Min högsta önskan..

2011-03-31 @ 21:25:20

Har funderat på det här så länge jag kan minnas, men nu.. De senaste 2 åren har jag verkligen tänkt efter och drömt mig bort. Vet ni vad jag skulle vilja göra? Inte resa, ( jo såklart vill jag resa!! Men det är inte min högsta önskan!) Jag skulle vilja gå i toppar på sommaren, jag skulle vilja ha på min Tshirts. Jag skulle vilja sträcka fram min hand när jag betalar i kassan i linne, jag vill kunna sträcka mig efter en glass utan att folk kollar. Jag vill kunna köra barnvagnen i en klänning utan att folk tittar. Jag vill kunna ha bikini utan att se hur folk sneglar på ens armar. Jag vill bara få känna mig Normal.   Jag vill gå i linne utan att folk kollar på mina ärr på armarna. Okej, det är inte "mycket" om man "jämför" med andra. Men nej, man ska inte jämföra. För mig är det mycket! Tillräckligt mycket för att jag ska skämmas, tillräckligt mycket för att jag (ärligt talat) får ångest för att gå omkring med bara armar. Jag känner mig obekväm, jag känner mig ful. Nu menar jag inte att de som har ärr på armarna är fula. Utan det handlar om hur jag mår och hur jag vill känna mig. Jag känner mig så jävla låst. Jag vill kunna gå bararmad utan att se folks miner, se hur folk viskar om mig. Jag vill få bort ärren som får mig att må såhär! Och det har varit mitt mål att spara pengar till en laseroperation så de försvinner från min kropp och jag verkligen kan andas ut och känna mig fri. Men nu när jag inte har något jobb så får det mig att må ännu sämre, jag vill kämpa! Jag vill kunna köpa saker till min son! Jag vill vara fri från ärr! Jag vill vara fri!!! Trött på att känna mig låst. Vill se ut precis så som jag känner mig, inte se ut som mitt förflutna.


Para Siempre

2011-03-31 @ 13:18:58

Miss Swidän

2011-03-30 @ 20:12:12

Haft en fullspäckad dag, varit ute med lillen hela dagen också, sen kom min systerdotter hit och vi gjorde lite krukor av lera. Kuwl! Visste ni att Swedish Models ringde mig och ville ha en photosession med mig efter att jag skickat in dessa bilder nedan? Mmm.. Sicken goding jag är!♥


Filmtimes

2011-03-29 @ 22:32:37



See you Mañana! :)


Kycklingwrap.

2011-03-29 @ 21:08:44

Här kommer recept på en enkel och supergooood Kycklingwrap.

1 grillad kyckling
4 msk majonnäs
4 msk creme fraiche
Ca 2 msk curry
Salt/peppar


Plocka isär kycklingen i små bitar och lägg i en skål där du blandat röran ovan. Rör om och smaka av. Räcker som fyllning till 4 stycken wraps som mättar bra och länge. Wrapsen görs på 2 ägg och 2 msk grädde/wrap.
Ha i grönsaker om så önskas!


Vad blir det för mat?

2011-03-29 @ 16:52:45

Finns det något godare än Krämig köttfärsås?


Tar det aldrig slut?

2011-03-29 @ 09:04:34

Jag är så sjukt trött att jag bara skulle vilja lägga mig ner och sova ända tills Joelito ska hämtas från Dagis men Nej, det går ju inte för att jag ska på möte på AF och det blir ju inte bättre av att jag måste åka tidigare än beräknat eftersom den kaxiga damen inte skickade med mig de papper som behövdes! Så måste be om ett där nere och hinna fylla i det innan mötet!



Märker att jag klagar mycket men jag går med en klump i magen och att inte veta vad som är fel på mig gör mig så jävla ledsen. Jag var hos doktorn förra veckan och trodde att det skulle gå bra. Eller ja, de undersökte mig och kom fram till att de vet varför jag blöder men de kan inte förklara var min smärta kommer ifrån inte ens en andra läkare visste, så de tog prover på mig och jag väntar på svar. Jag går och spänner mig här hemma och mår inte ett dugg bra nu. Tänker alltid på det värsta, men om det skulle vara så så skulle jag ju vara lite förberedd iallafall..


Våran lilla prinsessa.

2011-03-28 @ 22:41:53

Fan vad mitt hjärta blöder efter dig, Nala. Våran lilla fina, underbara Prinsessa♥






wiiiiiiiiiii

2011-03-28 @ 21:05:59

Nu:


Klick klick.

