You gotta love her.

2012-03-30 @ 13:31:42

Mår inte så bra.

2012-03-29 @ 20:03:12
Ni lär få veta det framöver, men håller mig lite borta härifrån. Farligt blir det om man ibland känner för att skriva av sig. Håller allt inom mig, som alltid. Känner mig så ensam trots att jag har fina vänner..

27 Mars

2012-03-27 @ 23:00:24
Idag hjälpte jag Tina att flyttstäda lite. Jädrans vad kul det är att bo stort men sen när man flyttar därifrån... Uff. Och ändå gjorde jag inte så mycket på den tiden jag var där. Jo, jag hjälpte ju till hela tiden förstås, men var tvungen att gå hem och plugga lite o sådär. Sen kom tinus hit och vi har sett på Jersey shore (vet inte vem jag ska ha som favorit Vinnie eller Pauly D..) Jobbigt va? Tänkte dra på ett litet avsnitt igen nu innan jag somnar. Toodels!

Jag och tina hörde glassbilen och kutade ut hahaha. Hoppade som ett barn på Julafton och sen frågade jag om jag fick ta en bild. Stackarn blev nog livrädd för mig fast det förstår jag med tanke på hur jag såg ut idag, haha!



For you my babyboy

2012-03-26 @ 15:45:58
Var på stan en sväng med bästis och hon skulle kopiera en nyckel, jag sa till henne att de skulle ta en dag, typ och så trodde vi att de skulle kosta typ 200:- men de kostade 85:- och gick på mindre än en minut. Jeeej! :)
Drog på en liten shoppingrunda och jag köpte den här till min lilla prins som nu hänger på hans dörr så han kan se den när han kommer hem, han blir nog superglad :) Skulle egentligen vilja lägga den på sängen men han har ju spjälsäng än, paniiiik måste köpa en ny säng till han. Nån som vet var man kan köpa en bra och billig?


Jag lever

2012-03-26 @ 13:23:26
Update kommer senare ikväll eller imorgon. Super Bizzy. Amo♥


TILL CLASSE

2012-03-24 @ 19:33:44
Öppna din jävla bloggggggggggg!!! *Bloggabstinens*

♥Hello spring♥

2012-03-23 @ 15:09:06
Solen skiner, födelsedagsparty, MVG, bara glada miner! Förr hatade jag våren/sommaren för att ärren på mina armar syntes när man bara hade linne på sig, men jag bryr mig inte längre :)
Hey hey hey! Idag mår jag supeeeeer ååå varför kan jag inte ha en sån här energi varje dag? Idag skrev jag ett prov vilket gick skitbra, satt som en tok o plugga i skolan idag men kände mig överpluggad i huvudet men allt gick ner på pappret förutom 2 frågor som jag fick hjärnsläpp på och som var de enklaste frågorna. Men sånt är livet and I dont gice a fuck. Nae hihi förlåt nu blev jag lite gangster där. Inte lätt att hitta en balans mellan gamla och nya Emily. Njee. Nu ska jag kolla på Unga mödrar avsnittet som jag missade igår sen blir det att dra till Hageby!



Det är fan inte meningen

2012-03-22 @ 21:33:56
Det är fan inte meningen att jag ska ha ombre-hår. Häromdagen köpte jag en mellanblond färg- hände inget. Igår köpte jag en LJUSBLOND färg och mitt hår har inte ens blekt EN ENDASTE nyans!!!! Och imorgon har jag prov och jag har inte pluggat NÅNTING. Jag orkar inte, mina krafter är slut. Skolan har kört slut på mig.. Shit vad jag upplever att allt går emot mig just nu. Blä. Pissfitta. Sådär nu kändes det lite bättre.



Jag är så arg.

