.......

2010-04-27 @ 16:58:10
ska gå ut och gå av mig lite, mår inte så bra. Det känns som att det är massa känslor inuti mig men jag kan bara inte få ut dom i ord, jag är så ledsen, så jävla nedstämd. Det är inte så jävla lätt med mammalivet. Det tar mer än vad man tror.  Jag saknar Victor, min älskling ♥ Vi brukar typ aldrig handla godis men jag tänkte sitta o gotta mig lite till Desperate Housewives o CougarTown :) Usch, vill bara gråta.. Lilla Joel gråter efter mig så ska väl gå ut och gå nu. Hej.

Min fantasi är BÄST!

2010-04-27 @ 00:41:31

Kenza har en tävling om skor -I love shoes- Och hon skrev att man skulle låta fantasin flöda om hur en kväll med hennes skor på sina fötter skulle se ut, och jag skrev såhär :

DEAR KENZA
( allt dettA ska läsas med SPÄNNANDE musik i bakgrunden)

Jag har på mig mina *nighty night* jag dansar,skuttar och springer omkring, hoppar och FLASHAR mina nya vackra skor. Det blir kväll, jag köper en ficklampa och tejpar den på magen så att allt ljus hamnar på skorna. Springer in i skogen och nattrejvar med mig själv och mina underbara skor, vem behöver jag när jag har dessa? Älgarna i skogen tycker dom är helt undeerbara, och vilken reklam jag då gjort för skorna då älgen blir helt förtjust och vill köpa ett par till sin fruga.. Men *VÄNTA* älgar behöver fyra skor, inte bara två. Där har jag då hjälpt till att promota skorna, så snart kommer alla dina skor prysa rådjurs fötter. POWER TO THE ANIMALS!


En snabbis

2010-04-26 @ 22:20:38
hej, slänger upp ett inlägg lite snabbt. Jag har verkligen ingen tid för att blogga just nu, ska betala räkningar så jag tänkte slänga in ett litet inlägg. :) Idag ahr jag ÄNTLIGEN klippt håret, men det blev inte exakt så som jag ville ha det (Men frisörer kan ju fan inte läsa ens tankar :P TO BAD)de blev bra men jag tycker de blev lite "rakt", jag ville ju ha lite mer uppklippt. Njahe, nu ska jag betala räkningar :) puusss ♥ Skriver sen när jag har tid, puss sålänge.

PS! alla som skickar mess, jag har inga pengar på telefonen, svarar så fort jag kan! Besos



Update; Just d! Glömde säga att Vi är med i Nt & Folkbladet på Fredag! Äntligen var Victor ledig så vi kunde åka och ta bild på oss!♥ :D Men de som var lite komiskt var att lilla Joel som nästan aldrig brukar gråta , började just när vi ska ta bilden . HAHA! jaja, jag bryr mig inte faktiskt, bara kul att ha hela familjen samlad på bild!

ursäkter till varför man kommer försent

2010-04-23 @ 20:36:42

(..fast gör helst inte det :)

TOP 10:

1. Jag kom inte till skolan idag för att min hund var deprimerad ... han berättade för mig om jag lämnade han skulle hänga sin i sitt koppel

2. Jag kom sent till lektionen eftersom det var dimmigt i morse och jag kunde inte hitta min väg till skolan.

3. Förlåt att jag är sen men jag lät min bror göra mitt smink, stort misstag!

4. Förlåt för att jag är sen, mamma bad mig posta ett brev och efteråt såg jag rosa elefanter som tog mig upp till himlen, men nu är jag nere igen :)

5. Ursäkta jag är sen, men alla i korridoren ville ha min autograf.

6. Förlåt att jag är sen, men min hund åt upp min väckarklocka

7. Förlåt för att jag är sen, men min fågel hade tagit mina nycklar

8. Förlåt för att jag är sen, men grannen tejpade igen dörren med silvertejp

9. Förlåt för att jag är sen, men min katt stängde in mig på toaletten.

10. Ursäkta jag är sen, men fick sakta ner när jag såg skylten "Skolområde, kör sakta"



Joel är kär♥

2010-04-22 @ 22:08:26

nu vet inte jag om jag laddar upp rätt film eftersom jag inte har nått ljud på datorn :( men får väl chansa!



tack mickis för idag! underbart o se dig igen!♥ och lille joel blev störtförälskad dirr!


