vill rita lite till rummet...

2010-01-31 @ 21:22:05

.. men vet inte vad jag ska rita för något. Tarzan? Barbapappa? haha nej men vad finns det som man kan rita? Vill rita lite teckningar och sen kanske lägga ihop allt i en stor teckning så jag kan köpa en tavla och rama in sen?
Typ såhär fast med cartoongubbar.
så snälla snälla snälla, hjälp!


Har sovit hela dagen lång

2010-01-31 @ 18:49:38

och ändå är jag supertrött! Eller jag vaknade "rätt tidigt" runt 10 sen var jag faktiskt vaken ett tag. Sov i två timmar sen också, men jag är ändå supertrött. "Förr" var jag hungrig hela tiden och kunde äta massor utan att nästan känna mig mätt asså! Helt sjukt! men NU! Nu är jag inte hungrig längre, tappat matsuget. Nån mer som fått så? För nu vill jag bara sova sova sova!


Lyssna på henne, sjukt bra!

2010-01-31 @ 18:40:54

Jag har typ blivit kär i hennes röst,hej! Ingen såndär vanlig "bra" röst som alla andra brudar har. Utan den här är speciell :) And i love it!

Jag som verkligen avskydde den här låten innan,haha!
Sök på Mikaela Urbom på Utb så hittar ni massa olika låtar med henne :) ♥


sommaren med göran

2010-01-31 @ 12:31:56

Haha, jag hade faktiskt inte så höga förväntingar men den var faktiskt riktigt rolig!Både jag och Victor satt o skrattade lite då o då. Tycker egentligen inte om svenska filmer, tycker dom är så B. Men på en skala från 1 till 5 så får den helt klart 3,5! :)♥


myskväll!

2010-01-29 @ 16:31:24
Ska möta upp älskling och köpa lite godis, han har varit iväg och klippt sig " :) " jag tyckte om de smålånga håret, ville att det skulle vara kvar. Det var fiiint, men det är han som bär det och han som väljer själv :) fan! haha. Äntligen är han ledig så man har tid att mysa lite, de har ja ibland ändå, fast jag sover ju oftast nu, men ska försöka vara vaken ikväll :)

 Naej men ska möta upp han snart och egentligen tar det kanske bara 5 minuter till Ica ljura, men jag går så sakta så för mig kanske de tar en 20 minuter. Så att gå utanför dörren är som ett jävla gympa-pass! Men är det godis med i bilden så är det inget som kan stoppa mig  ;)




så frustrerande

2010-01-29 @ 03:13:55
Jag vill gå och lägga mig! Jag orkar inte vara vaken, men jag kan inte sova för jag har såna sammandragningar och dom gör så ont och jag kommer antagligen ligga och vrida och vända på mig. Vill inte väcka vic o ligga i soffan vill jag inte heller.. vilket jävla dilemma!

Vad ska man göra när man inte kan sova?

2010-01-29 @ 02:27:09


Sitter och äter mina litchifrukter, försökt få Victor att smaka men han totalvägrar. bland de godaste jag ätit. MUMMA!♥ Jag är så trött, har försökt sova men jag kan inte för jag har börjat få sammandragingar igen. SÅ typiskt, för jag sa till Victor idag att jag inte haft så mycket sammandragningar de senaste 2 dagarna. ( ja inte de som gjort ont eller så) Och så kommer de tillbaka bara för att-.. Ja, bara för att vad? Säkert Jävlas! Nu är det 4 veckor kvar. Kommer vara 4 långa veckor, sen kan den ju få för sig att titta ut senare, det hoppas jag verkligen inte. Den ligger och sparkar mig så mycket. Ibland är det mysigt, ibland jobbigt. Men hellre att den rör sig än att vara lugn, då skulle jag bli rädd..
Har inte blivit nått skriveri idag för jag har legat och sovit i victors famn heeela dagen medan han kollat på film. Äntligen är han lite ledig, han sliter som ett djur min älskling♥  Njahe, om jag ska försöka sova lite då så jag kommer upp skapligt och inte vänder på dygnet, äsch, skitsamma. jag sover när jag sover, så enkelt är det. :)♥


Vatten, jag älskar dig.

2010-01-29 @ 01:36:39

Finns inget godare än vatten. Jämt när Vic frågar mig ; "vill du ha nått att dricka?" så svarar jag alltid " mm iskallt vatten". Det är så sjukt, inatt vaknade jag och var Jättetörstig, men jag låg så skönt så jag tvingade mig själv att somna om haha, inte så ofta jag ligger skönt, det är därför jag är vaken nu. Jag är jättetrött men kan inte sova. Får väl sitta med mitt vattenglas och bara njuuta..


Är man trött och rastlös så är man..

2010-01-27 @ 19:16:16


Jag har gillat tinas alla bilder :)

Snygg bild!

2010-01-27 @ 19:09:52

Haha, ser så roligt ut när brorsan ligger sådär, skrattade ihjäl mig! Snyggt mamma, snyggt.

Han låg och sprattla med benen skitvilt :P


En påminnelse till er alla inkl mig själv!

2010-01-27 @ 17:06:31



27 januari

2010-01-27 @ 15:48:48

Jag vill göra sånhär innan jag trycker ut ungen :) Men var kan man köpa? finns på babyland såg jag, men kan man inte köpa på apoteket? Tänkte att de kanske blidde lite billigare. Varför köpa dyrt när det kan köpas billigt lixom? :) Nån som vet var man kan köpa gips får gärna tipsa mig! ♥


Har gått med i en ny grupp på face, den är som gjord för mig! haha

2010-01-27 @ 13:57:05


Nejvars, men lite rolig var den ju :) ♥


Idag ska vi åka iväg och storhandla mat

2010-01-27 @ 13:09:05

Men vad ska man köpa? Hjälp! Jag har så dålig fantasi!


Tävling hos foki

2010-01-26 @ 22:47:05

Foki har i sammarbete med bettiesgalleria en tävling!
Man kan vinna ett namnsmycke i silver eller i guldpläterat silver.
Tänk vad kul det skulle vara att vinna? Men det återstår att se. Chansen är väl 0.001 % MEN den finns!



Alltså gå in på Fokis hemsida ; www.fokis.se och tävla om ett namnsmycke från www.bettiesgalleria.com  ♥


Jag är så sugen så sugen!

2010-01-26 @ 21:05:11




.. Its time to Baka!


Nu blev jag ju verkligen sugen på att handla barnsaker på IKEA

2010-01-25 @ 17:15:39



IKEA vill att kunder som har en LEOPARD barnstol slutar använda den omedelbart och lämnar tillbaka barnstolen, som består av barnstolsäte och barnstolsram, till Byten & Återköp på valfritt IKEA varuhus mot full ersättning.

Snäpplåsen som låser fast barnstolsätet vid barnstolsramen kan gå sönder, vilket gör att barnstolsätet kan falla genom ramen. Barn kan skada sig om de faller igenom och lösa snäpplås kan utgöra en kvävningsrisk.

IKEA har fått in elva rapporter om trasiga snäpplås, varav en incident där barnstolsätet med barnet föll genom ramen. Barnet fick blåmärken på benen. Vid ett annat tillfälle hittades ett löst snäpplås i ett barns mun men det plockades bort innan någon kvävningsrisk uppstod.