2012-03-22 @ 10:59:32
Jag vaknade för ett tag sen eftersom jag ställde in mig på att vakna tidigt då jag inte har nån mobil = ingen väckarklocka. Jag har nu insett hur handikappad man är utan en telefon. Hur gjorde man när man var yngre? Haha :) iallafall. Fuck smileysgubben jag nyss gjorde för jag är sååååååååå arg :( Vet ni varför? Häromdagen åt jag asgoda kandenserade nötter (eller vad det heter) och jag bet av en bit av min tand!! Men de va en så pass liten bit så de gjorde inte så ont.. först! NU har jag så ont att jag inte ens öppnar munnen. Jävla tand jävel och vafaan ska de va så dyrt att gå till tandläkaren för? Så nu ska jag försöka "skramla ihop" inga små summor direkt hos tandis. Sist ville de att jag skulle betala 6 lax för en tand.. Aldrig! Så idag skippar jag skolan (har 2 lektioner) och stannar hemma med mitt bultande huvud.. Och pollen känner jag av som fan med. Nån mer som gör?


Blombuketten är till min älskade vän Vanessa på hennes födelsedag!


Mitt lilla Charmtroll!

2012-03-21 @ 00:05:23
Kommer aldrig någonsin låta någon skada dig. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och du är min stolthet ♥


Jag har blivit utmanad

2012-03-20 @ 23:58:59
Jag har blivit utmanad av Monia att skriva 5 saker som ni inte vet om mig. Men de kan bli svårt. Ni vet väl allt? Eller? ;) Har ni hört mig säga de här förut så kan jag ta nån extra punkt ;) Nu kör vi.


  • Jag känner oftast på mig om något ska hända och jag får ofta "bilder" om något som ska hända och efteråt har jag förstått vad "bilderna" velat visa- men jag har inte lärt mig att tyda dem helt- än. Det enda jag kunnat tyda änsålänge är innan någon har gått bort.

  • Jag kan se och känna av när en ande är närvarande.

  • Jag är sjukt rädd för skräckfilmer. Speciellt när dom går/kryper konstigt. Jag har sett TVÅ skräckfilmer i mitt liv och vågar inte sova med lampan släckt när jag är själv.

  • När jag tycker att en låt är bra så spelar jag sönder den tills jag är så sjukt trött på den.


  • Jag gjorde en Adhd utredning, men han kunde inte avgöra om jag hade adhd eller inte (!?!) Men ska jag vara ärlig så tror jag att det är pga att jag är orolig i själen med tanke på min sjukt hemska uppväxt jag haft.

  • Min högsta önskan är att bli Polis och att adoptera ett barn från Ryssland eller sydamerika.
Jag utmanar:
Jenny
Carro
Katty
Alex
Paulina

Lyx är när

2012-03-20 @ 23:13:54
man är helt varm och vänder på täcket :')

Girltimes

2012-03-20 @ 23:05:01
Halloj! Har inte hunnit sitta ner så mycket vid datorn idag. Blev direkt att städa när jag kom hem från skolan. Varför tänkte jag inte på att 90 kvm är hävligt mycket att städa när vi valde att flytta hit? haha och jag blev inte ens klar. Ni vet ju själva när man städar så blir det ju stökigare för att man ska passa på att städa i skåp eller sortera garderober osv osv. Jag vet inte hur många ton kläder jag har slängt/gett bort på bara nått år. Sist hade jag ju typ 3 kartonger till syrran och sen hade jag väl 3-4 kartonger till en vän :P Finders keepers! :) Men det var ju bara "skit"jag inte använde ändå men kul att andra har nytta av det och så ska det vara tycker jag :) Blev att storhandla också och jääävlar vad trött man blir. Bara jag som blir det eller? Nu är det dags för mig att knyta säcken har haft Fillan och Tina på mys här ikväll, en spontan snabbis (hahahaha jag och mitt sextänk jämt)  och käkade lite fruktsallad och hade lite gossiptimes. :) Även fast jag var trött så kände jag att jag måste ta mig tiden att umgås med mina vänner och vara den Emily som jag behöver vara ibland. Ni mammor vet hur jag menar :) Har tänkt på att jag inte bloggar så mycket om Joel i bloggen, men jag känner inte att jag behöver skriva varje gång vi gör nått som typ "idag bytte jag blöja, så här såg den ut- bild- Haha nej skämtåsido. Jag vill inte exponera Joel så mycket. och sen vill jag också ha mitt egna lilla krypin, om ni förstår hur jag menar? Men jag själv älskar att läsa mammabloggar och tycker det är superkul så det handlar inte om att jag inte tycker om mammabloggar- för dem älskar jag :) Men jag vet inte. Vi får se om det blir ändring på det. Haha :) Nu virrar jag bort mig här känner jag.. Trött som fan och det är bara Tisdag idag..
i somras med Lina, tina och Fillan ♥