2011-03-28 @ 15:36:14

Tycker dessa kommer vara skitsnygga till i sommar!
Plum passar jättefint till en vit klänning, eller Slitna Jeans och en vit snygg topp till.


Back 2 reality

2011-03-28 @ 15:11:25

Måste ju fortsätta att vika kläder!


Det här är äkta kärlek.

2011-03-28 @ 12:30:31

Chris Medina var med i American Idol. Han kom tyvärr inte långt (Han har nu ett kontrakt med Universal Music Group), men han delade med sig av sin historia.

För några år sedan så förlovade han sig med sin flickvän och dom planerade att gifta sig inom två år, två månader innan de skulle säga ja till varandra var hon med i en bilolycka och fick en allvarlig hjärnskada. Han stannade kvar vid hennes sida och är fortfarande tillsammans med henne och tar hand om henne och värdesätter och älskar henne lika mycket som innan. Han är så otroligt godhjärtad och det här är ÄKTA KÄRLEK! 
Kolla här, låten är så jävla vacker:


You're just not good enough

2011-03-28 @ 09:05:01



Seriöst, okej. Jag visste att det skulle vara svårt att få ett jobb men att bli nekad flera sommarjobb, det trodde jag verkligen inte. Alla jobb jag har sökt har jag fått ett "Nej tack" Eller "Man måste ha utbildning" ehh? Måste man verkligen ha en utbildning när det gäller SOMMARJOBB!? Jag förstår inte.. Det är så frustrerande allting, för vissa jobb kan man inte ens söka för att man måste ha en sysselsättning vid sidan om, typ gå i skolan. För de vill inte att man ska vilja ha en fast anställning sen. ÅÅH! Bara skit allting. Och jag har ringt runt och besökt Af, ska träffa en handläggare imorgon men då måste jag ha mina betyg som jag förra veckan ringde efter och de sa att de skulle ringa upp, men ingen som ringt än. Så idag måste jag ringa och boka om mötet och sen jaga de i Västervik igen, kul. Att vara arbetslös är ju en heltidssyssla.. Blir så arg över hur jävla lite det faktiskt finns.


Drömmer..

2011-03-27 @ 18:26:25


Nu kör vi

2011-03-26 @ 15:46:50


Testar att blogga från luren! Är hos tina och saknar den lilla. Helt sjukt! Ses! Kärlek

Ondskans Mirakel

2011-03-26 @ 11:44:13
Igår hyrde älsklingen hem en film som vi skulle mysa till. Vi hann se 10 minuter innan jag bönade och bad om att få stänga av den! Tyckte den var jätteläskig och ändå hade inte filmen börjat och det gjorde det inte bättre av att det är en verklighetsbaserad film. Såhär beskrivs filmen:

BASERAD PÅ VERKLIGA HÄNDELSER KRING INSPELNINGARNA AV KATOLSKA KYRKANS PROPAGANDA FILMER.

 På vinden i huset dit paret Fransesca och Pedro flyttar har något otäckt skett för länge sedan,. Det blir uppenbart när paret hör hjärtskärande barnskrik om natten och hittar gömda rum fyllda av religiösa föremål. Kopplingarna till katolska kyrkan blir tydligare och huset visar sig varit inspelningsplats för katolska kyrkans ökända propaganda filmer under den hårda Francoregimen. Det sades att ett mirakel hade skett i huset. Men alla Mirakel är inte av godo.





Nej usch..


In the future.

2011-03-24 @ 18:14:34

"Joel, skulle du vilja ha ett syskon?"
"Nää-ä!"


24 Mars

2011-03-24 @ 15:35:12
Allt är fortfarande ett enda virrvarr i min hjärna och i min vardag just nu.
Joel började dagis för 3 veckor sedan och han har aldrig gått en hel vecka för att han blivit sjuk. Hur ska de bli om man jobbar sen? Måste man vabba varenda vecka eller? Skitjobbig är det ju! Igår kom min lillebror och hämtade lillen, kul för dem båda att umgås lite själva också♥ Så jag fick lite egentid här hemma och städade överallt och fick lite tid att umgås med min fina Tina :) Skönt o umgås bara vi faktiskt! Vic drog iväg och tränade så vi var helt ensamma..  Var iallafall på AF igår och skrev in mig och tjejen där var ju inte så värst trevlig. När jag klev in sa hon "Du har ju inte skrivit in dig!?"
Jag: Jo, jag gjorde det nu innan.
Hon: Amen vad faaaan! *suck* aa vi får göra om det..

