och jag har blivit vad?

2010-05-07 @ 18:40:11

jag är så jävla uttråkad. Var är alla? var är jag? jag har blivit så jävla skygg, vill inte träffa folk så mycket, vill helst vara med för mig själv o pilla mig i arslet typ.. Undrar varför det har blivit så. Jag som varit översocial och fått psykbryt av att sitta hemma o göra ingenting. Mhm, allt förändras men de ju lite jobbigt, men vad ska man göra?


Kommentarer
Bäjna

Visst är det skumt hur mycket man förändras efter man har fått barn, hur mycket man än inte vill förändras? Lite läskigt, men det hör väl till.

Jag har förändrats grymt mycket sen jag fick Nikki och Natii, både till det bättre och sämre med vissa saker.



Hur mår du annars och så, går det bra med allting, håller familjen ihop? Vill ses snart, det är ju sommar2010 snart och det betyder att vi måste ses. Att vi har bebisar båda två gör saken ännu enklare; Vi ska ses! Pusspuss

2010-05-07 @ 18:57:01
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com
Isabel

Förstår hur du känner. Jag är likadan, och jag bannar mig själv för att jag känner så men man kan faktiskt inte ha toppendagar jämt. Man måste få ha sina perioder och även om det kanske är väldigt patetiskt och självömkande så får det vara så. Det måste man få. Efter regn kommer sol :)

2010-05-08 @ 02:41:51
URL: http://aizah.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!