LÅT MIG FÅ AVREAGERA MIG LITE ANG PITBULLS

2010-10-19 @ 08:46:59

Blir så arg. Hittade en sida om en mamma som var "Glamourmodell" (Kan ju säga att hon såg ut som en jävla ragata på 45 bast som försökte se ut som hon var hälften av den åldern)

Hittade ett inlägg där hon skrev om Pitbulls och yadi yadi yada!
Hennes dotter hade tydligen tappat sin leksaksmobil och så fick hunden tag på den
Hon fick mycket skit om det i sitt kommentarsfält och jag lämnade också en kommentar. Det är ett som är säkert för jag blir så JÄVLA FÖRBANNAD när folk säger att det bara är kamphundar som kan attackera. MY AS säger jag då.
Men om en liten chihuahuajävel skulle attackera då? Nej då skulle det inte vara någon fara för "det skulle ju inte göra ont" OCH!? Den attackerade ändå? Oh. Allt handlar om hur ägarna tar han dom djuret och om den använder hunden till kamp eller inte. Jag gick lös med våran PITBULL/AMSTAFF när Nala var en liten valp och hon gick fot hela tiden och lyssnade. Helt underbar hund.. Här är ett utdrag av vad "2barns glamour morsan" skrev

"Precis när jag tog den här bilden i parken hörde jag Yaya gallskrika och springa till mig tätt följd av en pitbull! Vissa hundägare är ju de största idioterna i världen, förstår pappan som sparkade ihjäl hunden som var påväg mot hans barn jag var nära att göra samma sak... Sen kommer alltid ägarna med sitt ''Jamen han ville ju bara hälsa''. Fatta att VI kanske inte vill hälsa på era bestar så håll de kopplade. Sen tog hundjäveln Yayas mobil och ägaren tog ut den ur munnen och kastade den på marken bara, schysst liksom... Den hade stora bitmärken sen... Vad jag vet är det olagligt att låta hundar springa lösa och har man en opålitlig ras är det ju ännu viktigare att inte riskera andras liv. Ska tvinga kommunen att spika upp skyltar för det är lösa pitbulls i parken varje dag. Tills dess håller vi oss inne! Och att det beror på hur man uppfostrar hunden är inte sant. Kamphundar är avlade att attackera, precis som att man aldrig kan få en tiger att bli helt tam för de kan ändå attackera när som helst. Många barnfamiljer som fått erfara det! Pitbulls är ju inte ens erkända som en ras i sverige... Säger en hel del"

Visst, hon får tycka vad hon vill, men hon ska inte öppna sin käft om saker hon bara antar. Jävla as.

Jag& Älskade Maja

Våran lilla Nala♥


Kommentarer
Kim

Jag kommenterade också! Hatar Lorena fitt Sanchez! Har läst hennes blogg ett bra tag och hon ljuger om allt och ingenting! Hon är inte frisk! Alla ska alltid skriva om pittbull. Fan folk borde inse att hundar blir som dom blir uppfostrade! Precis som barn blir så som föräldrarna uppfostrar dom! Idioter!!

2010-10-19 @ 10:56:54
Ewelina

Gaaah, hatar sådana folk ! och pitbull är fan inte uppfödda för att attackera människor, Dom användes i syfte mot andra HUNDAR. inte människor. Men därimot schäfer är ju uppfödda för att attackera människor, då dom är vakthund. Men det var ju förr ! Visst , pitbulls kräver en starkare ledare än kanske en chiuaua, Men man kan få vilken hund som helst farlig ju. Jag har då aldrig stött på en aggresiv Pitbull/amstaff! Det är ju världens bästa vovve !!!!



Och din lilla Nala. Liknar andreas lilla Naala jätte mkt :P hihi

2010-10-19 @ 11:59:09
LindaViberg \ .se

Gud vilken söt liten hundvalp! :D



Jo men de e som du säger, det stämmer alltså. De är jag som trodde man skulle vara 40cm när man "är klar" vid en graviditet. Ingen aning om vad jag fått de i från.. o så nu när jag inte växt sf mässigt utan bebis växer som den ska utan att magen växer. Låter skumt men jo så är det :D haha Du är normal, Emily :D Kram på dig!

2010-10-19 @ 12:07:32
URL: http://www.lindaviberg.se/
EMILY

Kim : Jag kollade igenom hennes blogg och hon verkar ju bara så jävla allämnt puckad. Som om världen kretsar kring henne och att hon vet bäst. Det är bra att du skrev till henne. Vad tror hon egentligen? Hon säger ju saker som om hon visste allting!