Inga andra incidenter eller skador har rapporterats.

Vi beklagar eventuella besvär detta orsakar.

För mer information kontakta Byten & Återköp på det lokala IKEA varuhuset

Fullt ös!

2010-01-25 @ 14:23:11

Vaknade tidigt idag för vi skulle dra ner till Shoenation som hade en jävla rea på stan. Skor måste man ha, och till det priset så var man absolut tvungen! Ett par för 200:- 3 par för 500:- Och som sagt hur eller hur så måste man ha skor och kommer lägga pengar på skor, så varför inte göra det nu när det är så billigt? Nej, för att vi nu måste fokusera på att köpa klart sakerna tills lillskiten kommer!♥ Jag vill ha allt klart, för han kan nog komma rätt så snart!
Vi har fixat kläderna från blocket nu! *High fiveee* så det var skönt, nu har vi kläder så det räcker och kanske tillomed blir över. Fick med oss lite tjocka tröjor i påsen vi köpte, verkligen urgullig tjej vi köpte utav!


Snart är allt klart! Nästan klart! Blir en sväng till Ikea på Lördag så får se vad man kan hitta där! Usch jag är så trött o känner mig småkrasslig idag och det är ju bara typiskt att jag just då har tvättstugan! Men jag tvättar på! Det är ingen som har tvättstugan efter mig och jag hoppas hoppas hoppas ingen tar tiden, men jag kna ju inte ändra och lägga in kolv där nu, fär då kanske nån tar tiden som jag har nu. Hänger ni med? ;) Njahe, nu ska jag sortera lite mer tvätt och sedan "springa" ner och fixa och trixa i stugan!

Varför har man massor av kläder när man tvättar? men sen tycks man inte ha nånting?


Wow vilken händelserik dag för en gångs skull!

2010-01-25 @ 00:45:52

Ja! och med det menar jag att idag satt jag inte bara hemma och tyckte synd om mej själv! Nahee då. Jag & victor gick upp skapligt och åkte iväg med Mats - Vic's pappa- och vi skulle kolla runt på lite skötbord för det är bland de sista sakerna kvar att inhandla, sen är det lite småsaker som te x mobil, babyland o kanske lite annat smått, men ingen sånt där superviktigt och jag tror nog han sm¨ånjöt lite av att köpa saker till sitt barnbarn :) Jag är så tacksam att vi får den hjälp och stöd såhär från deras sida, det är så skönt. Han köpte saker som var väl behövligt, samt lite småskojsigt! som bla detta :

Kopp till lillskiten när den blir lite större (bra att ha lite saker till framtiden också)

Skötväska! Skitbra med massa fack och passar vagnen super!

FrottéHandduk :)

six pistols body (....) haha


en liten leksak :)

Och en mysig filt!


Jenny kom förbi med spjälsängen (tack hjärtat) och hon va uppe en sväng med Emilia sötnosen♥
Hon gav mig en påse med leksaker och sen en pyjamas, ett par sparkbyxor & tre par strumpor! Blev så glad så glad!

Pyjamasen

byxorna ( har faktiskt en matchande body till! )

och strumporna


Tack såsåså mycket ni som hjälpt till att fixa saker, ni är guld värda och har hjälpt oss så mycket!♥


Hello darlings!

2010-01-24 @ 23:45:38

Som ni kanske vet så älskar jag skor! Sportskor, högklackat, sandaler, you name it. Fast det finns -tro det eller ej- en som är värre! sabina sundgren !HAHA♥

Och dessa är ju inte speciellt jättejätte dyra, som sagt så finns det "vanligt" folk och vi kanske inte har 10.000 :- att spendera varje månad, tyvärr så är det så. MEN om ni vill unna er nått så är dessa jätte fina och kostar "bara" 699:-
och de finns att köpa på http://www.bubbleroom.se/


hej älsklingar, vill ni krypa ner i min säng och sätta er på mina fötter?


Vecka36

2010-01-24 @ 19:18:13

Idag går jag in i vecka 36. Det går fortsakta. Jag får se om jag lägger ut fler bilder på magen, den känns så "spetsig" jämfört med andra. Jag vet att jag inte ska jämföra för att "alla är såå olika" Men ändå.
 
som ni förstår så är det INTE jag på bilden då denna bild är rätt så känd.

Jag har aldrig känt mig så där nervös inför förlossningen, och ja är inte det nu heller. Men ibland blir jag så rädd för att vissa försöker skrämma upp mig, hey tack för det liksom det är ju SKIIITsnällt! Jag har mer eller mindre haft sammandragningar sen vecka 28-29, lite sådär smått, inte sådär jättemycket. Men nu har jag så mycket sammandragningar och får det ganska ofta och det är jätte obehagligt och obekvämt. Magen liksom spänner sig och blir helt spänd. Nu har det gått så "långt" att jag vaknar om nätterna (!) för att jag har så ont, jag vaknar alltså av att jag har sammandragningar och tänker " nu är det fan snart dags" men det lägger sig lika fort. Men lika fort ska det också komma tillbaka och jag som är förstföderska vet ju inte om det är början på hela "förloppet" om man säger.
De säger ju att man ska vila för att se om det går över, vilket det gör. Men som jag precis sa så kommer de tillbaka. Men jag märker väl nog när det är dags på riktigt om man säger.. Men jag har börjat bli så rädd, de gör ondare o ondare, och en gång fick jag verkligen jättejätte ont ( jag är så kinkig av mig) men det gjorde verkligen ont och det kändes som jag fick panik. är det bara förvärkar, hur känns då de riktiga värkarna? Usch.. Jag skrämmer upp mig själv så mycket och det blir ju inte bättre av att folk skrämmer upp mig TROTS att jag bestämt säger ; jag vill inte veta din skräckhistoria eller något sådant. Men alla kan inte respektera det. Men jag hoppas allt går bra iallafall! Nu har alla ungar börjat ploppa ut! Inte många kvar som ska föda nu.. Önskar er all lycka med era nya familjer! ♥


EHemhEMhemhe

2010-01-24 @ 17:53:15

"heeeeeejjjjjjjj vaaaaaaddddddd göööööörrrrrrrrsssssss dåååååå??????? ....... ärrrrrrrrrr deeeeeeeet iiintttttteeeeeeee jooooooooobbbbbbbbbiiiiiiiigggggggggttttttttt aaaaaaatttttttttt läääässssaaa vvvvvVvVvaaaaaadddddddd jaaaaaaaggggggg skriiiiiiiiiiiveeeeeeeeerrrrrrrr???????........ tuuuuuuuuseeeeeeeeeeennnnnnnnn
puuuuuuunkkkkkkktttttteeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr hhhhhhheeeeeeeehhhhhhheeeeeeeehhhhhhhhhhhe "

 Asså snälla! Sluta skriva sådär, jag får ont i huvet och det är sjukt irriterande!
Jag förstår att man kan skriva " heeeeeeeeeeeeeej" för att man är glad eller whatever,
men alla ord, alla meningar, hela raden. Känns lite överdrivet,va?