NEON BABY!

2012-03-20 @ 11:37:51
Måste till våren och sommaren. Finns bla att köpa på H&M :)


Oh no, jag har blivit en av dem.

2012-03-19 @ 19:51:42
Dagens klädsel :

Hmm.. Då ska jag försöka fota hela outfiten med självutlösaren..
Hepp, de gick visst inte så bra..



Vi testar igen då..
Neeeheee, nu kom inte hela medddddddd..



Fotar i spegeln istället så blir de nog bra..
NEHEEEPPPP...



Men nu då?! Ja nu! Eller nää.. Nu kom inte skorna med


Dääär var dom!


I'm so gonna do this!

2012-03-18 @ 19:52:59
HOMBRE!!


Och här har ni en superbra video på hur man fixaar frillan hemma själv. Enkelt, snabbt & billigt!


Halla

2012-03-18 @ 17:34:03
Kom hem från jobbet rätt nyligen och det kändes så sjukt att det var min sista dag. Lite stressigt mellanåt men helt ok ändå :) Känner mig sjukt lättad men tråkigt ändå. Victor och Joel är iväg och jag har ju ingen telefon så jag vet inte var de är eller när de kommer hem. Men jag passade på att måla mina naglar och använda den här Cracknail effekten. Tycker inte det blev så snyggt om jag ska vara ärlig. Ser bara sjukt slaskigt ut :P lite de som e meningen, men nää. Diss från min sida iaf..


HALLÅ?!

2012-03-17 @ 21:39:17
Lever ni? Får ju ingen respons längre :P


Lördag!

2012-03-17 @ 11:22:58
Imorgon jobbar jag sista passet på jobbet och det känns både skönt och sorgligt. Skönt för att jag slipper vara så superstressad över att veta att jag ska jobba när jag har massa plugg + vill ha tid med min son. Men tråkigt då det ändå varit skönt att få komma ut och tjäna mina pengar. Men håller mina tummar att jag får sommarjobbet jag sökt. De kommer nog ringa mig, men jag har ju ingen telefon. Bra va? :(

Tänkte dra en liten runda sen och ta lite kort på lägenheten för att visa upp våran lägenhet. Tänkte bara kolla intresset först? Annars får det vara :)

Saknar faktiskt vår hel nyrenoverade lägenhet :( Men nu  bor vi ju i stan och jag trivs bättre i de här området faktiskt :)


2012-03-15 @ 19:25:46
Har köpt hem lite godis nu efter jag blev klar med arbetet :) Så nu ska jag och Victor krypa ner i soffan och se på The sitter. Mööööjsigt som man säger här i Norrköping ;)


Yaaaaaaaaaaay

2012-03-15 @ 14:39:40
Idag kom ett paket som var försenat och inte hann komma till min födelsedag och igår damp en avi ner i brevlådan och idag hämtade Vic. den :)

Vad kan det vara?


ZUMBAAAAAAA!

Och massor med olika zumbaskivor för olika svårighetsgrader!
Och de här två lät som maracas haha! YAAY! I boken får man även mattips och schema för hur man ska träna beroende på vad man vill få ut av träningen. Dvs, gå ner i vikt, forma kroppen, bygga muskler eller helt enkelt få bättre kondition!


