Nya bordet!

2010-09-05 @ 13:23:44

Idag fick victor sovmorgon till 10, sen kunde jag inte hålla mig :) Jag ville mysa så jag la mig i sängen med Joel så han fick väcka Vic. ihih, *jag aer beuwsig* :D Vi hade inget gott i kylskåpet så vi åkte till citygrossan och handladet färskt bröd och youghurt och lite annat gott. Jag kom på att jag hade glömt paprika så jag sprang in igen och då sprang jag förbi tacos hyllan och tog lite därifrån, så de blidde tacos till Lunch :) Inte ofta vi äter det, men gott är de! :D


 Här är bild på våran bänk från Nordic och vårat nya bord som vic hämtade häromdan :) Dock fattades det en skiva till bordet, man ska lixom kunna göra det längre, men vi får åka tillbaka och hämta det.


Inte så mycket saker på bänken, det är ju en sittbänk egentligen :) Men kan inte ha så mycket saker eftersom Joel har börjat ställa sig upp, så allt kommer väl åka i golvet snart.

Vårat nya köksbord! Sakta men säkert börjar det kännas som hemma :)


En sak jag har tänkt på : Ibland känner jag mig mer hemma hos andra än hos mig själv. Hur konstigt? Nån mer som känner så?


Kommentarer
sandra

tack :)

Ja det är jag! men jag längtar väldigt mycket:D

2010-09-05 @ 14:15:26
URL: http://sandraaes.blogg.se/
MARBES

fin blogg,



allt bra? :D

2010-09-05 @ 15:01:48
URL: http://marbes.blogg.se/
sandra

Okej, det skulle vara skönt om torkade av bebisen lite innan så man hinner andas lite ;) fick veta att det är en liten pojke på RUL :)

2010-09-05 @ 15:25:28
URL: http://sandraaes.blogg.se/
Linnea

Tycker om det du skrev! Trevligt att se en del sunda saker och inte endast det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-09-23 @ 16:30:09
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!