Eeeh.. Ok? Hej trevlig? Ringde till Tinas mammas jobb och frågade om de behövde vikarier också. Kanske inte går så bra, men jag har iallafall försökt. Sen har jag kontaktat Riksbyggen också om de behöver sommarjobbare, men självklart behövdes det i andra städer än Norrköping..

Har ringt gymnasiet idag också och tänkte be dem skicka mina betyg eftersom jag måste ha dem på AF och de sa att mina betyg som jag studerat efter jag gick på Västerviksgymnasium INTE kommer att stå på samma betygsdokument, men Sensus (där jag pluggade när jag var gravid) sa att de skulle hamna där och de kan inte skriva ut mina betyg.. OOOOOOOH! Alla säger olika och allt är bara knas.. Hoppas det reder ut sig snart!

Är hemma idag men lillfisen som har 41 graders feber, min lilla plutt. Undrar om det inte är en tand på G?

Våran söta lilla pojke som ligger i soffan och vilar, han har varit jättetrött hela dagen och har inte orkat leka eller nånting..

23 Mars

2011-03-23 @ 10:39:03
Alo! Sitter hemma hos Tina och bloggar på  hennes dator med ett icke funktionellt finger som är ihoptejpat och så sitter jag vid hennes minidator också och knapparna är så små, dör. haha! Ska vi dra till Af snart o skriva in mig.  Blir väl o ta en lunch på stan också kanske..? Mitt liv är i en enda röra nu och jag frsöker le mig igenom det, men vi får se hur det blir. Därför inte uppdateringarna är så bra, sitter mest o tjuter. Känslopaket..

Dör av garv

2011-03-21 @ 21:44:37
Kolla in den här söta hunden som bara skriker skyldig! Hahahahah DÖR

Up and Down

2011-03-21 @ 19:32:57
Äääääääääääääääääääääääntligen kan jag sätta mig ner! Jag är helt slut! Kan skriva världens längsta klagomål men det räcker med att jag säger att Joel gråtit och grinat NONSTOP sen jag hämtade han halv 12 på dagis och jag kan lova er att jag är förjävla trött nu alltså! Och att vi städade imorse kunde man inte se efter han varit i farten i en minut.. Att vara mamma kan vara så jobbigt ibland, men jag älskar våran lillskit ändå! ;) ♥

Allt för dig

2011-03-21 @ 12:59:24

Drömma får man..

2011-03-20 @ 22:43:49



Nelly.Com 259:-


Får se om talangen sitter i.

2011-03-20 @ 16:30:07

Projekt måla tavla till Joels rum börjar nu! Får se om jag har kvar nån känsla för målning :P Har inte målat på några år nu. Kommer visa er steg för steg. Men eftersom vårat batteri på kameran är utdött och vägrar laddas så kan jag bara ta kort med camen och den är inget att skryta om.. Så jävla synd.


"Tulipaner" i massor

2011-03-19 @ 23:39:07

Idag kom Svärmor och hennes man förbi med tulipaner (heter det så? jag säger så) som en tröstpresent för att jag inte fick jobbet. Det gjorde min dag! Fick Både Vita & rosa som pryder våra fönster så fint! ♥


19 mars

2011-03-19 @ 20:31:12
Myser med Tina och äter gott till "Smartare än en 5klassare"

Välkommen till verkligheten

2011-03-18 @ 19:57:26
Fick ett Mail idag och jag har inte fått jobbet. Man börjar ju undra om livet är emot mig. Jag har fått kämpa mig igenom mitt liv enda sen jag var en liten flicka. Jag har alltid haft motgångar och har aldirg "åkt med i livet" Jag har fått kämpa jämt! JÄMT!! Aldrig är något med mig, jag har aldrig tur i något! ALDRIG. Varför kan jag aldrig få njuta? Aldrig få ha det så bra som jag vill? Jag är inte kräsen av mig, jag begär inte mycket - bara att få må bra, ha ett jobb och kunna köpa något till min son om jag så vill utan att oroa mig över pengar. Visst, Vic jobbar, men det handlar inte om det. Det handlar om mig och vad jag vill göra för min familj.. Jag har försökt få mitt liv, som blev slaget i spillror innan jag ens hade ett liv, att gå ihop. Jag har stått där och sett ner på de krossade bitarna och försökt lägga ihop bit efter bit. Men alltid är det nått.. Är det konstigt att jag mår dåligt?! Det blir ju aldrig som jag vill! Jag försöker ju!!! JAG FÖRSÖKER. Men jag har aldrig tur, jag vill bara få allt att passa ihop. Nu när jag inte fått jobbet så tänker jag "Det är mig det är fel på!" "jag duger inte till någonting" Detta är tankar som jag har varenda gång det händer något sånt här. Jag försöker att tänka att jag duger precis som jag är. Men det är svårt. För jag har aldrig någonsin i hela mitt liv fått det bekräftat. Jag har så sjukt dåligt självförtroende och låg självkänsla så det finns inte. Jag har försökt arbeta med detta i flera år., Men det sitter inpräntat i min hjärna. Det är ord som jag fått höra och känslor som jag fått uppleva i min uppväxt. Jag är extremt osäker på mig själv. Och när jag får såna här besked så kommer alla tankar om hur jävla värdelös jag är.. Jag hatar det.