Ewe: Hehe, Nala är ett fint namn på en hund ;))

2010-10-19 @ 12:40:19
URL: http://agressia.blogg.se/
Anonym

det hon skriver i texten stämmer faktist, spelar ingen roll hur snäll en kamp hund är så kan dom få flipp om det händer något oväntat och göra saker dom aldrig gjort förut... Så är en kamphund. Det är därför Danmark har förbjudit all sorts kamphund avel i det landet och så småningom så finns det inga kamphundar kvar i Danmark. Dom gör det ju för en anledning och den anledningen är att man kan inte lita fullt ut på kamphundar, sverige är påväg åt samma håll och det tycker jag är bra=)

2010-10-19 @ 13:54:18
Cazii

Det jag reagerar mest på är att hon skriver "förstår han som sparkade ihjäl en hund".. Jag blir så arg, så jävla lack, när jag ser sånt här!! Hur sjuka kan flk vara? Visst, pitbulls och liknande raser kan vara knepiga, men blir de uppfostrade av rätt person så kan de vara världens underbaraste hund! Den alla mysigaste och snällaste hunden jag träffat i hela mitt liv är en pitbull!

2010-10-19 @ 14:10:12
URL: http://cazy.blogg.se/
Carro

Jag skrattar lite åt att du skriver att hon ser ut som en 45 årig jävla ragata, du har nog inte sett henne irl..? Hon ser mycket yngre ut en vad hon är till och med.



& jag förstår både henne och dig i hundfrågan, det är inte okej att hunden tar barnets leksak oavsätt om det hade varit en riktig eller leksak. Hunden ska vara koplad på en lekplats om den vill fram och hälsa på alla för det finns hundrädda och på en lekplats ska barnen kunna springa som dom vill, det finns ju hundgårdar och där går man inte in om man är hundrädd..



Om man är hundrädd ser man det inte på samma sett som en som inte är det..

2010-10-20 @ 00:07:11
heeej

lorena är en mytoman. kul att hon kopierade ditt inlägg och publicera den på hennes blogg och skriver "ser jag ut som ragata på 45år?" och såklart lägger hon upp en bild från slitz på henne hahaha! hon ser faktiskt yngre ut , sett henne flera gånger i kista,hon är typ 150 kort, potatisnäsa och enorma silikon bröst som inte passar hennes lilla kropp. Hoppas en hund biter henne, hon ska inte snacka skit om "kamp hunda"

2010-10-20 @ 02:43:07
Cherie

Lorena har helt rätt!!! om man är ute med sina barn i parken vill man inte ha några jävla lösa hundar som går omkring. TÄNK om dom attackerar man vet aldrig varför ska man ta den risken! hundattacker har skett alldeles för många gånger för att man ska ignorera och tänka att de är snälla! Skulle en hund springa efter min flicka hade jag reagerat precis som Lorena gjorde. Om någon e normal vettig så är det fan hon!!! Ps palla att du ska argumentera mot hennes inlägg genom att klanka ner på hennes utseende. Du vet att hon är snygg och dina bilder är väl inte de vackraste. Avundsjuka överallt!



2010-10-20 @ 09:07:58
Brasilian

Hahhahaha lorena.. such a dramaqueen. Hon är hatad i rågsved och hela rinkeby. Vad hon än säger är säkert bullshit, som te.x att hon är halv brasse, hahaha ye ye!! fucking finlandsbrud det där.



Angående kamp hundar har hon fel, fattar inte hur hon kunde skriva att "jag förstår han som sparkade ihjäl en hund" hon är säkert djurplågare. En vän har sett henne sparka en katt. '



Tycker det är lite kul att hon visar en bikini bild dessutom och skriver att någon tycker hon ser ut att vara 45. ser man hennes ansikte utan smink tänker man cancerbarn på 13år kanske.

2010-10-20 @ 10:36:50
Sissi

Bara för att hon är muslim och ser ner på hundar som smuts så ska hon fortfarande respektera att andra faktiskt uppskattar hundar som sina egna barn!



Hon skriver alltid som att precis ALLT kretsar kring henne. Precis som när hon skrev om papporna, inlägget började med att "frånskilda pappor misslyckas med sitt uppdrag som pappa och därför ska skylla sig själva", för att sedan börja handla om HENNE och hur HON blev misshandlad av sitt ex. Allt kretsar kring henne. Dramaqueen.