"puuusssssssssssssssss&&&&&&&&&&krrrraaaaaaammmmmmmm"


23 januari

2010-01-23 @ 22:44:27

Fan mina naglar är fortfarande helt trashiga efter jag gjort mainkyr hos kineserna på HC. Klart jag visste att de skulle bli fula, men inte såhär illa. Sitter på en hemsida och drömmer mig bort, önskar jag kunde köpa massa saker och fixa naglarna själv..

Jag vill köpa nagellack i glassiga färger till i sommar och hålla på att fixa & trixa :)

Naglar säger faktiskt mycket om en person, bara det att jag inte kan tyda vad som betyder vad! haha 


eehh

2010-01-23 @ 15:23:55



Vilken jävla kommentar ( fick den när jag tipsade om en snygg tshirt) Ja men du har ju absolut RÄTT, åh vad dum jag är, vad tänkte jag på?! Gosh!
Självklart ska jag ta på mig raggsockor och blommiga klänningar när jag blir mamma, för det är ju en SYND att klä sig i snygga kläder, ja usch vad tänkte jag med egentligen? :O Jag borde ju inte ha barn, fyy mig!


Music tee

2010-01-22 @ 19:50:14



Bilden till höger är SÅ MIN STIL! FEt som fan, vill ha denna "tshirt" skitsnygg.
Denna Onesize tshirt finns köpa på www.melba.se för 220:-


heaheha

2010-01-22 @ 19:45:02



"gud vad jag älskar att trycka mot mammas revben, mm så roligt!"


Njahe om jag ska ta och steka lite pannkisar tills älskling kommer hem. Victor ring på rasten! Måste veta när du slutar! så jag vet när jag ska börja med "maten" love you♥

_________


22 januariririri

2010-01-22 @ 18:59:31




Nu jävlar ska jag visa vad jag går för!
Hehahehaeha så trött så ska försöka hålla mig vaken, de här programmet skulle jag vilja vara med o tävla i faktiskt =)


Sony Ericsson S001

2010-01-22 @ 18:52:20



EHM hej, jag blev visst kär!




Hm, ja.. Jag har ingen telefon längre. Men jag har en hos tina, tror jag... Fick tillbaka den men vetinte om jag glömde den där eller om jag har den här hemma nånstans, har ju dock en nokia telefon men ingen laddare. Vilket problem! Jisses, jag är nog beroende av telfonen mer än vad jag trodde. =/


Konstigt konstigt..

2010-01-22 @ 17:42:17

Var hos barnmorskan idag och HON SA ATT mitt järnvärde var bättre än de andra gångerna jag varit där. Men jag förstår inte varför jag då är så trött? eller jo lite förstår jag väl. Men ändå. Jag kopplar inte riktigt. Jag är väl trög eller nått. Vi lyssnade på hjärtat och det slog bra, bebisen tycker dock om att sparka mot apparaten när hon ska lyssna på hjärtslagen, det är liten mysigt tycker jag =)  Min lilla skitunge ♥ Den rörde sig ganska mycket när Maria höll på att känna runt på magen och hon sa att jag hade en söt mage =) Var bara tvungen att säga det för det gjorde mig glaaad. Jag behöver känna mig lite glad faktiskt. Och nu gör jag det. Den börjar röra sig mer nerå sa hon, huvudet var inte fixerat än, men tar nog inte lång tid tills den ligger där den ska =)♥



 En annan sak som gör mig gad är att Victor (trots att han jobbar) ALLTID följt med mig när jag har varit på sjukhuset när det gäller barnet, när jag vaccinera mig, gick på prolyfaxkurs, föräldrakurs (inte så självklart att alla pojkvänner följer med), varenda gång hos ulla och sen när vi är hos våran BM. Det är min man det!

Vet inte hur mycket av graviditeten jag skulle klara utan hans stöd. Man märker hur mycket han vill detta, och det gör mig så glad, lixom, allt blir lite lättare ♥


Smågrejs

2010-01-21 @ 21:41:02

Blev en liten vända på olika internetsidor och ibland tycker jag det är kul med sidor där det finns "skojkläder" som dessa te x (fanns både underkläder,tröjor,tshirt,babykläder osv osv)
 



Bebiströjorna :

(Förstoring)


Tjejtshirts

(förstoring)


Detta hittas på www.dunken.se


21 januari

2010-01-21 @ 20:49:52

Men haha! Lyssna på låten. Jag garvade nästan rumpan av mig. Den var rolig :) Jag börjar må lite bättre nu, eller ja, det går upp&ner. Men idag är en helt okej dag! Anna : Jag dricker blutsaft, men det verkar inte hjälpa mig så mycket så ska prata med min BM, be henne ta blodvärde för att se om det är det som spökar =) Här kommer iaf låten. Enjoy ♥


testing testing

2010-01-20 @ 20:31:58

fick ju en jättebra & Fin remington plattång av min svärmor i julklapp, och jag sitter ju bara och degar så jag tänkte försöka mig på att göra lite lockar. känner mig så ful ändå Vill gärna testa!

AHOP, hoppas det blir bra då!♥


..........

2010-01-20 @ 18:40:15



Ja, det är vad jag är just nu. vaknar i omgångar om nätterna för att pissa eller spy. Blir så trött, det tar på mina krafter och jag som knappast har några kvar, så rädd hur jag ska orka med en förlossning när jag inte ens orkar hålla ögonen öppna. Sovit ganska länge idag. Skönt, men är ändå lika trött. Min vardag är inte guld och gröna dalar eller hur man nu säger såhär på svenskt ordspråk. Alltså! Ingenting med MIG är bra just nu, jag sover, spyr,äter i princip. Trött, så jävla trött. ingen lust att vara glad och positiv när jag känner att ingenting är bra.. Jaja, ska gå och läggamig nu. Så trött och så arg för jag orkar inte ha det såhär längre.


hate it sometimes

2010-01-19 @ 00:33:13
jag är så trött i själen, känner mig så ensam, orken börjar ta slut, blä. jag har inget att skriva, inget att säga, vill inte lätta mitt hjärta, vill inte tynga din själ.

knäckepröööt

2010-01-18 @ 02:18:20

Njahe, nu ska jag ta och bre mig lite morgonknäcke med Gouda ost på! YUMMi!
Är det inte konstigt att man aldrig blir mätt på knäcke?
Ska se på Miracle workers på 5an, det verkar såsåsåså spännande. Sen ska jag hoppa till kojs och hålla om min älskling ♥ Blir sjuk utan hans närhet :O Typ förkyld, ibland känner jag mig förlamad, mestadels hamnar jag i koma. Det är min orsak till varför jag inte alltid städar när han är på jobbet. "Jag har legat i koma för du har inte varit hemma" aaw, då får han skuldkänslor och städar hela lägenheten OCH jobbar för att han tror att han fått mig att hamna i komaaa. Aint that somethin' somethin'?Jag ska fan börja köra med den repliken. :) Då kan han inte bli arg iaf. Fast det blir han ändå aldrig, men iallefall♥


wanna be a makeover object?

2010-01-18 @ 01:50:14




Sitter och fixar med lite makeovers!
 