.......

2011-03-18 @ 16:08:49
.............. får inte fram några ord

Dagens Fail

2011-03-17 @ 19:38:25
Åker till IKEA i Linköping för att köpa en byrå till Joels rum och inser där att den inte får plats i bilen .................


Det ska ramas in!

2011-03-16 @ 19:50:38

Fick som sagt ett brev på posten och jag hoppade av lycka när jag såg vem det var från. Kan ni gissa vem?
Rätt! Fick post av självaste Maria Montazami!
Detta är framsidan av bilden.


Och jag blev så grymt mallig, ser ni min fina malligt grymma pose?
Autografen sitter på baksidan av bilden♥


Jag älskar henne! Hon är så jävla grym! Tänkte bjuda på lite kända citat från henne:
”En gång kräkte hon två Victoria Secret-trosor på rad.” (om sin hund)

"Vi har ett fantastiskt system. Han betalar allt. Toppen!" (om familjens ekonomi)

”Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”


”Jag har hört att man inte ska ha på sig en massa juveler för det skimrar i vattnet som gör att hajen blir intresserad av att ta en tugga. Så inga juveler idag!” (När de var på stranden)


”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

”Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”

”Först skulle jag betala med mina egna pengar men så tänkte jag, nej, Cameron får betala det. Nu börjar jag bli ganska ekonomisk med mina egna pengar av en orsak, fast det kommer från samma källa. Jag tycker det är jätte kul att spara pengar!”

"Det är lycka att få en såndär riktigt gul ostkrok"


Love it

2011-03-16 @ 16:05:37

Hey baby I've got a secret!

2011-03-16 @ 11:34:51

Gissa vad jag fick på posten igår? Visar sen ;)


DESPERATE HOUSEWIVES

2011-03-15 @ 19:52:00
Idag är det tillbaka! Äntligeeeeeen :D Ska gå och göra min man sällskap i köket och baka lite negerbollar hade jag tänkt! Så jag kan mumsa på det lite till premiären av DH♥ Jag har inte kunnat svara på kommentarer (ha inte ens hunnit läsa dem) för jag har haft så fullt upp! Lillen blev ju sjuk under inskolningen så nu har man fått vara hemma med honom, men jag gick ut en sväng idag ändå. Man mår inte bra av att bara sitta inne och han blev mycket piggare. Måste rusa.

För bra för o vara sant!

2011-03-15 @ 14:00:59

Ville bara ge er ett tips. Detta är inget sponsrat inlägg, vill bara vara snäll.


Vill du ha fler besökare till din blogg?
Det kostar ingenting och det enda du behöver göra är att klicka på olika bloggar och samla poäng, du bestämmer själva hur många bloggar du vill besöka.
Din Statistik bara höjs och höjs!
Tro mig, denna sida fungerar! Klicka HÄR för att bli medlem!



My 22th bday Party!

2011-03-14 @ 17:39:50

Hade en grym födelsedag! Tack alla som kom, det var kul!
Fick även presenter! Så jäkla söta. Jag tänkte fota dem, men har inget batteri på kameran. Jag fick Presentkort på Gina&Hm av Danny&katty + Ett skitsnyggt halsband i silver och fin fina örhängen!
Av Tinus fick jag Skitsnygga örhängen och ett jättefint armband! Av Carro & jimmie fick jag en vodkaflaska (som är slut haha) En Limpa och örhängen! Tack snälla för sällskapet, hade det super!♥


Fullrullehelatiden

2011-03-13 @ 23:09:25
Sry, har inte blivit så bra med uppdatering men har varit väldigt upptagen och mer ska det väl bli snart om det blir akutuellt med plugg samtidigt som jag är inskriven på Af. Vi får se var framtiden tar oss. Hade grymt kul igår, men har inte tid att ta det nu. Har bilder på kameran men måste ladda den först. Är lite små besviken/irriterad också. Men skit i det nu. Nu kallar sängen för imorn ska mamsen gå med Joelito till dagis. Ps! Tror jag ska lägga neer bloggandet.

