13 Juni

2011-06-13 @ 22:22:44
Idag var jag i navestad och hälsade på Erica som flyttat tillbaka hem till Norrköping- utan barn! Så härligt att bara sitta ner och dricka kaffe (!!) Vuxenpoäng? och bara prata. Hon är en häärlig tjej måste jag säga. Dit ska jag fler gånger! Efter det åkte vi till vic's mamma och grillade. Fick med mig några par byxor hem som hon inte längre kunde ha och jag ska göra om de till shorts.. Får se hur det går, är inge bra på att mäta och sy.. tålamodet ni vet....



Kommentarer
Sabina

HAHA minns du när vi åkte till Navestad med typ 6 killar på 2 olika mopeder? =)

Det var efter att vi hade däckat i buskarna utanför din mammas lägenhet i Hageby. Sen träffade vi några lirare som ville att vi skulle med dom, men vi dissade dom och satt bara och skrattade för att vi hade varit vaken i typ två dagar och sen varit fulla som as pga karatefyllan. Sen ringde du några av dina kompisar som kom och hämtade oss på mopeder och så åkte vi till Navestad hem till någon snubbe.

Vi satt och spelade kort, och på kortleken var det nude ladies. Hahaha. Minns du? :P



Puss

2011-06-14 @ 01:13:48
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com
Sabina

Och måste bara påminna om rymningen från Västervik, när Tove kom på oss. "Vad görrrr ni tjejeeerr" - på skånska. Och vi sprang fort som fan till Västerviksgymnasiet och väntade på bilskjutsen.

Hahahaha. Shit. Minnen minnen <3

2011-06-14 @ 01:16:12
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!