23 april

2012-04-23 @ 23:06:31
Ekar me min frånvaro här, inte ok. Men jag är inne i en svacka nu och mår verkligen jättedåligt att jag skjuter ifrån mig personer jag älskar och det gör mig ledsen, vilket i sin tur leder till att jag mår dåligt över att inte orka med dem och så är spiralen igång. Det är så mycker jag vill skriva och säga men jag vill inte, jag vågar inte, jag kan inte. Ni vet såna där tankar som man har när man mår så sjukt dåligt och som man inte vill att någon annan ska veta för då skulle de bara tro att man var sjuk i huvudet? Alltså, handlar inte om att jag vill vara destruktiv. Men bara massa tankar. Galet. Jag har iallafall solat flitigt på sista tiden men känns som att jag bara blir blekare och blekare. Eller så är det jag som vänjer mig vid färgen. Seriöst var fan är solen? Aprilväder i all ära- men VAFAN kom igen nu. Börar väl bli lite överdrivet med frånvaron va? Förra tiden de här året satt man ju ute på balkongen med bikini och solade. Jag kommer ihåg att Joel badade balja på balkongen då för de va så OTROLIGT varmt. Svammel svammel. Jag hör av mig till er snart. Vi hörs och puss sålänge ♥

Kommentarer
Amandah

Nu kör vi en ny utlottning. Denna gången är det ett riktigt snyggt halsband från Glitter, värt ca. 400 kr.



För att vara med räcker det att lämna en kommentar i tävlingsinlägget. (Det är okej att spamma där! ^^) Utlottningen avgörs Måndag, 30/4.



Kramar Amandah

2012-04-24 @ 03:10:12
URL: http://exeggutor.se
XTIO /allmän information

Eftersom så många klagar över att jag inte svarar på kommentarer och att jag inte verkar vara aktiv på min blogg så hade jag tänkt gå ut med lite info till dig.



I mitt liv så händer det alltid någonting. Jag jobbar som bartender och jag ÄLSKAR att festa. Detta betyder att när jag jobbar så blir jag ALLTID medbjuden på en efterfest efter jobbet och när jag inte jobbar så burkar jag hänga på någon bar på kvällen. Men detta betyder INTE ATT JAG INTE UPPDATERAR DAGLIGEN PÅ MIN BLOGG. Jag uppdaterar alltid på min blogg.



Eftersom det händer så mycket i mitt liv hela tiden så är det OMÖJLIGT för mig att både svara på kommentarer och göra inlägg. Så jag lägger mest fokus på inläggen. Eftersom jag mest bloggar för min egen skull och för mitt eget mående så är det viktigare för mig än att få bekräftelse från läsare. ;)



För mig spelar det faktiskt ingen roll om jag har 100.000 läsare eller 1 läsare.



Men bara så du vet så hittar du alltid uppdateringar på min blogg och ett litet tips till dig är att gå in på min blogg efter kl 18.00 då du alltid hittar nya uppdateringar från gårdagens fest och dagens händelser inkl mina åsikter och mitt liv i dagens läge. :)



MVH /Andreas Söderberg.

Hoppas på en fortsatt trevlig dag.

2012-04-24 @ 07:29:14
URL: http://xtio.nu
Jonna

Tack :) Nej en vecka =) Så bf 1 maj =)

2012-04-24 @ 09:25:37
URL: http://blogg.mama.nu/Jonnahansson
emily

Okej xtio OCH VEM FAN ÄR DU

2012-04-24 @ 12:13:05
URL: http://agressia.blogg.se/
Syster

ahahaha jag dör bästa kommentaren jag har sätt på rätt länge och ditt svar på den var ganska så bra.Ja vem fan är människan kan man ta och undra.

2012-04-24 @ 23:29:44
URL: http://lovelyrose.blogg.se/
Emily

Eller hur. Visste inte ens att han existerade så ska han skriva till mig som om jag klagat. Lol

2012-04-25 @ 07:32:43
URL: http://agressia.blogg.se/
Ida

Godmorgon!

Just nu har jag en liten utlottning av ett presentkort från Pinkoholic. Pinkoholic säljer träningskläder med swarovski kristaller men också tillhörande produkter för dig som vill vara snygg på gymmet! Hela deras sortiment är i rosa kulör. Kanske en perfekt present till dig själv eller tidig present till din mor på mors dag?



Vinn ett presentkort till Pinkoholic:

http://iduzi.blogg.se/2012/april/vinn-ett-presentkort-fran-pinkoholic.html



Ställ en fråga i min frågestund:

http://iduzi.blogg.se/2012/april/fragestund.html

2012-04-25 @ 10:11:50
URL: http://iduzi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!