I party like a rockstar!

2011-03-12 @ 15:47:27

Weeeeeeeeeeeey!


Slurp, som Maria Montazami skulle sagt.

2011-03-11 @ 13:51:28

Imorgon smäller det! Är så sjukt peppad så det är inte sant! Nästan så man vill gå ut idag med, haha! :P
Ska snart åka iväg för att inhandla det sista till festen, Marsmallows, strössel, blockchoklad och lite groggvirke till bålen! Hoppas bara på att bålen blir god ;) Det ska bli sjukt kul att parta loss och festa som det inte fanns en morgondag. Who am I kidding, jag tänker bara på Joel hela tiden ändå, MEN nu får jag göra ett undantag ;)

PEPP PEPP


Its me, Joelito.

2011-03-11 @ 06:52:10
Hej! Jag är en liten busunge som fick för mig att vakna halv fem imorse och att somna om då var liksom inte min grej, det fanns inte i min värld! Men söt är jag ändå♥ Erkänn?


I Aint no shopaholic.

2011-03-10 @ 22:06:37

Gick en shoppingrunda på Maxi med Victor, Joel & Svärfar och jag trodde helt ärligt inte jag skulle hitta så mycket som jag gjorde! Fick köpa lite saker som Victor & Svärfar betalade! Kände mig superdum som gick där och valde.. Men jag tog inte det dyraste bara för att! Jag lovar!

Kilklackskor från Scorett

Skitfina skor från Din Sko.
"Converse" skor från Skopunkten.. Hör och häpna :O Mina fötter har vuxit en storlek! Jag provade ett par skor och så tänkte jag " ääääääh, det är bara dessa som är små i strl" Men tji fick jag! 37or som gäller hädanefter..
Ögonskugga från MIST som heter Madagaskar

Och denna heter Jamaica. Gryyymt snygga! Skiftande färg på båda två!
Gräddvit Spetsklänning från MQ!

Haft det underbart både igår och idag!
Tack för alla gratulationer
, aldrig känt mig så  speciell.


Ja må jag leva!

2011-03-09 @ 09:14:12

22 år gammal! Pjuuuuuh. Lite åldernoja nu! Haha :D
Imorse sjöng älskling och gav mig paket! Blev så otroligt glad.
Och jag fick min nougat jag önskat mig, yeees!♥
Lägger upp bilder sen, NU städ medans älsklingarna är på dagis!


I'm stuck,vilken jävla talang, Vilken låt.. Chillz.

2011-03-08 @ 20:37:28

Thank you beautiful!

2011-03-08 @ 16:43:44

Veckorevyn gratis på posten, Tack Tyra!
 Får se om jag får lite inspiration på hur man ska klä sig på Lördag.
Börjar dra ihop sig. Sjukt pepp!
Untz untz untz


Frisyr a la Emily

2011-03-08 @ 13:28:08

Frisyr numero uno

Testade att göra lite olika frisyrer på lillasyster. Gick väl sådär. Men detta var första gången jag gjorde en sne inbakad fläta som stärckte sig från luggen sedan snett neråt.

Frisyr numero dos.


I'm alive, Just been buzy!

2011-03-08 @ 13:21:42

Kalaset är avklarat och det blev bra i slutändan. Pjuh. Men bloggar mer om det sen.
Igår var vi hos barnmorskan för att ev byta preventivmedel, men jag kom fram till att ppiller är bäst för just mig.
Allt blev inte riktigt som jag tänkt där borta och jag fick en sån ångestattack att jag började gråta och helt plötsligt så uppskattade jag allt jag hade 10000 gånger om, helt plötsligt såg jag allt ur ett annat perspektiv och funderade och blev helt lost i mina tankar. Victor & Joel var utanför och jag satt själv i rummet medans hon skulle leta efter doktorn, men hon hade gått hem. Så har ringt dit idag och de ska ringa upp mig snart. Jag går och tänker på det hela tiden och jag är jätte ledsen just nu. Jag försöker att inte bygga upp massa skräckscenarion, men det är klart man gör det när allt inte är som det ska. Men får hålla tummarna och hoppas på det bästa.. Det är nog ingen fara.



I want you, yäz baby I do!

2011-03-05 @ 21:27:52

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

2011-03-05 @ 15:40:00

Sweetnows!