LOVE IT! Idag har jag deadline i ett arbete om stroke men imorgon då jävlar! Och har även bjudit in min kära vän och granne Tina för lite dans! ;)

Allt är en sörja.

2012-03-15 @ 12:59:47
Alltså jag har verkligen tappat lusten för att plugga, för jag tycker det är för mycket! Jag är verkligen helt slut i kroppen och hjärnan och jag skulle bara vilja ha en dag när jag inte har massa plugg upp över öronen och jag är så ledsen för i termin ett hade jag bara Mvg och Vg. Den här terminen har jag fått Två G och Två VG. Jag har sån prestationsångest och känner att jag måste vara bra i skolan för det känns som jag måste bevisa alla fel. Att jag kan. Och det leder till en ond cirkel. Nu menar jag inte att det är dåligt att få G, men jag vet ju att ja kan bättre men min motivation är på NOLL. Hur ska jag få upp den igen? Äh, jag vet inte. Är så trött bara på alla deadlines och att det påverkar mig så jävla dant. Men ska jag komma nånstans i livet så får jag kämpa, men jag är så trött..


Sometimes it's better to not know.

2012-03-14 @ 18:53:39
Jag förstår verkligen inte hur den här nya designen kom till? Lika förundrad än, haha! Hallå kan ni inte ge mig tips på bloggar ni läser? eller Tipsa om några bra? Ni kanske kan länka era egna? Jag vill förnya mig lite. Kom igen nu :))

Ett stort grattis några dagar i efterskott till min vän Camilla som fick en liten tös, Jennifer!


ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ?

2012-03-14 @ 14:08:29
Jag skulle bara lägga till en header och nu har jag en helt annan design? var kom den ifrån? Ser ni det också? Typ som ramar runt inläggen?

Jag vet vad dina intentioner är, jag är inte blåst.

2012-03-14 @ 13:40:18
Ligger helt utslagen i sängen och nej jag är inte så glad som på bilden, men såfort en kamera åker fram så kommer leendet fram. Fattar inte varför? Bättre det än det jävla duckfacet iallafall. Pjuuuh! Hahaha. Har ju som sagt ingen mobil och det är lite surt då jag lånade ut ena till brorsan, men den gick sönder och den andra till min andra brorsa som helt glömt att han lånat en? OOH! Behöver min lur alo?


Jag måste verkligen säga att jag är så sjukt trött på folk. Helt ärligt så förstår jag inte problemet. Atningen så hälsar man inte, eller så beter man sig som ett fucking White Trash, eller så har man inte nån jävla respekt överhuvudtaget för nånting, eller så avbryter man en när man ska prata, eller så är det ett jävla eko, eller så är det blickar, eller så är det nån som aldrig kan vara glad och alltid är bitter, eller så finns det dem som inte inser när man gör fel, eller så finns det dem som beter sig som jävla snorungar. Jaa, listan kan göras lång och jag orkar verkligen inte med folk. Visst jag kanske inte själv utstrålar en sån bra energi just nu som spyr ut massa skit, men jag är så trött på att alltid vara den glada som ska balansera upp allt det här och när Jag väl är ledsen/Arg/sårad/irriterad, då är det ingen som lyfter upp mig. Så varför ska jag? Förstår ni hur jag menar?

Jävligt skrämmande.

2012-03-13 @ 23:31:56

Right back at ya.

2012-03-13 @ 20:23:49

Jockiboi och Hanna W ska spela in en porrfilm.

2012-03-13 @ 19:32:30
Man behöver ju inte ha följt BB för att inse att de båda är så sjukt äckliga. Vem fan vill se en porrfilm med dem? Man kommer ju få skabb av att bara titta på skiten.


That's the question

2012-03-13 @ 19:06:44
To keep or not to keep. Vad tycker ni? Velar ju så jäkla dant.


Bullen lo

2012-03-13 @ 14:36:42
Såhär dansade han på min fest i helgen

Och det är inte allt.

2012-03-13 @ 13:56:19



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Somebody that I used to know.

