Tutorials

2011-11-23 @ 20:18:43
Snart är det Jul och jag märker att fler och fler börjar Julpynta vilket jag började med för lääängesen haha och hade inte Victor sagt ifrån så skulle de komma upp redan i Augusti. Okej inte riktigt. Men nästan. Jag började handla Julklappar i Semptember men är inte klar på långa vägar. :/ Får väl gå och stressa dan innan Jul då. Även om jag var ute tidigt. Typiskt :P Vad önskar ni er i Julkapp? Jag önskar mig saker i sminkväg för jag vill ha ett eget sminkbord i nya lägenheten :P Hoppas att de går igenom ;) haha. Vill ha en egen klädhängare med men en sak i taget ;)
Tänkte iallafall tipsa (om ni som jag älskar smink men inte kan sminka er utan att det ser ut som ni har fått en smäll) Gå in här: Här kan ni hitta massa tutorials.


Kommentarer
Jejje

Ja kunde inte hålla mig längre, igår åkte julkartongerna + gran fram. Ska pynta o klä den imorn :) Haha jag vill också ta fram julen tidigt. Nästa år får du övertala Vic att du vill börja i oktober iaf ;)

2011-11-26 @ 10:15:41
URL: http://leonsmammas.blogg.se/
Agnesa

Oj vilken fin sminkning!! Är Det du som har sminkat?

2011-12-04 @ 19:57:17
URL: http://agnesaberishaa.blogg.se/
Catja

Du är grym!

2011-12-10 @ 16:33:13
URL: http://catjas.se
Sabina

Gud så snyggt! Jag funderar på att gå en make up kurs faktiskt. Jag kladdar ju så mycket med färger osv, så det skulle vara kul att lära sig mer. Jag är ju endast "självlärd" med sminkningarna jag gör. Men det här var verkligen skitsnyggt! :)Puss och kram // Baby Boo

2011-12-18 @ 08:48:16
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!