This day!♥

2010-01-08 @ 19:10:10
Idag steg vi upp klockan 6.30 -snark- för att vi skulle hinna med halv åtta bussen till Sjukan, för de tar ju nämligen 40 minuter för mig att gå, när det normalt kanske tar hm, 10? Men så är det när fötterna går åt sidan och inte "vänster fram höger fram vänster fram höger fram, osv :P " Var ju nämligen


och måste säga att det var så Jäkla kul! Hade inte tänkt på hur de andra skulle vara. Men jag och Victor var nog yngst, fast det var en tjej som var från Norrland eller nått som kanske var lika gammal som mig. Det var 6 st par. Och vi skulle föda mellan den 27/1-27/2! Vi kom igång direkt och började prata massor, vi blivande mammor, medans papporna fick gå ut och prata om förväntningar och lite sånt.
Så mellan 8.30 -14.00 var vi där, och jag ångrar inte en endaste sekund. Och det som var skönt var att alla hade "konstiga" frågor dvs, samma frågor som jag ville fråga men ansåg som konstiga :) Så de va skööönt! Direkt efter det så hade vi besök hos våran BM, var inte där så länge, kolla hjärtljud och vikt o lite sådär. OCH JAG TÄNKER INTE SÄGA VAD JAG VÄGER! 70,3 Men jag är glad, sålänge barnet mår bra och växer fint, och min Bm sa att allt såg "perfekt" ut, och det ordet har jag aldrig hört. så jag blev glad. Väldigt glad.

___________________________________
 Nu är det "bara" 50 dagar kvar♥


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!