2012-03-13 @ 10:32:12



Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Somebody (I used to know)
Now you're just somebody that I used to know
Somebody (I used to know)
Now you're just somebody that I used to know
I used to know
That I used to know
I used to know

Somebody...


Love the neckless.

2012-03-12 @ 15:30:52
Tack sis för halsbandet♥ Love it!
http://kattycastillo.devote.se/


Tack som fan för igår!

2012-03-11 @ 20:48:07
Hej alla! Idag är jag inte lika ledsen oför igår var en superbra dag! Vill först o främst tacka alla mina vänner och familj som kom och gjorde de möjligt för mig att glömma mina problem och bara kunna fira min födelsedag och ha så kul osm möjligt! Tack Victor, Victor, Katty, Dorro, Carro, Jimmie, Tina, Felicia, Paul, Mauro, Angela, Bullen, Janne, Alex, Freddy Och Emy♥ Kameran användes inte så flitigt som jag ville då inte ens hälften av alla som var med kom med på bild. Men ni kommer alltid finnas i mitt hjärta yaaaa smörisch.Jag och Min lillebror ♥
Jag & Vackra Angie ♥
Jag och min tjej hshs ♥
Mauricio :)
Me N jan!
Alex & Dorro ♥
SÄÄÄÄÄÄXIGA BRUDAR!
Min outfit closeup.
Och så tårtan såklart!
Och sen vill jag be Mr.Paul om ursäkt för att han inte fick va me på bild. Haha!

Happy fucking birthday to me.

2012-03-09 @ 00:04:38
FML

And then what?

2012-03-08 @ 21:50:36
Jag går och bär på en sån ilska inom mig och jag vet vad det beror på och har länge velat göra något åt det men inte vågat pga det ena och det andra. Men ärligt. Jag orkar faktiskt inte bry mig längre. Haha, nej jag orkar verkligen inte bry mig mer. Jag vet att jag talar i gåtor, men ni kommer märka vad jag menar. Ibland når man bara en punkt där man bara släpper allt och där är jag nu. Nu får de vara bra.


Ska börja följa mina egna råd, blir bäst så.

2012-03-08 @ 21:34:30

Jävla äventyr!

2012-03-08 @ 12:04:21
Haha. Jaa, dagens äventyr blev att åka till vårdcentralen tidigt imorse då jag förklarade symptomen då Joel fått utslag på kroppen. Det var inte sådär jättemycket faktiskt utan det var ganska lite. Men när jag tog av han kläderna när vi kom in (måste ge Cred till Hagebys vårdcentral då de var otroligt snabba. På en timme fick jag träffa både sköterskor och doktor, men jag tror de berodde på att Joel var ett barn och de misstänkte en allergisk reaktion) så hade han FULLT med utslag. Var kom de ifrån liksom? Han fick samma sak i somras och då var det nässelutslag, vilket de kom fram till att det var i Somras med. Stackarn :( Men det är inget som smittar tack och lov då vi ska ha kalas imorgon, så får se hur pigg lillplutten är. Min lilla älskling

Önskar min lillebror hade kunnat komma imorgon :(

bara sådär ni vet.

2012-03-07 @ 20:45:17
Nu har vi varit o shoppat på Ica Maxi till Joels kalas och mitt party, men jag måste säga att de verkar som allt går emot oss. Haha. Jaja, vad ska man göra när folk är sjuka :) Men Kul kommer vi iallafall ha och mycket goda bakverk ska vi bjussa på! :) Tänkte göra vaniljfyllda chokladmuffins med nutellatopping, låter HUR gott? Var förbi apoteket också och skulle köpa en kräm till Joels ögon för att de är så klibbiga och svullna - men de var slut.. I ALLA APOTEK! Förstår ni? ggaaaaaaaaaaah. Nu ska jag få massage av mannen för jag är så spänd :( Sen blir de hopp i säng och upp imorgon för att Vabba med lillen. Får se vilka äventyr vi hittar på mañana :)
I'm så hot.

U don't know me or what I'm capable of, so don't even go there.