; skuldfri

2010-04-22 @ 21:52:34

sitter och tittar på lyxfällan och jag bara känner hur ledsna de är som har så jäkla mycket i skulder till folk, inkasso & kronofogden och för en skund får jag en klump i halsen och tänker på hur mycket jag är skyldig, men vet ni.. NU ÄR JAG SKULDFRI! äntligen, så jävla skönt ni anar inte hur skönt det känns!♥


Niceness

2010-04-22 @ 15:10:41


Min älskade barndomsvän!

Äntligen ska vi ses, woho! :D Nu blir de snart HC för vår del. Byebye!♥


Hageby Grand opening.

2010-04-22 @ 13:34:33

Idag invigs HagebyCentrum :) Lite tråkigt att dom bygger om, ser ju inte alls ut så som de gjorde när jag var liten och gick omkring där och typ raggade utanför mcDonalds, och man hade smink i ansiktet såom skulle kunna räcka ett år, kanske två. så lite tråkigt är det, men ändå kul med nya fräscha affärer! I liiike! :thumbup:


Funderar på o dra dit med syrran. får se hur de blir för man ska ju iaf inte sitta hemma hela dan! Puss♥
HAGEBY I MITT HJÄÄÄÄRRRRTAAAA :p


I know your secrets..

2010-04-21 @ 19:17:28







Invigning på BvC hageby

2010-04-21 @ 13:12:58

Hoppas att det är ett bra ställe och att sköterskorna är bra där :thumbup: för snart ska jag och lilleman dit, nu sitter han och sprattlar loss i knät lilla bäsen :) Han är iaf bättre i magen idag, tur det. Började ju nästan gråta när man ser hur ont han har och att man inte kan göra nått. Nu måste vi göra oss fina.



HAHAHA

2010-04-20 @ 20:10:12

alltså, dessa grupper är ju helt sjuka! THEY ARE SO MEE!


" bla bla bla "

2010-04-20 @ 19:29:40
stackars lilla Joel som gråter o gråter, han har ont i magen lilla älsklingen och inget kan man göra åt det :( uscha. snart ska manne i hushållet ut o springa! ♥ nu blir de o se färdigt på biggest looser, sen blir d väl sängen, så jäkla trött. Imorgon ska vi till BVC i hageby för första gången (bytte från väven) får se vad man tycker om stället ;)

HAHAHAHAHAH

2010-04-19 @ 23:07:10

så jäkla bäst! Jag skrattar fortfarande.. Rolig? Eller bara jag som har dålig humor? :D



(seriöst jag tycker fan den är klockren!)


U always make my days, Maria!

2010-04-19 @ 22:10:33

Den där Maria Montazami gör mig alltid så jäkla glad! Haha, hon är ju helt bäng and I love it. Tänk om man hade en sån morsa, ujujuj skulle hänga henne i arslet varje dag, hon är ju så kul! :) Och bara för det ska ni få lite citat som kommit från hennes vackra mun som är prytt av läppstift ;) ;



”Jag ska aldrig mer säga ett illa ord om nån som lämnar mitt hus. Ingen. Aldrig.”
Maria lovar bättring efter att ha snackat skit om en väninna.


”Jag lärde mig faktiskt att göra kaffe för ett år sen, så jag har blivit expert”
Maria visar att man kan lära sig saker även när man fyllt 42 år.



”Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”
Maria anstränger sig



”En gång kräkte hon två Victoria Secret-trosor på rad.”
Marias hund äter lite annorlunda



"Jag tycker man ser ganska ful ut när man tar på läppstift, för vissa gör så här men jag går mer underifrån så”



”Jag klär upp mig till allt, till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill ju inte se någon ful människa som går omkring”
Maria om sin Hollywood-stil



Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”



”Först skulle jag betala med mina egna pengar men så tänkte jag, nej, Cameron får betala det. Nu börjar jag bli ganska ekonomisk med mina egna pengar av en orsak, fast det kommer från samma källa. Jag tycker det är jätte kul att spara pengar!”



”4000? Jaah… Dyrt… Men nu är den kudden min i hela mitt liv!”



