en fråga bara..

2010-01-12 @ 19:25:03





VAD SKA MAN PACKA NER? de står på olika sidor, men alla säger så olika. Lixom en säger en body, andra säger 5-6 st. En fråga ; Vad hade ni med er? Hur mycke kläder tycker ni jag borde packa ner? Och vad mer nödvändigt att packa ner? Ja menar handduk? Ja kanske vill duscha hemma sen ( kommer säkert flyga in i duschen efter) =/ Eller ja, vad är bra att ha med sig? Och vad är inte alls nödvändigt?


Kommentarer
julia

du kan packa ner 3st body, 1-2 par strumpor och mössa o lite sånt beror på vädret. du kan packa ner klädder så du har i 2 dagar och ta med dig en snodd så du kan sätta upp håret om det skulle hehövas. om du vill duscha där så tror jag du får låna en handuk. om ni skulle behöva stanna på sjukhuset mer än 2 dagar så kan nog din kille åka hem och hämta mer klädder om det skulle behövas. kram julia

2010-01-12 @ 20:46:26
towe

eftersom du inte vet om du får åka hem direkt är det ju alltid bra att ha med sig lite exra, samt fräscha kläder och så till dig. du lär vilja duscha direkt när barnet kommit. Handduk får du där.



men till bebis kan du ju ha med dig det den ska åka hem i, typ ytterkläder, mössa. en napp,

Men de går åt mycket kläder, iallafall till våra. Dom kräks ju så dant i början :P



Jag glömde både hårnålar och toffsar - katastrof! Inte alls kul med allt hår i facet.

2010-01-12 @ 23:31:19
URL: http://towebomaan.blogg.se/
Sabina

LYPSYL är ett måste, både för dig och killen, man blir fruktansvärt torr om läpparna, av sjukhusmiljön och att man är trött efter förlossningen - och man blir knäpp om man inte har ett läppbalsam eller liknande, haha.

Mjukiskläder och någon stor tröja, sockor kan vara bra om du blir kall. Sen såklart kläder till den lille, det som Julia kommenterat här på ditt inlägg är bra. (så jag inte behöver skriva om allt hon tagit upp, hehe.)



Sen tar man sig inte tid att byta om och duscha och hålla på, man vill bara ligga och mysa med sitt barn nästan hela tiden. Jag menar... Det är ju inte så att du pushar ut ungen och 3 minuter efter ba: Jag tar en timmes varm dusch nu, bye. >.<

(se min humor i hela grejen, mohahaha.)



NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAAAR BABY!!!!!!



Love you. Puss <3

2010-01-12 @ 23:31:38
URL: http://twinmombabyboo.blogspot.com
Sabina

vad som INTE ALLS är nödvändigt är nog hunden. eller typ salt och peppar. eller kanske en ficklampa.

vad ska man med det till på BB liksom..? :P

2010-01-12 @ 23:33:17
URL: http://twinmombabyboo.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!