Kan det bli längre till skåne?! Åkte klock...

2011-06-30 @ 17:55:48

dsc00751 (MMS)

Kan det bli längre till skåne?! Åkte klockan tolv, har kommit halvvägs.. Stannade i värnamo i 2 timmar för att de glömde våran mat? Satt och väntade sen när jag sa till så sa hon, just ja! Förlåt glömde bort er. Ja, för det var ju verkligen SÅ mycket folk där! Not. När vi klev in där så kliver precis svensson svensson pappan ut. Tog ett tag att koppla! Sen hade han hunnit försvinna innan victor sa " du är fullt medveten om vem du precis gick förbi? " jag svarade ja, fast han gjorde kopplingen åt mig, Haha! Å önskar vi kom fram snart lyssnar på samma låtar om och om igen.. Dör. Joelito är grymt lugn och har varit hela vägen tack och lov. Nu ska jag sjunga lite i bilen och låtsas att det är jag som sjunger, som vanligt.


Skåne Mañana

2011-06-29 @ 22:40:48
Sabina, du är smart du och jag har kommit fram till att inte lägga ner bloggen, bloggar när jag känner för det, och slinker in med en bild när jag har bloggtorka ;) ♥ Dessa dagar har varit grymt oslagbara iallafall, återförenade med mina syskon på pappas sida efter 10 år, Danny säger 8 men jag slutade åka till pappa när jag var 12 och efter det har vi kanske träffats (nu efter dessa dagar) 10 ggr. Och jag uppskattade denna tiden så mycket, lillasyster kom hit från Värnamo och vi har haft roligt tillsammans. Det gör mig helt varm inombords. Jag valde att föreviga dessa dagar så jag tog kontakt med Emma Roodla, världens bästa och skönaste fotograf, ser fram emot att se alla bilder. Denna bild är tagen från hennes blogg och ni kan där kontakta med henne om ni önskar att bli fotade.

Imorgon ska iallafall syster åka hem :( Vi skjutsar henne på vägen ner till skåne, semester here we kommer o sånt!


24 Juni

2011-06-24 @ 21:25:15
Jag märker hur min blogg bara blir sämre och sämre. Har ingen motivation + att jag inte mår så bra för tillfället heller, allt är bara ett enda virrvarr och jag själv fattar ingenting. Så jag har bestämt mig för att lägga ner bloggandet för gott. Tack för ni läst och följt mig på min resa, det har varit sjukt kul!♥


FénAgressia?

2011-06-23 @ 19:19:21
Har börjat spela Stardoll. Vet dock inte om det är roligt? Ska säga till sen vad jag tycker. Men klicka på länken så kan ni själva göra en egen gubbe och styla erat hem osv. Hihi, älskar tjejspel!♥


Gullunge

2011-06-21 @ 07:13:29

Min lilla alv, 2 timmar.

2011-06-21 @ 06:22:20

Snark

2011-06-21 @ 06:18:36
Joel ska alltid vakna tidigt nu för tiden. Imorse vaknade han 4.55 så jag försökte lägga om han, gick dock inte så bra och här sitter jag helt sönderlekt och ögonen går i kors.. Ska gå in i rummet och hämta ut tvättkorgen eftersom jag bestämt mig för att boka en tid nu på morgonen. Och ingen vila blir det när joel är på dagis. Snark. Skönt att man inte har 2 barn kan jag känna ibland. Men de kommer väl det med;)

Hipp hipp hurra.

2011-06-20 @ 13:47:28
Ett stort grattis till min älskade vän Linnéa på sin födelsedag!

Vackrast!


Lovely day

2011-06-18 @ 21:25:01
Hemma nu och jag är helt sluuuuuuut. Vi blev lite hungriga så vi gjorde empanadas när vi kom hem. Dopet gick iaf bra, joel var lagom lugn i kyrkan och Keylin räckte ut tungan åt prästen när hon pratade med henne, haha! Sötnosen♥ Imorgon bär det av till Nyköping för att fira Vic's fina kusin som fyllt 30! Kommer vara helt slut imorgon, haha!

Fina ungen♥

 

Min lilla pluttis♥

Fisungen!

Bilderna är tagna av Malin Andersson


Keylin Nicole

2011-06-18 @ 10:30:37
Doptime om drygt 3 timmar!

Sidecut

2011-06-17 @ 14:27:17
Okej, ni vill inte veta historian om hur det gick alltså. Jag dör så klantig man kan vara! Ohhhh.
Först blev det jättebra - satte rakhyveln på 19 mm. Men kände ändå att det var lite mycket så jag gick ner till 12mm och det blev superbra. Sen tog jag bort själva skaftet för jag skulle skaka bort håret som var kvar i apparaten. Tror ni inte att jag glömmer att sätta dit den igen och börjar raka mig? Så jag blev helt flintis + att jag råkade slinta med rakapparaten så det blev lite längre upp än jag trodde.. Wups.. hähä

Jag ger upp!