2011-03-05 @ 14:34:53

Nerviosaaaaaaaa

2011-03-05 @ 14:25:01


Idag var jag iväg och hämtade tårtan vi beställt! Jag mitt dumhuvud handlade loss på kakor inne på Nelins för det stod 12 för 10! Och jag trodde ju de menade 12 st för 10 :- HAHAHAHA. Mitt huvud följde inte med där. Sen sa hon (efter jag köpt två sorters kakor) att jag var uppe i 250:- Och jag fattade ingenting. Haha. Så måste iväg och handla mer. Lite dyrt tycker jag att det blev men jag kunde ju inte säga "nae, lägg tillbaka kakorna". Kunde ju fått trippelt så många för halva priset på Ica. Men men. Ikväll ska vi iväg och handla lite mer och sen ska vi fixa lite med bord och stolar! Imorgon blir det party för Joelito och hela släkten kommer. Första gången våra familjer möts och jag måste säga att jag går på spänn, eftersom de är väldigt olika. Det blir nog bra! Pepp Pepp!

Nu väntar en storstädning.. Snark.

 Gissa vilka som är med på tårtan vi beställt? ;)


Bus & lek med Mini.

2011-03-04 @ 23:41:02
Idag kom Jonna & Damian förbi och Joel blev kär direkt.
Springa och hoppa runt var roligt tyckte de :) Har nog aldrig sett Joels leksaker användas så flitigt som idag!
Det värmer i ens mamma hjärta när man ser ens barn ha så roligt och jag tog mig en seriös funderare på att skaffa en till men hindrade mig själv där innan tanken ens var färdigtänkt. Men nån gång i framtiden så, Baby O♥  Iallafall så har han aldrig varit såhär glad och "lekig" med barn innan! Inte ens på öppna förskolan, men iofs där är det bara bebisar och de kan man väl inte leka så mycket med..







Big Brother

2011-03-03 @ 17:12:51

Jag tror fan Katarina i BB har rätt. Det vilar en förbannelse över programmet.
Rickard var tvungen att lämna huset för han åkt på en Pyskos och är fortfarande inte frisk. Han åkte alltså in på "Sjukhus" = Psyk och är fortfarande labil då han åkte på en reaktiv psykos. Läs här

Jessica fick igår lämna Bigbrother huset då hon också åkt på en psykos, vilket de märkte genom uttalanden som : " Det finns maffia här inne. Vissa som är här är skådespelare och så delar de ut ledtrådar" Så hon tvingades att lämna huset.

Förra Onsdagen tog en Big Brother "stjärna" livet av sig. Hon var i huset 2004.
 vill inte lägga upp bild eller namn här. men ni kan läsa om det här

Vetifan om jag vågar titta på programmet mer.


Ett år sen..

2011-03-03 @ 16:29:51

1 År idag. Grattis min älskade son.
Finns ingen kärlek som till sitt barn.
HÄR kommer förlossningsberättelsen som tog ett år att skriva, haha!


jag vaknade av att jag låg på alla fyra i sängen och kråmade mig. "Jävla falska förvärkar" tänkte jag för mig själv. Vanligtvis brukade jag väcka victor när jag hade ont, men nu skulle han upp och jobba klockan sju och så trodde jag delvis också att det bara var falska värkar igen. Vågade ju inte tro nått annat, blivit lurad av min kropp många gånger förr.


Nästa värk jag vaknade av gjorde satans ont, jag sträckte mig till telefonen och kollade på klockan. 06.30. "Nu väcker jag victor" tänkte jag. fanns ju inte så mycket han kunde göra åt min värk, men han skulle ju ändå gå upp, så jag väckte honom. "jag har värkar" sa jag. Han frågade om de kändes starkare än mina falska förvärkar jag haft dagarna innan. "Nej, det är samma" svarade jag besviket. Han uppmuntrade mig till att försöka somna om. Jag försökte, men det gick inte. Så jag gick upp och gjorde Victor sällskap tills han skulle till jobbet, sen hoppade jag in i en dusch och det gjorde jag för att kära bettan sa till mig "att om det är riktiga värkar så går det inte över med en dusch" Och detta har jag gjort flera gånger innan, ,hoppat in i en varm dusch vilket har lett till att värkarna försvunnit och min besvikelse kommit tillbaka om att det inte kommer komma nån liten bebbe just idag.