2010-10-20 @ 11:54:33
emily

Cherie: Alla skulle se ut sådär med Photoshop! ;) tillochmed du ;)

2010-10-20 @ 12:56:49
URL: http://agressia.blogg.se/
emily

brasilian : haha vad skön du är! :) ja, den människan verkar lite falsk.. får de vibbarna av henne :)



sissi: jag läste också drt inlägget. hon försöker få sig själv att se br ut, men klankar ner på andra. Hon kan (som du säger) inte se att vissa älskar sina hundar mer än allt. Hon kanske aödrig själv haft en relation till en hund, så hon är känskall på det planet!

2010-10-20 @ 13:00:37
URL: http://agressia.blogg.se/
emily

känslokall*

2010-10-20 @ 13:44:31
URL: http://agressia.blogg.se/
Cherie

hahahha OMG du raderar kommentarer som du inte gillar!!Var e min kommentar?? haha jag döör!!! e du såå osäker flicka lilla... och DU hackar på Lorena snälla!!!!!

2010-10-20 @ 14:06:08
emily

Men din lilla råtta. jag raderar ALDRIG kommentarer. Så om du sätter på dig några brillor (som du kanske inte har råd med) Så scrolla upp och titta så är din kommentar kvar.. HAHAH på dig!

2010-10-20 @ 14:16:01
URL: http://agressia.blogg.se/
emily

och "cehrie" tror du inte jag fattar att du är "lorena" eller? Haha.

2010-10-20 @ 14:16:42
URL: http://agressia.blogg.se/
Kim

SHERIE: Du sitter och skriver i den här bloggen att Emily inte ska klanka ner på Lorena!! Så klankar du själv ner på Emilys yttre!? Hatar såna jävla brudar som dig...ska sitta och tala om för andra vad som inte är okej! Men helt okej för dig!! Och Lorena ska spela så jävla sexig på sina bilder (vilket hon inte är)! Emily är helt naturlig och vågar bjuda på sig själv!!!

2010-10-20 @ 15:41:11
Sandra

vad är hennes blogg ? :P

2010-10-20 @ 16:33:12
URL: http://sandraborggren.blogg.se/
Sandra



HUNDAR attackerar när de känner sig hotade eller trängda.



En utav våra hundar har bitit ett barn, men det var för barnet dragit och slitit i öronen, så ja det var hennes sätt att försvara sig. Hade någon dragit i mina öron hade jag knuffat eller slagit till personen (kanske inte ett barn då) men iallafall..



2010-10-20 @ 16:36:32
URL: http://sandraborggren.blogg.se/
emily

Tack Kim! Cherie, du har ju lite dubbelmoral, faktiskt.

2010-10-20 @ 20:10:22
URL: http://agressia.blogg.se/
emily

Jo sandra det är klart de kan bli så om vissa jävla idoter ( barn som vuxna) slår på en hund, de kan ju inte säga ifrån på annat sätt!

2010-10-20 @ 20:11:37
URL: http://agressia.blogg.se/
Carro

Till Brasilian: Jag känner en släkting till Lorena och jo hon är brasse.



Jag tycker det är väldigt trist att folk orkar sitta och trycka ner andra. Om det nu är så att hon är osäker så är det väl yttligare en anledning till att INTE säga dumma saker om henne?! Förstår inte varför folk måste roa sig på andras bekostnad hela tiden? Okej att ha olika åsikter men då ska man genast gå ner på förskole nivå och kalla varandra för saker och ting.. Inte okej..

2010-10-21 @ 10:08:57
emily

Visst, carro du har rätt. Blev lite mycket tillslut och vi tappade tråden. Men hon kan ändå inte säga vad hon vill till mig, vi alla reagerar olika.

2010-10-21 @ 10:17:08
URL: http://agressia.blogg.se/
Elliana

Jag har följt Emelies (Lorenas) blogg sen nån gång 2008, och brukade gilla hennes blogg väldigt mycket fram tills man började märka att hon verkligen hade seriösa problem. Det började dyka upp personer (bland kommentarerna och olika bloggar på internet) som känt henne från skoltiden (som gått i hennes klass) och började avslöja vem hon egentligen är. Bland annat att hon ljuger om sitt påbrå och vad hon jobbade med just vi den tiden då jag följde hennes blogg. Precis som någon annan skrivit här så har jag också sett bilder på henne där hon är HELT naken på en sunkig klubb runt en strippstång. Så att hon aldrig har jobbat som en strippa är en ren lögn.