Jag sitter ju ändå bara hemma om dagarna och tråkar loss! (När jag inte städar,diskar, tvättar, gråter eller sover)
Det är ju inget seriöst, bara lite småkul att fixa om lite sådär, kul att se hur man kan passa i olika frisyrer. Om du tex vill ha kort hår så kan vi testa det, eller du kanske har kort men vill se hur du passar i långt. :) Det kostar verkligen inget om ni tror det, utan det är bara kul!♥ Obeservera att du måste ha en bild på andiktet, ganska nära och inte så konstiga vinklar. Helst framifrån!


heahaehea

2010-01-18 @ 01:04:15

Jag hade inget att göra, så jag gjorde en bild på Mig Tina & Sanna.. Skapligt likt.






Era egna gubbar kan ni göra här : http://www.sp-studio.de/  ♥


Vecka 35

2010-01-17 @ 23:32:20

SNART SPRICKER JAG! Eller.. NEJ! FÖRRESTEN! jag har ju redan börjat spricka!!
JJÄÄÄVLA BRISTNINGAR!




Hahah min undre och övre "sträng" går inte ihop :)

Nu är det inte "långt" kvar ( för en gravid kvinna är 40 dagar låååångt), men ändå så känns det som att tiden står stilla. Jag ser med spänning fram emot förlossningen. ÅH! Vad det ska bli spännande. Tror ju att jag får i mars och tänker man efter så är de ju satana lång tid kvar :( Men men får väl göra det bästa utav det :)


SKOR♥

2010-01-17 @ 22:55:53

Ibland när jag kollar runt på olika sidor går jag alltid in på REA sektionen, eftersom alla inte har 45566 :- i lön. Och ibland hittar jag fynd. Hittade gladiatorskor som man kan köpa och använda sig utav i sommar, kostar Pris SEK 298,00 NU SEK 150,00!! PASSA PÅ!!

Finns i svart, blå&beige eller svart&beige



Beskrivning:

Fina gladiatorsandaler i svart lack med naturfärgade detaljer. Du kan justera alla remmar över foten och runt vristen. Dragkedjan bak är praktisk. Passar både till vardag och fest!

Länken har ni här: http://have2have.se/product.asp?product=5321 


halla

2010-01-17 @ 02:44:47

hej hallå hej hallå hejhejhej hallå!
jag är så glad och så lycklig! Vet dock inte om de e för att jag vet att det ligger en kebab i kylen! :') "heheheh".
Vic & jag har varit hos Gisela hela dagen. Myspysmyspysmyspys. Vi stannade till HALV ETT ;o inte så många som vill vara så länge hos sin svärmor? Men jag vill för hon är så myyyyyssiiiig♥! Vi fikade, kollade på tv och köpte hem mat och åt "crunch" som de säger till chips & godis. och kollade bland vics gamla leksaker. Fick också med oss ett örngott hem, jättegulligt men hjärtan på (blåa, röda & beige) så det är könsneutralt. Imorgon(idag)- whatever ;) - så ska vi hämta sängen som Jenny skänkt oss, tack tack tack. En vit vanlig säng sa hon! HÄRLIGT!

Towe, tack så mycket för kläderna! Jag uppskattar eran hjälp sååsås mycket. Tack alla för all hjälp nii gett oss. Ni anar inte hur mycke de hjälper. Ni har lygt bort tyngd från mina axlar. Nu är det skötbord som behövs fixas. Nån som säljer nått billigt? Annars så drar vi förbi en sväng på IKEA.. Nej nu ska jag sova, Bebis rör sig för fullt får så ont.. Börjat få så starka sammandragningar, men det är väl normalt i guess.. Nighty night hörs mañana för nu går mina ögon verkligen i †††††††††††† kors. Love♥


shululul

2010-01-16 @ 14:07:14
hej. snabb update! Ska iväg till Gisela en sväng idag, mysigt mysigt. Nu dags att göra sig iordning. Puss&kram hörs när vi hörs!♥

Love u

2010-01-15 @ 21:40:47


Trots allt så älskar jag min mami mest av allt!♥


Felsms.com

2010-01-15 @ 21:37:05

Haha, hur kan jag ha missat den här sidan? Jätte rolig ju!
Handlar om sms som kommit till fel folk. www.felsms.com





Godnatt!♥


bläbläblbäbl

2010-01-15 @ 18:37:17
usch jag mår illa och är yr.. Jag vill ha PAPELSIN! fick ett plötsligt sug. mahaha idag är jag tråkig, och jag orkar fanimig inte uppdatera bara för att andra ska ha nått att läsa om, Kissie,kenza, foki.. Där.. läs.. sätt ingen press på mig för inte fan får ja cash.. Skämt åsido. Ha en trevlig fredag, jag är inte på humör, trött o hungrig o sugen på allt o bara allmänt jävlig. Puss

miss u

2010-01-15 @ 11:18:57

I miss my baby..
 


15 january

2010-01-15 @ 09:14:32

de har ju börjat renovera huset mittemot oss ( Nästa hus är vårat) Och jag sitter och glor in hela tiden hos min forna granne, och ser att de håller på, ganska kul faktiskt =) Det är dock INTE min nya sysselsättning.. Jag har tänkt på det, vafan ska jag göra för att få dagarna att gå? De är så långtråkigt att bara sitta hemma, men ja kan inte gå ut så mycke heller för jag blir så trött och vill bara sova. Kul att åka och besöka nån och säga ;" ah men vänta nån timme, jag ska bara sova" eller de har jag ju gjort innan ja blev gravid också. Men wtf lixom =)


 Njahe om man ska ta o städa eller göra någon nytta.. Känns så onödigt att vara vaken annars. Ja just ja! Idag åker Towe & Johan till England. Jag är så aviiiis, hoppas ni har de bra därborta o frys inte arslet av er! Fast ja vill inte till England (Stor bokstav), snarare.. EGYPTEN..igen! Underbart!



wants!

2010-01-15 @ 09:04:37

Vill ha dessa!
Går att köpa på H&M för endast 129 :-


WOHOO

2010-01-14 @ 07:47:11

Det är mitt mitt, mitt!



Tur att man är så snabb i fingrarna! Jag hade inte tänkt att köpa mer kläder, eller jo, någon pyjamas och långärmad tröja, men det är så dyrt o så såg jag detta paket och slog till direkt. och den innehåller -hör och häpna- 3 St pyjamaser och 3 tjocka tröjor. Så why not! Men inget mer nu.. De har ja lovar victor =) Han säger att vi inte behöver mer men tss han vill säkert köpa upp hela babyland, bara att han inte säger nått om det! ;)
 Måste förresten ta kort o visa det jag fick av Towe älsklingen, skitsöta skor bla o sen massa söta kläder. Måste jag visa ju =)

25 bodysar
7 st mjukisbyxor
1 par jeans
3 st tröjor/jackor (med tillhörande byxor)
3 st pyjamas strl
4 st sparkdräkter strl
3 st nya mössor
Overall Nalle varm

FNISSSSSSSS!