2012-03-07 @ 12:37:26
Nu är det 2 dagar kvar till min födelsedag och Joels kalas och på Lördag blir det party för hela slanten! Ska bli så kul att träffa familjen på Fredag ♥ Inte ofta vi är samlade samtidigt så det kommer betyda mycket :) Jag var på stan igår och shoppade lite kläder. Och det blev ingen blå klänning med urringning som jag letat efter i säkert en månad utan det fick bli ett par tuffa brallor och en genomskinlig top. Hjäääääääälp! Haha men visar sen på Lördag vad jag ska ha på mig. Imorgon tänkte jag börja sätta upp saker till Joels kalas och blåsa ballonger o baka lite eftersom jag efter skolan endast har en halvtimme på mig att fixa mig, koka korv, förbereda maten och fixa med kakor och dricka osv. Haha så typiskt mig, men stress är en del av min vardag :))
Såhär såg det ut häromdagen, inte ens en minut efter jag dammsugat och bloggskadad som jag är så tar jag kort påt innan jag säger "ajabaja" haha.
"Joel städa" sa han. Ja, bäst för dig! Haha sötunge.

Don't you Bitchflip on me

2012-03-05 @ 22:55:09
Tänkte först bara säga att det här inte gäller till en specifik person, så om du läser och tar åt dig. dont. Säger bara var jag står och vad som gäller. ( Ni vet om man har en öppen blogg så måste man ursäkta sig hela tiden. Nån som känner igen sig?)

Nu på senaste tid har jag inte brytt mig ett jäkla skit om andra om jag ska vara ärlig. Missförstå mig rätt, men Om folk trampar mig på tårna så visar jag det och jag orkar inte vara den snälla längre som alla får göra vad de vill mot, eller säga vad den vill till. Jag har också känslor och jag tänker inte vara nån jävla slagpåse och jag tänker definitvt inte bli utnyttjad när jag märker att jag blir det. Det funkar inte så längre. Fuck me up and I'll fuck up up harder. Haha så jävla töntigt och Ghetto det där lät. Men det är sant. Jag orkar verkligen inte mer nu. Nu får det vara bra och där föddes en ny sida i mig! Så jävla skönt att kunna säga ifrån och så jävla trött på att ta hänsyn till alla hela tiden när ingen tar hänsyn till mig. ALDRIG MER säger jag bara. Rätt ska vara rätt! PUNKT.


Hey bitch, I didn't see that one coming!

2012-03-05 @ 22:38:02
Ni förstår inte vilken jävla panik jag har över att hitta en klänning till min fest. Har letat överallt men inte hittat nått- blir fan galen asså! Skor måste jag också ha. Har fått en dille på blått och har haft de i ett par veckor med ;)
hade jag varit lång hade jag bara dragit på mig mina kängor och kört järnet, men nu är jag ju en jäkla dvärg så ddet går ju inte, haha! Ska förbi stan imorgon med tinus och Joelito ♥ Stackars plutten har ögoninflammation. :( Jag då, är jag smart eller? Joels kalas ska vara klockan fyra och jag slutar skolan 10 över tre.. Smartskaft där! Får se hur vi gör. BLAH! Känns som allt är en enda röra nu och ska jag va ärlig har jag bjudit på tok för många till min fest, hur faan ska vi få plats?

Mammas älskling!


Contesttimes

2012-03-04 @ 12:35:49

" Jag är med och tävlar om chansen att vinna en personlig sagobok hos www.hjarternio.blogg.se "

Vi har 8 st olika sagor att välja bland. Vi har för alla typer av hjältar/hjältinnor. Det som gör sagan personlig är att vi skriver in ålder på barnet, barnets namn, namn på tre kompisar, ort/stad samt vem boken är en present ifrån. Sedan trycker vi och binder boken och skickar iväg den till er.En alldeles unik produkt som är perfekt till julklapp, födelsedagspresent, dop eller till vänners barn. Vilket barn som helst vill bli hjälte i sin egen saga.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!