De personer som skrev om vem hon egentligen är hade bild och namn på henne från en gammal skolkatalog, men valde att aldrig publicera uppgifterna eftersom de riskerade att bli polisnamälda av Emelie (Lorena).



Carro: Jag vet inte från vilken sida av hennes släkt du känner den här "släktingen" till henne som du pratar om, men eftersom Emelie (Lorena) personligen skrivit i sin blogg att hennes "brasilianska" pappa endast var i Sverige på kort besök, och att Emelie (Lorena) aldrig har träffat honom så tror jag knappast att det är någon från den brasilianska släkten som du sägs "känna". Antigen är du Emelie (Lorena) som skriver under namnet "Carro" eller så har du helt enkelt köpt hennes lögner. Jag har aldrig under den tiden jag brukade läsa hennes blogg sett att någon, inte en enda själ bekräftat att hon ska vara halv brasse, men däremot har en och annan person bekräftat att hon INTE är det. Hon är halv svensk och halv finsk, att hon ska vara halv brasse är bara ännu en av hennes sjuka lögner.



Stackars hennes barn som behöver dras med en mytoman till mamma. Dessa barn kommer att bli vuxna en dag, undrar hur hon ska kunna förklara alla lögner om hon fortsätter på samma sätt? Jag har absolut ingenting emot henne, men hon verkar ha ett och annat problem. Man tycker mest synd om henne.

2010-10-21 @ 17:31:15
Sandra

Hon ser inte ens latinsk ut för det första, ledsen Agressia att det blev värsta diskutionen av "Lorena" Fast Emilie som hon heter på riktigt fast ju faktiskt bytt namn till Lorena nu , så det är hennes riktiga namn. Fan vad jag stör mig på att hon är en brasse/latina wannabe haha det ska få henne att verka mer "exotisk" HAHAHA.. stackars hennes barn som krm bli mobbad när de blir äldre "din mamma strippade för min pappa och hans vänner" ALLA har sett hennes naken bilder där hon flashar hennes skabbiga halvrakade bullfitta, så skarrigt ... måste spy nu trauma för livet



förresten, Yaya är fint namn på en hund =) hahaha skoja

2010-10-21 @ 18:08:28
URL: http://mailaomduvillsebild
emily

Elliana: Jag har precis "börjat läsa" (Kom in på hennes blogg av en slump) Och gick lite längre bak i arkivet och kollade igenom hennes blogg och jag själv som har en mytoman i min närhet och stött på flera olika personer som försöker manipulera, man märker när en person är så och jag kan bara säga att Lorena eller ja, Emelie, är båda delarna. Menar ju inget illa mot henne, men det är som att hon försöker leva i en bubbla där hon själv vill vara. Hon lever inte i verkligheten. Hon blandar in sina lögner i sitt verkliga liv och jag håller med dig. Jobbigt för hennes barn när hon säger en sak, men egentligen menar en helt annan. Lögner kommer bara leda till att hennes barn inte tror på henne tillslut och inte kan känna någon tillit till henne och det är väldigt synd. Men det är priset hon får betala för att hon vill vara så perfekt i andras ögon. Synd bara att hon verkar tycka att det är värt det, eftersom hon fortsätter hålla på :/

2010-10-21 @ 21:08:11
URL: http://agressia.blogg.se/
emily

Sandra: Ingen fara ;) Jag tror nog det är nyttigt för henne (är helt säker att hon kommer in hit och spanar och lämnar ett spår efter sig, fast med ett annat namn- det låter ju som henne) att läsa vad hon egentligen sänder ut för signaler. Hon tror nog att hon sönder ut signaler om att hon är så vacker och att världen kretsar kring henne och att hon har rätt. Men det blir ju helt fel. Hon är en besserwisser och säger man det till henne så vrider hon på ens ord och säger att det är personen i fråga som vrider på orden - när det egentligen är hon. SJUKARE brud har jag nog aldrig lagt märke till, helr ärligt!

2010-10-21 @ 21:13:26
URL: http://agressia.blogg.se/
Anonym

här finns nakenbild på lorena , läs classes blogg



https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2485942792230803428&postID=5426961795949808108



2010-12-05 @ 13:58:07

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!