2011-06-15 @ 23:20:55
Jag har försökt göra en bloggdesign till min kära vän mickis, men det går inte! Det blir fel och nu har jag hållt på i 3 dagar och det blir inget bra helt enkelt. Får vänta lite till och låta inspirationen tilltala mig. Idag har jag inte känt mig så bra, jag har känt mig arg och känns som jag tjafsat med hela världen på Fb. Känner mig missförstådd och ensam. Vill bara fly.

KeyKey ♥ Joelito

2011-06-15 @ 21:50:36

Fick finbesök av Jonna och sedan styrde vi vidare mot Jonnas madre Bettan (Min bonusmamma) för att våldgästa henne! Joel fick sitta i vagnen med key hela vägen dit för vet ni? Jag hade mina nycklar i handen, tror jag, och skulle ta ut joels vagn ur källaren och de bara försvann från min hand? Poff, bara sådär. Inte nice. Har inte hittat dem än..

 





vad ska man göra? vad ska man säga? hur ska man agera?

2011-06-14 @ 21:49:35
Ta aldrig någon förgivet.
Precis suttit i telefon med en älskad vän och bara pratat, fått gråta ut, prata allvar och bara prata goja. Så skönt. Det behövdes nog för oss båda. Saker händer som man inte är förberedd på och hur ska man tackla allt? Jag vet inte om man ska vara glad för en persons skull eller lyssna till sitt ego och vara ledsen?


13 Juni

2011-06-13 @ 22:22:44
Idag var jag i navestad och hälsade på Erica som flyttat tillbaka hem till Norrköping- utan barn! Så härligt att bara sitta ner och dricka kaffe (!!) Vuxenpoäng? och bara prata. Hon är en häärlig tjej måste jag säga. Dit ska jag fler gånger! Efter det åkte vi till vic's mamma och grillade. Fick med mig några par byxor hem som hon inte längre kunde ha och jag ska göra om de till shorts.. Får se hur det går, är inge bra på att mäta och sy.. tålamodet ni vet....



7 Juni

2011-06-07 @ 13:04:35
Ont i halsen som fan. Känns som jag inte kan äta, men det måste jag ju.... Tycker inte om mat längre, dels för att jag nästan aldrig äter och dels för att det är för varmt. Vill skriva av mig om det här men jag vet inte hur situationen är jag själv. Jag har ingen ätstörning. Eller jo. Fast ändå inte. Jag spyr ju inte upp maten utan det är väl att jag aldrig har tid att äta så då är jag inte hungrig och då måste jag tvinga i mig maten sen. Kan  inte förklara för jag vet själv inte hur allt ligger till. Brainfreeze. Vill bara må bra.

Började ju gå till en psykolog för jag fick hjälp efter jag sagt att jag mår dåligt. Jag fick först ta massa prover (som jag inte fått svar på på 2 månader (!) och sen fick jag fylla i papper om hur jag mådde. Jag skrev att jag mådde skit dåligt, kände mig deppig, hade ingen matlust, hade olika tankar på att skada mig själv (Skulle dock aldrig göra det längre men tankarna finns) att jag sov dåligt osv. De skickade mig till en psykolog direkt och jag fick "prata av mig" i ca 20 minuter, fick en tid tillbaka två veckor efter och när jag då kommer för andra gången (notera att jag betakat 150:- båda gångern= 300:-) så säger psykologen till mig: Vet du en sak emily. Jag tycker vi är klara här.

SÅ det var min hjälp. Snälla va? Och ännu en gång känner jag att de skiter i mig..

Victors födelsedagspresent

2011-06-05 @ 13:10:05


JAAAAA!

2011-06-03 @ 22:00:19
Äntligen äntligen äntligen! Jag har inte kunnat komma in på blogg.se i över en veckas tid och jag har blivit galen, tro mig! Haha, men nu installerade min älskling Mozilla så nu bloggar jag ä n t l i g e n! Har behövt skriva av mig så mycket så får dela ut det i småportioner nu. Men nu får det bli ett snabbinlägg eftersom jag och baby ska se Scary Movie 4! Hoppas bara att jag inte blir lika rädd som sist. Kan verkligen inte se på skräck eller något som har med spöken och äckliga övernaturliga saker att göra. Wuhä.

Hittade den här på lookbook. Älskar stilen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!