19 November.

2010-11-19 @ 15:02:38



Snart ska vi åka och lämna lillen :( Ska ju dra till ullared inatt så vi är framme lagom till de öppnar.. Jag har sån separationsångest för jag är så rädd att nått ska hända på vägen dit/hem och det känns som jag aldrig mer kommer få träffa han. Shit, jag vet att jag överdriver, men jag är så övernojjig..

När vi lämnat lillen ska vi röra oss ner till källaren och försöka hitta våra vinterjackor nånstans i det röriga och ÖVERfulla förrådet. Får se hur det går. Måste ju ha min vinterjacka! Jag har en kort vinterjacka uppe, men vill ha min långa röda. Hoppas vi hittar våra jackor nu!


Kommentarer
danyH/Artist

Vill du bli Dagens Blogg?

Anmäl dig hos mig.



http://www.danyH.blogg.se/

2010-11-19 @ 15:05:53
URL: http://danyh.blogg.se/
Erica

Det kommer gå bra hjärtat <3

2010-11-19 @ 18:42:07
URL: http://horfiwiel.blogg.se/
Sabina

Sv; Självklart svarar jag på din fråga :)

Jag ser statistiken på blogger.com, där kan jag läsa av hur många unika läsare jag har, hur många sidvisningar, hur mycket jag fått betalt under dagen, var i världen mina läsare finns (under dagar, veckor, månader och all the time), det är jättebra. Hur ser du din statistik? Puss älskling, btw jag ÄLSKAR din blogg även om jag inte kommenterar så ofta!! <3 <3

2010-11-19 @ 20:31:27
URL: http://www.twinmombabyboo.blogspot.com
mickis

jag förstår precis vad du menar. Samma sak hände mig då vi åkte till stockholm för att lämna joses mamma som åkte tillbaka till chile. Under bil resan, även innan så var jag livrädd att någonting skulle hända under färden dit. Även om hon var med.



Dessa barn har sån påverkan på oss, på ett underbart sätt :)



Föresten så saknar jag er <3

2010-11-19 @ 21:57:47

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!