14 Januari

2010-01-14 @ 07:38:02

När jag inte kan sova så kikar jag runt på lite olika saker. Hittade en sida 'eszmycken'. Hon gör väldigt fina saker, halsband/armband/örhängen till ganska låga priser. Det var helt i min smak♥
http://eszmycken.dinstudio.se/


rubrik

2010-01-14 @ 06:49:06
har varit vaken sen halv fem.. vet ju att victor bara ligger i rummet intill, men kan inte låta bli av att känna en känsla av ensamhet.

ÅÅÅÅÅÅH

2010-01-13 @ 19:54:54

Jag är verkligen en utåtriktad person och kan snacka med allt o alla, men ska jag prata i telefon tar de fan stopp. jag HATAR att inte kunna kolla den jag pratar med i ögonen. Jag känner mig så osäker då telefoner är fan VÄRST! jag vet inte vad det är med mig och telefoner.. JÄVLA TELEFONFOBI


13 Januaryyyyy

2010-01-13 @ 19:05:49

Hej och välkommen in i min dröm!

Denna lila var snygg till stranden - vilken strand däremot kan man ju fråga sig..

Denna skulle jag vilja ha på stranden med, men som sagt ; VILKEN strand?

Nu skiter jag i att drömma om stranden, men i parken då? Skönt att bara dra på sig en varm sommardag.

Mmmmmm GUUULT! älskar starka färger mot min hy (när den är brun)


Alla dessa hittar ni på fashionclub.se Och det är inte alls dyrt, passar lagom bra till oss som inte tjänar 34872498732 :- i månaden.


skillnad?

2010-01-13 @ 00:08:24

Fan vad det satt sig på kinderna, jag visste om det, men att se "före"bilder har jag inte tänkt på.. Sjukt..




23:57

2010-01-12 @ 23:56:57

hamnade på nån konstigt sätt i en mapp ja inte visste fanns på datan och hitta en bild på mig och min bror Robin-mot slutet av sommaren. Där var jag gravid i 2-3 månaden.. Och när ja såg den här bilden


 (kameran sux tho) så kommer jag ihåg hur jag såg ut innan och blir lite glad! Hoppas jag blir lika smal sen igen. Inte ytligt, utan jag tror ingen skulle vilja gå o känna sig tjock varenda dag. Men snart kommer lilla miraklet♥


tålfte Januarij

2010-01-12 @ 22:23:50

The sims abstinens.. waa! Måste spela liiiiite bara!
Förresten, kan man spela d här?


en fråga bara..

2010-01-12 @ 19:25:03





VAD SKA MAN PACKA NER? de står på olika sidor, men alla säger så olika. Lixom en säger en body, andra säger 5-6 st. En fråga ; Vad hade ni med er? Hur mycke kläder tycker ni jag borde packa ner? Och vad mer nödvändigt att packa ner? Ja menar handduk? Ja kanske vill duscha hemma sen ( kommer säkert flyga in i duschen efter) =/ Eller ja, vad är bra att ha med sig? Och vad är inte alls nödvändigt?


12 january

2010-01-12 @ 14:04:55

Om man ska ta och trycka på ett avsnitt till då..


EUW!

2010-01-12 @ 01:53:25


asså? Seriöst? Folk vågar inte erkänna att dom tittar på de där jävla PATETISKA programet, utan de säger " jag tittar för att ser ho*or göra bort sig" jag har sett ett HALVT avsnitt sen de började sända skiten och min syster försökte förklara men de va så patetiskt så de finns inte. Seriöst. aldrig stört mig så mycke på ett program. BLÄÄÄ. Men vadå små fjortisbrudar sitter väl där med papper i tuttarna och önskar de vore på den där ön eller vart fan dom är. Nae de här va den längsta tiden jag någonsin ägnat åt att skriva om PH. Och sista gången också... bläbläblbäbläblbäl.

och mitt i natten bloggar jag..

2010-01-12 @ 01:19:45
sitter här och tittar in i skärmen, eller kanske stirrar. Jag är trött i min själ så trött i mig själv. Jag har folk omkring mig, speciellt vic som jag har vid min sida 24/7 men jag kan ändå inte låta bli att ibland känna mig så ensam, som att ingen förstår, trots att ni säger att ni gör det. Och ändå är det jag som väljer att hålla mig borta.

Jag förstår inte varför mitt mående går upp o ner såhär, och det är inte lite heller, det är lixom antingen eller..
Just nu mår jag väl inte så värst dåligt, men jag känner mig oförstådd, jag känner mig naken och sårbar. Jag känner mig liten. Jag hatar inget, men jag känner sån press att jag bara skulle kunna.. aaaaaaaaah.

Jag ser fram emot de här med att föda och sen leva med mitt barn något så otroligt, det ska bli SÅ spännande. Men jag är ju så rädd. Tänk om ja missar de här, eller om jag inte vet det här o bla bla bla. Jag vill det här, men tänk om jag inte klarar det? jag är så trött på att bara tänka negativa tankar, jag vill kunna tänka positivt om mig själv nångång, men de kan jag inte tack vare att jag växt upp som jag gjort. Det är fel att vara bra, jag är inte bra, jag kommer aldrig någonsin bli bra. jag suger på allt, jag är dålig, dåligdåligdåligdåligdålig! Äsch. Jag kan inte formulera mig.

Sabinä

2010-01-12 @ 00:06:22



HAHA! www.twinmombabyboo.blogspot.com Hon är den sjukaste ni nånsin kommer märka av!

ja skulle fan börja tjuta om nån kalla mig fjortis, fast jag tjuter ju fan för allt.


11 january

2010-01-11 @ 16:19:29


Nu blir de dusch dusch dusch dusch! AH LOVE IT!


16 And pregnant.

2010-01-11 @ 14:02:07

Yeeeeeeeeeees! det är nämligen vad jag ska sitta och titta på nu, jag har ju missat varenda avsnitt - utom ett- och jag fattar inte hur jag kunde göra det, när det var söndagar jag längtade till mest. Antingen låg jag o sov eller så glömde jag helt enkelt bort de. Men nu Jävlar ska de bli maraton. Vic fixade fram så jag kan se det. Synd att jag inte har en laptop så jag kan slänga mig i soffan/ sängen och bara myyyyysa med mig själv. Njae, ist får man sitta på en jävla stol =( I WANT A LAPTOP!

Ni kan välja vem av de 6 tjejerna ni vill se.. Älskar såna här program!♥
Länken har ni härhttp://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71839

Så, vi hörs om ett tag! Pussilago


ZZZZZZZZz

2010-01-10 @ 16:51:03


Okej godnatt. Nu måste jag sova, jag kan verkligen.. inte.. hålla mig .. v..aken


New week.

2010-01-10 @ 16:19:46

Hej hallå! Idag sov vi länge här hemma, Victor är ledig så då tycker jag man kan passa på att ligga och mysa och dra sig medans man kan det! Jag tar vara på varendaste sekund med honom innan barnet fötts. Idag går vi in i

Bebisen

Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

 Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

Du

Från naveln är det c:a 14 cm till den övre delen av din livmoder, men tänk på att detta mått kan variera från individ till individ. Du ska inte oroa dig om du inte har exakt samma mått som dina gravida vänner så länge som du växer som du skall. En växande livmoder är ett tecken på att bebisen där inne växer bra.