”Jag är så lång och stor med hår och allting så jag kan inte ha ett rött läppstift så skulle det se jätte rolig ut.”




Skulle bara testa bärselen..

2010-04-19 @ 17:32:11




dyngdäck efter 2 min ;)


mormor :)

2010-04-17 @ 16:20:28

Är hemma hos mamma, mormor kom precis :) WOHO! har saknat henne som satan älskade mormor♥
Lilla Joel bara sover o sover KAN HAN VAKNA haha! vill visa upp lilla bäsen för mormor. Saknar min man gör jag också men jag kan ju sitta o trösta mig med att mamma har tv4FAKTA här hemma som jag kan kolla på, så jag slipper sakna han så mycket ( nej victor ingen pik alls) Nu ska jag sätta mig och vara social för nu har hon ötit klart! Love you!


jag är sååå besviken på mig själv

2010-04-16 @ 17:13:52

jag lovade mig själv att jag inte skulle besöka kissies blogg, MEN JAG KUNDE INTE HÅLLA MIG och jag förstår inte varför? VARFÖR läser jag hennes patetiska blogg? :( wuäää. Så besviken.


die kissie, die


Regn eller sol?

2010-04-16 @ 13:12:19
Fan vad vädret skiftar idag. Ena sekunden är det fint väder och andra ser det ut som det ska börja spöregna.  Jag är lycklig i vilket fall ändå :) Var hos barnmorskan o fick recept utskriver på ppiller, känns sjukt konstigt att börja med preventivmedel igen men vill ju inte ha barn än. ELLER joo om man fick drömma :blush: Fast om man tänker realistiskt så inser vi att det är bäst att vänta MINST 4 år. Så, så får det bli! Vill att Joel ska känna sig speciell o att vi har tid med han osv..
NU blir det lunch, köttsoppa! Hoppas den inte är lika salt som sist, eeck :P
Ska kanske träffa Min älskling Jonna sen! :love:

GÅ EN PROMENIX?

2010-04-15 @ 09:25:02

Vill ut och gå och samtdigt få bort lite kalorier på köpet ;) ja har aldrig brytt mig om vikt o kalorier osv för jag tycker det är pretty fjortis, men nu när man varit gravid o känt sig som en jäka flodhäst så vill man gärna känna sig slim igen :)


14 april

2010-04-14 @ 18:35:44

FÖR DET FÖRSTA : Så har vi storstädat i baracken, fy helvete vad de kan bli stökigt på en sån liten yta. Eller okej nu kanske jag överdrev för till skillnad från våran granne så var detta INGENTING. :) Så nu är vi stolta!

Var på BVC idag också och han väger snart 6 kg :O FORT DET GÅR! Orkar ju knappt bära han snart! Vi gick en sävng på stan för vi ville inte hem till denna tråkiga gråa skitbarack och då blev det lite shopping :) underskatta inte new yorkers kläder, ibland är de grymt fina kläder där! Sjutk söta tshirts med roliga färger o tryck ( jag älskar färgglada kläder) Men en klänning och ett pat vita "converse" fick följas med hem.  Så tråkigt bara att inte veta vilken storlek man kommer ha sen, men jag köpte en klänning i S och den kunde jag ha,så jag är nöjd! :)



ÄLSKAR DEN!


citat av erik :) haha

2010-04-12 @ 10:57:23



njahe nu blir de promenix med Joel. saknar min baby som jobbar. PUSS


WOHO!

2010-04-10 @ 17:24:51

SÅ jäkla bra! Vasaparken ska byggas om! Nu fick åvi svar på frågn varför de rivit den stora rutschkanan :) Så jäkla snyggt der kommer bli, synd dock att det inte är klart förrän EFTER sommaren, men hey vi får en helt ny park som barnen kan leka i! Im so happy! För att se hur det blir Klicka här!


Öppna förskolan..

2010-04-09 @ 15:31:11

Har varit och busat där idag och GUUUUUUD vad mycket barn det finns, HALLÅ! haha fyfan vilket stoj o stim de blir när alla barn är på ett o samma ställe! Men ändå lyckades joel somna och faktiskt sova ett bra tag ;) Tänkte ladda upp lite bilder för Nicole låg o sov så sött bredvid Joel :) Men jag hitatr inte sladden, får se sen om den kommer fram! Njahe nu blir det städ! Man måste ju passa på när bäsi sover! :love:


RÖSTA RÖSTA RÖSTA! ( om ni tycker den är snygg ofc)

2010-04-08 @ 14:22:52
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tänker tillbaka..

