennes kompis ba "3 cheese! Min kompis vågar inte beställa för hon läser din blogg" hahah vadå chockad?! Och hon bara stod o fnittra i bakgrunden. Jag tänkte ge henne min autograf men jag vågade inte haha nävars. Men de va kul! Andra personen som känner igen mig i sommar, skitkul! Nu ska ni få se på något roligt, höll på att garva ihjäl mig till den här videon!

Fixar Emily

2011-08-09 @ 21:20:40
Tadaa! Titta vad jag har fixat :) Jag är jätteglad! Har tjatat på Victor ända sen vi flyttade in hit att jag inte trivs i vårat rum, men nu är det ett litet steg närmare iallafall ;) Jag har nämligen spikat upp min egna smink/smyckeshörna! Byggare Bob Emily.



Tog en bild underifrån (?) också! Haha. Men vafan jag var så caught-up-in-the-moment.



Nååå vad tycker ni? :D Trivs mer härinne nu. Cheez, wonder why :P

Välkommen hem till familjen Figueroa Törner♥

2011-08-09 @ 09:36:59
Sitter i soffa och käkar frukost, ska snart iväg till jobbet! Igår var jag så jääkla hostig och hade svårt att andas men det känns liiiite bättre idag efter alla olika läkemedel jag stoppat i mig, vet inte ens vad de heter? Varför ska de ha så svåra namn på all medicin? Alvedon och Panodil, det kan jag utantill- fast jag säger iofs. Pandodil.
However. Sitter och pluggar o pluggar. Har förhör idag som de andra dagar ( Man får med sig massa papper hem och ska kunna svaren när de frågar) Så sitter här och är jättenervös att jag inte ska klara det. Men det blir nog bra ;)
Har pluggat sen 6 imorse uuuuuuuuuuuuh duktig. Joel fick för sig att kissa på sig inatt igen så det var bara att börja handtvätta allting eftersom vi inte äger en tvättmaskin och de i huset är så jävla ruttna. De är från -67. Får man ens ha så gamla? Ska nog fan börja handtvätta, känns mycket fräschare. Just det! Igår efter jobbet var hela familjen iväg och jag införskaffade mig en cykel! YES! äntligen. Tog den billigaste, och den var väldigt fin. De andra låg runt 5000 och uppåt till 15000:- När blev de så dyrt med cykel? Kostade inte typ bilar det för några år sedan? Har dock inte hämtat den då vi inte fick plats i bilen och cykla ville jag inte göra med den hostan jag har.. Hoppas hostan håller sig borta idag. Jag tycker inte om den :(

Men titta, här är den ju! Köpt dubbla lås och om nån jävel snor min cykel igen.. Ae, då gör jag uppror!


Vad ska jag döpa min lilla älskling till? Förslag?

Someone just got himself Faceraped.

2011-08-06 @ 19:26:22

Var med och tävla om en styling!

2011-08-05 @ 20:52:34
Jag är sällan med i tävlingar för jag vinner ju tametusan aldrig! Men denna kunde jag inte motstå. TÄNK vad kul att få bli stylad, känna sig fin. För det är något jag inte gör, jag vet inte ens hur man sminkar sig. Fråga tejejrna när vi partade i Onsdags? Tror jag sminkade om mig 4 gånger för att jag inte vet hur man gör! Och jag ska vara tjej? Vill så gärna vinna och inte bara se ut som en trött mamma. Jag vill känna mig fiiin! Var med och tävla ni också. Klicka här


Jag bara måste

2011-08-05 @ 08:34:13
Alltså, gud, SNÄLLA! Jag fattar inte det här som kommentar "Gud, vilken fin blogg du har! Den ska jag följa" (Jag misstänker alltid spam) Och när jag går in i deras senaste inlägg i kommentarsfältet så står det från 89378 olika personer : "ooo tack så mycket! Din blogg e bra med, vad kul att du tyckte om den" Alltså, fattar de inte att det är spam eller? Bara reklam?  Hatar när fok skriver så till mig. Sist var det ju hon "ämmi" Kissies "fiende" som var inne här och kommentera. Vadå vill ha många läsare? Jag förstår varför Kissie tog avstånd från henne, uppmärksamhets brud de där alltså.



Hej och godmorgon.

2011-08-05 @ 08:26:44
Joelito vaknade i sin vanliga ordning klockan 5. Undrar hur det ska gå när man både pluggar och jobbar + sömnbrist. Men jag ska inte klaga, jag får hålla mig vaken och kämpa igenom dagarna för de ska -helt ärligt, bli så jävla kul att få börja komma ut och träffa folk och inte bara vara hemma och städa och sitta på röven och inte göra nånting. :)
Sitter och försöker trycka i mig lite nyttiga Flingor, ett glas vatten, en brödbit och en nektarin. Jag verkligen hatar att äta frukost och har aldrig i mitt liv ätit det. Jag är bara inte hungrig på morgonen. Men nu måste jag tvinga i mig för att ha energi till jobbet. Det jag inte tycker om med frukosten är att hela magen vänder sig på mig och krampar, inte skoj.




Syrran, brorsan & Jag

Nya ringar.

2011-08-02 @ 19:41:29
Idag har vi hunnit med att både gå till jobbet och hämta saker inför utbildningen imorgon. Det är så mycket man ska kunna! Men det är bara kul :) Så snart ska jag sätta mig ner och plugga till imorgon. Jag och Joel firade med att gå till Hc för lite god mat och shopping, älskling var på jobbet. Vi åt kyckling och bulgur med sallad. Sååå gott. Det var starkt av mig att äta det eftersom jag och victor blev matförgiftade när vi åt kyckling för några månader sen men idag gav jag mig fan på att jag skulle ha! Sen gick vi vidare till Gina tricot och Glitter och handlade lite ringar till mig och sen blev det självklart en tur till lekhuset och så köpte vi in fingerfärg till lillen. Nehe om jag ska sätta mig ner o skriva på lite papper och plugga lite. Får se om jag pillar lite med designen sen också.


Såhär ser en koncentrerad Joel ut ♥

Ring 1,4 från Glitter och 2,3 från Gina Tricot.


JAAAAAAAAAAA!

2011-08-02 @ 12:32:57
Fattar ni hur glad jag är eller? Chefen från Mc ringde mig och frågade vad jag skulle göra imorgon. "Inget" svarade jag. Jo, du ska komma hit på introduktion för du fick jobbet. WHIII! Glad♥ Känns som de börjar rulla åt rätt håll nu och att inget kan stoppa mig! Ibland har jag dagar då jag känner mig ledsen, depp, att allt är emot mig, men inte idag inte. Och förhoppningsvis inte i framtiden heller. Jag är så lycklig så jag snart spricker. Vad ska ni göra idag då? Jag ska gå ner till JOBBET (IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIhhhhhhh) och hämta lite papper och så. Ställa lite frågor också så jag vet vilka tider jag ska ha Joelito på dagis. Jag älskar mig själv just nu för att jag inte gav upp om jobb. Det finns där ute! Det gäller bara att hitta dem! Nu ska jag gå och fixa till mig och göra mig lite fin, kanske ta en shopping på Centrum för att fira att jag har ett jobb♥



Sitter och pillar lite med designen.

2011-08-01 @ 14:40:23
Nu ska här bli en fin blogg!♥


Mitt paket har kommit!

2011-08-01 @ 14:03:19
Mihihi :)


Vad är det för fel på "gilla" ?

2011-08-01 @ 08:22:07


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!