Dina Braxton-Hickssammandragningar tilltar i styrka och frekvens allteftersom din kropp förbereder sig för förlossningen. Sammandragningarna börjar i övre delen av livmodern som blir spänd och hård för att sedan sprida sig nedåt och slappna av. Många misstar de här “övningssammandragningarna” för verklilga förlossningsvärkar, men det är oftast falskt alarm. Ett sätt att avgöra om det är Braxton-Hicks eller “verkliga” sammandragningar kan vara att gå omkring en stund. Om spänningen då släpper, och om det inte gör ont så är det nästan säkert Braxton-Hicks du upplever.


Ouch!

2010-01-10 @ 01:10:21

Sitter här och klipper mina naglar och är så jävla arg! Jag har aldrig haft såhär korta naglar- eller förlåt - jag menar ; JAG HAR ALDRIG I HELA MITT LIV haft såhär korta naglar! Jag har adlrig bitit på naglarna ( jo nagellack som flagar kan jag bita bort sådär, men att slicka o bita fyfan vad äckligt. Jag kan verklige inte göra det. HAr aldrig haft superlånga, men aldrig heller korta. Jag gjorde nämligen förlängning och jag visste att de skulle ta skada, men de var verkligen SÅ mjuka mina naglar och de har gått av längre ner än vad som är normalt, Ni vet inte bara tippen, utan dela av nageln har gått av med, och det gör så otroligt ont. " Ska man vara fin får man lida pin" Nae inte fan såhär mycket.


baby♥

2010-01-09 @ 23:25:29



49 lååååånga dagar kvar


9 Januari

2010-01-09 @ 23:18:42

idag var jag förbi mamma en "sväng", skulle bara dit för att äta lasagne, men blev att jag stannade ett Bra tag. ett par timmar rättare sagt. Men vadå, jag har ju en nyfödd lillebror - I JUST CAN'T TAKE MY EYES OF HIM! That Cutiepie♥


Mitt gravidhull som bla satt sig i facet!



I början när han föddes såg han ut som en liten kines, verkligen en kines. Men nu tycker jag att han fått stooora runda ögon och har ljust hår, lill sötnosen!
De var så gulligt, mitt lilla pyre därinne sprakade o höll på när erik låg och sov på mig =) Vet inte om de var för att säga "hej", eller "dra" till brorsan. Haha =) Kan ibland inte fatta att min "lilla" unge därinne kan sparka och röra sig så som den gör. Hört att jag har liten mage. men jag är ju inte själv så stor, men den växer iallefall normalt och är normal stor, så det är skönt! Men hur kan vissa magar vara mycket större än min, fast det barnet också är normalstort? Jag förstår inte? Frågetecken? ett till? och ett sista ? eller två ??


Spelar lite fia..

2010-01-09 @ 14:34:01



Pics..

2010-01-09 @ 14:21:17

Jag förstår inte varför pyret får hicka när jag äter? Den hickar hela tiden, minst tre gånger om dan? Jag vet att de kan  blir å när de övar på att "andas", men ska de vara så ofta verkligen?

Var ju Hos Jowe & Towan för några dagar sen med Victor. Vi käka massa gott och jag ÅNGRAR verkligen så hårt att jag inte tog med mig min rulle som ja inte åt upp, wuä =(  Haha, Wille & Wiggo var vakna i omgångar, men ja lyckades ta kort på Wiggolito ;) Eller nja nästan.. Sån sötnos!


Han va så glad hela tiden =) Och Vic med. Tror han längtar efter sitt barn nu ;)


Mm, så skarpa & fina bilder!


Titta så glad han är lilla filuren!♥


Fina familjen =)


mahaaaha

2010-01-09 @ 12:51:19



Ja, vem säger såhär rakt av, om Inte Sabina? OMG Haha =) Rip long nails, rip.. :( ♥


Godmorgon!

2010-01-09 @ 12:24:08
 
              Lovebird                 YLGI

Dessa två motiv har jag på mina 4 tröjor från Kandee. En Lovebird Tshit + Tröja
OCh en Ylgi Tshirt + Tröja! Ångrade att ja inte köpte andra motiv, men dessa passade min smak super!

..

2010-01-08 @ 19:58:48




Älskling fixade med bananasplitt eller vad de heter. Helt underbart mysig dag, och TOWE, vi firade dig på vårat lilla egna sätt ;) så ledsen att ja inte kunde va med, grattis sötnos!

Aep, nu ska jag ta och hoppa i säng, så trött så trött.. Massa kärlek and Don't be haitin', Puss&kram


Älskling!

2010-01-08 @ 19:50:20

När jag och Victor kom hem från affären så låg det en lapp i brevlådan, han sa typ ; jag kommer snart och kom hem med ett paket ;



Och gissa var det var? =)



IIIIIIIIIIIIIIIH! Dessa! Jag hade önskat mig dom från melba, han hade skickat efter dom redan den 10e, men i juletider så kan jag förstå att de tar lång tid :P O så kom dom idag, så fick dom som sen juklapp. Visst är han sööt!♥ mihih, är så glad så glad så glad! Kan ju ändå inte använda dom nu =( Men får vänta ett liiitet liitet tag, sen hej o hå, så ska det gå! ;)


8 January

2010-01-08 @ 19:30:04

Just det. Det var någon som kommenterade och frågade om mina syskon var äldre än mig, och jag har endast 2 storesyskon, resten är småsyskon =) 

Patricia 25
Carolina 23
(jag) 20
Victor 15
Robin 14
Jennifer 11
Danny 17
Melanie 12
Eric Nicolaz 1 månad♥

Jättegamla bilder dock, förutom den på Eric =)


This day!♥

2010-01-08 @ 19:10:10
Idag steg vi upp klockan 6.30 -snark- för att vi skulle hinna med halv åtta bussen till Sjukan, för de tar ju nämligen 40 minuter för mig att gå, när det normalt kanske tar hm, 10? Men så är det när fötterna går åt sidan och inte "vänster fram höger fram vänster fram höger fram, osv :P " Var ju nämligen


och måste säga att det var så Jäkla kul! Hade inte tänkt på hur de andra skulle vara. Men jag och Victor var nog yngst, fast det var en tjej som var från Norrland eller nått som kanske var lika gammal som mig. Det var 6 st par. Och vi skulle föda mellan den 27/1-27/2! Vi kom igång direkt och började prata massor, vi blivande mammor, medans papporna fick gå ut och prata om förväntningar och lite sånt.
Så mellan 8.30 -14.00 var vi där, och jag ångrar inte en endaste sekund. Och det som var skönt var att alla hade "konstiga" frågor dvs, samma frågor som jag ville fråga men ansåg som konstiga :) Så de va skööönt! Direkt efter det så hade vi besök hos våran BM, var inte där så länge, kolla hjärtljud och vikt o lite sådär. OCH JAG TÄNKER INTE SÄGA VAD JAG VÄGER! 70,3 Men jag är glad, sålänge barnet mår bra och växer fint, och min Bm sa att allt såg "perfekt" ut, och det ordet har jag aldrig hört. så jag blev glad. Väldigt glad.

___________________________________
 Nu är det "bara" 50 dagar kvar♥


TUWE!