Jag vet inte hur länge jag hade suttit i duschen och sköljt varmt vatten på magen, 5 minuter kanske. Jag satt och tänkte på en tjej som hette Line i unga mödrar och hennes samtal med en vännina till henne om att hennes vatten gått i duschen. Jag önskade mitt vatten också gick i duschen. Då slog det mig, tänk om det gått nu? jag stängde hastigt av vattenkranen för att jag ville inte att vattnet skulle ha gått utan att jag märkt nått. När jag skulle resa mig ser jag nånting gult mellan mina ben, jag för dit handen och känner och ser hur kletigt det är.
SLEMPROPPEN! tänkte jag och ville springa upp och ringa Victor men stoppade mig själv när jag kom på ; det var ju inget blod? Slemproppen ska ju komma med blod? eller? Jag blev osäker och satte på mig en binda och direkt så kände jag hur det rann. Kollade i bindan och ser blod. "Nu är det på gång" tänkte jag och "sprang" till telefonen ( snarare guppade fram o tillbaka) och ringde Victor och berättade att slemproppen gått. Han hade inte ens kommit halvvägs till jobbet och frågade om han skulle vända. "Nae gör inte det, värkarna har gått över" sa jag och hoppades på att de skulle komma tillbaka.



07:56

08:02

08:08

08 :13

Jag känner hur ont de börjar göra nu. Men tror fortfarande att det är falska värkar, vågar inte tro annat.
Jag loggar in på face och pratar med Mamma & bettan. De tror att det är dags. men värkarna är ju inte regelbundna?

08:30

08:35

08:40

(EXAKT VAR 5 minut, strange!)

08:44

Victor ringer och frågar hur det går. "sådär" svarade jag. Vad ska jag säga? Jag ville inte att han skulle komma hem från jobbet och att det skulle visa sig vara falskt alarm. Jag ville att fler värkar skulle komma för att vara säker på att det var dags. Jag ringde Förlossningen och de sa att jag skulle komma upp. Men jag väntade ändå ett tag med att ringa Victor, just in case.

08:48

08:53

09:01

09:09

09:15

Victor frågar återigen om han ska komma hem, ja KOM! sa jag. Nu började jag få riktigt ont.

 09:15

09:24

Vi åkte upp till sjukhuset och jag bad om att värkarna inte skulle ta slut innan vi hunnit komma dit.
När vi kom fram fick vi komma in i ett rum och jag blev undersökt av en barnmorska som hette Jonna.
"mm, du är öppen.."
YES! Jag var öppen! jag skiter i hur lite, jag är ÖPPEN! tänkte jag
".. 5 CM"
"nu gör vi så att vi skriver in dig"
"Va!? NU? IDAG? . Oj, kommer jag föda idag?" frågade jag chockat
"med stor sannolikhet" svarade hon.

De kopplar CTG kurvan på mig och mäter mina värkar i 20 minuter.
Jag är hungrig och ber Victor handla något i kafeterian, men bestämmer mig för att följa med. Han säger åt mig att stanna på förlossningen men jag är så envis så jag vägrade och sa " jag orkar gå, det är lugnt!" Egentligen hade jag såå jävla ont, men jag ville påskynda allting och tänkte att jag skulle ta trapporna ner. Tji fick jag. Vi åkte hissen ner och jag var tvungen att stanna var 20e sekund för att jag fick så ont. Jag ser några bekanta inne i cafét men väljer att inte hälsa då jag kände värk efter värk som kom allt tätare och jag har bara lust att bryta ut i skrik. Hela den proceduren som egentligen borde ha tagit 5 minuter- tog en halvtimme.



12:05
Kommer tillbaka från promenaden och byter om fort som fan (eller ja, så fort en höggravid kvinna kan) och skriker om att få lustgas. Den hjälper inte mot smärtan men den får mig att slappna av. De undersöker mig och jag var nu öppen 7 CM. De ger mig akupunktur (som inte hjälpte ett skit) och direkt efter fick jag såna starka värkar att jag trodde jag skulle dö. Jag tar tag i victors nacke och det känns som jag behöver krysta, jag ser att det droppar blod från hans hals när han hänger över mig och blir livrädd och ser att jag råkat trycka in nålen för långt i min hand. " Ta bort nålarna från mig" sa jag. Eftersom det kändes som jag ville krysta så undersökte de mig igen för att se att det inte var dags. Nu var jag öppen 8 Cm. "DU måste ta din epidural nu om du vill ha någon" sa sköterskan och hög av lustgas som jag var så sa jag "Nej, ge mig inget, jag vill inte ha"
Hon vände sig om och sa "va?" Och tur var väl det, jag hann att tänka på vad jag nyss sagt och svarade henne med "ja, hämta läkaren, jag har så ont"

13.40
Jag så gott som levde på lustgasen nu och innanför dörren ser jag läkaren komma MED 588742138640 elever och jag trodde jag skulle skrika åt dem att dra åt helvete, men det gjorde jag inte. Jag orkade inte.