2010-04-08 @ 13:42:52

Hel klart den bästa dagen på länge igår! Städade den här jäkla baracken som är trång som fan. Det spelar ju egentligen ingen roll hur mycket man städar, de ser ju lika stökigt ut ändå. Let me just say GAAAAAAH! Nu sover lilla JOEL så nu ska jag passa på att plocka upp lite kartonger. Hoppas Nethan skickar bilderna vi tog igår, fyfan vad vi skarttar ihop. Jag saknar henne och våra knasiga saker vi hade för oss.


 Var och myste med Tina igår en sväng också, och drickan hon hade ska jag sno Hahah fyfan det var typ(utan att överdriva) en årsförbrukning av alkohol om man skulle gå ut varje helg på ett helt år.SÅ sjukt mycket var det! GOTT ELLER VAD! :)


tänk vad härligt att bara smutta på en öl :) Men ammar man så får man vänta :P Nu menar jag inte att jag vill supa skallen av mig, men hallå.. En öl ( folk har en tendens att överreagera är du en av dom så är jag inte intresserad av att lyssna på din predikan, jag är ej kristen)Njahe om man ska ta o fixa o trixa nu då.


do u wanna ride my horse..

2010-04-07 @ 12:42:30

Vad är det med alla nya grupper om hästar? :D Haha denna var skön iaf!


I [Heart] you!♥

2010-04-07 @ 12:16:08

Idag firar Jimi och Nethan ett år! "Con-krasu-lasions" ;) och de funderar på att ta en tripp to the Norrköping :) WOHO! I LIKE! Hoppas de kommer så jag kan få träffa henne. She was my closets friend, fyfasan vad vi har skrattat o skojat till det tillsammans.. Kanske lite annorlunda när vi ses denna gång. För nu har hon sin man med sig och jag har min son.. :love: 


Jag & Nethan Oktober -08


Måste ju tillägga att ..

2010-04-05 @ 22:04:10

.. Jag älskar er, min familj.

 
HAr precis lagt in bilder på datan och kan inte se mig mätt. Jag älskar min familj, hårt ♥
Vill att älskling ska komma hem från jobbet snart, saknar han (plus att ja vill börja med kvällsmaten)
han ska fixa de sista i lägenheten senare för imorgon måste allt vara gone.
SÅ NU SKA VI BO I BARACK I 8 VECKOR! "jeeej" VA FINT!


ps. Kissie e bög.


Visste ni att..

2010-04-04 @ 20:31:21





Det är därför det inte finns några bilder när han är helt nykläckt, trist som satan. Vet inte om jag ska skriva mer om förlossningberättelsen btw,. Jag kommer ju fasan knappt ihåg nått, plus att det är jäkla personlig också, enligt mig iaf :)


Välkommen upp, datan!

2010-04-04 @ 20:18:48

Lilla bäsi sover :/ NÄÄ FII VA TROKITH! Nu har vi data.. ÄNTLIGEN! Men det är ingen laptop, utan här sitter man i en tiny tiny 2a i en "paviljong" barack och väntar att de ska börja renovera i vårat hus. Jag LÄNGTAR tills det blir klart! Jag ska ju inte bara sitta på arslet hela dagarna, men lite space vill man nog ha ;)



Och ja Madde, Vi har bytt namn ;) Tänker inte sitta och ångra mig hela livet att vi valt ett namn vi inte gillar.


gissa vad jag gör?

2010-04-03 @ 19:08:00



HEEEEEEEJ!

2010-04-03 @ 18:37:25

gud vad jag har saknat mig själv! haha. Jag menar bloggen ofc :) var ute på en promenix, men den blev inte långvarig. Sitter hemma hos min madre och Visar upp lilla bäsen för "Mamma" Bettan ♥ VI HÅLLER PÅ O FLYTTA så har inte haft tid med att blogga, fått världens jäkla abstinens! haha :) just det.. vi har bytt namn. no mo'


kände mig inte bekväm för han blev kallad valle.. skitfult, haha!♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!