2010-01-08 @ 18:01:04


Grattis älskade tuuwe på din 22 20årsdag! Hoppas ni alla har det fint o festar järnet. Önskar jag kunde joina er 2night, men min kropp orkar inte =( Massa kärlek och HIPP HIPP HURRA TILL DIG, MIN VACKRA!
OBS! de gråa slingorna är äkta, inte alls målat i paint


Hepp..

2010-01-07 @ 21:51:31


Blev att göra sig av med lite abstinens- På mitt spelberoende - med tina ;) 


nämen hejsan

2010-01-07 @ 21:36:28


Igår var vi ju i Nyköping jag & Victor och det var SUPERKUL! HAHA, Hans släkt är de skönaste ever och det är skönt att nu få bli inräknad i den ♥ Det är ju inte så att jag har så stor familj, 8 syskon en mamma, mormor och en morbror är vad jag har. Inga mostrar eller kusiner och så.. Inte som jag känner iaf. Och det är väldigt väldigt synd. Pratar väl lite över internet då och då, men trots att det är mitt "kött & blod" så är de inte min familj, tragiskt - men sant. Men många kusiner kommer vi syskon pöka fram iaf, tänk ; 8 st syskon :P Heh, det är lite sjukt. Och den minsta kom senast den 4 dec. Mamma säger att hon försöker skaffa barn igen, och jag hoppas innerligt att det inte blir så. Jag älskar henne, men ett barn till och jag ber henne dra åt helvete.   Det får faktiskt räcka nu, tiden finns knappt till oss som redan finns, så förstår inte vitsen med att skaffa fler?  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ nu ska jag sluta prata om det, hjärtat bultar och jag blir bara sur. Punkt slut! SÅ!



Mañana ska jag & Victor på föräldrautbildning, sen direkt efter ska vi till barnmorskan. =)Nu mot slutet går man oftare och kollar så att allt ser bra ut och står rätt till osv osv. Så de får vi hoppas =) Passade på att ta tiden imorn hos BM eftersom vi som sagt ska på föräldrautb. Det ska bli SÅ SPÄNNANDE, bara jag inte blir lika besviken som på den där bäckenbottens grejset. Jag vet inte exakt vad man gör där, men att få mer klarhet innan förlossningen förklarade min BM det som! ;) Man får väl veta typ hur länge dom får se på Tv när dom endast är en vecka, eller hur länge dom få vara ute på krogen, Om dom får äta kebab, eller bara ska hålla sig till chips osv osv.

Haha nejvars, men de kommer väl vara mycke frågor o sånt hoppas jag! Puss&Kram HELA DAN Veckan


7 Enero tvåtusäntäjö!

2010-01-07 @ 21:15:57



Har inte hört nått bra om denna vagn, så blir nog att slopa den!


Hallo

2010-01-06 @ 00:22:35


Kass update idag,huh? I know and Im sorry! Inte för så många läser, men ni som väl gör det, inte ska jag väl skita i er? ♥ Jag har tänkt på det, många som spammar o skriver " hej vad fin blogg du har, riktigt fin, kolla in min" De skriver ju så för att försöka få in fler läsare. Men jag känner att ; hey, är jag inte intressant, så läs inte. Vad finns det för mening i det? Jag vet  ju själv att jag varierar mig väldigt mycket i vems blogg jag läser. De beror på om denne är intressant. Är det inte så? Och nu är allt UNDERSTRUKET och det går inte att få bort! Gah!


Var idag med Victor ( tvingade med mig han) på nån grejs på mödra, de pratade om bäckenbottensbesvär osv. INte alls som jag trodde de skulle vara, jag trodde man skulle få övningar man skulle göra tillsammans där osv. Men en sketen halvtimme - hon var en halvtimme försenad- kostade 100:- SO NOT VÄRT PENGARNA! Ae, de sög balle falle..
Iallefall för mig..


Gör ett litet test, känner att jag varit så tråkig idag och kommer säkert ha kass update imorn med då jag ska till Nyköping med Vic + family för att träffa de andra =) Spännande. Hoppas jag kan hålla mig vaken bara. Sover som satan nu för tiden, blir sjukt trött, idag sov jag i 2 timmar, as skönt, men tråkigt att sova bort tiden, men jag kan bara inte hålla mig. Jag frågade Vic om de hade med graviditeten o göra, och hans min sa nästan allt. heh, ae om jag ska skriva lite på detta "test" då =) Pusspuss

Någon som

några som förstår dig: Jag vet inte, ibland känns det som ingen verkligen gör det.
någon som du saknar: Mormor Ulla & Pappa
något som du längtar efter: Att få hålla min & Victors Son/dotter i mina armar!
någon som du hatar:Som Jaime i MMW säger;Dont be haitin'


Vem

vem kramade dig senast: Victor=) 
vem pussade dig senast: Samma där ;)
vem ringde dig senast: Nått nummer jag inte kände igen
vem ringde du senast: Kommer inte ihåg, är ingen telfon människa =)
vem var hemma hos dig senast: MISS B!
vem var du hemma hos senast : Mamma?

Har du
har du några kärleksproblem: Nej! =)
har du ätit något idag: Massor!
har du pratat med någon idag: Jajjemänsan
har du gråtit idag: Jag gråter varje dag, hormoner u know =/
har du skrattat idag: HAHA JA =D

Jag
är singel: Nej =)
saknar någon just nu: verkligen
är rädd för att bli övergiven: Top 1 ,nightmares
svär ofta: Jag har hört att jag gör det, men jag är ju mycke bättre nu än för några år sen =)
sjunger i duschen: ÖVERALLT.
är en morgonperson: Om jag fått sova ut ordentligt så!
skulle kunna ha pyjamas på mig i skola: Lätt!
är kär i kärleken: Har varit det ända tills jag träffade Victor
skrattar åt mina egna skämt: Jaa, ingen annan gör ju det så...
vill ha barn: Som fan.
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Njah, jag vet inte. Om läpparna räknas in?

Har du

glasögon/linser: Nej
piercingar: Inte i nu..
syskon: 8 st (Mamma som är en kanin)
pojk/flickvän: Fästman ;)
jobb: BLIVANDE POLIS!
för många vänner: När man sållat bort de falska, så finns de endast några kvar
rymt hemifrån: rymt/ blivit utslängd flera gånger
färgat håret: massa kånkerna!
bra självförtroende:Ibland så..
sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
varit kär: JA.
gjort något olagligt: Haha, jaa. Men det är gammalt.
somnat i skolan: Yes & Nicke älskling satt brevid mig hela tiden för att vakta mig så jag inte sov längre än vad rasten varade♥ Rip
brutit ett ben: Nae, tack o lov.
tappat bort mig i min hemstad: HAHA jaaa, varje gång jag går ut typ, (hageby räknas inte)
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Yes
smugit ut utan lov: indeed.
ljugit om var jag är för mina föräldrar: Jag vet inte.
en hemlighet som ingen vet: Tror de
varit på en blind date: ALDRIG MER, FY FAN!
sovit en hel dag: När man varit sjuk o så, ja.
somnat gråtande: Mhm.