Jag ångrar att jag tog epiduralen för den stannade mina värkar. Jag fick världens klåda och frågade sköterskan "ska det verkligen klia så här mycket?!" Jag kände mig som en apa som fått löss. Klia klia klia. "Ja, man kan få det av epiduralen" Tack för ni sa det innan, hemskt mycket tack!!

16.27
Jag satt och pratade med Victor och njöt av att värkarna nästan var helt obefintliga när jag helt plötsligt hörde : SPALSH! Det kändes som Joel bara åkte kana ner mot underlivet. Jag skrek till och släppte Vic's hand.
"GEEEEE MIGGGGGGGG DEN DÄR JÄVLA LUSTGASEN!! NU!!!! KALLA PÅ SKÖTERSKORNA! SPRING UT OCH HÄMTA DOM NU! HJÄLP MIG! TRYCK PÅ DEN RÖDA KNAPPEN! SÄTT PÅ LUSTGASEN!!" Och den stackarn flög åt alla håll och visste inte vad han skulle göra. Sköterskorna kom in och frågade "Nu börjar det komma igång va?"
Nej jag fejkar! Ja men vad fan tror du! Jag sa aldrig så, men jag tänkte det


Jag provade olika ställningar och kände mig som ett berg när jag försökte flytta på mig. Rätt som det var hade det gått en halvtimme men jag hade inte fått krystvärkar än, ställer mig på Knä och det gör jag aldrig om. Den smärtan var inte av denna värld. Victor stod och försökte ta kort och jag skrek "ta inte kort på mig" och jag ser hur panikslagen han ser ut och säger "Kameran har gått sönder" Ohhhhh no! Så jävla typiskt! Men det orkade jag inte tänka på då. Jag säger åt sköterskorna och ber dem att lägga mig på rygg.

17.55
Nu jävlar är det på g! Sköterskorna sätter på sig förkläden och jag fattar att det är på Gång. Snart är han här!
På nått lustigt sätt fick jag för mig att jag inte fick använda lustgasen, så den använde jag inte mer.
Jag krystade och krystade och det gjorde så ont. Det brändes så det stod härliga till och jag trodde helt ärligt att jag skulle svimma för att det var den värsta smärta jag varit med om. Jag skrek och skrek och skrek och tänkte att "nu slutar jag skrika, jag kommer svimma nu, jag kommer hamna i koma" Medans jag krystade så sa Victor åt mig att andaaaaaas andaaaaas.. "Jag andas ju för fan hur annars tror du att jag kan skrika!!!!!" Det var nog den enda gången jag röt till åt han. Nu var huvudet ute och de frågade om jag ville känna på hans huvud och det ville jag. Jag låg där och smekte hans hår och då förstod jag att det var verkligt (inte ens värkarna fick mig att förstå att jag skulle bli mamma) tills nästa värk kom och då tog jag i som fan och sploff så var han ute- Den 3 Mars kl 18.36! 

Han var inte blodig eller geggig, han var bara lite grön. " Jag vill inte ha upp han på bröstet" Sa jag. Men sen ändrade jag mig rätt fort och när de skulle lägga han på mitt bröst såg de att navelsträngen var så kort att han inte nådde, han hamnade vid naveln, så kort var navelsträngen. Tyvärr har vi inga bilder från när han var nykläckt eftersom kameran gick sönder innan krystvärkarna kom..


Kamerabild på BB


3 dagar gammal

Stolt pappa.


Sassy Dutch Braid Headband Hairstyle

2011-03-02 @ 21:40:31

En frisyr som är relativt snabb att få klar!


Ny kategori!

2011-03-02 @ 21:16:26

Jag blir alltid inspirerad när folk skriver om skönhet, men jag skaffar denna kategori nu för att dela med mig av olika tips. Allt från bra ansiktsmasker till hur man gör en fin frisyr! Stay tuned ♥


Ibland måste man bara inse..

2011-03-02 @ 18:05:28
Varje gång Vic tar upp det med mig så blir jag bara arg, men jag kan inte blunda längre. Det är tillbaka. Jag vill inte, men jag måste inse sanningen istället för att ljuga för mig själv. Ta tag i problemet istället för att försöka få det att försvinna. Hur fan ska jag orka!? Vet inte ens om det finns tid eller ork för att ta tag i det här. Vi får se hur jag gör.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!