Brukar du
titta dej själv i spegeln: Nu tittar jag mest på magen =)
ha ångest: Nästan aldrig längre.
drömma mardrömmar: Varje natt i princip :/
klä dig i svart: Inte med flit, men de händer att det finns den färgen på mina kläder.
hata folk: Nej, försöker låta bli.
lita på folk: Jag vill tro gott om allt o alla, men de bryter mitt förtroende ganska fort..

Sista personen som
sov i din säng: Victor
fick dig att gråta: Ingen person, utan jag bara tjuter för att.. haha
skrek på dig: dunno.


Babyvagn.

2010-01-04 @ 18:31:47


En stabil sittvagn som är enkel att fälla ihop. Ryggstödet är justerbart i 3 lägen, vagnen har sufflett, varukorg och 5-punktssele. Transportlås gör vagnen lätt att hantera ihopfälld, swivelhjul fram och bakhjul med quick release, kan kompletteras med fotsack. Justerbart fotstöd och avtagbar handtagsbåge.


Sugen på denna som fan! Kampanjpris:799,00 kr lixom HALLÅ :D bra pris ju! LOVE IT!


FOURTH OF JANUARI

2010-01-04 @ 15:50:24



fyfaaan vad jag längtar nu, vaknade imorse av att jag skrek ; jävla rygg att göra så jääävla ont. Haha! Plus att araberna skottade snö utanför porten, så jag vaknade av deras "konversation" snällt av dom!♥ Tycker om dom faktikst, dom e as trevliga =) Jag ska väl ta mig en lur nu, så trött så trött.. Skrev förresten ner på en lapp alla som är gravida nu , de blev 13 ST! och jag har säkert glömt bort nån, haha. Fatta vad många som är gravida. Det är ju helt sjukt! =) GRattis till er alla blivande, ska som sagt försöka totto lite nu, trött som satan. You know what to expect! Bechoo 


dont mind my blåtira =)

2010-01-04 @ 15:38:57




Bilder v 33

2010-01-04 @ 13:51:24




Ska ta en bild varje vecka nu så jag får se om den växt nått de sista veckorna, då den växer som mest♥


HAHA

2010-01-03 @ 22:07:26

Lite smårolig bild ;P


Ny vecka!

2010-01-03 @ 13:21:16

Idag går jag in i 33 veckan, så nice så nice. Känns som veckorna bara se-e-e-e-g-a-r sig fram, Uh! Är de i vecka 38 man kan få närsomhelst? alltså mellan 38-42? Eller är de from vecka 36? Jag är inte så bra på de här. Mammor hjälp mig! Nu börjar jag bli nervös för typ hur slemproppen ser ut, och hur jag vet när slemproppen gått och vad jag ska göra när den gått, Och varför den ens går? är de tecken på att förlossningen är igång? Måste ja meddela nån om den gått? OSV OSV. Fan jag tyckte jag hade koll på allt,men nu känns de som jag fattar n-a-d-a av t-o-d-o!






?

2010-01-02 @ 22:02:53



whatever..

2010-01-02 @ 19:35:29


YAH!

2010-01-02 @ 19:22:55
Äntligen kan jag säga att " I år kommer vårat barn" haha tagit lite mer än sju månader att kunna säga de xD Men nu är de sagt och ja ; i år kommer bebben. Skönt som fan faktiskt. klart jag längtar efter att hålla bebbe i våra armar, men ska bli så skönt att inte ha ryggvärk 24/7, för att inte tala om halsbrännan.. Låter jag negativ? JAg kanske är lite negativ av mig just nu, men det är så jag känner, och meningen med denna blogg är att skriva ner vad jag känner.. Så..



Ser ut som h*n säger ; Hjälp jag drunknar. haha =) Sötnos..
56 dagar kvar nu, Hoppas de går fort. En sak som jag tänkt mycket på, men jag inte riktigt insett ändå riktigt är att jag kan föda på min F-Ö-D-E-L-S-E-D-A-G. Jag är ju beräknad den 27 Februari, och min födelsedag är den 9 mars ( 10 Dagar efter BF ) och det skulle verkligen vara så TYPISKT att jag skulle ploppa ut ungen då, och då blir jag helt seriöst besviken, av alla dagar - my bday. Nej tack! Vill gärna ha den dagen för mig själv..FRUSTRERANDE att tänka på faktiskt, men som jag sagt till Alla : Den kommer komma i Mars , INTE februari. Jag vet det. Jag bara vet det.- Jag hoppas ju fortfarande på Feb, men som sagt, na-a!
-
Funderar på att gå ut på en promenad, gå av mig lite ilska..




2 januari

2010-01-02 @ 16:18:44
Här sitter jag och väntar på att Victor ska se klart filmen, men jag kan vl lika gärna resa på arselt o börja klä på mig =) ♥ Puss &KKRRÄM sålänge

HAHAHAHA!

2010-01-02 @ 00:14:13


HAHAHAHA! SÅ jävla skön!


WIGGO!

2010-01-01 @ 23:38:45

Jag hitta den! Jag hitta bilden! =)

Lilla sötnosen!♥


NYVAKEN?

2010-01-01 @ 23:21:31

Eh HELLO!? Jag är så trött så trött =P Sovit hela dagen, o då menar jag inte två timmar, utan HELA dagen, Ätit mat nu och funderar på att lägga mig igen. Jag skulle gå och vila en timme cirkus (vid ett tiden), och bad victor komma o lägga sig ett tag bara för att mysa - vilket slutar med att han också somnar och inte vaknar förrän klockan fem (!!) Och jag SJU (!!)- då kan man snacka om trött..

Vill gå och lägga mig igen, jävla hals som kliar.
Nu ska jag ta mig själv på ett uppdrag och leta efter en bild på Wiggo när han är bebis som jag sagt till Towe att jag ska ta fram flera gånger, så nu jävlar blir det att rota loss bland bilder i datan.


Summering -09

2010-01-01 @ 00:44:12

Sitter o kollar igenom bilder från de gångna året =) Härligt som fan!

Jag & Victor hade förfest hemma med alla vänner, as kuL!

Heta eller vad hahaha

Älskling friade sista April och självklart sa jag ja!♥

Skaffade vår lilla doggelita Nala i somras

Victor och hon låg ofta och myste massa =)

FEEEEEEEEEST

Med Damian när jag bodde i Västervik i somras


Rosen vic fick av mig när vi precis blivit tillsammans

Tatueringen jag gjorde i Mars =)

UUUH! Vika akrtonger på JObbet, snacka om att vara trött på Happy fucking meals

HAHA claras inköpslista!

Under filminspelningen i Västervik


den första tårtan jag gjorde till Vic ♥ Kunde dock inte hålla mig från att äta upp den innan han kom ner till Viken haha =)

Första dagen på jobbet =)

Våran lilla doggelita♥ saknar henne så..

Victor x2 På filminspelningen

Vi hälsade PÅ Jowe & towan när hon fött Wille&Wiggo!♥

Hela familjen samlad =)

Jag & Nethan innan vi drog till skolan?

Vic & Nala i somras från promenaden med Jowe & Towan♥

Nala höll på o ramla ur soffan men vaknade inte haha


Nala blyg =(

Jag & Älskling

30 Juni PLussade jag!

Och nu väntar vi med spänning tills våran baby kommer



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!